Jalovaaran rukousohjelma

Unilukkari

Vieläkö Jalovaaralla on oma rukousohjelma TV7:lla? Nyt kun Helsingin hallinto-oikeudessa on käsitelty asia, pitäisi Ojareksenkin ymmärtää asian vakavuus. Saas nähdä, mitä tuleman pitää, vieläkö ohjelma jatkuu! Itse olen niin pettynyt TV7:n tämän hetkiseen ohjelmatarjontaan, että ihan pahaa tekee! Harvassa ovat ne ohjelmat, joita voi enää katsoa tulematta ahdistuneeksi.

39

344

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Soita

   Vastauksen saat parhaiten soittamalla TV7 n keskukseen ja tiedustelemalla asiaa.

  • Kyllä.se.siitä.helpottaa

   Jos ei tule ehdotonta, niin tottahan toki kollegalle myydään ohjelma-aikaa. Ja vaikka ehdotonta tulisikin, niin ainahan voi näyttää tallennettuja ohjelmia.

   Pirkolle kävi vain ikävä työtapaturma. Ei sen kummempaa. Hölmöjen rahastaminen onnistui mallikaasti, mutta kun Pirkko kuvitteli viranomaisia yhtä hölmöiksi kuin toimintansa rahoittajiakin, niin siinä vaiheessa homma meni persiilleen. Olisi pitänyt valita paremmat sanamuodot lupahakemukseensa. Mutta nou hätä! Pirkko palaa vielä areenalle, pikkuisen vaan ensin sorvaa hakemuksensa sanamuotoja paremmiksi.

   • Aishanen

    Sääliksi käy Suomen mummoja, jotka antavat vaikka viimeisen lanttinsa Pirkolle.


   • Syntiä

    Rukoilemisesta ei todellakaan saisi rahastaa! Jumala on todellinen, pelastuskin YKSIN ARMOSTA!!!


   • älä.valahetele
    Aishanen kirjoitti:

    Sääliksi käy Suomen mummoja, jotka antavat vaikka viimeisen lanttinsa Pirkolle.

    Et sinä ketään sääli. Haluat vain mollata Jalovaaraa ja TV7:aa.


   • Kiinnostaatietää

    Kerropa nm. älä.valehetele, mitä mieltä Sinä olet Jalovaarasta ja hänen toiminnastaan?


   • Aishanen
    älä.valahetele kirjoitti:

    Et sinä ketään sääli. Haluat vain mollata Jalovaaraa ja TV7:aa.

    En pelkästään sääli köyhiä Pirkon höynäyttämiä mummoja vaan suorastaan suututtaa petoksellinen toiminta hengellisyyden nimissä.Todellakin tv7:n tulisi "heittää Pirkko pellolle".


   • jahnunjahnun
    Aishanen kirjoitti:

    En pelkästään sääli köyhiä Pirkon höynäyttämiä mummoja vaan suorastaan suututtaa petoksellinen toiminta hengellisyyden nimissä.Todellakin tv7:n tulisi "heittää Pirkko pellolle".

    Oletko ensimmäinen synnitön?


   • kutenarvelin

    Ei siis ole väliä kusetetaanko vaan sillä KUKA kusettaa


  • VääryysPois

   Ei ole Jumala ollut Pirkon mukana pitkään aikaan. Petoksellinen toiminta kiellettiy jo vuosia sitten, mutta Pirkko silti jatkoi sitä.

   http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015020219135831_uu.shtml

   "Etelä-Suomen lääninhallitus kielsi Jalovaaran yhdistystä jo vuonna 2009 keräämästä varoja yleisten hallintokustannusten, kuten palkkakulujen, kattamiseksi."

   Missä rehellisyys ja moraali? Törkeää, hävytöntä ja rikollista toiminta ollut.

   Toisin oli 90-luvun lopulla, olin silloin Jalovaaran ja Juntusen kokouksessa, ja kokouksen jälkeen tunsin Pyhän Hengen kosketuksen. Silloinen Pirkko olisi KUOLLUT ennemmin kuin lähtenyt tähän saatananpeliin, missä Jeesus on raiskattu oman edun tavoittelemiseksi, vielä rikollisin keinoin, välittämättä varoituksista. Pirkko ansaitsee maksimirangaistuksen, minkä laki sallii tästä.

  • TV7 oli suurimpana Jalovaaran nostajana, jonka ansiosta höynäytettiin noin miljoona vanhusten rahoja Jalovaaralle ja ties kuinka paljon itse TV-kanavalle.

   • Tv7nmoraalisäännöt

    Pyssyn suusta tupruavaa savukiemuraa on turhaa tuijottaa, kun patruunapesä on tyhjä. Olisikin tärkeätä tarkastaa, mikä on Tv7:n eettismoraalinen pohja.


   • juuhhh
    Tv7nmoraalisäännöt kirjoitti:

    Pyssyn suusta tupruavaa savukiemuraa on turhaa tuijottaa, kun patruunapesä on tyhjä. Olisikin tärkeätä tarkastaa, mikä on Tv7:n eettismoraalinen pohja.

    Eikös se ole netistä saatavilla. Kestää varmasti vertailun omasi kanssa.


   • hellarikomppanja

    Eikö teillä hellateilla ole omassa pesässä mitään pyykättävää?


  • Muutokselle_tarvetta

   Pirkko Jalovaaran on aika hankkia itselleen uusi työ. Ura huijarina on toivottavasti lopullisesti päättynyt. Harmi että huijausta eivät huomanneet "asiakkaat", vaan siihen tarvittiin viranomaista, joka sekään ei puuttunut itse "tuotteen" sisältöön, vaan laillisen yhteiskunnan säätämien maallisten lakien rikkomiseen. Uskonnon varjolla huijaaminen on siis edelleenkin sallittua, kunhan ei vaan riko maallisia lakeja.

   Uskovaiset saavat elää kuin siat pellossa, eikä kukaan tai mikään voi sitä estää. Saa luvata ummet ja lammet kunhan ei vaan riko lakia. Pitäisikö säätää laki joka kriminalisoisi puoskaroinnin? Sellaiselle olisi selvästi tarvetta. Perusteluna hädänalaisten ja heikko-osasten ihmisten suojelu rahastajilta ja turhien lupausten antajilta. Suomeksi sanottuna huijareilta.

   • Aishanen

    Luin Netmission foorumilta, kun joku kirjoitti lahjoittavansa "kirkkauteen" kun on antanut Pirkolle rahaa ja oli asiasta kovasti iloinen. Niin se Herzogin kirkkaus on levittäytynyt täällä Pohjolassa.


   • jahnunjahnun

    Hänhän on jo ansaitussa eläkeiässä joten älä kanna huolta.


   • JaloVaara

    Tänään ilmestyi TV7 n uutislehti, jossa oli tulevat ohjelmat huhtikuulle saakka. En löytänyt yhtään Pirkko Jalovaaran ohjelmaa, joten lienee hyllytetty. Rukoillaan Pirkon puolesta, että jos vääryyttä on tapahtunut, selvittää asiansa Jumalan kanssa.


   • Unilukkari

    Joo, rukoillaan vaan Jalovaaran puolesta. Samalla voi rukoilla myös muidenkin ohjelmantekijöiden puolesta, että Jumala saisi oikaista ja tarkistaa kurssia. Kaikki on pantava pois, joka vähänkään johtaa ihmisiä harhaan! Aika on paha, aika on eksytyksen.


   • Aishanen

    Tulee mieleen, että mikä vaikutus on sellaisen ihmisen rukouksilla, joka itse tekee vääryyttä ja ihan tietoisesti. Eihän Jumala ota niitä rukouksia "kuuleviin korviinsa", Turhaa työtäkö Pirkko on nämä vuodet tehnyt? Harmi.

    ”Herran käsi ei ole liian lyhyt auttamaan, eikä hänen korvansa kuuro kuulemaan, mutta
    teidän pahat tekonne erottavat teidät Jumalastanne, ja teidän syntinne peittävät teiltä
    hänen kasvonsa, niin ettei hän kuule.” (Jes. 59:1-2)


   • loppuparjaamiselle

    Eiköhän jätetä jo Pirkko rauhaan. Tämä alkaa jo muistuttaa ajojahdilta. Ollaan aikuisia ja lopetetaan parjaaminen.. Piste.


  • saanat

   kuka osaa kertoa miksi juntusen ja jalovaaran tiet erosivat silloin aikoinaan, oliko niin että juntunen ei voinut katsoa sitä jo silloin että jalovaara ehdotteli jo silloin että kolehtista kipataan hameen alle ensin puolet ja sitten lasketaan loput? oliko juntunen sen verran korkeampi moraalisempi ja uskoi sanaan että hän tietää että ryövärit ja väärintekijät pääsevät sinne missä on itku ja hammasten kiristys.
   onko asia niin että valta lisää ahneutta eli samaa kuin koiviston tapauksessa
   kerro sinä jalovaaran renki asia että onko se niin, voit kertoa sen luottamuksella sillä syntisi on annettu jo anteeksi mutta käräjille kyllä pääset

   • josjokueksyyTotuudesta

    Jalovaaran ja Juntusen tiet erosivat...miksi? Muistan niitä aikoja ja silloin ilmestyneen ns. toronto - ja citysitä ja tätä meiningit. Seurakuntia jakautui kahtia maailmanlaajuisesti; myös Israelissa messiaanisia srkuntia hajosi (ensimmäinen itseäni näistä varoittanut oli -Herran veteraani Olavi Syväntö..n.1995). Mahdollista on, että Jalovaara-Juntunen työpari joutui erimielisyyteen samoista syistä? Pirkko kuitenkin ollut myötämielinen hengen ilmiöiden suhteen..Ottakoon kukin selvää, jos tarpeen. Eksyneitä kuitenkin hyvä muistaa vilpittömin rukouksin...


  • Unilukkari

   Tänään tuli uusi TV7 lehti. Kyllä Jalovaaran ohjelma on poistunut ohjelmistosta. Hyvä näin.

   • eläkeiässä

    Ehkä Pirkko Jalovaara on päättänyt jäädä eläkkeelle, hän on jo 68-vuotias.


   • VähäksiAikaa
    eläkeiässä kirjoitti:

    Ehkä Pirkko Jalovaara on päättänyt jäädä eläkkeelle, hän on jo 68-vuotias.

    Turha luulo. Kyllä tv7 heitti hänet pellolle vähäksi aikaa, Huom vähäksi aikaa.


   • TahtooTietää

    Olisi mielenkiintoista tietää mitä hra Ojares ajattelee Jalovaarasta? Mikä Jalovaaran toiminnassa on sellaista, että yhteistyö seiskan kanssa ei enää ole mahdollista?


   • kysyvaan
    TahtooTietää kirjoitti:

    Olisi mielenkiintoista tietää mitä hra Ojares ajattelee Jalovaarasta? Mikä Jalovaaran toiminnassa on sellaista, että yhteistyö seiskan kanssa ei enää ole mahdollista?

    Soita Ojarekselle eihän sitä muuten tiedä.


   • Unilukkari
    VähäksiAikaa kirjoitti:

    Turha luulo. Kyllä tv7 heitti hänet pellolle vähäksi aikaa, Huom vähäksi aikaa.

    Niin, mielenkiintoinen kommentti. Kyllä moni hengellistä työtä tekevä, pahastikin mokaillut, on kömpinyt esiin kolostaan kun pöly on laskeutunut. Ikävä tosiasia.


  • DiesIrae

   Pirkko tulee vielä tekemään comebackin! Jos itse olisin KD:n eduskuntavaalien ehdokkaista päättämässä, juoksisin oitis Pirkon juttusille. Pirkko vetää ääniä kun pientä heikkoa naista on näin kaltoin kohdeltu ateistipaskojen taholta. Sillä kortillahan se koko puolueen puheenjohtajakin porskuttaa.

  • dgth

   www.alfatv.fi on hyvä vaihtoehto.

  • SimppeliJuttu

   TV7.n yksi parhaista stand up -koomikoistako on joutunut ateistien vainon kohteeksi? Mutta hei -tässä on näytön paikka-. Jos Pirkko on oikealla asialla, hän saa väkevää tukea ylhäältä ja todetaan syyttömäksi. Jos Pirkko on väärällä asialla, hän ei saa tukea ylhäältä, ja seurauksena on ateistien antama maallinen rangaistus.
   Simppeli juttu, ja samalla näemme mitä itse Jumala ajattelee Pirkosta.

  • Törkeetä

   Rukousystävät sivulta. Ilmoittaudu pian Valamo-seminaarimme 10-12. huhtikuuta puhelinnumero löytyy Rukousystävät sivulta. Pirkon binsnes vaan jatkuu. Ei näköään hellitä!

   • Valamokintekeebisnestä

    Mistä tiedät, että se on maksullinen seminaari? Oliko siinä hinta mainittu? Valamossa maksaa majoitus ja ruoka jo aika paljon, olen käynyt.


  • Bis-nes

   HS.Ruoka 1.7.2014. Valamom luostari alottaa tämän vuoden syksyllä luostariviskin valmistuksen. Viski-investoiti on kooltaan noin miljoona euroa. Tislaamon tuotanto käynistetään syksyllä, heti tislauspannujen ja tuoantotilojen valmistuttua vuosikapasiteetti on 120 000 litraa puhdasta alkoholia.

   • HÄNONPYHÄ

    Törkeää. Raamatun Jumalan häpäiseminen senkun jatkuu..homoneutrisjuttuineen yms. Raamattu kyllä kertoo, mitä näistä seuraa. Ei kauaa enää tämä pallo pyörähtele..ja Pelastetut on temmattu turviin Jumalan Vihan tieltä...hävetkööt ja katukoot ketkä vielä pystyvät. Nimittäin paatumus on lopullista!


  • Voihanvitalis

   Rahantulo ei ole kuitenkaa ihan kokonaan tyrehtynyt, sillä Rukousystävien tukijäsennyyksiä voi "kaupitella" vieläkin - 80e kiitoooksia! Jumala on Pirkkolle ilmoittanut, että Pirkko tarvitsee työhönsä rahaa, sanotaan "kerjuukirjeessä".

   • moneygod

    kristittyjen jumala on kaikkivoipa mutta perse auki


  • Mumm

   Olin Pirkon rukoiltavana kotipaikkakuntani kirkossa. Rukoiltaessa en tuntenut mitään, enkä kaatunut lattialle, jolloin Pirkko tönäisi minua voimakkaasti otsasta ja tokaisi, mene, mene vaan sinne lattialle.
   Tosi pettynyt olin tähän rukoustapahtumaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   194
   4481
  2. Martina neljäs sija

   Eiköhän kaikki onnitella upeasta suorituksesta ,omassa sarjassa neljäs sija 💯hienoa Martina 🇫🇮👌💯
   Kotimaiset julkkisjuorut
   297
   2620
  3. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   31
   2510
  4. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   123
   2137
  5. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   92
   1368
  6. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   134
   1084
  7. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   40
   1049
  8. Voit oikeasti unohtaa minut

   nainen. Olen niin väsynyt ja aikaansaamaton. Ei minusta ole kuin uninalleksi korkeintaan töiden jälkeen. Enkä edes ole niin tuuheakarvainen kuin kaupa
   Ikävä
   47
   961
  9. Helsingin Sanomat harjoittaa kansalaistemme harhauttamista?

   Suomalainen media on lietsonut sotapelkoa meihin propagoivalla manipulaatiolla --- Helsingin Sanomat on merkittävä manipulaattori [Tämän vastinkirjoi
   Maailman menoa
   332
   893
  10. Hyvää yötä Hoo

   Naiselle. Rakastan sinua ❤️❤️❤️ Terv: vaikeatapaus
   Ikävä
   65
   868
  Aihe