Imaami Mahdin olemassaolo

Pekulius_

Tällä palstalla herra (?) alfa123om222 kirjoittaa paljon imaami Mahdin puolesta ja laittaa häneen toivonsa.

Haluaistiko kertoa, mitkä ovat ne perustelut, joilla olet vakuuttunut Mahdin olemassa olosta ja hänen tulemisestaan?

Mitä hän toisi tulleessaan?

Itse uskon Jeesuksen Kristuksen olemassa oloon ja Hänen paluuseensa. Mielikuvani on, että Jeesuksella ja Mahdilla ei taida olla paljonkaan tekemistä toistensa kanssa?

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om222

      En itsekään tiennyt hänestä mitään ennen kuin joskus nelisen vuotta sitten jouduin Amerikkalaiselle blogille, jossa puhuttiin hänen tulostaan.

      Kun oli Japanin maanjäristys ja Arabikevään sodat alkoivat minulta putosi kännykkä vessanpönttöön. Ostin uuden kännykän 1.9.2011 ja sain heti valokuvattavaa pilvissä kun oli outo valoloiste usein. Meteorologit selittivät sen johtuvan, että pilvet olivat kilometrien paksussa kerroksessa ja tuossa kerroksessa oli aukkoja, joiden seinämistä valo heijastui. Mutta silmiini sattui netissä, että on olemassa Hadith yli tuhannen vuoden takaa, jossa kuvataan tuo valoleikki pilvissä Imaami Mahdin tulemuksen merkiksi.

      Seuraavana vuonna 2012 oli taivaanranta punainen, joka ilta ja aamu. Se kuvataan myös Haditheissa tulemuksen merkiksi. Sitten 2013 oli komeetta ISON jonka pyrstön piti valaista täysikuun tavoin ja ilmestyi cropcircle kuvia, joissa oli koodikieltä tuon komeetan pyrstön tiimoilta. Onnistuin erään venäläisen ystävän avulla tulkitsemaan joitakin kohtia tuosta koodista toivoakseni edes sinne päin oikein.

      Sitten vuonna 2014 ilmaantui ISIS järjestö ja jälleen täyttyi Mahdin tulemuksen merkkejä paljon. Olen saanut vuodesta 2011 seurata niitä joka vuosi.

      Hänen olemassaolostaan on siis nämä epäsuorat merkit olemassa. Mutta hänellä on vihollisia paljon ja pahoja sekä vielä tulnee väärä Mahdikin ehkä. Siksi pitää olla aivan 100 prosenttisen varma. Tuon varmuuden voi saada vain olemalla itse niiden asioiden puolella, joita Imaami Mahdin väitetään tuovan: Totuus, Oikeudenmukaisuus, Vauraus, Rauha ja jopa (Tasa-arvo). Kun on sisässä vakaumus, että nuo asiat ovat tarpeen juuri tänä päivänä on helpompi uskoa hänen tulemukseensa. Mutta jos on niitä, joilla ei ole tarvetta noille asioille he tuskin häntä edes odottavat.

      Oma käsitykseni Jeesuksen ja Mahdin suhteesta ei perustu islamiin, vaan raamattuun. Jeesus sanoi; Ellen minä mene Isän luo ei PUOLUSTAJA, TOTUUDEN HENKI, HÄN voi tulla. Mutta kun minä menen lähetän minä hänet matkaan luoksenne. Islam on pitänyt juuri Profeettaa (SAAS) tuona Puolustajana. Sen lisäksi pitäisi siis raamatun mukaan tulla viellä TOTUUDEN HENKI JA HÄN. Uskon Totuuden Hengen jo tulleen, mutta vielä uskon Imaami Mahdin olevan tuo HÄN. Eli Sielu-Henki-Ruumis. (Muhammad (SAAS)-Totuuden Henki-Mahdi). Islamin tai kristinuskon mukainen tämä käsitykseni ei ole, vaan se on oma Hengen antama henkilökohtainen uskoni. Käsittääkseni on paljonkin tekemistä nimittäin Jeesuksella ja Mahdilla keskenään. Jopa siinä määrin, että heidän apunsa Jeesuksen opetuslapsille on myös ilmeinen tavalla tai toisella aikanaan kun he saapuvat.

      Islam sanoo Mahdin ja Jeesuksen suhteen olevan niin, että Jeesus tulee kahden vuoden kuluttua Mahdin jälkeen ja tappaa Antikristuksen. Hän on alkuun alisteissa asemassa Mahdiin nähden, mutta kun Mahdi väistyy syrjään hallittuaan 7 tai 9 vuotta niin Jeesus nousee vaimonsa kanssa ykköshahmoksi.

      Tässä vähän tietoa, mutta niin paljon sitä on, että tämä vain raapaisee pintaa.

      Jeesus on Herra! Amen. Varotaan vääriä Kristuksia ja vääriä Mahdeja.

    • alfa123om222

      Lopun Aika 1470-1960 on takana; menossa on Lopun Hetki 1960-2043. Karitsa on aukaissut sinetin ja hallava hevonen on nähty Egyptissä 2011. Jemeniläiset Shofar pasuunat videoitiin 2012. Karitsa on AINOA ARVOLLINEN. Maassa, taivaassa tai maan alla ei ole ketään muuta arvollista.

      Vielä tapahtui niin, että 31.8.2013 Herra Zebaoth kirosi koko Vanhan Maailman asujamiston ikuiseen selibaattiin. Kaikki ovat täällä kirottuja.

      Mutta Jumala antaa sateen ja auringon valon niin hyville kuin PAHOILLE! Ja Imaami Mahdista on sanottu eräässä yhteydessä luultavasti, että Hän on kaukaisen auringon viimeinen säde, joka valaisee. Hän valaisee niin hyviä kuin PAHOJAKIN.

      Tosiasia on se, että KARITSA ON AINOA ARVOLLINEN. Kaikkien muiden luotettavuus tulee olemaan kyseenalainen. Uuteen maahan päässevät vain: Itkeneet ja murehtineet, köyhät, nälkäiset, vihatut. (Luuk. 6:20-23, Ilm. 21:4).
      Sekä ne, joita armahdetaan.

      • Paratiisiin!

        Hei, tässähän täytyy todeta, että sinä olet se mahdi!! Voisit opastaa kaikki fundamentalistit pois Suomesta. Sen jälkeen johdata nämä kaikki hullut jonnekin aavikolle pyhiinvaellusmatkalle ja muistathan ilmoittaa medialle koko ajan. Viimeistään sitten, kun tämä suuri vaellus on pysähtynyt johonkin paikkaan, missä olette ihan vaan keskenään, ilmoita paikka vaikkapa usan sotakoneistolle. Pääsette paratiisin koko porukka heti. Mahtavaa, eikö?


    • alfa123om2222

      En ole. En kykene ketään opastamaan niin kuin te itse kykenette paljon paremmin. MInuakin olette opastaneet ja herätelleet.

      Mutta mitä teillä on fundamentalismia vastaan? Jeesus sanoi SUURIN ON SE JOKA NOUDATTAA TARKIMMIN LAKIA. Sekä se, joka on LAPSEN KALTAINEN.

      Yleensä fundamendalismeja estetään käyttämästä väkivaltaa niin kuin oli tapauksessa Syntinen nainen ja Jeeus. Joskus fundamentalistit uudestisyntyvät ja heistä tulee kuin lapsia eli suufilaisia. Eivät fundamentalistit voi muuten olla mikään ongelma paitsi SUURUUTENSA puolesta. Heitä ehkä kahdehditaan.

      Jos te väitätte, että raiskaajat, murhaajat ja varkaat ovat fundamentalisteja niin se ie pidä paikkansa. He ovat ei-islamisteja, ja Lohikäärmeen, Perkeleen tai Saatanan työkaluja. Tai sitten jonkun suurvallan kouluttamia maahantunkeutujia.
      He ovat islamin vihollisia ja Imaami Mahdin vihollisia. Niin sanovat islamin omat kirjoitukset.

      Jos te toivotte, että tuollaiset lähtevät maasta pois niin tulee muistaa, että Englanti aikanaan karkotti sellaiset Australiaan. Jos Englanti ottaa takaisin kaikki Australialaiset niin itse lähden kyllä mielelläni asumaan Australiaan. Sehän on se paikka, jonne rikolliset karkotetaan.

      Siellä sitten kultaa kaivaisin ja lampaita paimentaisin.

      • 8+5

        Juu, Suomen lakien noudattaminen onkin suotavaa näin, kun SUOMESSA ollaan. Sharia-lakia on turha yrittää tänne juurruttaa. Siitähän Pariisissakin oli kysymys. Älä yritä häivyttää sitä ikävää tosiasiaa, että nämä teurastajat Daesh ja bogo haram eivät olisi osa islamilaista kulttuuria. Sori vaan, kyllä ovat. Sieltä vastenmielisimmästä päästä. Kun nyt esität tuntevasi kovasti asiantuntijaa, voisitko kertoa miten koraani opettaa kohtelemaan vääräuskoisia ja kerrotko tarkasti kohdan, niin voin mieluusti tarkistaa.


      • 12+8
        8+5 kirjoitti:

        Juu, Suomen lakien noudattaminen onkin suotavaa näin, kun SUOMESSA ollaan. Sharia-lakia on turha yrittää tänne juurruttaa. Siitähän Pariisissakin oli kysymys. Älä yritä häivyttää sitä ikävää tosiasiaa, että nämä teurastajat Daesh ja bogo haram eivät olisi osa islamilaista kulttuuria. Sori vaan, kyllä ovat. Sieltä vastenmielisimmästä päästä. Kun nyt esität tuntevasi kovasti asiantuntijaa, voisitko kertoa miten koraani opettaa kohtelemaan vääräuskoisia ja kerrotko tarkasti kohdan, niin voin mieluusti tarkistaa.

        En aio noudattaa minkään satuhahmo Jeesuksen opetuksia, hän käskee esim. leikkaamaan silmät irti omasta päästä, jos katsoo himoiten naista ja on itse naimisissa. Tämä siis aina kovasti ihastellussa vuorisaarnassa. En tottele. En voi sille mitään, että näin käy nähdessäni kauniin naisen. Se on luonnollista. Jos nyt sitten haluaa jollakin tapaa hillitä itseään ja pakkohan se onkin, jos aikoo ihmisten kanssa elää, niin en minä siihen mitään uskontoja tarvitse opastemaan. Sitoutuminen ja itsehillintä syntyy omasta halusta kuulua johonkin, ei millään väkipakolla ja sitä te ette taida koskaan oppia.


    • alfa123om2222

      Itse en pidä osana islamilaista kulttuuria ilmiöitä, joissa mennään äärimmäisyyksiin. Vaikka islamin keskellä niitä esiintyykin samoin kuin krisitllisyydessä. Ilmestyksen kirjeiden mukaan krisitllisyyttä vaivasi mm. nikolaaitat, bilemamin oppi yms äärijärjestöt. Gnostilaisuus oli eräs krisitillinen äärijärjestö, jolle islam tarjosi suojapaikan ja myöhemmin on kärsinyt sen vuoksi jonkin verran.

      En tiedä voidaanko äärijärjestöistä montaakaan lukea esim. islamin n.72 lahkon piiriin. Luultavasti ei. Ne ovat syntyneet kun on kieletty esim. Ahmad tai profeetat ja Sodoman ja Gomorran väki on murtautunut esiin tai on yrittetty karkottaa kolmea saastaista henkeä ja seitsemän vielä pahempaa henkeä on tullut tilalle.

      Äärimmäisyydet ovat lopun ajan ilmiö. Korruptuneisuus on suurta juuri maailman lopussa. Mutta on totta, että äärimmäisyyksien kitkeminen on vaikeaa sillä eivät esim. kristityt saaneet koskaan nikolaaittoja, bileamin oppia tai gnostilaisuutta kuriin. Vaan pimeyden teot ja maailma muodostuivat valon maailman rinnalle.

      Hadithit kertovat, että lopun aikana islam on niin pahoin korruptoitunut, että tosi islam uskoiset ovat kuin vaahtoharja valtavan valtameren pinnalla. Että uskonto pääsee pahoin korrupoitumaan on syvän murheen aihe. Kaikki maailman uskonnot ovat korruptuneita. Islam tunnustaa omissa muinaisissa kirjoituksissaan olevansa lopussa korruptoitunut ehkä pahiten, mutta myös Kristus puhuu kristinuskon osalta evankeliumeissa samasta asiasta.

      Mitä tulee väkivaltakäskyihin Koraanissa niin tärkein lienee: Silmä sillmästä ja hammas hampaasta sekä Uskovaiset: Teille on määrätty verikosto.
      Koraani ei painota yksimielisyyttä uskon asioissa yhtä paljoa kuin apostoli Paavali, vaan on suvaitsvaisempi. Olkaa Aabrahamin uskossa, olkaa hanifeja ja Sirassa sanotaan Hän lausuin uskontunnustuksen profeetalle (SAAS) ja ratsasti pois ja osottautui, että HÄNEN islaminsa oli hyvää tai huonoa.

      Se, että nykyislam on SUVAITSEMATON verrattuna alkuperäiseen ideaan perustuu ennemmin Persian kuninkaiden ikuisiin lakeihin kuin Koraaniin tai Haditheihin. Onhan Daniel 11 mukaan menossa sota Etelän kunikaan ja Pohjoisen kuinikaan välillä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1852
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1377
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1228
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      63
      1112
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      974
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      959
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe