Uudistuneessa forumissa tietosuoja-moka!

Sattumakorppi

Vanhassa forumissa trollit eivät voineet käyttää varattua nimimerkkiä. Nyt se on näköjään mahdollista ja nämä sairaat sekopää-huumehörhöt irvailevat nyt toisten esim. minun nimimerkilläni.

Eikö tapahtuneen johdosta olisi aiheellistä sulkea nämä häiriköiden ip-osoitteet asiallisten keskustelujen turvaamiseksi...

27

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ouninpohja

      Samoja mietteitä on Cran Canaria sivulla, trollit pääsevät kirjoittaa pashaa toisen nimimerkillä!

      • Sattumakorppi

        Onko sinulta lahtarilta muka kysytty jotain?... kenenkäs persettä nyt nuolet, kun Aku on vainaa?


      • Pillerit

        Olet reppana keskittynyt täysipainoisesti vain Suomen maanpuolustuksen herjaamiseen ja viimeaikoina näköjään vielä raukkamaisesti "varatulla" nimimerkillä.

        Milloin tulee seuraava trollitili venäjältä, että pääset täydentämään loppuneita psyyken lääkkeitäsi? Vai onko pillereitten värit ja määrät menneet jo sekaisin?


    • trollivenäjältä

      Suomen maanpuolustus?.... Buaah,hah,hah,haa... onko semmoista edes olemassa muualla kuin sotahullujen märissä päiväunissa? Nivelrikkoiset, selkävaivaiset, alkoholisoituneet, möhömahat, sekä masennuslääkkeitä syövät kaljankittaajat ei mitään puolusta. Venäjä ei ole koskaan, niin heikko, etteikö se tuommoiselle suomen raajarikko-armeijalle pärjäisi. Nostakaa kädet pystyyn suosiolla vaan, jos Venäjältä halutaan palauttaa vuoden 1914 rajat.

      • Heh_heh_heh

        Venäjällä armeijaan menee saamaton rupuporukka jolla ei ole varaa maksaa vapautusta.
        Suomessa sentään on ARMEIJA,Venäjällä toiminta muistuttaa ryysyläisporukkaa,vaatteen on kuin viime vuosisadalta ja kaikki muukin varustus,mitään kehitystä ei ole tapahtunut.
        Mantteliporukka krapaa Pietarin katuja kenttälapioilla alistuneen näköisenä hartiat lysyssä.


      • ollaanjohävittysotanyt

        Mutta ne Iskanderit, ne Iskanderit. Satamat, atomivoimalat, öljynjalostamot, polttoainevarastot ja valtakunnan sähköverkon päälinjat ensin Iskanderilla sileäksi. Niitä ei Suomella ole ja Venäjän Iskanderit ampuvat 200 km pitemmältä, mitä Suomen ohjukset pystyvät ampumaan. Iskanderilla tulee paukku 5 metrin tarkkuudella siihen mihin pitää. Ihan sama vaikka venäläiset sotilaat kulkisi kalsareissaan Pietarin katuja, kun kalustoylivoima on murskaava Suomen lahtariin verrattuna. Suomen 62 Hornetia kun on ilmassa yhtä aikaa, niin naapurin puolelta tulee samanlaisia koneita vastaan samaan aikaan kerralla 500 kpl. Kun Suomen vähät Hornetit on tiputettu, onkin ilmaherruus sen jälkeen vihollisella ja tekevät Suomen ilmatilassa sen jälkeen täysin mitä lystäävät.


    • JU-HA

      Heh heh Bolsupaska!!! Vituttaako sua kun sua ei huolittu Suomen kunniakkaseen Armeijaan?? Möhömaha alkoholisoitunut punikki! Kerros vajakki mitäs urheilua olet joskus harrastanut kun esität olevasi hyvässä fyysisessä kunnossa, Narkki? Hyvään suuntaan on jämsä menossa näitten bolsujen kans, ne putoo pois yksi toisensa jälkeen, jokainen alkaa hakee sitä omaa ratkaisua, moni on mennyt junan eteen, pikkurommelia ei ole kuulunut aikoihin täällä saastuttamassa nettiä, kai se typerys multaa syö Miekkainpitäjällä ja sä maasi myynnyt putleri taidat olla ainut jäljellä Jämsän viidennestä kolonnasta, kohta voimme julistaa jämsän Bolsuvapaaksi kaupungiksi!!! Heh heeeehe

    • Sattumakorppi

      Tympiikö, kun ei ole enää Akun persettä nuoltavana? Kohta tulee suomeen vuoden 1914 rajat takaisin. Se on sitten JU-HA:lle kylmää kyytiä, kun lahtareita ryhdytään tiputtamaan montun pohjalle.

    • JU-HA

      Viimeinen Bolsu-VinkuIntiaani!!! Vapina ja tärinä?? Krapula??? Tänään telkkarissa Gustav hägglund sanoi Venäjästä että TURPAAN TULEEE jos yrittävät tulla tänne!!!!!

      • kosteayösija

        Jopa toiset armeijan kenraalit ovat tunteneet jo vuosia myötähäpeää vanhuuden höperöksi vajonneen Gustav Hägglundin puheista. Äijällä on ollut vintti pimeänä jo pitkään. Todellinen kenraalien kenraali Suomen armeijassa on Lauri Sutela.


      • tiatoo

        Lauri Sutela ei ole Suomen armeijan palveluksessa.


      • Sattumakorppi

        No mistäpä minä tyhmä korpin hölmiskö sitä tiesin? Juopot ressut Sammallahdesta on näin minulle kertoneet. Kiiltävä kaulassa takaa näemmä poikkeuksetta hyvin matalan älykkyysosamäärän.


    • arttuperkele

      Empä ole ollutkaan tietoinen foorumin uudistuksesta. Hyvähän se on jos samalla parkkivahti poistuu alueelta, niin voi taas alkaa asioida jyrkenillä ja rossossakin.

    • Uskomadonta

      Lukekaahan näitä teidän kirjoittamia juttuja, oletteko ihan täysissä järjissä?

    • Sattumakorppi

      Älä nyt pullaan tukehdu Ouninpohjan mohlonaama-JU-HA. Mannerheim oli seksuaalisesti määriteltynä homo / bisexuelli. Hommasi itselleen jatkosodassa Mikkelin Päämajaan kaksi tiukkaperseistä neitieverstiä sinne himokkaitten silmiensä tiirailtavaksi. Näillä eversteillä ei ollut Päämajassa kuitenkaan mitään oikeaa sotatoimiin liittyvää työtä. Olivat pelkästään homo-Mannerheimille silmänruokana. Suomalaiset upseerinretaleet pelasivat vielä samaan aikaan Mikkelin Päämajan viereisellä kentällä tennistä, kun Suuri ja Mahtava voittamaton Puna-Armeija vyöryi jo läpi suomalaisten linjoista Valkeasaaressa... on siinä meillä suomalaisia upseereita...

      • Pillerit

        Menehän ottamaan kiltisti psyykelääkkeesi, äläkä nyt sekoita pillereitten värejä/määriä. Nii ja lopeta tuo raukkamainen toisten nimimerkillä kommentoiminen.
        Teki varmasti kipeää kuin synnyit ja tietysti jalat edellä.


    • JämsänKomii

      Kyllä olis Saaren Jallulla paljon töitä jämsässä.

      • RedGeneral

        Jallun paistumisesta Saaren riihessä muurin ja seinän välissä saivat torpparit liukasta ja pahanhajuista rasvaa sontakärryjensä akseleihin. Uhrautuva viimeinen teko siltä lahtari-alkoholistilta.


    • JU-HA

      Bolsu-Desantti on Jämsän viimeinen Mohikaani, poistuu keskuudestamme tämän vuoden aikana, kaipaamaan ei jää kukaan, ei kukaan, ei kukaan........

      • Bolsu-Desantti

        Älä luulekaan, sinä isopäinen mohlonaama... kunto on terästä ja sinä pökkelöpää menet Akun perässä hautaan aikaisemmin kuin minä, vahvoilla työväengeeneillä varustettu Putleri. Tulevana viikonloppuna mennään Sattumakorpin kanssa Helsinkiin juhlimaan sikäläisten ryömäläisten kanssa Hakaniementorin vanhoja pinonpolttamisia. Siinä Helsingin porvari puristeli silloin kovasti pallejaan, kun aatteen miehet tuikkasi halkopinot palamaan. Onneksi ei ollut Latella Vanajaa vielä siihen aikaan. Sehän olisi varastanut ne halot jo ennen, kun me oltaisiin ehditty tekemään niistä kunnon kokko Pitkänsillan paremmalle puolelle.


    • Sattumakorppi

      Robert Ryömäläiset on kunnon porukkaa. Laittoivat aikoinaan (ja vieläkin) sopivasti hiekkaa porvarin rattaisiin. Sota-aikaan pitää aina tehdä sen verran rötöksiä, että pääsee linnaan kiven sisälle. Antaa hölmöjen tapattaa itsensä porvarin puolesta etulinjassa.

      • Pillerit

        Sinä säälittävä ryömäläisruipelo et kelpaisi edes tuntemamme AIDON "Sattumakorpin" saappaitten nuolijaksikaan... Ja muista ottaa ne psyyke-pillerisi, siis a) oikean värisiä, sekä b) vain psykiatrin reseptin mukainen kpl-määrä.


      • Sattumakorppi

        Minä olen varusmiespalveluksen suorittanut sotahullu ja suorastaan RAKASTAN esimiesasemassa olevien saappaiden nuolemista. Samoin kumisaappaitten haistelu kiinnosti jo varuskunnassa. Myös kiiltävän perään olen kuin harakka ja ylennyksiä kärkyn vähintään kolmen vuoden välein. Viiden vuoden ylennysväli on meille yksinäisille vanhoillepojille liian pitkä. Meillä kun ei ole oikeasti toimivia ihmissuhteita, eikä ketään muita kavereita siviilielämässä kuin toiset samanlaiset vanhanpojan-hölmisköt reserviläisyhdistyksissä. Pääsenhän Vänrikkipäiville nuolemaan vänrikkien saappaita, vaikka olen vain Sattumakorppi?


      • Trollikorppi

        Trollisurkimus voisi jo viimein päättää kumpiko on, viimeksihän olit "oikeasti sivari". Kuka tätä lässytystä jaksaa enää lukea, joten eiköhän olis aika jo lopettaa!!!!


    • APG-64

      Myönnän!!! Olen oikeesti Hullu!! Saamaton Typerys!! Elämäni kohokohta oli kun kuulin joistakin halkomoteista Helsingin Hakaniementorilla!!!

      • Minttu_sekä_Ville

        Kappas vaan... Ouninpohjan isopäinen mohlonaamakin on taas yksisormijärjestelmällään saanut tapansa mukaan huutomerkit liikkeelle. Sinullahan on pääkin kuin 10 litran venäläinen sinkkiämpäri, eikä sieltä näemmä tuon kummempaa järjen hiventä irtoa. Ouninpohjan korvessa sikiää isopäisiä hölmisköjä. Todella ihmeellistä, että Aku-vainaa kehtasi aikoinaan tuommoista paksua ja tyhmää juntturaa autossaan mukanaan kuljettaa?


      • Tappipää

        Sinun kanssasi olisi kiva lähteä soutelemaan, kun etenkin aivosi- sekä pääsi on niin pieni, että sitä voisi käyttää vaikkapa veneen tappina.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      662
      4906
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3529
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      155
      3268
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      169
      2518
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2339
    6. 257
      1923
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1477
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      99
      1373
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1359
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1140
    Aihe