Ei käynnisty, missä vika?

kasikasikolmonen

Kysäistäänpä täältä jos löytyisi joku joka tietää.

3kk seisonut 883 harrikka kyseessä.Akussa virtaa,juuri ladattu.Vaihdoin tulpat uusiin ja kärkiväli niihin säädetty, saavat kipinää hyvin.

Ongelmana on ettei vaan käynnisty.Startti pyörii ja nylkytys kuuluu sekä bensa haisee hetken päästä, mutta ei lähde käyntiin.

Vika ei tuntuisi olevan sähköpuolella.Voisiko tämä olla kaasariongelma? Pyörän mukana ei tullut manuaalia tms.Pyörään on asennettu entisen omistajan toimesta Stage 1.Kuryakun ilmaputsari,screaming eagle putket ja varmaan kaasaria ronkittu että saa lisää tehoja irti.

En ole ennen kaasaria availlut,mutta kai se pitää kohta tehdä ellei saa jotain parempaa vinkkiä mistä etsiä vikaa.Normaalistihan kone "lupaa" hiukan kumeammalla äänellä jotain jos on käynnistyminen lähellä.Tämä kone ei sitä tee.

Kauanko menee siihen, että bensa menee huonoksi? Pitäisikö valuttaa tankki tyhjäksi ja vaihtaa sekin?Ei nyt ihan muutamassa kuukaudessa pitäisi vielä huonoksi mennä?

19

463

  Vastaukset

  • Nykyajan bensiini on sellaista että saattaa mennäkin huonoksi muutamassa kuukaudessa ilman ns säilöntäaineita, kokeile ensin vaihtoa. Kyselepä HDCF:n foorumilta, saat apua varmaan, täällä et saa kuin viduilua niskaasi ja siihen tuskin menee kovinkaan kauan.

  • Ei tuossa mitään vikaa ole. Eihän pulttilinko olekkaan tehty ajamista varten, vaan nimenomaan harrastamista (remontoimista) varten. Kysymyksesi on siis aiheeton. Pyörät joilla sitten ajetaan ja ajetaan ovat muun merkkisiä.

   • sinä voit pitää turpasi ummessa jos ei ole mitään sanottavaa mistä on apua.Tässä ei tarvita jonkun kateellisen kyykkypyörähomon vinkumisia.Tekniikan maailman testissä muuten todettiin harrikka erittäin luotettavaksi ajopeliksi.


  • Ja sinun kaltaisellasi HD homolla on kristallipallokin paskana pulttilingon lisäksi, joten pidä sinä vaan hampaaton turpasi kiinni. Etkö tiedä, että pulttilinko on kyykkypyörä? Omistaja on alvariinsa kyykyssä sen vieressä vääntämässä löystyneitä pultteja tiukemmalle.......

   • Mene nyt jo vittuun siitä itkemästä nahkatapin imeskelijä.Valita köyhän osaasi jossain kyykypyöräfoorumilla.


  • Menikö pikku HD "miehen" kristallipallon remontissa näin kauan, no voi voi sentään, eikä näköjään vieläkään tullut kuntoon. Ja näköjään yöunetkin meni samalla, kun pitää keskellä yötä sepustella. oletko jo saanut kaikki linkosi pultit kiristettyä, vai onko tavoite saada ne kireälle juhannukseen mennessä? Sittenhän sillä voikin tehdä rautaperseajon lähimmälle R-kiskalle ja takaisin, kun ei pidemmälle uskalla. Ja sitten taas kyykkyyn, ja pulttien kiristelyyn. Mitä nahkatappiin tulee, niin sehän teillä HD "miehillä" on hyvinkin tuttu elin peräreijissänne. Ja mitä köyhyyteen tulee, niin minun ei ainakaan tarvitse ryhtyä myymään kamaa kuten sinun, jotta saan pyörän, jollaisen haluan.........

   • Et halua ajaa harrikalla, inhoat k.o. pyörää, ok.
    Miksi vitussa tulet tänne näyttämään tyhmyytesi jokaiseen ketjuun?

    Jokin helvetinmoinen kateus pitää olla kyseessä kun noin ahdistaa, vaikka muuta varmasti väitätkin.

    On tainnut jäädä pyörä kokonaisuudessaan hankkimatta mutta on "vakaa aikomus" sellainen hommata? :D
    säästit rahaa mutta olosuhteiden pakosta kannoit ne siwaan ja hait kopan olutta ikävääsi.sitten tulet tänne louskuttamaan leukojasi.
    Mahtaa vituttaa kun ei ole harrikkaa alla, tai mitään pyörää ylipäätänsä.


  • Miksi vitussa te pulttilinkoääliöt näytätte tyhmyyttänne arvostelemalla kaikkia muita pyöriä, paitsi sitä omaa täryjyräänne. Kateuttanneko, vai onko kyseessä tyhmyys? Pyörä kyllä on, ja aivan toista tasoa, vaikka te pulttilingoilla ajelevat muuta väitättekin. Rahaa todellakin on säästössä, toisin kuin teillä jyristimien omistajilla, joilla kaikki menee vatkaimen ylläpitoon, ja osamaksueriin. Mahtaa vituttaa, kun omani on kaiken lisäksi vielä ihan ikioma, eli velaton. Taidanpa sen kunniaksi ottaa muutaman kylmän oluen. Tehän käytätte sen sijaan vain kamaa.........

   • "Miksi vitussa te pulttilinkoääliöt näytätte tyhmyyttänne arvostelemalla kaikkia muita pyöriä"

    Etkö sinä saatanan hintti ole tajunnut että tässä ketjussa joku KYSYY APUA KORJAAMISEEN EIKÄ ARVOSTELE TOISTEN PYÖRIÄ?!!
    MITEN VITUN VAMMAINEN PITÄÄ OLLA ETTÄ TULEE JOKA KETJUUN KATEUTTAAN ONANOIMAAN??!


   • menehinuripois kirjoitti:

    "Miksi vitussa te pulttilinkoääliöt näytätte tyhmyyttänne arvostelemalla kaikkia muita pyöriä"

    Etkö sinä saatanan hintti ole tajunnut että tässä ketjussa joku KYSYY APUA KORJAAMISEEN EIKÄ ARVOSTELE TOISTEN PYÖRIÄ?!!
    MITEN VITUN VAMMAINEN PITÄÄ OLLA ETTÄ TULEE JOKA KETJUUN KATEUTTAAN ONANOIMAAN??!

    kyllä se siitä helpottaa senkin paskajengiläinen. Joko on talviloma vietetty Sörkassa?


   • Otavähänpiriä kirjoitti:

    kyllä se siitä helpottaa senkin paskajengiläinen. Joko on talviloma vietetty Sörkassa?

    Minulla ei ole tuollaisen runkun harrastuksia kuten pirin vetäminen.

    Etkö jo tajua ettei sinun uikutustasi kaivata tässä ketjussa,nahkaletkun imijä?


   • painuvittuun kirjoitti:

    Minulla ei ole tuollaisen runkun harrastuksia kuten pirin vetäminen.

    Etkö jo tajua ettei sinun uikutustasi kaivata tässä ketjussa,nahkaletkun imijä?

    piripäinen liiviretardi tuskin edes Harrikalla viitsii ajella. On niin paljon parempia vaihtoehtoja vaikka rahasta ei olisikaan väliä.


  • Se on laakerivika. Jossain, jotain kautta, tai jollain muotoa. Laakerit kyrvähti. 12 25.

  • Ehkä olet jo ratkaissut ongelman mutta kommentoin nyt kuuitenkin. Todennäköisesti on bensa mennyt huonoksi, sellaiseksi läpinäkyväksi lakaksi/roskaksi mikä on sitten tukkinut kaasarin suuttimet. jos taas kyseessä on yli 20v vanha HD sportster 883, saattaa olla syytä vilkaista myös polttoaineletkun sisälle. Moottoripyörän merkistä riippumatta jos moottoripyörä sattuu olemaan sen verran vanha ettei moottoria ole suunniteltu E10 kaltaisille polttoaineille niin ei ole mitenkään harvinaista että polttoaineletku hapertuu ja syöpyy pilalle erityisesti polttoaineletkun sisäpuolelta.

  • Säädä tyhjäkäynti kohilleen, ei tarvi liikennevaloissa runkata kaasukahvaa alvariinsa.

  • On täällä kusipäitä kommentoimassa.täältä ei kannata kysellä mitään neuvoja minkään merkkiseen pyörään kun on lastentarhaikäset peräkammarinpojat vittuilemassa.p.s kasvakaa aikuiseksi jo pojat.

  • Sporissa menee usein nuo ecu-boxit paskaks ihan itestään , se on tonnin remppa . jos tuo "huolto"-kustannus tuntuu isolta niin kannattaa unohtaa isommat vehkeet suosista , niiden ylläpito vasta maksaakin.

   • Regulaattori pimahtaa uusistakin fillareista nopeasti.Onkohan kiinan osia tai jotain.Uuden saa ebaysta tms halvimmalla, vaihto kestää vartin ehkä.2 pulttia kiinni, valmis.Silti vituttaa kun menee raha turhan takia eikä fillari ole edes vanha.14000km oli alla vasta.Moni sanoo vähemmän ajetustakin menevän juuri tuo osa.Jos et korjaa, on laturi paskana ja se maksaakin sitten enemmän.


  • Liity jengiin. Voit sitten hakata japsipyöräilijöiltä vastauksen irti.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   160
   8044
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   3667
  3. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   94
   2618
  4. Niin alhaista toimintaa Martinalta!

   Nyt kun Stefu ja Sofia pitävät matalaa profiiliä niin Martina yrittää väkisin ärsyttää Stefua.Haluaa kai että hän suttuu ja ärähtää niin että porukat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   1001