Tämän päivän neljä loikkaa

vauhtikiihtyy

Tänään on Kouvolassa neljä kunnallispoliitikkoa loikannut pois perussuomalaisista. Kaksi heistä on valtuutettuja, yksi varavaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Pelkästään viikonloppuna on jo puolisen tusinaa persua lähtenyt lätkimään soinilasta.

http://www.kouvolansanomat.fi/Online/2015/02/02/Perussuomalaisten valtuustoryhmä murenee — Lampiranta ja Päivärinta loikkasivat/2015218578586/4

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Parempaan_päin

      Näin se menee ja Itsenäisyyspuolueen väki täällä Kymenlaaksossakin vain lisääntyy kun väki on huomannut että PS on huijaus. Joitakin voi kusettaa aikansa muttei kaikkia kaiken aikaa!

    • terhiniemi

      Persut hajoaa sisältäpäin. Siihen ei tarvita YLE:ä eikä kenenkään herjata heitä, vaan he tekevät sen aivan itse ettei jytkyä tule. Voi olla aika noloa vaalivalvojaisissa selitellä että miten tässä nyt näin kävi, miten nämä meidän teemat eivät vetäneetkään, miten tämä onnettomalla populismilla ei saa ihmisiä jatkuvasti huijattua.

      • skr

        Kyllä perussuomalaiset näyttävät olevan, aivan samassa tilassa kuin smp reilu 20 vuotta sitten, sisäisesti täysin hajalla, joukkopako puolueessa käynnissä kokoajan, ainoastaan talous vielä paremmassa kunnossa kuin smp.n aikaan. Mutta suuren vaalitappion tullessa alkavat pian vaivata talousvaikeudet ja senhän jokainen tietää mitä siitä seuraa.


      • arhdinmäeke

        Kun puolue rakennetaan tyhjien lupausten päälle ja sitä johtaa diktaattori, niin noin käy. Ei siihen tosiaan tarvita kovinkaan ulkopuolista apua ja turha syyttää ketään muuta kuin itseään. Talousasiat hoituvat säätiön kautta, sinne verorahoja piilotellaan siten ettei niitä saa kukaan takaisin vaikka puolueelle tulee konkurssi. Johtajat saavat palkkansa ja rivijäsenet ja veronmaksajat joutuvat maksumiehiksi. Parempi olisi puhaltaa jo nyt peli poikki eikä lapioida enää puolueeseen rahaa.


    • Tepi_tietää

      Ylämäkityöntö vie voimat heikkokuntoisilta.

      • Kova taistelu painovoimaa vastaan jatkuu...


    • Näin_se_vain_on

      Persujen romahdus Kouvolassa on vain ja ainoastaan Jari Lindströmin syytä. Jatkuvat selkäpuukotukset ja ehdokaslistojen manipulointi ovat nyt hajottamassa persuja heidän vahvimmalla kannatusalueella.

      Naisvihaaja Lindströmin valitseminen eduskuntaryhmän johtoon tulee puolittamaan persujen kannatuksen takuuvarmasti. Kuusaan mutruhuulen ei itse tarviste enää vaivautua, sillä se on menoa nyt. Tappelu äänistä Korpivaaran kanssa tulee varmistamaan rannalle jäämisen.

    • inkersisuovento

      Eihän persuilla ole muita kuin huonoja ehdokkaita ja vielä huonompia. Aina syntyy joku soppa valitaan ketä tahansa, niin riitelyksi ja tyhjän veivaamiseksi se menee. Ei siinä tosiaan olla kansan asialla samaan aikaan kuin herrat piilottelevat rahoja säätiöön.

      • Siittä_on_kysymys

        Persut pelkäävät demokratiaa kuin ruttoa. Lapsellinen veruke säätiöimuroinnille on pelko puolueen joutumisesta "vääriin käsiin". Jos puolueen jäsenet äänestävät demokraattisesti, niin mitä ihmeen pelkämistä siinä on? Puolue on todella heikoilla, jos vain yksi ihminen osaa arvioida, mikä on puolueen linjan mukaista toimintaa ja mikä ei.

        Persujen toiminta on läheistä suku lahkolaisille, jotka palvovat sokeasti johtajaansa. Hän on kaiken arvostelun yläpuolella eikä suostu aitoon keskusteluun. Demokratia on persuille vain teatteria, jolla ansaitaan yleispuolueen asema. Todellisuudessa persuilla ei ole mitään tekemistä yhteiskunnallisen vaikuttamisen kanssa. Onpahan vain vaaliorganisaatio, joka takaa puolueen eliitille mukavat tulot ilman vastuun kantamisen paineita.


    • Pakkoruotsi_pois

      PERUSSUOMI TUKEE, PAKKORUOTSI POIS, KIELITAITO KUNNIAAN
      KIELIPALETTIMME YLEISESSÄ OPETUKSESSA ON SUOMI, ENGLANTI KAIKILLE JA SEN JÄLKEEN SAKSA JA/TAI RANSKA opiskelutasosta riippuen tarjottava valinnan mukaan

      Kielitaito kunniaan, pakkoruotsi pois

      http://vapaakielivalinta.fi/images/rahankerays/suvaitsevampi-suomi-0-440px.png
      http://ruotsivapaaehtoiseksi.fi/
      http://vapaakielivalinta.fi/ajankohtaista.php?artikkeli=Ruotsi vapaaehtoiseksi -rahankeräys starttaa Helsingin seudun linja-autoissa 8. syyskuuta


      http://jussiniinisto.fi/index.php/2015/02/pakkoruotsin-poistamisaloitteen-kasittelyyn-vauhtia/

      Julkisuudessa turhan vähälle huomiolle jäi joulun alla Åbo Akademin ja Tampereen sekä Turun yliopistojen yhteistyössä tekemä tutkimus, joka kartoitti suomalaisten mielipiteitä ruotsin kielestä.

      Peräti kolme neljäsosaa vastaajista oli sitä mieltä, että ruotsin kielen opiskelun pitäisi olla vapaaehtoista. Selvästi yli puolet oli lisäksi sitä mieltä, että koulussa olisi hyödyllisempää opiskella jotain muuta kieltä kuin ruotsia.

      Aloite lähetettiin sivistysvaliokuntaan, josta sitä ei vieläkään ole tuotu eduskunnan täysistuntoon. Toivoa sopii, että valiokunta laittaa käsittelyyn vauhtia ja tuo asian äänestykseen pikimmiten. Sillä mikäli aloitetta ei käsitellä ennen eduskuntavaaleja, se raukeaa, kuten käy kaikille muillekin käsittelemättä jääneille esityksille.

      Herääkin epäilys, halutaanko aloitetta tarkoituksella viivyttää sivistysvaliokunnassa, jotta nykyinen, pakkoruotsin poistamista periaatteessa kannattava eduskunta ei ehdi asiasta äänestää. Joka tapauksessa perussuomalaiset aikoo jatkaa asian ajamista.

      Kolumni julkaistu Lännen Median lehdissä 31.1.2015.

    • PSjaECR

      http://timosoini.fi/2015/02/langet-kaulaan-2/
      Tulevalla viikolla isännöimme ECR- ryhmän Opintopäiviä. Tuo ryhmä On Euroopan Parlamentin kolmnneksi suurin ryhmä. Sampo ja Jussi ovat jatkaneet kunniakkaasti Perussuomalaisten työtä Euroopan Parlamentissa.
      Vuonna 2009 tein oikean päätöksen lähtiessäni ehdolle. Viime vuonna oli oikein jäädä Suomeen.

      https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaisten-eu-ryhma-kokoontuu-helsingissa-mukana-yli-40-meppia/

      Euroopan konservatiivien ja reformistien ryhmä pitää opintopäivät Helsingissä 3. – 6.2.2015. Ohjelmassa on muun muassa keskustelua EU:n talouspolitiikasta, kevään eduskuntavaaleista sekä turvallisuuskysymyksistä. Opintopäiviin osallistuu yli 40 ECR-meppiä, mukaan lukien ryhmän puheenjohtaja, Britannian konservatiivipuolueen Syed Kamall.

      • hurjajoukkopako

    • Kansanvalta_PS

      Perussuomen EU-edustajat Jussi Halla-aho ja Sampo Terho julkistivat vapaan kansanvallan taideteoksen: kansa vastaan anarkistit

      Kuvassa europarlamentaarikot Sampo Terho ja Jussi Halla-aho, jotka vastaavat ilkivallantekoon huumorilla

      https://www.suomenuutiset.fi/wp-content/uploads/2015/02/vaalitoimiston-graffiti-640x320.jpg

      https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaiset-julistivat-vaalirauhan-taiteen-merkeissa/

      Helsingin Perussuomalaiset käyvät vaaleihin taiteen merkeissä. Yhdistyksen vaalitoimistossa julkaistiin maanantaina graffititeos, joka kuvastaa vapaan kansanvallan ja ilkivallan suhdetta.– Tätä voi pitää vaalirauhan julistuksena, vaaleissa ehdolla oleva europarlamentaarikko Sampo Terho luonnehtii.

      Hän osallistui julkistustilaisuuteen toisen euroedustajan Jussi Halla-ahon kanssa. Varsin kookas teos on maalattu vankalle vanerilevylle ja se on kansan vapaasti nähtävänä, sillä se on ruuvattu vaalitoimiston ikkunan päälle. Se on niin lujaa tekoa, ettei siitä ihan helposti läpi pääse. Kuten ei päässyt ennenkään: viimeksi siihen tarvittiin polkupyöräteline, joka lyötiin toimiston panssarilasin läpi. Tapaus on ikuistettu maalaukseen, jonka tekijä ei halua nimeään julki.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      312
      10339
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      73
      2321
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      43
      2139
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      35
      1924
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1868
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      161
      1806
    7. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      40
      1388
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      16
      1312
    9. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      57
      1306
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      53
      1276
    Aihe