FERRATUM ON TÄYSHUIJARI..

FERRATUM ON HUIJAUS

Ferratum Plus Loan-laina on täys huijausta. Älkää vaan ottako kyseisestä firmasta mitään lainoja. Ferratum ei kerro todellisia kuluja mainoksissaan. Pulassa ja velkakierteessä olet nopeasti.

Otin heiltä 2000 euron lainan, koska luulin, että lainanlyhennyserä 150 euroa/kk sisältää kaikki kulut.

En saa ikinä maksettua velkaa, koska he lisäävät joka kuukausi 50 euroa käsittelykuluja eli laina lyhenee joka kuukausi vain 100 euroa.

Täytyy ottaa yhteyttä kuluttaja-asiamieheen, onko heidän lainansa laiton. En osaa laskea täyttyykö uuden lain mukaiset vaatimukset ja mikä on todellinen vuosikorko.

Tuttavalle kävi vielä huonommin Ferratum luottolimiitin kanssa. Vaikka hän on sulkenut sen ja yrittää maksaa 700 euroa pois 150 euron lyhennyksellä, jonka he vaativat, he lisäävät kuluja niin paljon, että velka ei lyhene koskaan. Tämä jos mikä on asiakkaan huijausta.

Heidän asiakaspalvelu kieltäytyi auttamasta, Svea Ekonomi ei suostu kertomaan kuluista ja koroista mitään, ei auta kuin kysyä kuluttaja-asiamieheltä neuvoa.

43

8581

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 14+20

      2000 euron lainoihin ei päde korkokatto. Aina olisi hyvä lukea lainaehdot ennen luottosopimuksen solmimista. Mutta tietysti helpointa on aina löytää syyllinen jostakin muualta kuin peilistä.

    • Kuzetettu8888

      Sama homma. Olen ottanut yhteyttä kuluttaja-asiamieheen että miten tämä on voi olla mahdollista.

    • Durden

      Ferratum perustuu pyramidihuijaukseen eikä tarvitse olla Faarao että sen ymmärää...

      • 16+9

        Tiedätkö edes mikä pyramidihuijaus on?


      • PuutunKeskusteluun--

        ei se pyramidi hujausta ole, vaan koronkiskontaa. Yli 20 prosentin kokonaiskorko on kriminaalisoitava, eikä velkaa persaukislle. Vahvimmat firmat jää ja jos ei jää niin eipä ole menetys.


    • Durden

      Tietenkin tiedän. Pyramidihuijaus on sitä, että antaa lainaa ja pyytää kovaa korkoa.

      • 16+9

        Siis et tiedä, näin arvelinkin.


      • Anonyymi

        Juu Ei näin, tollo.


      • Anonyymi

        Tällä hetkellä pyramidihuijauksen esimerkkinä käy vaikka Suomen eläkejärjestelmä.....otettaessa ensimmäistä kertaa käyttöön saajia oli vähän ja maksajia paljon......nykypäivänä tämä on kääntynyt toisinpäin eikä järjestelmälle uskalleta tehdä mitään kun eläkeläiset voivat vaikka suuttua ja äänestävät miten sattuu....Vappasatanen näytti miten homma toimii


    • Älä ota Ferratum lai

      JOO, Ferratum.fi kusettaa kowasti asiakkaita. Todellinen vuosikorko 219-%, huh huh. Nostosta 12,5-% ja jne.... Nyt taitaa olla ilmoitettu vuosikorko. Aiemmin korko ilmoitettuna vain muka 8,5-% mutta ssaaathanaa kuukaudessa. ÄLÄ OTA FERRATUM lainoja. Jos pääomaa 2000 ja 1. lyhennys 294 e nii siittä korkoja 170 €.

      Mielipuolista. Ja sit ku ne lähettää nii ihani kirjeitä kuinka hyvii Ferraal ollaah.

      • Minulla samat

        lukemat ovat kyllä 275 euroa, josta korkoa 135e, ilmeisesti näitä lainoja annetaan eri ehdoilla.


    • Velkakirja

      Jep. Tuntuu olevan turhan yleistä, että mainoksessa piilotellaan kuluja, mutta tiedot löytyvät aina penkomalla sopimuksesta ja / tai hinnastosta. Olemme keränneet suurrimman osan lainapaikkojen oikeista hinnastoista tänne:
      https://www.velkakirja.com/pikavippivertailu/

      Kannattaa aina lukea koko teksti ennen kun edes harkitset hakemista.

    • ddfsfd

      "En saa ikinä maksettua velkaa, koska he lisäävät joka kuukausi 50 euroa käsittelykuluja eli laina lyhenee joka kuukausi vain 100 euroa."

      Häh? Miten et ikinä? Eikö toi sitten ole viimeistään 20 kuukaudessa maksettu?

    • eijärkee

      kyllähän tää on oikeesti sellanen homma jos otat 2000 ja makselet minimi eriä eli mitä laskussa lukee, niin maksat aina, niin se vaan on, laina ei lopu ikinä, makselin vuoden ja lainaa edelleen n 1800, nyt riitti hain pankista lainan vihdoinkin, ja oli yllättävänkin helppoo, ensi viikolla tulee laina ja sit pääsee tästäkin eroon, olen maksanut tosiaan vuoden tätä, joskus on erä myöhässä ollut pari viikko ja kuluja sitä kautta tullut varmaan sitten, mutta enempi noin 2500 oon maksellu ja vielä on 1800 jäljellä, eli ei olis todellakan 20 kk ohi, en muuten ole sama huijattu, kun tuo joka siitä kirjotteli, mutta ihan paikkansa pitää nää kirjottelut, erämaksut ja kulut ovat tosiaan laskettu niin että laina ei lopu koskaan jos makselet mitä laskussa lukee, enempikin kyllä saa maksaa ja sillon lyhenee, mutta huijaustahan tämä on, laillista kai tosin....

      • Jenniina1

        En pysty ymmärtämään, miten joku todellakin ottaa tuollaisia järjettömän kalliita lainoja itselleen. Mitä oikein ihmisen päässä liikkuu? Miettikää nyt hyvät ihmiset, miten paljon enemmän teillä olisi käyttörahaa, kun käyttäisitte vaan omalta tililtä rahoja. Ette maksaisi euroakaan korkoja ja kuluja. Vararahastoon joka kuukausi osa.


    • ferratum
      • fjhhtyhyty

        Ei ihme, että pankit haluaisivat kieltää pikavipit kokonaan. Pikavipeille - siis pienille lainoille - on kuitenkin runsas kysyntä. Toivottavasti niitä ei kielletä ikinä.


      • Nordearahoitus

        Emme tarjoa Vammaisille Luottokortteja,koska ehe saavat kaikki Eläkkeensä Kelasta.Eivätkä saa Eläkkeitänsä jotakin muuta kautta,kuin Kelasta.


      • f34jigpijjr3

        Takuueläke ei ole lain mukaan edes ulosottokelpoista, joten takuueläkeläisille ei kannata lainata mitään eikä koskaan.


      • Riistetty

        Siis pelkästään ferratum ei ole huijari kaikki vippipaikat huijaavat kusettava ja uhkailevat on kokemusta


      • Riistetty kirjoitti:

        Siis pelkästään ferratum ei ole huijari kaikki vippipaikat huijaavat kusettava ja uhkailevat on kokemusta

        Eiköhän se uhkailu koske niitä jotka EIVÄT MAKSA.

        Kyllä minäkin uhkailen jos lainaan ja ei maksa minulle minun rahojani takaisin ja lainan hintaa.


      • Riistetty

        Siitä huolimatta uhkailu on kieletty


      • Ei_riistetty
        Riistetty kirjoitti:

        Siitä huolimatta uhkailu on kieletty

        Velkomustuomiolla, ulosotolla ja luottotietojen menettämisellä "uhkailu", ei ole juridisesti uhkaamista. Uhkaamista tai kiristämistä on esimerkiksi se, jos pelottelevat sinua nahkatakkimiehellä, lupaavat tulla katkomaan sormiasi tai uhkaavat näyttää vaimollesi kuvia, joissa naiskentelet poikia.


      • Riistetty

        Puhuu taas yksi vippaaja ja niitten puolustaja kaikki vippipaikat pitäisi kieltää lailla


      • Riistetty kirjoitti:

        Puhuu taas yksi vippaaja ja niitten puolustaja kaikki vippipaikat pitäisi kieltää lailla

        En nyt ole varma. Eikös noita pikavippejä käytä paljon nuoret jotka hölmöilee rahojen kanssa niin eikös se ole ihan hyvä asia, että niiltä lähtee luottotiedot ajoissa etteivät pääse tekemään isompia kupruja?


    • oikeusvoit

      otettiin ferratumilta joustoluottoa 2000e sen myötä todellinen vuosikorko on lainassa 103,42% jos maksaa lainaa esim 250ekk velkasi kasvaa kokoajan isommaksi. otimme lainan huhtikuussa ja soitimme tänään paljon lainaa oli jäljellä summa oli 2148,3e vaikka olimme lyhentäneet 750e lainaa pois ja aina maksut ajallaan. tänään sitten maksoimme koko lainan kerralla pois muuten olisimme olleet ikuisti naimisissa sen puljun kanssa. kuluttaja-asiamies hoitaa asiaa tästä eteen päin.
      varoitus ihmiset elkää ottako kyseisestä firmasta mitään lainoja huijaavat teidät semmoseen kuseen lainan kanssa.

      • laske.ensin.oikein

        Nyt ei sinun matikkasi oikein toimi. Olet varmastikin vihainen itsellesi, kun olet hölmöillyt. Mutta älä nyt sentään ihan lipasta vedettyjä hölmöyksiä kirjoittele.


    • Varoittaja2018

      VAROITUKSEN SANA:
      Miettikää tarkasti ennenkuin otatte lainaa!!!!Esim. Otat 2000euroa ja maksan sen takaisin mininierissä--------> seurauksena 48kk maksuerää ja kokonaismaksu kaikkine kuluineen n. 6300euroa!!!!! Siis maksat 4300euroa Ferratumille korkoja ja kuluja. Moni kakku päältä kaunis......jne.

      • voi_kun_noita_riittää

        Tämä kaikki selviää vippifirmojen sivuilta - ja silti löytyy niitä tolvanoita, jotka ottavat tällaisen lainan. Oma vika, turha itkeä.

        Tosin hiljattain oli hesarissa asiantuntijan kirjoitus. Hän piti pikalainoja hyvin pahana asiana, koska "moni lainanottaja ei ymmärrä, että laina pitää maksaa takaisin korkoineen". Siis ei ymmärrä, että laina pitää maksaa takaisin! Jos ongelmat ovat tätä tasoa, niin mielenterveyspalveluita tässä vippiongelmassa tarvitaan - ja paljon uusia laitospaikkoja, mihin tällaiset vihannekset parkkeerataan lukkojen taakse.


      • Anonyymi

        Ryökäle mikä korko ! Tuolla 2 tontulla kun erehtyy ostamaan kerralla jotain saa katua ja vaikka osan jättäisi lyhennyksiin ei auta. Eli kaikki menemään tai ei mitään.


    • Anonyymi

      kusetusta alusta loppuun,kysyin loppusaldoa joka maksettiin,ei olla nollissa

    • Anonyymi

      Ferratumin sivulta:
      Nimellinen vuosikorko 39,57-98,99 %
      Todelliset kulut huomioiva vuosikorko on 47,59-158,87 %

      Niin, että ota tuosta sitten selvä, paljonko korkoa maksat pikalainasta...

      Minäkin menin lankaan ja viimeisin lainanlyhennys oli 278 €, millä 2500 €:n laina lyheni 50 €. Hirvittävää riistoa, mutta ahdingossa olevan ihmisen on helppo tarttua tuollaiseen pikalainaan. Ensin ottaa pienen lainan hätätilanteessa ja sitten se kasvaa, kun palkka on niin tarkkaan laskettu, ettei siitä kauheasti maksella niitä lyhennyksiä ja sitten joutuu vippaamaan lisää. Harmi, että päästin lainan kasvamaan noin suureksi, kun luulin, ettei tilanteesta ole ulospääsyä. Nyt sain haettua Nordaxilta lainan, jolla maksoin Ferratumin lainan pois. Vakuuksia ei ole, mutta vakituinen työpaikka on. Nordaxilla korko on alle 10 % ja todellinen vuosikorko n. 15 %, että vähän eri lukemissa mennään...

      Jos meinaa ottaa jonkun pikalainan, kannattaa googlettaa korot, Ferratum oli toiseksi kallein, joten ei todellakaan kannata kääntyä heidän puoleensa, kun kohtuullisempiakin on. Nythän korot periaatteessa laskevat syyskuusta eteenpäin otetuissa lainoissa, mutta epäilen, että jollain vilunkikonstilla varmaan nyhtävät entiseen malliin rahaa köyhiltä.

      • Anonyymi

        Ferratum kertoo lainan tarkan koron - tai ainakin pitäisi kertoa - ennen kuin hyväksyt lainasopimuksen.


    • Anonyymi

      Hei mikä juttu nää "ostamme laskusi" palvelut oikeen on? Nyt tyrkytetään jotain Clarkkia ja maksavat cash backiä jos maksaa laskut heidän kauttaan? Mikä järki? Onko joku kokeillu..tietysti kaikki laskut samassa paikassa eikä pääse muistutuksia tulemaan mutta onko taas liian hyvää ollakseen totta? Clarkin mainos: https://tc.tradetracker.net/?c=30590&m=1569113&a=84926&r=&u=

      • Anonyymi

        En näkisi tässä huijausta, yritykset ovat tässä maksajina. Yritykset pääsevät tähän liittyessään laskujen ja muistutuskirjeiden lähettelemisestä ja jotain muitakin palveluja voi olla. Itse en taida viitsiä liittyä, kun laskuasiat on minulla muutenkin hyvin hallinassa. Lisäksi puhelimessani on jo niin paljon sovelluksia, ettei muisti tahdo enää riittää.


    • Anonyymi

      Totta puhut! Minulla oli sama tilanne eli 2000e :n laina ja yli puoli vuotta maksoin ja laina vaan suureni. Resusrs Bank pelasti minut. Kerroin heille mokastani ja he tarjosivat 2000 euron lainan niin että vuodessa se maksettu takaisin ja kulut tosi pienet. Maksoin sillä kusetuslainan pois, huh huh. Varokaa limiittejä, ne pahimpia!

    • Anonyymi

      Jos otta esim 50e lainaa niin

      Kuukausittainen minimilyhennys ilmoitetaan aina laskulla. Tämä arvio on laskettu lainaesimerkin perusteella.
      Ensimmäisen valitsemasi lyhennys: 20.00 €
      Lainan arvioitu kokonaiskustannus: 51.54 €
      Jatkonostot ja muutokset maksuaikataulussa vaikuttavat lainan kokonaissummaan ja takaisinmaksuun. Huomioithan, että lainaesimerkissä lainaa lyhennetään ensimmäisestä kuukaudesta lähtien.

      # Eräpäivä Kuukausilyhennys
      1 01.10.2019 20.00 €
      2 01.11.2019 20.00 €
      3 01.12.2019 11.54

      Niin mikä tässä on huijausta, vai tuleeko tästä vielä jotain lisä kuluja?
      Sama muilla summilla.

    • Anonyymi

      kyllä ferratum oli aikanaan pahimmista riisto lainaajista joita kiinnosti vain kyykyttäminen nyt ei kannata enää siihen lankaan mennä vaikka korot uusilla sopimuksilla laskivatkin, Ferratum oli aikansa koronkiskuri joka nykyään porskuttaa ja yrittää olla vastuullinen ja parempaa mitä on, itse pidän lafkaa edelleen kyseen alaisena vippi firmana.

    • Anonyymi

      Kyllä Ferratum on ainakin vanhoissa lainoissa,sairas koronkiskoja,2000e lainan kuukausimaksu on yli 200e.Maksoin melkein vuoden n.1600e,silti lainanpääoma vielä yli 2000e,vaikka maksetaan muka ensin korot ja kulut,mutta kun kysyin kauanko vielä pitää maksaa,että laina on maksettu,vastaus oli 55kk:ta,tuosta voi päätellä kuin älytön korko tulee lainalle,korko juoksi n.5e/päivä.Ei paljon laina lyhentynyt yli 200e kuukausimaksulla,mutta maksoin yli 2000e kerralla,nyt en ole enää velkaa sairaille koronkiskureille,enkä ikinä ota lainaa Ferratumilta.Credit24 paljon parempi ja luotettavampi,ei kisko noin karmeaa korkoa.

    • Anonyymi

      Ferratum bank kuuluu saasta pankkien joukkoon joka ammattitaidolla houkuttelee asiakkaita puolelle. Mukamas matalalla korolla 8.5-18% kun sisälle on päästy helvetti on irti korot 200-300 välissä kierre auki ainut ulos pääsy on perinnän kautta maksaa pois tai aikaisemmin koko laina pois. Asiakas palvelu ei kerro salaisia tietoja vasta kun vahinko on tapahtunut bondora pitää 1 sijaa 200-500 % välissä sitten Ferratum ja muut perässä. Eli 2000 euroa muuttuu maksimi maksuajan myötä alle 10000 euroksi. Varokaa yhtiötä jos on pakko lainata pyytääkää vaikka kaverilla/muilta tahoilta on kuuluu ongelma pankkien joukkoon joka puolella. Kusetus ja huijari yhtiö kaikessa.

    • Anonyymi

      Kannattaa ihan systemaattisesti jättää Ferraattumin ja muidenkin koronkiskontafirmojen laskut maksamatta koska vain sillä niistä pääsee nopeammin eroon. Syy: kansainvälinen rahanpesu joka rahoittaa terrorismia ja huumekauppaa. Eihän tämmösillä firmoilla muuten olisi rahaa roskan tapaan, tarvitaan niiden ulkopuolinen taho/ryhmittymä joka pumppaa miljoonia euroja joka viikko ympäri maailman ylläpitääkseen ns roskarahoitusta. Maksamalla tuette siis rikollista toimintaa! Olisi interpolilla tutkinnan paikka!

    • Anonyymi

      Ferratum on PASKIN PANKKI. Pilasi elämäni!

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5540
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3537
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1662
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1636
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1092
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe