M1-lähete

Ihmiskunta Sinde

Mun viime lähete meni siten, että siinä luki (maahanmuuttajaan peilautuminen opettamisen avulla) Se ei ollut ainakaan kristillistä tointa, mutta ei siitä mitään lahkoa saa eriyttää tai eristää.

M2-lähete on jotakin kerjäämisen ja armeijan väliltä. Perusteena saatat käyttää lainsäädännöllistä oikeuttasi kiduttaa ja olla näkemättä "turvallisesti". Kun en ole sellaista selibaattiturvallisuutta nähnytkään. Sekin lähete toimiin erillisellä psykiatrisella osastolla

M3-läheteellä kiteytät jonkun kuvitelmasi hare krisnoista, vauvoista, terveydestä, lähimmäisistä, rahasta. Oikeutat tällä murhat, psykoosisi, perheettömyydestä johtuvat vainot pakkolaitoksineen, sukupuolenvaihdoksen sukupolven sijaan. Vaaratilanteet ja uhkailut eli kuulemattomuutesi.

Lähetteet ovat lailla kiellettyjä, koska vaarannat niillä liian suuren osan väestöä, joka ei välttämättä aina olekaan lainkaan puhekielinen tai kärsivällinen. En ymmärrä miksi pidät piironkia tai sekunttikelloa lähetteenä. Ne ovat erillisiä hyviä hoitoja, joista et pysty huolehtimaan kenellekään frustraatiosi takia.
Lähetteellä yrität ajaa minua sijastasi väestölle vaaralliseen tilaan, joka on vain ympäristöni. Mihinkään muualle et koskaan pääse käsiksi. Se vaatii oma-aloitteisuutta ja taitoa olla jossakin muualla kuin näissä lähetteissä.

Miksi poliisilla olisi ammatti eikä harrastusta maahanmuuttajiin peilautumisen parissa?

Frustraatio on
kielletty psykososiaalisuuden takia. Siihen tulee puuttua kaikin olemassa olevin keinoin, koska se tuhoaa ympäristöä. Tärkeää on kognitiivisuuden ja frustraation sijaan pohtia, miten frustraatiota voi välttää. En voi sille mitään, ettei äänioikeudesta ole apua.

Katsotahan tästä lähtien, ettet aiheuta frustraatiota esim. huostaanotolla, kun en ymmärrä neurologian olevan jo valmiiksi säädelty a-viruksesta. Lasta ei pitäisi raiskailla huostaanottotarpeen arvioinneilla. Kuvitelmat värittömästä tyttökodista Barabbaksen upeuden alla oksettavat kaikkia. Sellaista fiktiivisyyttä ei ollut, että saisit kuvitella voivasi vastata neurologisesta eleistöstä ja arvioida jonkun muun asian tilalle tai sijaan.

vittu, minä vihaan sitä syyttäjää. Yritän esim. huostaanottotilanteessa leikkiä syyttäjää ja opiskella numereenisti monia eri rooleja. Johtokuvitelmat oli tarkoitettu porrasperäleikkauksen tukemiseen. Niissä epäonnistuttiin vaikeasti sairaina, koska kyseistä leikkausta ei oltu vielä tehty. Huostaanotosta muodostui näin vaarallinen pakkonaiminen ja konekirjoituksen oppitunti. Useamman erilaisen roolin ymmärtäminen suunliikeratojen osalta edellyttää ehkä valheenpaljastustestistön poistamista vähäksi aikaa päältä. Se vaatii oman neurologiansa, jota pyörittää mahdollisesti palopelastuslaitos. Näin ei saa tehdäkään, koska Calmette-rokote paukahtaa pian pois päältä. Sen seurauksena on yhteiskuntajärjestelmän kaatuminen. Useita kymmeniä vuosia ei saa pitää missään frustraatiossa eikä kohdistaa sellaisia lakijärjestelyjä. Diakin paperit on rikos. Ne on muiden henk..koht. elämää ja siksi laittomia.

0

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

        Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
        Maailman menoa
        585
        3889
      2. Muuttaisiko viesti mitään

        Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
        Ikävä
        48
        3328
      3. Jos sinulla kiinnostaisi

        Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
        Ikävä
        38
        2801
      4. Valpuri Nykänen elokapina

        Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
        Maailman menoa
        66
        2769
      5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

        Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
        Ikävä
        19
        2154
      6. Jospa me nähtäisiin

        Sinne suuntaan menossa🤣
        Ikävä
        32
        2101
      7. Se että tavattiin

        Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
        Ikävä
        12
        1977
      8. Elämä jatkuu

        Onneksi ilman sinua
        Ikävä
        29
        1865
      9. Oot pala mun sielua

        Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
        Ikävä
        17
        1810
      10. Hei T........

        Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
        Suhteet
        47
        1759
      Aihe