Ruusufinni

Ruusufinnit

Mikä tehoaa parhaiten ruusufinniin. Iho kukoistaa vaihtelevalla menestyksellä. Olen kokeillut erilaisia lääkevoiteita. Pysyy kurissa hetken ja sitten uudelleen.

4

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TEa

      Jos taipuu Lontoon murre niin googlaa teatree rosacea

    • Komeamies-

      Ei oikein mikään.

      Pitäisi pyrkiä estämään oirehtiminen. Itse yli viiskymppinen ukkeli, naamari mädäntynyt vajaa kymmenen vuotta. Kuumuutta voi koittaa vältellä, jotain ruokiakin, siis hikoilu on erittäin pahasta. Mutta stressin vältteleminen, se on vaikeaa.

      Normaali ihonhoito pitää olla kunnossa. Ihan peruspesut ja tavalliset ihovoiteet. Iho nyt ohenee vanhemmiten kuitenkin. Mutta puhtaus tietenkin tärkeää, kuin kosteus.

      Kun kukkii kunnolla, käyttänyt perinteistä sinkkitahnaa näppylöihin. Desinfioi ja kuivaa näppylää. Sitä ei lekurit muista suositella, se kun perinteinen lääke haavaumiin ja paiseisiin. Se toimii aika hyvin.
      Rozex(vai mikä se nyt oli) toimii jonkin verran. Ennen se oli reseptilääke, nyt apteekistailman reseptiä. Siinä on antibioottia.
      Tetrasykliini, siis antibiootti, toimii heikosti. Siinä paljon sivuvaikutuksia, vatsa nyt ainakin toimii. Lisäksi kuurit pitkiä, useamman kuukauden, ei tee hyvää maksalle.
      Reseptitön Rozaderm voide käytössä melkein päivittäin. En tiedä, mitä erikoista siinä on muihin ihorasvoihin, mutta mun mielestä se jotenkin viilentää ja rauhoittaa ihoa. Reseptittä apteekista.
      Sitten joihinkin pintanäppylöihin olen päätynyt käyttämään kaupoissa myytävää Garnierin finnihyytelöä, kuivattaa ihan hyvin.

      Ja kun edustamista, peitepuikko ja vihertävä puuteri maskiksi.

      Ei tälle siis oikein voi mitään. Meitsi, vanha ukkeli duunailee aika paljon naamarinsa kanssa, menestys vaihtelee. Kuuma hellekesä ja stressi, karmeinta mitä tiedän naamari-osastolla. Ja tosiaan, kokeiltu on kaikenlaista ja käytän aika paljon kaikenlaista, että nyt ei olisi spitaalisen näköinen, eikä lapset juoksis karkuun.

      Mene lekuriin ja hae reseptit Tetrasykliiniin ja Rozexiin. Kaikkea voi kokeilla. Ja punotukselle ja ihon montuille voi saada jotain laser hoitoja, ne kai aika kalliita. Mutta taudista ei ikinä pääse eroon, sen kanssa vaan pitää koittaa pärjäillä. Sinällään enenpi vaan ulkonäköhaitta. Mutta jos oikein kukkii kunnolla, osaa se naamarikin olla kipeä. Ja mene heti lääkäriin, jos alkaa lähestyä silmiä. Sokeus pahin seuraus.

      Pari kuvaa, nuori ja vanha Pekka Tiilikainen, lopputulos, kun tauti jyllää tarpeeksi kauan hoitamattomana havaittavissa:

      http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a9/Pekkatiilikainen.jpg/440px-Pekkatiilikainen.jpg

      http://im.mtv.fi/image/3011224/landscape16_9/1024/576/e369752b14dd4f2e868e79e18ab94624/gA/1777699.jpg

    • Päivänkakkarainen

      Mehiläisvahavoide on paras.

      • Komeamies-

        Kaikkea kannattaa kokeilla. Itse vedin jossain vaiheessa pitkän tyrnimehukuurin, sisäisesti ja ulkoisesti. Sitä kun kehuttiin paljon. Enpä tiedä, liekö naamari ikinä ollut niin karsean näköinen.

        Ruusufinni siitä hauskis ihosairaus, siihen ei varsinaisesti ole löydetty lääkitystä. Joillekin tehoaa jokin juttu, toisille ei. Kyse kun ei mun mielestä ole ollenkaan mistään yhdestä asiasta, aktivoitumisen voi laukaista hyvin monet asiat. Vaikka kuinka ois naamari, kuin vauvan perce, kunnon stressiä vähän ja naamari onkin sitten kuin petolinnunperce. TAi ilmojen mukaan, sopivan haaleaa ja kosteaa, ihan ok. reipas helle, tai kunnon pakkanen, siinäpä sitä taas ollaan.

        Että en mainostaisi mitään aineita ihmelääkkeinä, kaikkea kannattaa kokeilla, ja tilanteen mukaan. Itellä kokemusperäisesti jonkinlainen "lääkitys". Parempi juu vois olla, mutta pärjään jotenkin ton kanssa. Joku toinen tarvii erilaiset tropit.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      1916
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1316
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1216
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1192
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1176
    Aihe