Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Malaga-Rostock motarien motellit

motariyöpymiset

TOUKOKUUN LOPULLA edessä ajo henkilöautolla Etelä-Espanjasta Pohjois-Saksaan ja sieltä laivalla Ruotsin kautta tai suoraan Helsinkiin. Tarkoitus ei ole katsella maisemia ja paikkoja vaan ajaa motareita pitkin n. 700-900 km /päivä.

Onko omakohtaisia kokemuksia:

1) Uskaltaako luottaa siihen, että motarien lepopaikoilta löytyy aina etukäteen varaamatta joka yöksi helposti vapaata tilaa niiden motelleissa / hotelleissa? Sisään kirjoittautuminen ehkä klo 18-20 välillä. Eroja Espanja / Ranska / Saksa / Ruotsi ?

2) Minkä hintaisia ovat motarien lepopaikkojen motellit / hotellit (kaksi aikuista)? Kalliimpia vai halvempia kuin jos ajaa rampilta ulos ja alkaa ihan summamutikassa etsimään jotain Zimmer Freita tms yösijaa?.

Kiitos

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nykyaikaa

      Toukokuussa löytyy todennäköisesti varaamatta yösija. Kannattaa kuitenkin ottaa selville booking.com tai hotels.com sivuilta reittinsä varrella olevat motellit/hotellit. Monessa paikkaa matkan varrella on wlaniverkkoja että pääsette älypuhelumella nettiin. Katsotte puoliltapäivin majoiruspaikan reitin varrelta ja soitatte motelliin. Jos kielitaito ei riitä otatte huoneen em. sivujen kautta varaamalla. Jos sopivan edullista ei löydy muuttakaa vähän reittiä. Tuhansien kilometrien matkalla 100 km pidempi matka ei merkitse mitään. Korostan että käytyäkää nettiä apuna. Kaikki tieto löytyy em. sivuilta.

      • vielä tuosta

        Sivustot ovat siis suomeksi ja varaaminen käy hetkessä. Esimerkiksi Karlsruhessa Saksassa hotellihuoneen saa toukokuussa 60 eurolla. Itsr en pidä pahana hintana. Halvempiakin tarjouksia varmasti löytyy mutta itse en lähtisi muutaman kympin säästön vuoksi haeskelemaan. Johan sitä tuomalla Saksasta vuoden olutlastin säästää sen takaisin.


    • Ranskis

      Tuon ajaa kolmessa päivässä. Espanjan läpi keskeltä ja eka yö ranskan puolella, atlantin rannoilla. Toinen päivä Ranskan läpi (jos ajaa maksullisia teitä etenee vauhdilla ) itse ajoin ilmaisia teitä ja etenemät aika hitaita, yöpyminen jossain Metsin kohdilla Ranskassa. Seuraavana päivänä Saksan läpi mennekin jo vauhdilla ja illalla olet Rostokissa.
      Yöpymiset esim. Etap-hotelleissa tai vastaavissa, Ranskassa yöpymiset alle 50€

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe