mielipidekysymys

Nici

No niin, hevostelijat! Mitäpä pidätte uudistetusta S24:sta? Minusta on sinänsä kiva, mutta harmittaa, kun ratsastus on siirretty urheiluosastolle. Onhan ratsastus toki urheilua, mutta se on myös harrastus, ja niin läheisesti sidoksissa hevosiin, että minusta olisi ollut parempi pitää se täällä yleisemmässä hevoset ja ponit-osiossa. Ainakaan minun ei enää tule käytyä niin usein katsomassa mitä ratsastuspuolella kirjoitellaan, kun sinne on erikseen hakeuduttava urheilusivujen kautta. Ennen se oli kätevästi samassa paikassa kuin muukin hevosasia.

Olen myös kaipaillut tänne foorumille jonkinlaista "yleistä hevoshöpinää"-palstaa jossa voisi keskustella sekalaisista hevosaiheista jotka eivät muutoin sovi minkään otsikon alle. Esim kysymykset hevosten varusteista, keskustelut leireistä tai keppareista yms.

Mitä mieltä te muut olette?

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Apollon

      Ulkoasu on parasta koko muutoksesta, muuten mennyt taas kerran askeleen huonompaan suuntaan, kun sinne ratsastus-osioonn ei nyt tosiaan pääse tätä kautta. Olet täysin oikeassa siitä, että eri ikäiset lukijat pitäisi ottaa huomioon näin isolla ja suositulla foorumilla ja laittaa enemmän osioita, juuri mainitsemiasi kaivattaisiin, ettei kaikki olisi ihan sekaisin!

    • Zagah

      Samaa mieltä minäkin. Osioita tosiaan kaivattaisiin lisää ja ratsastussivut takaisin tänne hevospuolelle. Siellä ei todellakaan tule käytyä yhtä aktiivisesti kuin ennen. "Yleistä hevoshöpinää" olisi tosiaan kiva olemassa, samoin voisi olla näppärää perustaa jonkinlainen "tee-se-itse-niksinurkka" johon voisi koota ohjeita esim heinäverkon tekemiseen, loimen tekoon tms, tai kuten täällä on aika usein kyselty, myös keppareiden ja niiden varusteiden valmistamiseen.
      Samoin olisi hauskaa jos täällä olisi oma vitsipalstansa, johon voisi laittaa ainakin sen kommellusketjun jossa mm. Lampinajadi kertoilee kaikkia niitä hassuja tarinoitaan joille edelleen nauran vedet silmissä aina kun niitä luen. Ja jos tulee mieleen jotain muita vitsejä, niitäkin voisi laittaa omaan osioonsa. On sääli, että niin hauskat jutut hukkuvat kaikkien muiden ketjujen sekaan niin että niitä saa aina etsiä kun haluaa lukea.

      Yllättävän vähän on tullut vastauksia tähän ketjuun. Eikö ihmisillä ole mielipiteitä?

    • Kasiro

      Samaa mieltä minäkin kuin edelliset. Ulkoasu hyvä, muuten huonompi. Iso miinus siitä että ratsastusosioon ei pääse täältä heppapuolelta.
      Kirjoitelkaa siihen kommeluspalstalle muutkin kuin Lampinajadi niin se säilyy. Saahan siihen kirjoittaa muutakin kuin hevosasiaa, kirjoittihan Lampinajadikin kärpäsistä ja hirvistä, kissoista ja koirista.

    • muulifani

      No tietty tollanen ois kiva :) mutta ainakaan en itse voi muuttaa tätä foorumia :-( ärsyttää tietysti että kaikki hyvät foorumit/sivustot pitää muuttaa >:( esim. tuo ratsastus juttu :(( minkä sille voi kun ei voi itse mitään tehdä =( olis kiva jos tämän foorumin ylläpitäjät huomaisi tän ?

    • En minäkään ole kovin ihastunut näihin uudistuksiin, samoista syistä kuin edellisetkään.

      Kaipa ylläpidolle voisi esittää toiveen halutuista muutoksista tuosta palaute-napin kautta, mutta meitä haluajia pitäisi luultavasti olla paljon enemmän kuin me muutama.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      140
      1395
    2. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1205
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      164
      880
    4. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      26
      866
    5. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      154
      762
    6. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      41
      756
    7. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      48
      738
    8. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      54
      733
    9. Ymmärräthän, että sun katkeruus ajaa mut pois

      Sä olet niin itseriittoinen, ettet edes tajua mitä myrkkyä suollat ympärillesi. Olet harhaisessa päässäsi kuvittellut et
      Ikävä
      28
      614
    10. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      37
      585
    Aihe