Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mulla on saunalahden liittymäsopimus, tietoni salaiset

Ei kiinnosta

Silti mulle soittelee toisinaan puhelinmyyjiä. Miten he ovat saaneet kännykkänumeroni. Tänään puhelu tuli elisalta.

Edellisellä kerralla puhelu taisi tulla DNA:lta ja myyjä osasi kysyä etu ja sukunimeäni vaikka vastaan kännykkään aina vaan haloo tai omaa nimeäni kertomatta.

Toinen vaihtoehto on että opel-huollosta on annettu nimeni ja puhelinnumeroni eteenpäin. En ole antanut lupaa kenellekään antaa tietojani eteenpäin.

Miten tässä tulisi toimia? Pyhelut ovat sinänsä ärsyttäviä ettei soittaja esittele itseään eikä kysy kiinnostaako minua heidän tarjoamansa vaihtoehdot. En tee mitään bertailematta hintoja ja palvelunlaatuja ja otan itse yhteyttä jos olen jotakin kiinnostunut ostamaan. Miten saada tämä toisinaan toistuva häiritseminen seis?

Mukava kun pääsee sanomaan naiselle ettei kiinnosta.

5

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Agentw00

      "Silti mulle soittelee toisinaan puhelinmyyjiä. Miten he ovat saaneet kännykkänumeroni. Tänään puhelu tuli elisalta.

      Edellisellä kerralla puhelu taisi tulla DNA:lta ja myyjä osasi kysyä etu ja sukunimeäni vaikka vastaan kännykkään aina vaan haloo tai omaa nimeäni kertomatta."


      Suoramarkkinointi tietokannoista. Onko lehtitalo, arpajaistiedosto.... Mihin olet huippusalaista numeroasi levitellyt.... Jos haluat olla 00 luokan kansalainen,
      menet R-Kioskille / Prismaan / Alepaan ja ostat Prepaid paketin joka mielyttää.
      Jätät mahdolliset boonukset saamatta kun et rekistöröi. Samoin et levittele numeroasi ympäriinsä eri web palveluihin kuten Facebook / Google / Microsoft.


      Lataat vain R-Kioskilla maksamlla vain käteisellä ja vaadit voucheria, lähetävät 5€ ylöspäin. Koodilla lataat puheaikasi.


      Uusi numerosi on voinut olla jollakin luukuttajalla / wiinatrokarilla etc joten voit saada edellisen omistajan puheluita itsellesi.

    • Hei "Ei kiinnosta"

      Ainakin DNA:lla on uusissa DNA Äly ja Rajaton -liittymissä markkinointiluvat tilauksen ehtona, joten mistään kummemmasta ei pitäisi olla kyse. DNA Oy:n suoramarkkinointirekisterin rekisteriselosteen löydät osoitteesta https://www.dna.fi/dna-oyn-suoramarkkinointirekisterin-rekisteriseloste

      Mikäli puhelinmarkkinointi häiritsee sinua, niin tätä varten on mahdollista ottaa puhelintarjonnan rajoittamispalvelu Puhelin-Robinson. Yksityisillä henkilöillä on mahdollisuus rajoittaa kaupallista puhelintarjontaa soittamalla palvelunumeroon 0600 13404

      Arkisin ma-pe klo 8-18
      - Puhelun hinta 0,39 euroa/min pvm, jonotus maksuton
      - Perustuu puheentunnistukseen, jossa soittaja puhumalla ohjaa rajoituksen antamista
      - Automaatti luettelee soittajan numeron ja kysyy haluaako asiakas eston voimaan. Vastaus tapahtuu sanomalla "Kyllä".
      - Rajoituksen voi tehdä liittymäsopimuksen tehnyt täysi-ikäinen henkilö ja vain henkilökohtaisesti.

      Rajoitus on kerrallaan voimassa 3 vuotta.

      Kieltojen välittämiseen liittyvien järjestelyiden vuoksi kielto tulee voimaan n. 1 kuukauden kuluessa ilmoituksessa.

      Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ry:n (ASML; entinen nimi Suomen Suoramarkkinointiliitto ry - SSML) jäsenyritykset (n.240 yritystä eri toimialoilta) ovat sitoutuneet käyttämään edellä mainittujen palveluiden rekistereitä toiminnassaan. Lista jäsenyrityksistä: http://www.asml.fi/asml-yhteiso/jasenyritykset/

      ASML suosittelee, että myös muut kuin liiton jäsenyritykset käyttävät edellä mainittuja rekistereitä toiminnassaan.

      Rekisteriä ylläpitää Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ry, ASML ja tekninen rekisterinylläpitäjä on Itella Asiakkuusmarkkinointi Oy.

      Iiro / DNA Palvelu
      https://tuki.dna.fi

    • Kiitos ei!

      Vuosia sitten sain itse Saunalahden liittymään joltakulta teini-ikäiseltä kuulostavalta "tarjouksen" vaihtaa liittymäni tyyppiä. Numeroni oli salainen, minkä minä ymmärrän tarkoittavan, että siihen ei tuputeta mainoksia.

      Kerroin nuorukaiselle, että en tee mitään liittymäsopimuksia puhelimessa ja että vaihdan palveluntarjoajaa, jos saan vielä yhdenkin mainospuhelun tai viestin numerooni. Muutaman kuukauden kuluttua sainkin tekstarin: "Meitä saunalahtelaisia on nyt yli puoli miljoonaa!"

      Seuraavana päivänä oli yksi vähemmän.

    • automaatti soittaa

      tietokone soittaa järjestyksessä kaikkiin numeroihin, 3-10 numeroon ja se joka vastaa nopeimmin, on uhri.

      älä luule että joku soittaa vain sinulle ja odottelee, jos vastaisit.

      eli ei kukaan ole antanut numeroa, kaikki seulotaan.

      Näin minulle kertoi eräs ystävällinen pankista soittanut, sanoin että on soiteltu monta päivää ja tarkastin No, oli eräs pankkiketju, ystävällinen henkilö selvitti soittotekniikan, näin varmaan kaikilla muillakin.

    • Hei "Ei kiinnosta!"

      Ikävä kuulla, että saat ei-toivottuja yhteydenottoja. Olisi hyvä, jos voisimme tarkistaa sopimuksesi ja varmistua siitä, että liittymässäsi on kaikki kunnossa. Joskus olen törmännyt väärinkäsityksiin siitä, että esimerkiksi salainen numero tarkoittaisi samaa kuin markkinointikielto.

      Saunalahden markkinointiluvalliset liittymät on aina mahdollista muuttaa sellaisiksi, missä markkinointilupaa ei ole. Tämä voidaan tehdä myös sinun liittymällesi.

      Suosittelen sinulle, että olet yhteydessä meihin esimerkiksi Palstan kauta. Tule osoitteeseen http://palsta.elisa.fi, rekisteröidy käyttäjäksi ja lisää profiilisii asiakasnumerosi. Tämän jälkeen voit laittaa yksityisviestin kenelle tahansa moderaattoreista, niin otamme sinuun yhteyttä.
      Tottakai aina voit myös laittaa viestiä OmaElisan kautta tai soittaa asiakaspalveluumme. Numerohan on 010190230 (ppm/pvm), ja sieltä vastaamme ma-pe 8-19 ja la 10-16:30.

      Elina / Palstatiimi
      http://elisa.palsta.fi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1975
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1614
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1356
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      50
      1253
    8. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1246
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1212
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe