Ihmettelee hän!

Titi

Outo kysymys tuo saako pikkujoulussa pettää. Ihan sama kun kysyy saako pettää. Luultavasti suurin osa vastaa että ei saa. Eli pettämistä kuin pettämistä sama se on missä sitä tehdään. Pilaa koko pikkujoulutunnelman. Jos on menossa vaikka kuinka viattomiin pikkujouluihin niin jo ukko luulee että siellä on härski meno päällä, kun kaikki lehdet ja lööpit pursuaa tuota samaa kysymystä. Onko kaikki lehti-ihmiset niin löysä moraalisia, että on enemmän sääntö kuin poikkeus löytää itsensä työkaverin sängystä pikkujoulua seuraavana aamuna. Käsittämätöntä miten pieneksi on ihmisen mielikuvitus mennyt, kun ainoa hauskanpitomuoto on kännissä ährätä ensimmäisen vastaantulevan sutturan tai körilään kanssa. Ja sitä morkkista sairastetaan sitte seuraaviin pippaloihin. Miettikää nyt vähä kumpi pää ajattelee, vai ajatteleeko kumpikaan.

3

1319

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mies pikkujouluista

      Jos miehesi todellakin lukee ja uskoo kaiken mitä nuo kaksi iltapäiväpaskalehteä kirjoittaa, niin nyt on aika herätä.

      Niiden antama maailman kuva/jutut ovat tarkoituksella kärjistettyjä ja provosoivia. Kyseisillä lehdillä on 365 kaava käytössä, eli riittää kun tehdään yhden vuoden lehdet. Samat jutut kirjoitetaan sitten vuodesta toiseen, nimet vain muuttuu. Kohta tulee ne samat joulujutut, kun ensin ollaan saatu pikkujoulujutut ja itsenäisyyspäiväjutu alta pois.

      Mutta itse pikkujoulu. On todella sääli, että em lehdet yms muut ovat saaneet pikkujoulut näyttämään pettämisen paratiisilta. Pikkujoulut on monille se ainut tilaisuus pitää hauskaa ja sen he myös tekee, mutta se EI tarkoita että petetään. Minulle pikkujoulut ovat olleet ainut mahdollisuus jutella sellaistenkin ihmisten kanssa, joiden kanssa töissä ei pääse juttelemaan. Olen monesti siirtynyt naisen kanssa sivummalle, (ja herättänyt varmaankin muissa ajatuksen pettämisestä) jotta voisin jutella rauhassa, poissa muiden hälinästä. Naiset ovat olleet upeita, fiksuja ja todella mukavia juttukumppaneita, niitä hetkiä minä kaipaan. Pettäminen ei ole silti käynyt mielessä.

      Eli ottakaa pikkujoulut juhlina joissa on todellakin mukava tavata ihmisiä ja kaikilla ei todellakaan ole se mielessä, jos vaikka juttelemaan jääkin. Ja jos kaksi sinkkuihmistä pikkujouluissa kohtaa, niin mikäs siinä, hemmetin hieno juttu, jos siellä toisensa löytävät.

      Ja näin miehenä voin sanoa, että 90% niistä pettämisjutuista on keksittyjä. Siinä kunnossa missä ne muutama firman "pukki" tai vanhempi nainen on, ei onnistu kyllä mikään. Ja muut on liian fiksuja, että alkaisivat yhdenillan juttuihin työkaverinsa kanssa.

      • esimies/nainen

        Ihan samaa mieltä edellisen kanssa - pikkujoulut ovat hauska tilaisuus viettää laatuaikaa työkavereiden/alaisten kanssa ja vihdoinkin on aikaa jutella muustakin kuin työasioista mukavien ihmisten kanssa! Työelämässä vasta 15 vuotta olleena voin sanoa, ettei yhdestäkään pikkujoulusta ole ns. "paskanmakua" suussa, koska en harrasta työkavereiden/alaisteni pokaamista.
        Ainoastaan hauskoja muistoja on ollut, eikä ns. ikävää maanantaita ole tullut vastaan. Hauskat pikkujoulut kaikille ja järki käteen,jos houkutus iskee :o) Itse en tosin piittaa, jos alaiseni haluavat pitää hauskaa keskenään, sehän ei taasen minulle, eikä muillekaan ulkopuoliselle kuulu. Jokainen vastaa omista teoistaan.


    • Sanelma

      Täyttä asiaa puhut.
      Kumpa useammilla ihmisillä ois tarpeeks järkeä omaamaan edes jonkinlaisen moraalin, Mutta tuo taitaa olla toivoton toive, niin moraalittomiks on osa ihmispoloista kehittyny.
      Sulla sitä moraalia ainakin löytyy Ja paljon :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe