Syylistävä myytti islamofobiasta on laskelmointia

Balttis

Jolla islamiin kriittisesti suhtautuvien suut pyritään tukkimaan, syyllistämällä heitä täysin perusteettomasti leimaten heitä "foobikoiksi". Islamin itsensä metodeihin kuuluu nimenomaan pelon kylväminen hirvittävällä väkivallalla "vääräuskoisiin" ja uskottomiin, joten on täysin nurinkurista syyttää niitä ihmisiä islamofoobikoiksi joita muslimien hirmuteot hirvittävät. Koraani osoittaa miten tällaista islamofobiaa luodaan Koraanin ohjeistamana: Suura 9:12; >> Muista, kuinka Herrasi julisti enkeleille: "Olen kanssanne; tukekaa siis niitä jotka uskovat. Täytän pian sydämet pelolla; silloin hakataa poikki heidän kaulansa ja heidän kaikki sormensa." <<

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asdfghyujkm

      Näinhän se on. Eniten pännivät nuo suvaitsevaisuusintoilijat, jotka eivät suostu näkemään "rauhan uskonnon" todellista puolta, ja leimaavat mm. foobikoiksi kaikki silmänsä auki pitävät. Kumma, kuinka Breivikin suhteen ei puhuttu mistään fobiasta, kun yksinään tekonsa tehnyt linkitettiin välittömästi kaikkiin islamia kritisoiviin tahoihin, ja ruvettiin pitämään heitäkin osasyyllisinä.

    • Teokratiaa

      "Islamofobialla" pyritään saamaan koskemattomuus islamille ja muslimeille. Tässä hyvä artikkeli islamofobia -termin synnystä:

      http://www.discoverthenetworks.org/viewSubCategory.asp?id=777

      Eli siis terroristijärjestö Muslimiveljeskuntaan kytköksissä olevat islamistipropagandistit kehittivät sanan, jota voidaan käyttää kriitikkojen leimaamiseen. Sen päämääränä on nostaa islam muiden aatesuuntien ja uskontojen yläpuolelle kieltämällä sen arvostelu kokonaan.

      Vihapuheet ovat kiellettyjä länsimaissa, ja yhä useammin muslimien ja vasemmistolaisten tahoilta kuuluu, että islamofobia (eli yksikin poikkipuolinen sana islamista tai muslimien maahanmuutosta) on vihapuhetta - sinänsä ironista, kun ottaa huomioon, että kiihkeimmät islamofobia-kortin pelaajat ovat itse useimmiten pahimpia vihapuhujia ja rasisteja.

      Joka tapauksessa, tällä toimenpiteellä islamistit pyrkivät saamaan uskontonsa, kautta maailman, samaan asemaan missä se on monissa muslimimaissa eli kaiken arvostelun ja kritiikin ulottumattomiin. Valitettavasti heillä on useita arvovaltaisia tukijoita ym. liittolaisia länsimaissakin.

    • alfa123om222

      Rauhaa!

      Kriittinen suhtautuminen islamiin on mielestäni ainakin tällä foorumilla ollut tervellä pohjalla. Islamissa on todellakin vain ydin terve, mutta yli 70 lahkoa, joista Hadith sanoo, että he joutuvat jopa helvettiin.

      Millainen on Imaami Mahdin tuoma oikea ja puhdas islam? Ja ottavatko kaikki lahkotkin sen vastaan? Entä jos se on maltillista ja liberaalia? Saavatko islam uskoiset vielä mahdollisuuden vai todetaanko heidän Ps. 84 tavoin kuuluvan ikuisiksi pakolaisiksi, koska taistelevat Jerusalemia vastaan?

      Onko islamissa vielä Imaami Mahdin jälkeen lahkoja? Epäilemättä? Ainoa tapa järjestää ne on mielestäni Juudaksen evankeliumissa mainittu tapa: Taivas, taivasten taivas, taivaanvahvuus. Onko islam vaarallinen vielä Imaami Mahdinkin jälkeen? Imaamin on kirjoitusten mukaan tarkoitus elimionoida Iranin ja Turkin harjoittama sorto sekä myöhemmin vielä Rooman harjoittama sorto. Rooman kanssa on tarkoitus ilmeisesti solmia ensin noin neljä vuotta kestävä rauhansopimus. Mutta myöhemmin myös Rooman terroriteot yritetään purkaa.

      Jos islam on Jumalasta lähtöisin niin ei ole tervettä, että kukaan vanhurskas tai uskovainen tai totuudellinen, rauhaa rakastava, vaurauteen työn avulla pyrkivä tai oikeudenmukainen tavallinen uskonnoista piittamaton kokisi pelkotiloja islamin vuoksi.

      Itse olen saanut jonkin verran tyrkkimistä osakseni, vaikka en ole tehnyt tai kirjoittanut mitään mitä veljet itse eivät netissä myös olisi tehneet tai kirjoittaneet. Mutta raamatun mukaan pieni tyrkkiminen kuuluu islamissa asiaan.

      Rauhaa!

      • Petosta

        "Pieni tyrkyttäminen" on Koraanin mukaan toteutettavissa seuraavaa metodia käyttänen:

        suura 9:123; >> Te, jotka uskotte, taistelkaa niitä uskottomia vastaan, jotka ovat lähellänne, jotta he kokisivat teidän voimanne, ja tietäkää, että Jumala on niiden kanssa, jotka hartautta harjoittavat. << Tällaiset tekstit velvoitteineen ajavat mennen tullen yli "viimeisimpänä ilmoituksena" niistä kirjoitusten väärennöksistä johon viittasit.

        Tekstiväärennöksistä voisi vielä asettaa esiin seuraavankin "uskollisten" ylintä onnea kuvaavan suuran, joka lupaa heille suoran pääsyn paratiisiin: suura 9:111; >> Totisesti, Jumala on lunastanut uskovaisilta heidän henkensä ja omaisuutensa antamalla niiden korvaukseksi paratiisin puutarhan, joka on heitä varten. He taistelevat Jumalan asian puolesta: he surmaavat ja heitä surmataan, kuten Hän on sitovasti luvannut toorassa, evankeliumissa ja Koraanissa, ja kuka täyttää uskollisimmin lupauksensa kuin Jumala? Olkaa siis onnelliset liittosopimuksessanne, jonka olette tehneet hänen kanssaan. Juuri tämä on ylin onni. << Ja näin siis "dzinnien ilmoituksiiin perustuvat petos" - sitoo kuulijoitaan saata-naa, joka korjaa satoa valheillaan kuoleman Jumala Allahin puutarhoihin manalaan, - vanhaan pakanalliseen perinteeseen vedoten.


      • Balttis

        Se ette Koraani vakuuttelee itse asiassaan jäävinä ettei koraani perustuisi "dzinnien" eli nimenomaan pahojen henkivaltojen ilmoituksiin on täysin totuuden vastaista: suura 66: 210; >> Eivät pahat henget ole tuoneet sitä (Koraania) maan päälle. << sillä:

        Kun Muhammed sai enkelihallusinaationsa, hänen oma persoonansa koko kovaa ahdistusta, ja hän uskoi itse nimenomaan aluksi joutuneensa pahojen henkien valtaamaksi, mitä myös osoittaa hänen saamansa tila, joissa hän menetti tilanteen hallinnan ja kääriytyipä hän ilmeisen peloissaan jopa viittansa sisään.Kyseessä olivat siis jopa mahdolliset sairaskohtaukset ja niiden yhteydessä syntyneet horrostilat joiden viestien sisältöä ei saisi muka kyseenalaistaa, - joten nämä ilmestykset pitäisi "dzinnien ohjauksen mukaan" - vastaanottaa kritisoimatta, jotteivat ne paljastuisi ilmeiseksi petokseksi. Totuus on se että: Muhammedin vaimo (laskelmoiva) Khadidza teki parhaansa saadakseen Muhammedin rauhoittumaan väittäen hänelle ettei Allah (siis mekkalaisten kuujumala) antaisi vahingollisen hengen tulla hänen luokseen. Tämä lisäksi Kadidza haki tukea epävarmoille lausunnoilleen serkultaan (katoliselta) Waraqa ibn Naufal´lin luo, joka siis katolisena tunsi "juutalaisten ja kristittyjen pyhät kirjat". Tämän jälkeen Kadidza ja Waraqa nimeomaan jälkimmäisen lausunnon perusteella teki kirjoituksiin nähden selvän virhearvion ja he ryhtyivät sovittamaan "messiaan viittaa" ismaelilaisen Muhammedin hartioille joille se ei kirjoitusten valossa mitenkään ole sovitettavissa. Kadidzan kerrotaan myös koetelleen "lähettiläitä" omalla siveystestillään, jonka peruseella Kadidza myös vakutteli epävarmaan profeettaehdokasta ryhtymään uuden arabien heimouskonnon perustajaksi, - qureishien mekkalaisten pakanauskontojen perustalta.


    • Maitopyörä

      Myös aseellista kilvoittelua käyvien kaikenlaisten "jihadistien" leimaaminen terroristeiksi ajaa näitä länsimaisia arvokäsitteitä käyttävät tahot hakoteille islaminuskon suorittamien väkivallantekojen arvioinnissa, ja islaminuskon potentiaalisen vaarallisuuden määrittelyssä.

    • Näinsekäy

      Muslimithan yrittävät määritellä fobian uudelleen niin, että mistä tahansa asiasta muslimien kanssa eri mieltä oleminen on epätervettä, rasistista muukalaispelkoa. Jos kannatat Israelin valtion olemassaoloa, olet foobikko. Jos et halua lisää maahanmuuttoa, olet foobikko. Jos et kannata ihmisten säkittäytymistä julkisella paikalla, olet foobikko. Jos haluat terrorisminvastaisia lakeja, olet foobikko. Jos suhtaudut kriittisesti islamin opinkappaleisiin, olet foobikko. Jne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4873
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2310
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1836
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1520
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1156
    Aihe