Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Flunssarokote vai ei?

ei ja ei

Yleinen väite on, että influenssarokotteet vähentäisivät kuolemia. Kriittisen analyysin mukaan influenssarokotteet mahdollisesti vähentävät riskiryhmien kuolleisuutta 4,6 %, mutta Suomessa asiaa markkinointiin H1N1-pandemian aikana, että teho olisi yli 50 %. On myös näyttöä siitä, että rokotukset voivat jopa lisätä kuolleisuutta.

Analyysit totesivat vuosien 2009-2010 rokotusten sivuvaikutuksista raskaana oleville, että nämä elohopeaa ja muita "terveystuotteita" sisältävät rokotteet aiheuttivat 4250 %:n nousun sikiökuolemissa. Sama tapahtui H1N1- rokotusten yhteydessä Suomessa, mutta se on asia, josta vaiettiin tyystin. Yhteydenottojen perusteella ymmärsin, että tilanne oli kaoottinen joissakin sairaaloissa.

Flunssarokotteet ovat tehottomia. Virukset muuntuvat koko ajan, joten täsmärokotetta on mahdoton valmistaa. Vaikka järjestelmä suorastaan pakottaa ihmiset rokotuksiin, ei siihen löydy mitään tieteellistä perustetta ellei sitten syitä haeta talouspuolelta. Myös riski- ja erikoisryhmien rokottamisesta ei ole apua. Rokotteet eivät tehoa alle 2-vuotiallla lapsilla, ei myöskään alle 5-vuotiailla lapsilla aikuisilla, vanhuksilla. Vanhusten parissa työskentelevän terveydenhoitohenkilöstön rokottaminen ei estänyt potilaiden kuolemia. Henkilöstön painostaminen rokotuksiin on siten vailla perusteita.

http://www.anttiheikkila.com/blogi/tosi-paha-vedatys-flunssan-hoidossa/

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • xxx-files

      laitahan foliohattu äkkiä päähän, ettei ne vaan kuule ja huomaa, että sä tiedät tästä juonesta. nehän sädettää sua vielä näkymättömällä lyijy-elohopea-H1N1-laserilla! :O

    • alumiini.

      Ongelmana alumiini (Aluminum Chlorohydrate)!

      Alumiini on kiehtova metalli: kevyt, ruostumaton ja helposti muovattava. Vielä 150 vuotta sitten Ranskan keisari Napoleon III kuulemma teetti kaikkein arvokkaimmille vierailleen aterimet alumiinista. Kevytmetalli oli tuolloin kalliimpaa kuin kulta ja sen jalostaminen niin työlästä, että alumiiniharkot kelpasivat näyttelyesineiksi maailmannäyttelyyn. Vielä 1900-luvun alussa alumiini oli melko harvinainen aine.

      Sen jälkeen, kun 1800-luvun lopussa keksittiin uusi tehokas tapa jalostaa alumiinia, siitä on nopeasti tullut muovin ohella teollisen kulttuurimme tunnusomainen materiaali. Alumiinia on kaikkialla. Juomme alumiinitölkeistä. Autoissamme on alumiinivanteet. Lentokoneet tehdään alumiinista. Alumiiniyhdisteillä puhdistetaan juomavettä. Alumiinia on kosmetiikassa, deodoranteissa ja aurinkorasvoissa. Alumiiniyhdisteitä on rokotteissa. Tehosteaine alumiini on myrkky, joka kerääntyy aivoihin ja muualle elimistöön. Alumiinia on rakettien polttoaineissa.

      Yleisen käsityksen mukaan alumiini on melko harmiton aine. Mutta on tutkimuksia, jotka viittaavat siihen, että alumiiniyhdisteet saattavat altistaa muun muassa syövälle, Alzheimerin taudille ja ruoka-aineallergioille.

      Myöskään alumiinituotannon ympäristövaikutukset eivät ole vähäiset. Alumiinin jalostaminen kuluttaa valtavat määrät energiaa, ja alumiinin louhiminen maaperästä voi johtaa paikallisesti todellisiin ympäristökatastrofeihin.

      Selvää kuitenkin on, ettei alumiini ole menossa mihinkään. Meidän on opittava elämään alumiiniajassa.

      Ongelmana alumiini (Die Akte Aluminium), Saksa 2012.
      http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/11/11/ongelmana-alumiini?ref=ohj-articles

    • Minä_vaan_

      Mä en oo ottanu rokoitteita vuosiin kun tuli jostain rokotteesta käsi kipeeks viikon ajaks ja kuume nousi?! Muuten en sairastele ikinä niin en oo kokenu tarpeelliseks noita rokotteita.

    • Ei_kiitos

      Äitiysneuvolassa minulle tarjottiin influenssarokotetta marras-joulukuun vaihteessa, mutta mitään esitettä tms tietoa kyseisestä piikistä ei ollut neuvolassa saatavilla. Yritin netistä etsiä mahdollisia haittoja ja tutkimuksia hyödyistä, mutten löytänyt mitään. Kaikkialla haittojen kohdalla oli vain maininta, että hyödyt ovat suuremmat kuin haitat eikä mitään yhteyksiä keskenmenoihin/kohtukuolemiin muka ollut. En edes tiennyt, että 'raskaus' olisi riittävä selite riskiryhmään kuulumiselle, kun muuten olen aivan perusterve enkä ikinä ennenkään ole saanut influenssaa.

      Jostain kuitenkin löysin jonkun tilaston (en muista enää mistä, muuten linkittäisin sen), jonka mukaan vain 10% väestöstä sairastuu kausittain influenssaan ja tuskimpa jokainen flunssan saanut kuitenkaan niitä 'vakavia' jälkitauteja saa. Näiden tietojen ja luulojen valossa siis jätin tuon rokotteen ottamatta. Vielä olen terveenä pysynyt ja tammikuunhan ennustettiin olevan kuluvan talven pahin influenssakausi. Nyt rv23 menossa ja katsellaan ehdinkö kuolla keuhokuumeeseen tai tukehtua räkään vielä ennen laskettua aikaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1400
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      58
      1307
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe