Missä tuhopolttaja luuraa?

tar-uno-brännas

Missähän se maankuulu tuhopolttaja nyt lymyää. Tuli on outo eläjä kuten Konsta Pylkkänen sanoi, mutta tulentekijä; sehän se vasta oudompi eläjä on. Liekö poltellut varastoon muutaman vuoden tarpeet?

24

733

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sussiunatkoon

      Niinpä ei ole onneksi poltellut mitään hiljattain. Jos nukkuu talviunta ja herää kun lumet ovat sulaneet. Sitten ei jää jalanjälkiä, kun kevät koittaa. Ellei sitten ole joutunut susilauman suuhun. Auranmaan Viikkolehdessä oli juttu, jossa kerrottiin, että susia havaittu Pöytyällä ja Oripäässä. Konsta Pylkkänenhän narrasi lapsia kertomalla tuliketusta, jonka hännänpäästä kiilui valoa.

    • sittensekin

      Sielläköseikkailee

    • nostan

      Ylös

    • moih

      ......

    • Tiettäväinne

      Taas iskussa. Täydellinen ajoitus ja paikka. Palo näkyi laajalle pimeällä, paikalla vähän liikennettä ja vaikea pääsy. Sai siis ison yleisön eikä jää kiinni. Sytytti palamaan juuri kun pikkutiellä vähäisinkin liikenne seis, suomi ruotsi ottelun kolmannen erän ollessa käynnissä, jolloin ihmiset tietysti kotona sisällä ruutujen äärellä. Saas nähdä mitä huomenna palaa kun pelataan finaali Venäjää vastaan ja kadut taas tyhjillään.

    • Tulitikullako

      Katso Google Maps: Turuntie 112, Aura. Kuva on otettu lokakuussa 2011, jolloin isoon varastorakennukseen oli uusi peltikatto juuri saatu liki valmiiksi. Ruodelaudat olivat vielä tasaamatta päistä.

      • tietoo

        Sitä minäkin ihmettelen, että tulitikuillako saatu syttymään? Itse en meinaa saada puita pesässäkään aina syttymään, jos ei ole hyviä tuohisytykkeitä. Taitaa taas käydä niin, että palon sytyttäjää ei saada selville. Liittyyköhän Pitkäniityssä joku aika sitten autiotalon tuhopolttoon?? Muuten olivatko ne museoautot rakennuksessa sisällä? Uutisen mukaan kymmenkunta paloi tulipalossa ja arvo jotain kymmenentuhatta €uroa. Ainakin rakennuksen piha-alueella on ollut monta autonromua jo vuosikausia. Itsellänikin on wanha amerikanrauta. Olis kiva tietää maksaisiko joku siitäkin muutaman tuhat €uroa. Kuka omisti ulkorakennuksen ja oliko vakuutettu ??


    • Taktiikkaa

      Palopaikka on ihan maantien vieressä. Pakkasta oli paljon. Tuhopolttaja oli autolla liikkeellä. Hyvin oli saanut syttymään! Ehkä oli heittänyt päädyn pikkuikkunan rikki ja siitä polttopullon?

    • anon5678

      Mitkäs noi kaikki osoitteet nyt sitten on missä on riehunut? Poliisin mkaan pirrettäessä kartalle 10km ympyrä kaikki sen sisällä.

      • liekkejä

        Osoitteet on mainittu lehdissä olleissa tuhopolttoa koskevissa uutisissa. Suosittelen tutustumaan uutisiin. Pyromaanilla on todella tarkat tiedot tyhjillään olevista rakennuksista, kun on osannut mennä ko. kohteisiin. Viimeisin tapaus oli Yläneellä, kun maatilan halli paloi maan tasalle ja vieläpä niin sanotusti pihapiirissä !! Kukaan ei taaskaan "huomannut" mitään. Poliisi pyytää kansalaisilta vihjeitä. Pyromaania varmaan huvittaa seurata uutisointia ja nauttii tilanteesta. Aika usein rikoksen tekijät kuulemma palaavat rikospaikalle. Onkohan tulipalon sammutusta ollut seuraamassa joku tyytyväinen ilme kasvoillaan ?? Tuhopolttajien motiiveja on tutkittu jopa lääketieteellisin keinoin ja tulokset kertovat, että tekijä voi jopa saada erektion, kun katselee liekkimerta. Törkeää huumoria käyttäen, mutta tuli mieleeni, onkohan tuohopolttajalla kiima-aika näin alkuvuodesta? Missä on muuten luurannut tämän väliajan ?? Onkohan ollut "ulkomailla" ja nyt palannut pesäpaikkaansa. Tosiasia on, että on ainakin onnistunut jolkottelemaan pakoon, niinkuin susi saartorenkaasta.


    • Ei-suojelija

      Jos epäilyt polkupyöräilijästä pitävät paikkansa, eikö olisi jo syytä lopettaa suojelu ja ilmoittaa kaikki epäilyt.

    • Paterik29

      Kohta se iskee!

    • niinseo

      Se on tapettu

      • pyromaaniko

        Oleks varma, et on tapettu. Tänä aamuna n. klo 5.30 paloi suuren kokoinen ok-talo Loimaalla. Oli kuulemma ollut jonkun aikaa tyhjillään. Tarkoittaako tyhjillään sitä et asukkaat olivat muuttaneet pois vaan muuten vaan jossain muualla tilapäisesti?
        Kai nyt sit tutkitaan palon syttymissyytä, joka selviää tai sitten ei selvii.


      • niinseo
        pyromaaniko kirjoitti:

        Oleks varma, et on tapettu. Tänä aamuna n. klo 5.30 paloi suuren kokoinen ok-talo Loimaalla. Oli kuulemma ollut jonkun aikaa tyhjillään. Tarkoittaako tyhjillään sitä et asukkaat olivat muuttaneet pois vaan muuten vaan jossain muualla tilapäisesti?
        Kai nyt sit tutkitaan palon syttymissyytä, joka selviää tai sitten ei selvii.

        Olen varma. Loimaalla on copycat.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Siis kaikki tupakoitsijat ovat outoja sitähän sä tarkoitit? Ja kaikki takkaan tulen laittajat, puusaunan lämmittäjät, kynttilän polttajat jne.
      Ter. tupakoimaton
      Outoja oomme kaikki.

    • Anonyymi

      Ja se oli Tomi Kedonperä Liedon Päivästöstä

    • Anonyymi

      Ei asu enää siellä vaan Liedon Kirkonkylässä

    • Anonyymi

      Oletko

    • Anonyymi

      Asuuko siellä

    • Anonyymi

      Anni

    • Anonyymi

      Onkohan auralaiset räkänokat saaneet kyydin Loimaalle????

    • Anonyymi

      On.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe