Myllymäen kuljetus oy

konkurssiin_mylly

Miten menee Myllymäellä?

99

5078

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Gorilla King Kong

      Mylly meni mutta mäki jäi. Mäkeä ei huolinut edes tievaltio mölyvallin täytteeksi.

      • Ala Vaihdettu

        Ämpärifirma kun oli.


    • Pukamat?

      Korsossa ainakin seisoo joka päivä Myllymäen ruosteen raiskaama pikkubussi
      bussipysäkillä ja 190kg kuski istuu ärrällä pelaamassa hedelmäpeliä..ei vissii keikkaa pukka?

      • nej kepapis

        Ei ne voitot sieltä hediksestä tule.
        Ne saa takuupalkan jolla tiliä tulee!


      • wqxxdswww
        nej kepapis kirjoitti:

        Ei ne voitot sieltä hediksestä tule.
        Ne saa takuupalkan jolla tiliä tulee!

        Jotain sopimusajojahan ne ajaa, koululaisia vai mitä lie.
        Yks tuttu häippäs jo aikoinaan sieltä, ajoja ainakin riitti niin paljon että menee 12-14h päivässä helvetin moisen keikkamäärän hoitamiseen, ehkä on hävinneet sitten kilpailuissa keikat. On kyllä sellasia raatoja nuo autot että kellään muulla näe niin vanhaa kalustoa..


    • kurssit_käyty

      Yrityksen tila: konkurssi

    • Pyllymäki

      Isso virma konkassa?

    • Persemäki

      Onko näin, että on niin konkurssissa, ettei ne enää anna edes ammattipätevyys kursseja kuskeilleen? Ossihan rakensi uuden hienon hallin Mittatielle ja vuokrasi puolet siitä toiselle yrittäjälle. Piha oli täynnä hienoja uudehkoja linja-autoja, sekä Laadukkaista Mersu pikku busseja. Miten näin toimiva firma voi ylipäätänsä mennä konkkaan? Myllymäki voitti kenttä hotelli kuljetuksetkin ja hommas sinne uudet Iveco bussit. Kukas ny kuskaa ateriapalvelu ruuat vanhuksille ja kuka kuljettaa vanhuksia ja vammaisia tämän jälkeen.?
      Miten käy Jarmon ja Matin? Saavatko he enää mistään duunia? Mittatieltä kadun mittaajaksi?
      Voi voi!

      • hhtt99

        Iso kyynel. Hyvä että meni konkkaan. Ilmeisen surkea johto kyseisessä firmassa. Ei ne uudet autot mitään merkitse tai hienot tallit. Kaikki ei aina ole välttämättä siltä miltä näyttää.


      • påssu

        Matti päässee jo eläkkeelle, Jarmolla olisi vielä muutama vuosi jäljellä. Ossi voisi puhua Jarmon Halmiselle hommiin vai onko Halminenkin jo konkassa?


    • Kilpailun voitto

      Taas yksi kilpailun voittaja kilpaili itsensä konkurssiin.

    • IssoPaukku

      Maksoiko firma palkan D1 kuskeille oikein? Itse kun olin kyseisessä firmassa töissä, niin palkka ei ollut AKT tessin mukainen, vaan paljon vähemmän. Ajoin pikkubussia, palkan olisi pitänyt olla sama kuin busdinkuljettajilla. Lisäksi oli pakko myös palkkaa myös pimeesti käteisellä. Joka viides viikonloppu piti viedä la-su ateria palvelun safkoja vanhuksille. Viikonloppu työstä sai 35 euroa päivä, eli siis 70 yhteensä. Tämä raha piti sitten pyytää itse, kun Ossin näki, summan sai puhtaana käteen ilman veroja.

    • entinenASIAKAS

      Oikeuden alle itse toimitusjohtaja kiertänyt veroja minkä kerinnyt ja kieroillut asioita 3-5 oman firman välillä..ja joo palkat naurettavia ja osan saa verottomana puhtaana käteen. Onneks tämäkin paska meni nurin! Olen jo pitkään vuokrannut autot muualta terveisiä vain asentajalle ketä aikoi vaihdelaatikon korjata nippusiteillä ja puun oksalla.

    • jari16623

      Vuokrasin myllymäeltä sprintterin B kortilla ajettavan ja tarve oli 6 henkeä saada kyytin..
      Mutta sainkin alleni täysin ruosteen raiskaaman D1 SPRINTTERIN jonka huomasin vasta autoa palauttaessa.. Ja turvavyöt eivät toimineet ja kesällä ajeltiin talvirenkailla. Itse toimitusjohtaja pahoitteli tapahtunutta ja korvaukseksi tarjosi seuraavan vuokrauksen puoleen hintaan.. Kun seuraava vuokraus koitti ( pakko oli viellä kerran kyseisestä puljusta vuokrata kun oli lähes ilmainen) sain juuri puunatun perus siistin sprintterin tosin autosta leikkasi moottori kiinni ja syy oli kuulemma minun oikeuden tappelun jälkeen myllymäki hävisi. Terveisin toinen tyytyväinen asiakas

    • Entinenkuski

      Kuskeilla oli pimeä autoetu, eli pikkubussit sai viedä himaan ja ajella omia ajoja. Jos ei suostunut ajamaan käteisellä maksettavia "viikonloppu mämmejä", niin autoetua ei saanut. Vain lomilla auto piti palauttaa, muuten sillä sai ajella omia ajoja mielin määrin. Hyvä veroton etu!

      • momm

        Kuorma ja linja-autossa ei oo autoetua. Eli sitä ei sillon saa pimeänä vaan se on ihan ok verottejan silmissä ajaa firman autoa. Nimimerkillä alvit vedetty himaan. m


    • XXXXXL

      Yksi ison bussin laturin kiristäjä korvattiin puunoksalla, ajossa keppi kuitenkin katkesi ja ajo loppu siihen.

    • 12274748

      Kertokaa kaikki entiset kuskit, sekä autoja vuokranneet lisää hauskoja tarinoita, näitä on ilo lukea!

      • Okö

        Mulle ei maksettu Ossilla palkkaa lainkaan, vaikka revin perseeni verille. Ts. palkan sai pyydettäessä. Jos sai...


    • issonossi

      Myllymäestä vois tehdä elokuvan......

      • acrtrfufhuh

        oliin joskus myllymäellä itellan ajoja tein autot hajos kerranki loppu akku autosta -menin toimiston kysymään millä autolla lähen ajaamaan sanoivat otaa joku mikä lähtee käynti jokasessa autossa olii jotain vikoja


    • sepi2223

      Kaikkia myllymäen alaisia on kiristetty työsuhteella ja huijattu palkoissa. Terveisin seppo..

      • ärsyyntynyt

        Hei hankkikaa elämä...Osa teistä puhuu pelkkää paskaa...
        nurin mikä nurin SO kun olette niin taitavia kaikki täällä niin näyttävää kuinka hyvin teillä menee yrittäjänä...


    • Harmi

      Olisin enemmän huolissani asiakkaista jotka joutuu kärsimään kun järjestetään kuljetukset uudelleen. Tyhmien kuljettajien oma vika jos eivät osanneet pitää puoliaan.

      • karjuheinolasta

        Mitenkäs nyt ne eläkeukot , joita sielläkin iso liuta oli jotka miltei maksoivat että saivat vaan kotoansa pois olla ja vanhoja autoja ajaa ja siinä sivussa ruokaa jakaa ja pimeänä palkka , liekö vouti perässä jos ei päivänvaloa kestä tienestit ? No nythän se loppui sekin pelleily.


    • TiljoVirri

      Palkka oli pieni, mutta autoetu tasasi kyllä sen puuttuvan osuuden. Tosin lomilla auto piti palauttaa tallille. Eikä viikonloppuisin saanut ajella omia ajoja, jos ei suostunut palkka käteisellä tyyliseen ateria palvelu jakelu työhön la-su. Töitä pari kolme tuntia per päivä ja rahan sai suoraan käteen Ossilta. (70 eur).

    • Teampyllymäki1

      Toivottavasti verottaja tutkii ossin ja tämän jarin perinpohjaisesti saadaa päätä vadille, ylityöt pimeinä ja palkat ei vastaa TESiä ja autoja saanu vuokrattua pimeinä!

      • Talkoo-Taavetti

        Ei teillä , niin täällä palstalla sanotut ja hyvin , jos totta on , paikkansa pitäväkin väite tyhmyydestänne , tullut mieleen että pieni työtaistelu tekisi hyvää ? Ettehän te tietenkään tienneet ettekä ymmärtäneet että duunarillakin on vielä toistaiseksi nykyäänkin vielä ihmisarvo ja oikeus puolustaa etujaan ja oikeuksiaan liittojen kautta ja muutenkin. Nythän se on myöhäistä ,mutta tommoset Ossit ja mitättömät isäntärengit olisi voitu ruiskuttaa ja tärpätöidä kaikki rikkurit. Mitä kun kerran olisitte jättäneet ruuat jakamatta ja sanoneet sille Ossille että työnnä se seittemänkymppises vaikka peppuusi kun käyt kyykyllä ?


      • ettäniinhelppoa

        AKT.n vastaus tähän palkka-asiaan oli: tämä on vähän tulkinnanvarainen kysymys, joten emme ota tässä kohtaa kantaa.. taistele sitten siinä kun liiton asenne on toi.
        Toinen kerta kuski ajeli p...e jäässä kun oli useita kertoja ilmoittanut ettei lämppäri toimi muttei sitä siitä huolimatta korjattu. Kysyi työsuojelusta voiko kieltäytyä ajamasta; ei kuulemma voi. Vaikea on duunarin nousta oikeuksiaan puolustamaan jos viranomais tahot eivät kerran tue..


    • Konkurssi

      Henkilökunnalle kaikkein huonoin tilanne mihin joutuu kun tulee konkurssi. Irtisanomisajoissa hävitään ja palkat mahdollisesti joutuu hakemaan palkkaturvasta.

    • kuljetusjiip

      Katsastan yritykseni raskaan kaluston mittatie 27 plus katsastuksessa. (entinen kunnon katsastus ja samassa rakennuksessa myllymäen kuljetuksen kanssa) raskas puoli katsastuksesta on myllymäen hallin (keskellä). Joka katsastuksen yhteydessä saa nauraa kädettömille asentajille ketkä kiroovat kun ei jarrulevy lähde esimerkiksi irti.. Ilmeisesti korjaamon työnjohto istuu pyörätuolissa ja käskyttää huutaen muita ja itse selaa puhelimella netistä autoja. Vähän ihmeellinen maku jäi kyseisestä yrityksestä tämä uutinen ei yllättänyt!

      • meniköläpi

        Anna katsastusmiehen tehdä työnsä rahassa, sinun ei tarvitse osallistua katsastus toimintaan korjaamo hallissa. Katsastus asiakkaille on varattu odotustila konttorin yhteyteen.


    • Juuso47

      Myllymäki,tuo surullisen kuuluisa kikkailuFirma. Ei voi muuta kuin ihmetellä kuinka kauan on Pärjännyt tuollaisella Vilunkipelillä!!! No taas on pöytäputsattu ja Meno jatkuu!!!

    • FirmanBILEET

      Harmittaa myllymäen konkurssi aina pääsi perille heidän busseilla jos yhtä kertaa ei lasketa.. ( pysähdyksellä huolto asemalla kuljettaja katosi..) halvat hinnat mukava toimitusjohtaja Ossi hänelle sopi myös että matkat maksetaan käteen ilman kuittia.. Säästin n 5000euroa kiitos.

    • sillälailla123

      On se niin että korjaamon kundit paino välillä (useinkin) yötäpäivää että ko. firman autot pysy liikkeellä. Ja tämä luultavasti työnjohto joka istuu pyörätuolissa ja muka selailee netistä autoja puhelimella huutaen alaisille oli yksi niistä joka oli aina töissä. Ilman tätä yötäpäivää tahtia ei olis ne romut liikkunut pitkään aikaan enään. Kyllä niitten kundien puolesta ottaa päähän että ylemmän tahon takia työttömäksi jää, toivottavasti saavat hyvät uudet työpaikat jokainen korjaamon kundi.

    • BunniOssi

      Oliko ne "autot" niin huonossa kunnossa, että niitä piti koko ajan korjata? Pikkubussit oli aivan uusia ja ne isot bussit vain max kaksivuotta vanhoja. Vai muistinko väärin?

    • Pyllymäki

      Muistat väärin: Pikkubussit eivät olleet uusia, vaan susia. Isot bussit olivat alkaen 20 vuotta vanhoja.

      • Fladishlawh

        Yksi pikkubussi seisoo parkissa Malminkartanossa ja toinen nähty eilen ajossa jossain pohjois-Helsingin suunnalla myöskin. Onkohan koko konkassa mitään perää ?


      • Kimi1974

        Koko puulaaki täynnä kusipäisiä selkäänpuukottaja rottia - saivat mitä ansaitsivat!!!


      • Boxereitatuli

        Myllymäki hankki Peugeot Boxereita jotka olivat vuosimallia 2006 tai sitä uudempia kun hävisi kilpailun 2011 Kajonille. Kajon alkoi ajamaan koululaiskuljetuksia syksyllä 2011 ja kun kuskit veivät lapsia väärille kouluille vaihtui Kajon takaisin Myllymäkeen joskus loppuvuodesta 2011 tai alkuvuodesta 2012 muistaakseni.


    • BunniOssi

      Konkurssissa on. Lukee kauppalehdessäkin.

    • Tsemppiä

      Joo ja lässyn, lässyn! Kun käy näin se on sitä yrittäjä vastuuta.
      Nyt kyllä kuuluu, mutta ketää ei varmaan siellä ole paketettu työtä tekemään!
      Kilpailu on kovaa! Puutteita löytyy polisii autoistakin? Ja kuljettajan ei tarvitse lahteä
      jos kalusto ei ole kunossa. Toki puuteita on varmaan ollut. Ja jos oot saanut jotain hyvän tekijän lisää heidän omasta pussista niin mitä sitte. Eikä se että menet töistä tai ajolta kotiin ja aamulla taas jatkat ole auto etu. Se on logistiikkaa. (Polttoaineet varikot, jne:) Olisitte tyytyväisiä ku on tällainenkin mahdollisuus ollut! Ei kou sinne Veolialle vaan, kun jos on paremmin?
      Itse jos huomasin puuteita pyysin että laput ja pullot autoon niin mennään. Ei ongelmia!
      Älkääkä sotkeko eri yrityksiä keskenään! Finnairkin tekee tappiota!

      • Sami1

        Työmaailma,Myllymäenkuljetus,Talmabus-jne.Kyllä Ossi osaa. Ei ku Menoksi kyll Vauhtia piisaa ja, alamäki jatkuu


      • Kyttäri

        Tekikö ne jätkät todellakin yötäpäivää duunia ja lähes asuivat duunipaikallansa korjaamolla , eivätkä sittenkään autot kunnossa olleet , ainakaan päällisin puolin ? Oliko autoissa edes alkolukot , vai hönössäkö osa porukasta ajeli ?


    • guapo

      kaikissa autoissa on alkolukot joilla koululaisia ajetaan,jopa isoissa busseissa.palkat tuli muutamaa kertaa lukunottamatta ajallaan.myllymäen palkoilla ei tosin omaa autoa ollut varaa pitää joten "autoetu" on hyvä.toivon että saatuani uuden työpaikan saan työautolla ajaa edes kotiin,vai olisiko kivaa hakea työauto jokapäivä kun bussimatka kestää tunnin(väh) yhteen suuntaan.

      • opuaq

        Mitä että muutamaa kertaa lukuunottamatta palkat ajallaan ! Silloin on pahasti mätää jos yksikin kerta viivästyy ! Puhumattakaan jos ei palkoilla ole varaa omaa autoa edes pitää , saati hankkia ! Mitkä olivat ne Myllymäen palkat ? Kuka hullu alennusmyyntiin suostuu yrittäjän hyväksi ja tessin mukaan AKT. n palkat oltava ja ajallaan maksettuna. Jos ei yrittäjän p...se kestä merivettä ,niin sitten se onkin parempi pistää lappu luukulle enemmän vahingon välttämiseksi.


    • Mikaeli1997

      Myllymäen Kuljetus Oy on asetettu konkurssiin.
      Myllymäen Kuljetus Oy:n toimitusjohtaja Ossi Myllymäki on myös Isso Oy:n ja Talma Bus Oy:n toimitusjohtaja. Täällä on myytävänä Myllymäen Kuljetuksen konkurssipesän ajoneuvoja: https://huutokaupat.com/fi/haku/?term=Myllymäen Kuljetus

    • LeipuriHiiva

      Ei se taida Lait ja Asetukset koskea kaikkia.no jossain vaiheessa on tapana jäädä sumppuun???

    • sivustaseurannut

      Eipä sillä hyvin mennyt kun asentajatkin maksoivat varaosia omilla rahoillaan kun firmalla ollut maksaa laskuja.

      • huonohavainto

        Laskulle ei annettu varaosiakaan, joten firmalla ei ollut varaosa laskuja mitä maksaa, koska käteisellä vain sai osat mukaansa. Samanlaista rahaa tuo lienee virman tai asentajan raha, lienee asentaja saanut kuittia vastaan rahansa yhtiöltä.


      • Entinenkuningas

        Näin on. Harvoin se työnjohto niitä osia hakee vaan just ne haalarimiehet jotka niitä autoja laittelee. Työnjohdolla ei ole hajuakaan onko esim.paketissa oikea osa.


    • Entinenkuningas

      Meillä 3kertaa tilattu bussi ryyppyporukalle ja homma on toiminu. Olkoon bussi kuinka ruma tahansa mutta jos uudet haluatte nii tilatkaa KOVANEN. Kun on monia satoja asiakkaita niin jollekin sitten osuu se paska palvelu, se on vaan enempi sääntö kuin poikkeus!

    • Kajon_jäi_pystyyn

      Hei! Olen ollut sekä Myllymäen että Kajonin taksejen kyydissä.
      Kajonin takseissa eivät turvavyöt toimineet, Myllymäellä toimi ja hyvin.
      Kajonin taksikuskit veivät muut oppilaat vääriin paikkoihin, minä sanoin, että veit minut väärälle koululle. Kajonin taksikuski vei sen jälkeen vasta minut oikealle koululle. Myllymäellä ei tarvinnut sanoa taksikuskeille mitään asiasta. Espoon-Kirkkonummen Taksit - EKT:lle, Korsisaarelle, Lähitaksille, Mr. Taxille ja Vantaan Taksille peukku ylös. Kajonille peukku alas. Kajon konkkaan ja mahdollisimman pian.

    • Kajon_jäi_pystyyn

      Onneksi on Korsisaari, Lähitaksi ja Mr. Taxi.

    • Michaelx97

      Onnneksi on myös A&H Taksipalvelut.

    • Printteri

      Joo, nyt myydään Huutokaupat.com - sivuilla Myllymäen autoja. Loppuun ajettuja ja ei huollettuja ovat. Siitä vaan huutamaan!

    • pimeeasiakas

      Vielläkö myllymäeltä saa halpaa viinaa ja tupakkaa vai loppuiko sekin bisnes?

    • En0

      Tolppapuolella työ koostui pääosin korjaamoilla istumisesta miltä ajalta ei maksettu palkkaa. Piti olla myös käytettävissä 24h vuorokaudessa eri tehtäviin: auton haku korjaamolta, työnjohdon kuskaaminen, varaosien osto, mittaripajalla istuminen...

    • Ex-kuski

      Myllymäen kalusto oli todella huonoa, autot hajoilivat eivätkä välttämättä lähteneet käyntiin. Työauto oli siis "omassa käytössä" työajan ulkopuolella (pikkuajoja sai ajaa), ja kun auto ei käynnistynyt talviaamuna, niin esimies kehotti varaamaan taloyhtiön tolppapaikan, jonka olisin siis itse maksanut. Taloyhtiössä oli lisäksi pitkä jono, johon olin jonottanut paikkaa omalle autolleni jo kuukausia. Jos paikka olisi vapautunut, olisin tietysti käyttänyt sitä omalle autolleni, enkä työautolle. Kun kieltäydyin tästä ehdotuksesta, niin vaihtoehdoksi minulle annettiin työauton palautus tallille aina päivän päätteeksi ja sen noutaminen sieltä taas aamulla (matkaa tallille oli n. 20 km/suunta). Tämäkin olisi tapahtunut omalla kustannuksella ja omalla ajalla.

      Ajojärjestelijä oli epäpätevä työhönsä, kova stressaamaan ja purkamaan ahdistustaan työntekijöihin. Jos kaikki ei mennyt suunnitelmien mukaan (auto hajosi, matkustajat myöhässä tms.), niin sai kuulla kiroilua.

      Työpäivät venyivät välillä kohtuuttoman pitkiksi. Työaika oli sopimuksen mukaan 40 h/vko, eli 8 h/pvä, mutta työpäivät venyivät usein 10 h/pvä, eikä ylityökorvausta saanut, vaan samalla kuukausipalkalla mentiin. Työautokin olisi pitänyt ajaa omalla vapaa-ajalla pesettämään tallille vielä pitkän työpäivän päätteeksi. Sairaslomalla ollessani minua houkuteltiin takaisin töihin, vaikka olin todellakin työkyvytön, eikä rattiin olisi ollut mitään asiaa. Iltaisin ja viikonloppuisinkin soiteltiin, varmaan töihin houkuttelemiseksi tai mitä lie, en tiedä, kun en vastannut puhelimeen ns. työajan ulkopuolella.

      Työntekijät kyllä valittelivat huonosta kalustosta, pitkistä työpäivistä sekä surkeasta palkasta toisilleen, mutta eivät uskaltaneet valittaa tästä johdolle työpaikan menetyksen pelossa. Useimmat työntekijät olivat 50-60-vuotiaita miehiä vailla koulutusta, joiden työllistyminen on vaikeaa, ja tämän toki tiedostivat itsekin.

      Yksi kuljettajista jäi kiinni rattijuoppoudesta, mutta näitä tapauksia on varmasti enemmänkin, vaikka ne eivät ole minun korviini kantautuneetkaan. Osalla kuskeista näytti kyllä olevan alko-ongelmaa (pöhöttyneet kasvot, kellertävät silmänvalkuaiset ja vanhalle viinalle haiseva henki). Mieskuskien käytös naiskollegojaan kohtaan oli ajoittain ala-arvoista.

      Myöskään lakisääteisistä lepotauoista ei pidetty kiinni, vaan ajotunteja saattoi kertyä putkeen laittoman monta. Vammaiskuljetuksen kesto ensimmäistä matkustajaa kohden venyi liian pitkäksi (4 h autossa/pvä), kun matkustajia piti kerätä ympäri pk-seutua ja tähän kului tietysti aikaa. Tähän ei tehty kuitenkaan muutoksia ajojärjestelijän toimesta, vaan vasta sitten, kun vammaispalvelutahot saivat asiasta tietää ja vaativat asiaan muutosta.

      Kaiken kaikkiaan surkea firma, jossa asiakasta eikä etenkään työntekijää arvostettu millään tavalla. Ette uskokaan kuinka iloinen olen, että firma meni konkurssiin ja herra Myllymäki sai ansionsa mukaan!!

      • Joskus-taksia-ajanut

        Voi hyvää päivää!! Ihanko omalla ajalla joutuu ajamaan töihin..Jos työ alkaa kello 8.00 lähdet ajelemaan kohti työpaikkaa klo 8.00 ja ansaitset siitä palkkaa, siitäkö sinulle pitäisi maksaa. Ja jopa ihan omalla autolla ja vieläpä omalla kustannuksella.
        TÄSSÄ oikein hyvä kirjoitus ja kuvastaa tätä aikaa sekä työmoraalia.
        EI tarvitse ihmetellä että työnantajat ovat helisemässä kun ei löydy TÄYSJÄRKISTÄ henkilökuntaa.
        Ei varmasti ole yrityksessäkään ollut kaikki kunnossa mutta ei voi kehua kirjoittajakaan!


      • Ex-kuski
        Joskus-taksia-ajanut kirjoitti:

        Voi hyvää päivää!! Ihanko omalla ajalla joutuu ajamaan töihin..Jos työ alkaa kello 8.00 lähdet ajelemaan kohti työpaikkaa klo 8.00 ja ansaitset siitä palkkaa, siitäkö sinulle pitäisi maksaa. Ja jopa ihan omalla autolla ja vieläpä omalla kustannuksella.
        TÄSSÄ oikein hyvä kirjoitus ja kuvastaa tätä aikaa sekä työmoraalia.
        EI tarvitse ihmetellä että työnantajat ovat helisemässä kun ei löydy TÄYSJÄRKISTÄ henkilökuntaa.
        Ei varmasti ole yrityksessäkään ollut kaikki kunnossa mutta ei voi kehua kirjoittajakaan!

        Ns. omalla ajalla ajaminen töihin olisi ollut epäreilua suhteessa muihin työntekijöihin, jotka tekivät tämän ns. työajalla. Tällöin olisin siis ollut eriarvoisessa asemassa muihin kollegoihin verrattuna, eikä tämä ole oikein eikä sallittua. Korostan vielä, että koska työpäivät venyivät pidemmiksi kuin työsopimuksessa luki, eikä näistä ylitöistä maksettu, tapahtui osa ajosta omalla vapaa-ajalla! Esim. jos ensimmäisen asiakkaan luona piti olla klo 7 aamulla, niin matkaan oli lähdettävä jo 6.30. Tästä ns. työmatkaa 30 min. Viimeisen asiakkaan luona iltapäivällä olin klo 17, johon työpäiväni loppui. Työmatka viimeisen asiakkaan luota kotiin se sama 30 min. Yhteenlaskuna siis 10 h töitä ja työmatkoihin 1 h. Palkkaa maksettiin vain 8 tunnista. Voidaanko siis sanoa, että työnantaja maksoi työmatkaan käytetystä ajasta? Ei maksanut, eíkä sitä kukaan voi vaatiakaan. Sen sijaan ylityölisää olisi voitu maksaa.

        Työauton antaminen työntekijälle oli enemmänkin työnantajan etu, koska silloin monelle kymmenelle autolle ei tarvittu säilytyspaikkaa firman pihalla ja samalla firma säästi polttoainekuluissa, jotka olisivat syntyneet autojen ajamisesta tallille ja takaisin aamulla ja iltapäivällä.

        Taidat itse olla herra Myllymäen porukkaa, kun noin raivokkaasti puolustat tätä puljua. Voitko oikeasti käsi sydämellä sanoa, että työnantaja on toiminut oikein ja kohdellut työntekijöitään reilusti? Työmoraalista vielä sen verran, että se säilyy vain silloin, jos työnantaja kohtelee alaistaan reilusti. Näin ei ollut.


      • järkiohoi

        Että todella ajattelet saavasi palkkaa työmatkasta varikolle ja pois?
        Voi hyvää päivää!
        En todella ole Myllymäen klaania, mutta kylläkin joukkoliikenneyrittäjä n. 25 v


    • wedxcwwwww

      Hyviä työntekijöitä kun ei arvosteta niin jäljelle jämät ja lopputulos voi olla aika huono.
      Eräs tuttu tuolla oli hommissa, taatusti sieltä parhaasta päästä työntekijä, aika paljon sen firman toiminta perustuu siihen että on tälläisiä kunnon duunareita jotka uhraa paljon sen firman eteen, ne kun häipyy niin kuten sanoin..

      • Aitokähärä

        Puhallustestiin katkesi.


      • Partajugi

        Niinpä sulla Aitomaito Kähärä katkesi. Nyt on sitten kiva päästä harjoittamaan sitä mainostamaasi yrittäjyyttä vessoja pesten L.rannassa.
        Mutta ei niissäkään hommissa saa hönössä olla.
        Koskas sopis uudet sovinto / lopputilikaljat Helmigrillissä ,tai voin tulla vaihteeksi sinnekinpäin ?


      • Karjuheinolasta

        Eipä tosiaan näkynyt Myllymäen eläkepappoja tänään ,vaikka melkein jokainen oli eläkeukko joka kuskas tänne Heinolaan teatteriyleisöä ympäri maan. Surkeaa !!!


      • Kontukake

        Olen minäkin eläkkeellä eikä tulis mieleenkään mennä duuniin enää. Myllymäellä olin vähän aikaa joskus mutta läksin pois kun siellä nyt oli semmosta kun oli. Joitakin jopa eläkeukkoja että häpeisvät vähän ,tai itseasiassa saisvat hävetä paljonkin jotka eläkkeellä töitä tekee.


    • Häpeä

      Kyllä joutu pitkää päivää painaa korjaamolla painaa. Vehkeisii tuli niin paljon kilometrejä että pakko huoltaa non stoppina. Ossi pilasi talma bussin!

      • Asiastatietävä

        Talmabussilla ajetaan kuulemma kännissä keikkoja.. Alkolukot?


      • Ex-kuski

        Ainakin silloin Myllymäellä ollessani yksi kuski kärähti rattijuoppoudesta, joten en ihmettele vaikka sama meno jatkuisi Talmalla. Kauhuissani katselin silloin yhtä kuskia, joka kyyditsi mm. lapsia. Naama oli turvoksissa ja punainen, silmämunat kellertävät ja habitus kuin vanhalla juopolla - mikä hän varmasti olikin. Ylipainoakin vähintään 50 kg, ja sydän- tai muu sairauskohtaus vaikutti iskevän hetkenä minä hyvänsä.


    • Halgel

      Tämä uusi yritys talma korjaja huijausta mies invaliidi

      • Alavaihdettu

        Miksei eläkkeellä jos invaliidi ??? !!!


      • Tarjateräs

        Onko se sama kuin Mynämäen liikenne ?


      • Karjuheinolasta

        No jotkut kun ovat "invaliideja" jo siksi kun eivät älyä lähteä eläkkeelle vaikka mahdollisuus.


    • ossionkuningas

      nyt sitten talmabus menee. Konkurssihakemus 3/11 http://asiakastieto.fi/pdf/konkurssilista.pdf

      Velkomustuomio 31/10 130.000 hakijana Isso konkurssipesä. lähde protestilista.com

      Poistettu ennakkoperintärekisteristä lokakuussa, maksamatonta verovelkaa, lähde YTJ.FI

      • Partajugi

        Ahneilla on paskanen loppu. Kysykää vaikka kommarikähärältä.


    • Peloissaan

      uskaltaako loimitiellä enään liikkua?

    • Ylimielisyys

      Tuo myllymäen porukka ainakin poika oli perskuleen ylimielinen kun tarjosin osaavaa työpanosta hommiin "kato meille riittää duunaria ja tekijää'"...niinpäniin....konkka ei ole hyvä juttu kokenut sen itsekin yrittäjänä mutta ylimielisyys ja ahneus vielä pahempaa.....tsemppiä
      tälle jengille.

    • Pylläri

      En usko että noin isso firma menee konkkaan.

    • youjerk

      Siellä ne on konkassa Myllymäki, Isso, Kiinteistö Oy Mittatie 17 ja Talmabus että usko mitä lystäät. www.ytj.fi

    • KrakaKatkeaa

      Onko jokin uusi firma jo perustettu ?
      Voisi käyttää vaikka oheisia uusia nimiä, joita ei ole vielä käytetty:
      - Amlat Sub Oy
      - Neämyllym Sutejluk Oy
      - Ötsietniik Oy Eitattim
      - Nisso Tissub Oy

      Noilla on varmasti parempi yrittää, koska ovat täysin uusia ja puhtaita virmoja eli voi aloittaa täysin puhtaalta pöydältä taas taistelemaan "tuulimyllyjä" vastaan.
      Saa nähdä vieläkö porukkaa riittää....

    • cjv

      on vissiin perustettu jo parikin uutta ...... ne muutama valkea nuppi ainakin noista kp:sän myytävistä puuttui. siis parhaat pois kuleksimasta ja ajo jatkuu.............

    • isso

      Eihän myynnissä ole vielä kun romua ja renkaita. Listalta puuttuu kymmeniä muitakin autoja

      • Kom-Mari

        Tyypillistä yrittäjän nillitystä. Ensin herraa leikitty ja duunaria kusetettu. Laskettu kalusto huonoksi ja tehty aletarjouksia. Hävitty ja nyt itketty.


      • Onnelitonneli

        Se ois Taavetin nimipäivä että onnea Talkoo-Taavetille ja palveluksiasi tullaan näemmä tarvitsemaan vastedeskin.


    • lsfglfgflg
    • Jarppi222

      Siellä ois kuulemma Ossi haettu säilöön poliisin toimesta, onko muut tälläistä kuullut?

      • Anonyymi

        Onko vielä säilössä ? Vai mitää puuhailee ?


    • Allunpiristäjä

      Onko pulju Myllerbus jotakin jatkumoa tälle huijausfirmalle ?

      • KauppaneuvosKoikkalainen

        Ei ole mitään tekemistä, on jonkun Venäläisen perustama firma.


    • tättärääpippijuu

      Hallituksen jäsenet ovat kuitenkin Myllereitä, eivät Venäläisiä.

      • Anonyymi

        Ossin toiminta lakkautettu.


    • Anonyymi

      Myllymäen Ossi on saanut kahden vuoden ehdottoman vankeusrangastuksen.
      Myllymäki on valittanut Hoviin, joten tuomio ei ole vielä lainvoimainen.
      Myllymäki on muuttanut Posiolle karkuun tuttuja.

      • Anonyymi

        I
        Sitäsaamitatilaa


    • Anonyymi

      Ossi asuu Vantaan vankilan vieressä, joten ei ole isso matka mennä sinne.

    • Anonyymi

      Oli reilu jätkä. Teetti kyllä työtä vuorotta, mutta auton sai himaan ja vapaa-ajan matkoille pitemmällekin ja vielä naftaa tankkiin.

    • Anonyymi

      Oliko nuo ihan normaaleja konkursseja vai oliko jotain vilunkipeliä taustalla? Ei ainakaan google löytänyt mistään tuomioista uutisia.

      • Anonyymi

        Mitäpäs Ossille nykyään kuuluu, vieläkö pyörittää tilausajo bisneksiä ?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      13
      1305
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe