ihastumisen merkit jos ihastumista ei voi näyttää

utelias0123

Ihastumisen merkit ovat selvät, mutta entä tilanne jossa ihastunut ei voi tai saa näyttää ihastumista. esimerkiksi parisuhteessa ihastunut toiseen tai vaikka psykiatrian hoitaja ihastunut potilaaseen. Etenkin tämä viimeinen mietityttää.Ihastuminenhan on tunne, jolle ei mitään voi. Mutta entä jos näin käy, vaikka ihastuminen olisi sopimatonta. Osaako kukaan kertoa silloin ihaatuneen naisen käytöstä? olisin hyvin kiitollinen vastauksista !

21

3424

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kielletyt tunteet

      Katse kertoo paljon. Katseella pystyy ilmaisemaan tunteitaan ja saamaan vastakaikuakin ilman, että muut saavat mitään selville.
      Katseiden määrä ja kesto eroaa perus katseesta kaverin kanssa. Välillä huomaan jääväni hölmönä tuijottamaan ja havahdun vasta sitten, kun toinen vastaa katseeseen.

      Tulee tekemään tikusta asiaa.
      Alkaa jo vähän naurattaa kuinka aina saan tehtyä tikusta juttua, kun näemme. Aiemmin jouduin käyttämään kauheasti päätäni keksiäkseni jonkin puheenaiheen, mutta nykyään se onnistuu aivan huomaamattani :D

    • kankeus ja

      kohmeus

    • moro muru

      Jos ihastukseni sattuu tulemaan lähelleni menen aivan jähmeäksi. En uskalla katsoakkaan häntä päin. Jos kavereille siinä samalla pitäisi puhua alan mutisemaan hiljaa. Toki yritän vaikuttaa normaalilta ettei kaverit huomaa, koska se olisi kiusallista. Jos kyse olisi "sallitusta" ihastumisesta olisin jo pyytänyt miestä ulos tietenkin sillä uhalla, että pyörryn samalla, mutta jos jonkin haluan niin edes yritän.

      Uskallan katsoa häntä vain kauempaa sekä jutella, mutta jos hän tulee viereeni vaikka jonottamassa kahvia, menen aivan lukkoon ja saatan vaikuttaa välinpitämättömältä.

      Loppujen lopuksi ihastus olisi helppoa saada tietää vain hyvänpäivän kohteliaisuudella hymyilemällä, niin ihastus paistais läpi vaikka seinän.

    • varattuna

      Mä etsin katsetta ja tervehdystä, koetin tehdä tikusta asiaa. Vasta ihastuttuani pakenin pari kertaa paikalta kun en kyennyt kohtaamaan.

    • teen sitä työtä

      Tuo hoitajan ja potilaan välinen ihastuminen poikkeaa mielestäni muista kielletyistä ihastumisista. Suhde perustuu luottamukseen. Potilaan tulee voida luottaa että hoitaja pysyy ammatillisena vaikka olisi mitä tunteita. Hoitaja ei saisi rikkoa tätä luottamusta. Ihmisiä silti hekin ovat ja tunnistavat näitä asioita. En lähtisi sitä tunnetta kuitenkaan ruokkimaan.

    • Nainen---

      ovatko kene kään mielestä tällaisia merkkejä yhtäkkinen kohmeus ja jäykkyys olemuksessa? ja lisäksi halaaminen kun ollaan kahdestaan (mitä saattaa tehdä muidenkin kanssa) mutta kun mukana on joku kolmaskin osapuoli, niin ei halaa vaan tuntuu suorastaan pelkäävän, että halaan häntä. Kerran halatessa vahinkossa sipasin hänen niskaa ja tämä katsoi maahan ja nolostui.

    • Punasipuli

      No tuijotan huomaamattani. Apua viimeks jäi suu auki voi hel.. Sit kuuntelen ääntä ja voi olla, etten rekisteröi ihan kaikkea mitä toinen sanoo. Silleen "mitä, joo jaa" Hymyilyttää ja naurattaa kaikki vitsit ja :D Toki se voi johtua vaan pelkästään hyvästä huumorintajustakin. PUNASTUN. Hitto ja sitä ei voi peittää. Joo alussa olen hiljaisempi. Voi kun näkis useammin. Vois vaan tutustua. Sekin olis kivaa. Kaikista hetkistä saa energiaa. Liian vähän näitä. Vois sattumalta taas törmää. Tosin sit oon vie punasempi ehkä.. Paha sanoo.

      • miiiuu

        Sakari......


      • Punaposkinen
        miiiuu kirjoitti:

        Sakari......

        En voi oikein näyttää mutta taitaa näkyä silti. Ei ole suotavaa siellä.
        Ei olla nähty vähään aikaan mutta hyvä niin.


      • aloittaja...
        Punaposkinen kirjoitti:

        En voi oikein näyttää mutta taitaa näkyä silti. Ei ole suotavaa siellä.
        Ei olla nähty vähään aikaan mutta hyvä niin.

        Nähdäänköhän me ensviikolla?


      • Punaposkinen
        aloittaja... kirjoitti:

        Nähdäänköhän me ensviikolla?

        Ehkä :) kyllä me vielä nähdään, malta odottaa. Nähdäänkö siellä vai jossain muualla?


      • aloittaja...
        Punaposkinen kirjoitti:

        Ehkä :) kyllä me vielä nähdään, malta odottaa. Nähdäänkö siellä vai jossain muualla?

        mahtaakohan sulla olla vaaleat pitkät hiukset? onko etunimesi kaksi-osainen? ja itseasiassa me nähään ensiviikolla sun työpaikallasi. :)


      • 2+11
        aloittaja... kirjoitti:

        mahtaakohan sulla olla vaaleat pitkät hiukset? onko etunimesi kaksi-osainen? ja itseasiassa me nähään ensiviikolla sun työpaikallasi. :)

        Pelottavaa, kyllä ja kyllä.


      • aloittaja...
        2+11 kirjoitti:

        Pelottavaa, kyllä ja kyllä.

        E-K on etunimen kirjaimet? :O


      • 12+14
        aloittaja... kirjoitti:

        E-K on etunimen kirjaimet? :O

        Ei ole :/


    • dfgdfgdgdg

      Muutun aika epäviehättäksi naiseksi ihastuksen ollessa lähelläni tai sosialisoidessamme. Kesken lauseen ääneni saattaa sortua tai muuttua ärsyttävän kimakaksi. Kysyn lyhyitä, tönkköjä kysymyksiä. Ehkä typeriäkin. Saatan vahingossa keskeyttää ihastuksen lauseen, koska hermoilen niin paljon. Saatan peruuttaa kauemmaksi, jos ihastus tulee jotain työasiaa selittämään viereeni. Välttelen katsekontaktia. Vaikutan etäiseltä ja kylmältä, mutta se johtuu siitä, että jännitän niin paljon. Käteni oikeasti tärisevät, eikä tavarat pysy käsissä ja jalat kompuroivat kun lähden liikkeelle.

      Kuulun niihin "ikäviin välttelijöihin", jotka ihastuessaan eivät katso päinkään kohdettaan. Juuri sen takia, että saisin varmaan lopullisen hermoromahduksen ja kaatuisin sydänkohtauksen saaneena maahan, jos tuijottaisin ihastustani viittä sekuntia pidempään. Kaikki tämä vain siksi, että olen ihastunut. Vittu. Mutta mikäpäs tässä, ihastus on varattu, joten turha kai edes yrittää tehdä mitään.

    • kuulostaa kivalta ed

      Voi ei, kuulostaa herttaiselta. Tsemppiä sinulle, olet sentään aito.

    • rintalihas.

      naurahtavat alle 25v tytöt salilla jäi mieleen. harmi un naiset ei uskalla puhua mitään.

    • Aloittaja--

      Kiinni jäi ! Olipas söpöä, mutta mä menin niin vaikeeks enkä saanut sanaa suustani. Pieni hetki, joka tuntui ikuisuudelta ja jos olisin saanutkin avattua suun olisin varmaan vaan änkyttänyt. Onneksi olin vaan hiljaa, mutta jäin vahingossa niihin kauniisiin silmiin kiinni.
      No asia selvisi ja eiköhän tästä yli päästä!
      ihana nainen, mutta kielletty kohde. Harmi..

    • Pimeä_majakka

      Jaaha.. välillä tämä yksi hymyilee, höpöttää ääneen kaikkea pientä ja yrittää katsoa sanalla silmiin oikeastaan kykenemättä siihen.. Ja seuraavalla kerralla käyttäytyy kuin ei olisi koskaan tavannutkaan.

      Ei tollasesta yksinkertasesti ota selvää. Juuri kun päätin, että taitaa se olla ihastunut (itse olen), niin meni kyllä kaikki rohkeus taas ton viimekertaisen tylyyden myötä.

      • UjoIhastus

        Semmosta se nyt vaan taitaa olla jos on 2 ujohkoa ihmistä, tilanne aina palaa siihen lähtöruutuun vaikka jotain pieniä lähestymisiä yrittääkin kun sitä tuntee olonsa niin hiton epävarmaksi sen ihastuksen suhteen. Siitä syystä se on aina sellasta taantumista, niinku "ei olisi koskaan tavannutkaan". Näin siis selvin päin, ehkä jos nää ujot vetäis päänsä täyteen jossain kemuissa niin estot vois paremmin hellittää ja sitä todellista jään murtumista tapahtua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      330
      3081
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      109
      2288
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      87
      1685
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      196
      1620
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      69
      1407
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1283
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1059
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      941
    Aihe