Leena fyhr

Hyvin nähnyt

Haluaisin kuulla tuoreita kokemuksia Leena Fyhristä? Onko näkemänsä asiat miten toteutuneet?

37

7974

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mmgggg

      Itse olen pari kertaa soittanut. Tiesi ainakin osittain jotain, mutten nyt aivan kaikkea mene allekirjoittamaan. Lähitulevaan näkee hyvin. Fyhrille saa antaa halutessaan palautetta. On kai toiminut alalla pitkään.

    • SOITTANUT

      MIELYTTÄVÄ TIETÄÄ HYVIN

    • SOITTANUT

      ihan hyvin

    • SOITTANUT

      Olen soittanut monta kertaa tietää hyvin On todella ystävällinen ihminen

    • Kysytään

      Missä Leena Fyhr asuu?

      • typerys

        Mitä väliä sen on, missä se asuu? tiedot kyllä löytyy googlettamalla


      • Anetra

        Leena Fyhrin yhteystiedot ja taksa-.

        Soitin hänelle nyt 6.8-15, kuulosti tosi lämpimältä- ja sympaattiselta persoonalta...
        Hänen puh. numerot ovat 015-446200 ja 050-5642393.
        On ajanvarauksella ja maksetaan pankkisiirrolla. Veloitus on 38e / 45min.. ei paha hinta?!
        Aion joku kerta soittaa hänelle...


    • 112112112

      Up.

    • Hyvänäkijä

      Mun täytyy sanoo että oon positiivisesti yllättynyt Leenan näkemisitä, toistaiseksi lähes kaikki osunu nappiin. Mielentosta nähdä osuuko loputkin, en nimittäin jaksa uskoo että kaikki menis niin, melkeen jo ihme vaadittais.

    • Hintakysely

      Paljon Leena Fyhr ottaa, onko hänellä aikaveloitus?

    • Korppirr

      Joo vauvaa ja laivamatkaa lupailee, ei nähnyt minulle oikeasti mitään.

      • Anonyymi

        Joo mun lapsen näki🤗


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo mun lapsen näki🤗

        Niin munkin❤️


    • Hyvänäkijä

      Mäkin ihan tyytyväinen Leenaan, suosittelen. Oliskohan se hinta ollut jotain 30-40 euroa. En muista kun soitosta jo aikaa.

    • siiseivoiollatotta

      mulla ei oo menny ykskää asia kohillee....en suosittele

      • johlumme

        Juu, eipä tuo fyhr taida mitään tulevaisuuden ennustamisesta tietää


    • EinariEpäuskoinen

      Kuinkahan moni näistä komenteista on lähtöisin Leena Fyhrtin näppäimiltä?

    • Läkerol82

      Syksyllä 2014 soitin Leenalle ja silloin hän näki että saan poikavauvan sinä vuonna kun täytän 35v. No, nyt olen raskaana, vauva syntyy keväällä, ja on ultran mukaan poika tulossa. Kesällä täytän 35v. Enkä todellakaan ole johdatellut/ohjannut elämääni tähän suuntaan.

    • pikkumyyt

      En todellakaan suosittele L.Fyhriä kenellekkään, heität rahasi vain hukkaan. Joku täällä sanoi että hän näkee lähitulevaisuuteen hyvin ja tämä johtuu vain siitä että hän lukee ajatuksesi ja täten tietää mitä elämässäsi lähiaikoina tulee tapahtumaan. Haluatko oikeasti maksaa jollekin "ennustajalle" lähiaikoina tapahtuvista asioista, jotka tiedät jo itsekin tulevan pian tapahtumaan. Mieti sitä ennen kuin hänelle soitat.
      Jos haluat tietää että Fyhr kertoo sinulle pidemmän ajan tapahtumia, hän itse tietää että ajat voivat heittää hänen ennustuksissaan ja on saanut siitä myös asiakkailtaan palautetta mutta kuitenkin joillekin asiakkailleen asiasta kysyttäessä hänellä on pokkaa valehdella että sinun kohdallasi nämä asiat kuitenkin tulevat tapahtumaan tässä lähitulevaisuudessa.
      Oikeasti, pätevämpiäkin ennustajia löytyy joilta saat rahoillesi vastinetta.

    • utelen

      Näkeekö oikeasti kuitenkin eteenpäin vaikka ajat heittä? Jos näkee, niin voisi kokeilla. En odota että tapahtuu huomenna tai ylihuomenna, eräs ennustaja kertoi minulle asioista, joista viimeisin tapahtui viidentoista vuoden päästä, mutta näki kyllä oikein ja asiat tapahtuivat toisin kuin näillä ennustusfirmojen näkijöillä.

    • uskojo

      Kannattaa luottaa vanhaan ja tuttuun ennustajaan kun on kerran sellaisen löytänyt eikä etsiä uutta =) Fyhr ei ole rehellinen eikä luotettava.

    • Kertariitti

      Ei ole tuoreita kokemuksia, mutta aikaisemmasta vuonna Paavo kokemuksesta voin kertoa, että näki kyllä hyvin sukulaisten (esim. sisareni lasten) asiat, mutta ei minulle mitään, mikä olisi toteutunut.

    • HuonostiNähnyt

      Niin, eihän tämä aloitus enää ole kovinkaan tuore, huvittaa tuon aloittajan nimimerkki "hyvin nähnyt" ihan kuin viittaisi fyhrin näkemisen kykyihin mutta kuitenkin sitten kysyy muilta kokemuksia ja että miten fyhrin näkemät asiat ovat toteutuneet..

    • 256987

      Sillä mitään väliä onko tämä keskustelu uusi vai vanha. Niin kauan kuin tämä leena fyhr harrastaa tointaan on kaikkien hyvä tietää ettei hänen palvelujaan kannata käyttää. Hän myös pilaa oikeasti alaa osaavien maineen ja vie uskottavuuden.

    • VanhaMurmeli

      Ainakin sukulaiselleni ja hänen tutulleen on nähnyt kaiken ihan nappiin, erittäin sympaattinen henkilö.

      • EiMinulle

        Ei ole nähnyt kohdallani, ennustuksesta jo vuosia joten ei taida olla ajasta kiinni. Mielelläni olisin ottanut sen elämän ja olen tainnut jopa pyrkiä ennustettuja asioita kohti ts. toteuttaa ennustusta, mutta siltikään elämä ei mennyt niin.

        Kohdallani lupasi sitä mitä suurin osa elämässään saa, ja niitähän on turvallista ennustaa kun koskettavat lähes kaikkia, vähän vain ajat heittelee..mutta sitten on meitä joiden elämä on muuta.


    • veeddoo

      Mikäli ennustaminen perustuisi tietoon, tieteeseen, totuuteen ja todistettavuuteen, yksikään ennustaja ei läpäisisi kriteerejä.

      Miksi ihmiset antavat huijata itseään ja ihan vapaaehtoisesti, mitä elämässä on vialla kun tuollaisiin uskotaan?

    • ihemttelijä1000

      No olen soittanut Leenalle aika monta kertaa. Kyllä hän jotain tietää muttei kaikki mene nappiin. Soitin ekan kerran ja olin vielä terve. Hän kysyi mksi hän näkee että juoksen kokoajan lääkärissä? No meni puolivuotta ja tuli rintasyöpä. 5 vuotta juoksin eri tarkastuksissa. Kerran poikani sääriluuoli murtunut ja leikattiin. Tiesi siitä että paraneminen venyy kuten tekikin. Tiesi myös että vakuutusyhtiöltä tulee jotain rahaa kuten sitten kävikin. Soitin hiljattain ja hän sanoi oi voi...kuin pyörremyrky käynyt elämässäni. Ihmisisuhteissa tapahtunut erkaatumisia. Se on totta. Näin on käynyt. Ulkomaanmatkat eivät pidä paikkansa. En ole matkustelevaa tyyppiä. Eihän kukaan voi nähdä täydellisesti sehän on selvää. Jotain hän näkee kuten veljeni sairastelun jne.

    • Oikeanäkijä

      Jos tuo kertomasi pitää paikkansa, minusta nähnyt hyvin. Kaikkea tietysti ei voi nähdä, mutta kuitenkin huomattavasti paremmin kuin monet muut, joiden kertomasta ei pidä mikään paikkaansa. On kuitenkin oikea näkijä.

      • Anonyymi

        Minä olin shokissa kun eka kerran soitin.kertoi semmoisia asioita,mitä oli juuri meneillään,kuuntelin vain hiljaa ja oli niinkuin olisin maratonin juossut. Mulla ystävä suositteli häntä ja kävi toteen semmoset asiat,joita ei ois ikinä uskonut. En tiedä mutta aion soittaa vielä hänelle,ihanan kuuloinen ihminen


    • Soitin 2016 kyllä osa on mennyt nappiin

    • Anonyymi

      Oli nähnyt äidilleni että saan poika vauvan ja niin sainkin vaikka minä en edes tiennyt että äitini sille oli soittanut. Ja en edes tiennyt että saan koskaan toista lasta. Hei pieni tietoisku teille!!! Ennustukset pitää paikkansa sillä hetkellä kun hän sinulle ennustaa, mutta ennustukset elävät kokoajan 😉 minäkin osaan ennustaa taroista niin kuin leena🤗ja tiedän miten nää menee

      • Anonyymi

        No hyvä sinä, onneksi olkoon! Ja mitä tulee ennustusten elämiseen niin ei minulle ainakaan leena ole mitään sellaista koskaan sanonut.. se voi olla sinun oma mielipiteesi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No hyvä sinä, onneksi olkoon! Ja mitä tulee ennustusten elämiseen niin ei minulle ainakaan leena ole mitään sellaista koskaan sanonut.. se voi olla sinun oma mielipiteesi.

        Kannattaa ottaa selvää asioista ja ennustusten saloista ennen kuin tyrmäät kaiken. Minä myös intuitiivinen


    • Anonyymi

      Soitin ystäväni kanssa ennustajalle (Leena Fyhr:lle).
      Ja hän antoi meille molemmille saman ennustuksen vähän eri sanoin: keväällä tulee työpaikalla uusia haasteita, koulutusta (joko työnantajan tarjoamaa tai omaa), rahaa, viisihenkisen perheen, vesimatkan ja keväälle lomamatkan.
      En suosittele.

    • Anonyymi

      Jos näkijä ei näe mitään oikein silloin rahat pitäisi palauttaa. Minun mielestäni asiat on näin. Kyllä hän jotain tietää muttei kaikki mene nappiin. Silloin menee uskottavuus kokonaan. Jos ei näe menneitä asioita joita sinun ei tarvitse kertoa tarkalleen itse. Se on hänen tehtävä.

    • Anonyymi

      Ennustukset ovat toteutuneet yhtä tarkasti kuin Nyyrikki-lehden horoskoopeissa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      76
      3466
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      565
      3257
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      2964
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2092
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1885
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      315
      1876
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1865
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      143
      1496
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1291
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      65
      1270
    Aihe