M1-lähete

Ihmiskunta Sinde

Mun viime lähete meni siten, että siinä luki (maahanmuuttajaan peilautuminen opettamisen avulla) Se ei ollut ainakaan kristillistä tointa, mutta ei siitä mitään lahkoa saa eriyttää tai eristää.

M2-lähete on jotakin kerjäämisen ja armeijan väliltä. Perusteena saatat käyttää lainsäädännöllistä oikeuttasi kiduttaa ja olla näkemättä "turvallisesti". Kun en ole sellaista selibaattiturvallisuutta nähnytkään. Sekin lähete toimiin erillisellä psykiatrisella osastolla

M3-läheteellä kiteytät jonkun kuvitelmasi hare krisnoista, vauvoista, terveydestä, lähimmäisistä, rahasta. Oikeutat tällä murhat, psykoosisi, perheettömyydestä johtuvat vainot pakkolaitoksineen, sukupuolenvaihdoksen sukupolven sijaan. Vaaratilanteet ja uhkailut eli kuulemattomuutesi.

Lähetteet ovat lailla kiellettyjä, koska vaarannat niillä liian suuren osan väestöä, joka ei välttämättä aina olekaan lainkaan puhekielinen tai kärsivällinen. En ymmärrä miksi pidät piironkia tai sekunttikelloa lähetteenä. Ne ovat erillisiä hyviä hoitoja, joista et pysty huolehtimaan kenellekään frustraatiosi takia.
Lähetteellä yrität ajaa minua sijastasi väestölle vaaralliseen tilaan, joka on vain ympäristöni. Mihinkään muualle et koskaan pääse käsiksi. Se vaatii oma-aloitteisuutta ja taitoa olla jossakin muualla kuin näissä lähetteissä.

Miksi poliisilla olisi ammatti eikä harrastusta maahanmuuttajiin peilautumisen parissa?

Frustraatio on
kielletty psykososiaalisuuden takia. Siihen tulee puuttua kaikin olemassa olevin keinoin, koska se tuhoaa ympäristöä. Tärkeää on kognitiivisuuden ja frustraation sijaan pohtia, miten frustraatiota voi välttää. En voi sille mitään, ettei äänioikeudesta ole apua.

Katsotahan tästä lähtien, ettet aiheuta frustraatiota esim. huostaanotolla, kun en ymmärrä neurologian olevan jo valmiiksi säädelty a-viruksesta. Lasta ei pitäisi raiskailla huostaanottotarpeen arvioinneilla. Kuvitelmat värittömästä tyttökodista Barabbaksen upeuden alla oksettavat kaikkia. Sellaista fiktiivisyyttä ei ollut, että saisit kuvitella voivasi vastata neurologisesta eleistöstä ja arvioida jonkun muun asian tilalle tai sijaan.

vittu, minä vihaan sitä syyttäjää. Yritän esim. huostaanottotilanteessa leikkiä syyttäjää ja opiskella numereenisti monia eri rooleja. Johtokuvitelmat oli tarkoitettu porrasperäleikkauksen tukemiseen. Niissä epäonnistuttiin vaikeasti sairaina, koska kyseistä leikkausta ei oltu vielä tehty. Huostaanotosta muodostui näin vaarallinen pakkonaiminen ja konekirjoituksen oppitunti. Useamman erilaisen roolin ymmärtäminen suunliikeratojen osalta edellyttää ehkä valheenpaljastustestistön poistamista vähäksi aikaa päältä. Se vaatii oman neurologiansa, jota pyörittää mahdollisesti palopelastuslaitos. Näin ei saa tehdäkään, koska Calmette-rokote paukahtaa pian pois päältä. Sen seurauksena on yhteiskuntajärjestelmän kaatuminen. Useita kymmeniä vuosia ei saa pitää missään frustraatiossa eikä kohdistaa sellaisia lakijärjestelyjä. Diakin paperit on rikos. Ne on muiden henk..koht. elämää ja siksi laittomia.

0

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

        Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
        Maailman menoa
        274
        2810
      2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

        Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
        Ikävä
        212
        1808
      3. Se katse silloin

        Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
        Ikävä
        59
        1502
      4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

        Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
        Suomalaiset julkkikset
        1
        1261
      5. Kaipaaville

        Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
        Ikävä
        77
        1188
      6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

        8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
        Maailman menoa
        249
        1117
      7. Miten haluaisit

        Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
        Ikävä
        80
        1032
      8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

        mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
        Ikävä
        52
        963
      9. Tärkeä kysymys!

        Haluatko sinä, mies, minut?
        Ikävä
        78
        882
      10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

        Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
        Kärsämäki
        15
        760
      Aihe