Ugh onko normaalia?!?

rattiees

Moi mulla on siis kaksi rotta tyttöä jotka ovat melkein vuoden ikäisiä. Ihania tapauksia ja täydellisen kesyjä eivätkä ikinä pure ketään. Toisiaan ne näykkivät leikillä ja välillä kuuluu hiljaista piipitystä liijjan kovista otteista eli ei mitään vaarallista.
Mutta nyt huomasin et kun nuo leikkivät tuolla keskenään toinen neitosista käytti hampaitaan jo hieman lujemmin ja toinen kiljui jo kovemmin kuin normaalisti. Menin häkille ja ne lopettivat hetkeksi.
Hetken päästä taas kuulin ininää ja näin että toinen rotista oikein raahasi hampailla toista. En ollut ennen nähny moista ja otin "uhrin" hetkeksi syliini rauhottumaan.
Pitäisikö huolestua vai oliko se ihan normaalia leikkimistä hiukan rajuimmin ottein?

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • surhym

   Onko tuo sama jatkunut vielä tuon kirjoituksesi jälkeen vai joko on rauhoituttu? Pojilla on kaikki rajummat painit yleensä lauma järjestyksen selvittämistä, kaippa tytöt on samanlaisia siinä suhteessa. En kyllä ole ikinä tavannut tuollaista tapausta, täällä on karvatupot suussa ja niskavillat pystyssä jos tapellaan. Nyt kun lauman vanhin ja tähän asti ollut pomo ei enää kiinnitä huomioo pomona olemisiin on alkanut täälläkin uhoaminen nuoremmilla..lattialla kuljetaan "isoina miehinä" ja uhotaan kaikille jotka sattuu vastaan tuleen.
   Tarkkaile nyt vaan miten tytöt käyttäytyy jos on vain ohimenevä ilmiö. Muistat vain ettei rottien tappeluihin kannata kauhean äkkiä puuttua, niin kauan kun ei tule haavoja tms. vaikka välillä näyttääkin touhu aika hurjalta.

  • Sedä

   Mun rotat on joskus tehneet tuota kiskomista, useimmiten pikkurotat ärsyttääkseen isommat leikkimään :D Eihän tuo kivaa ole, mutta jos kiusaaminen ei ole jatkuvaa niin kyllä ne pärjää. Tosiaan normaalia painia ei saa häiritä, mut ikävintä kiusaamista voi keskeyttää just vaikka ottamalla toisen syliin tai laittamalla vaikka ruokaa niin unohtuu moinen :P

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   35
   4245
  2. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   123
   1891
  3. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   173
   1098
  4. Martinan kirja myyntilistan ykkönen!!

   Kyllä ostajia löytyy ja taas rahaa kilisee Martinalle.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   191
   927
  5. Sofian vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys

   Sofia oli jo teininä vastenmielinen jopa omien vanhempiensa mielestä ja lensi kotoa pihalle kuin leppäkeihäs. Sen jälkeen vastenmielisyys miesten hyvä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   901
  6. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   169
   888
  7. Mä niin tarvin sua mies..

   Kumpa laittaisit viestiä
   Ikävä
   41
   751
  8. Saanks mä kultanalle

   juoda vähän viiniä tänään? Valkkaria? Ei mulla nyt muuta ookaan vaikka yleensä tykkään punasesta enempi. Rakastan.
   Ikävä
   164
   727
  9. Mies, kun kohtaaminen vihdoinkin tapahtuu

   - Mitä odotat/toivot näkeväsi?
   Ikävä
   36
   721
  10. Sellaista........

   Nyt tähän puuttuu muutkin🤷‍♀️...mä en kestä.
   Ikävä
   50
   685
  Aihe