Puhutaan suuresti evoluutiosta, mutta kun se läski

tietousonhukassa

Yleinen luulo siitä, että läski katoaa ilmaan energiana tai lämpönä ei näytäkään pitävän paikkaansa.
Biokemian tutkijat iskivät päänsä yhteen ja alkoivat miettiä asiaa. Uusimmat tiedot viittaavat siihen, että läskistä tulee suurimmaksi osaksi hiilidioksidia, eli kilot käytännössä haihtuvat ilmaan. Näin kertoo ainakin tutkimus, joka tehtiin New South Walesin yliopistossa. Tutkimus julkaistiin British Medical Journalissa.
http://www.iltalehti.fi/laihdutus/2014121718935185_lh.shtml

Hmmm..... Syvällä rintaäänellä puhutaan, kuinka se evoluutio on tosi, mutta kun läskinkään kohdalla ei tiedetä syntyjä syviä.

Siis evoluutiotieto on vajavaista.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • luomu-

      Elämä Telluksella perustuu hiilen kiertoon. Siunattu asia, että vääntämällä rautaa läski ottaa ja lähtee. Pieni vihje- jätä sokeri pois ruokavaliosta, niin ei tarvitse edes sitä rautaa vääntää.
      Sokerinhimon voi korvata vaikka teelusikallisella ehtaa voita.

      • vanttera

        Sokerinhimon korvata?
        Ei läski ole kiinni siitä mitä syö vaan miten liikkuu.
        Minä syön ihan mitä haluan ja olen koko ikäni ollut ihannepainoinen. Paino on liikkunut noin 5 kilon sisällä nykypainon kahtapuolen.
        Ikää on 67v 191/ 86 .
        Saa tulla keskiverto nelikymppinen ladulle yhtäaikaa . Kyllä se yleensä jää taakse näkymättömiin.


    • hahhah.m

      Toivottavasti tämä on vaan paskajournalismia eikä nykytiedettä.
      Eihän tuo nyt ole kaiketi kenellekään uutinen että palamisesta syntyy hiilidioksidia. Hyvä, että tutkijatkin ovat päätyneet samaan. Rasvahapossa on hiiliatomeja ja siitä muodostuu ATPtä eli polttoainetta lihakselle ja sen palamisessa muodostuu hiilidioksidia. Rasvan muuttaminen ATPksi on hidasta, joten jos aikoo polttaa nimenomaan rasvaa niin ei kannata rasittaa lihaksia liian tehokkaalla liikunnalla. Jos hengästyy niin rasvan palaminen ei ole tehokkainta, koska sen muuttaminen ATP:ksi tarvitsee happea. Silloin elimistö käyttää glukoosia eli sokeria ATP lähteenä. Tosin tehokkaan mutta lyhytkestoisen liikunnankin jälkeen, jossa glukoositasot on ehtyneet, elimisto jatkaa rasvan polttoa pitkään. Paitsi jos tilanne keskeytään syömällä hiilihydraatteja.

      Mutta tämä onkin jo loistavaa tiedettä:
      "Tutkimuksen tekijät huomauttavat, että laihdutuksen vuoksi ilmaan päästellyt hiilidioksidit eivät ole sellaisia hiilidioksidipäästöjä, jotka aiheuttavat kasvihuoneilmiöitä."

      HAHHAHAHAHAHAAA miksi ei muka???
      Tottahan tämä tosin on, ei mitään kasvihuoneilmiötä ole olemassakaan.
      Mutta silti aika surkuhupaisaa miten TÄMÄ hiilidioksidi ei vaikuta mutta joku muu hiilidioksidi vaikuttaa.. Eipä ihme, että evoluutiota saarnataan jos tutkimustulokset ovat näin päteviä.

      • >>Tottahan tämä tosin on, ei mitään kasvihuoneilmiötä ole olemassakaan.>>

        Vai ei ole kasvihuoneilmiötä olemassa? LOL


      • patapaisti
        Mustasapatisti kirjoitti:

        >>Tottahan tämä tosin on, ei mitään kasvihuoneilmiötä ole olemassakaan.>>

        Vai ei ole kasvihuoneilmiötä olemassa? LOL

        Ilmastonmuutos on poliittista mielipidemuokkausta. Tosiasiassahan juuri ne jotka rahastavat ilmastonmuutoksella ovat muutenkin suurimpia maapallon saastuttajina eikä pelkästään hiilidioksidin tuottajina.
        He ovat sitä oikeaa Baabelin väkeä ja vääriä juutalaisia..


      • Tiedossa

        "Ilmastonmuutos on poliittista mielipidemuokkausta. Tosiasiassahan juuri ne jotka rahastavat ilmastonmuutoksella ovat muutenkin suurimpia maapallon saastuttajina eikä pelkästään hiilidioksidin tuottajina."

        Niin ei käynyt sitten mielessä, että ilmastonmuutos on havaittu luonnonilmiö, jossa ihmisen osuus on tieteellisesti selvitetty tosiasia, ja että tästä antropogeenisestä ilmastonmuutoksesta puhuminen on huolettavaa erityisesti hiilivetyteollisuuden intressien suhteen, ja että nimenomaan ne tahot ovat laittaneet liikkeelle kaikenlaista epätieteellistä propagandaa, joka ruokkii ilmastodenialismia?

        Miksi on muka aina niin päin, että jopa koko ilmastonmuutos ilmiönä tai vähintään ihmisen vaikutus siihen on ehdottomasti vain ja ainoastaan "vihreällä teknologialla" rahastamaan pyrkivien salajuoni, mutta ilmastodenialismin lietsominen ei missään tapauksessa voi olla esim. öljyteollisuuden juonia?

        No mutta kyllähän se tiedettiin, että vahvistusharhan pauloissa elävät juntit yksinkertaisesti lisäävät maailmankuvaansa tukemaan vain sellaista informaatiota, mikä tosiaan sopii heidän ennakkokäsityksiinsä. Tiede on aina luotettava ja toimiva juttu joo, kunhan se tuottaa kaikkea kivaa viihdettä ja hyötyä - sitten kun sillä on jotain huolestuttavaa kerrottavaa, joka ulottuu jokaisen mukavuudenhaluisen itsekkään kusipään kulutustottumuksiin, niin sitten tiede on automaattisesti väärässä.


      • kjsnbv

        phh. ilmastonmuutos on tosiasia, mutta että se johtuisi hiilidioksidi-"päästöistä" tai muutenkaan ihmisen vaikutuksesta on erittäin kyseenalaista. Tieteellinen lähestymistapa on aina erittäin kyseenalainen. Olipa kerran mm. happosateet, jotka tuhoavat elämän maapallolta, ei ole enää, olipa kerran otsoonikato, joka ei koskaan parane, no eipä ole enää, otsoonikerros on maagisesti korjaantunut. Nyt on hiilidioksidipäästöt, mitähän seuraavaksi.

        Poikkitieteellisesti on todettava, että keskiajalla ja sitä ennen oli lämmin kausi, paljon lämpimämpi kuin nyt ja silloin ei ollut yhtään "hiilidioksidipäästöjä". Mitään jääkiekkomailakäyrää ilmaston muutoksessa ei todellakaan ole olemassa pitkällä aikavälillä katsottuna ja se syö koko ajan enemmän ja enemmän tätä tieteellistä "totuutta" ilmaston muutoksesta.

        Jos katastrofaalinen ilmastonmuutos kuitenkin olisi totta ja ennustettavissa, miksi emme valmistaudu siihen ja mieti miten sopeudumme siihen tai jopa hyödymme siitä? Kannattaa miettiä poliittisia intressejä. Nyt liikkuu rahaa tyhjän ympärillä.
        No, onhan hiilen poltolla tosin pahoja ympäristövaikutuksia etenkin maailman suurkaupungeissa, mutta ne eivät ole hiilidioksidista johtuvia vaan niistä muista palamistuotteista.


    • Hei-

      Ei läski varmaan kaikki verisuonistoon kerry mutta "pahana kolesterolina" osittain kyllä.
      Jos kaikki läski kertyisi verisuonistoon harva eläisi.


      Siunauksia
      Jari Laurila
      keskustelija

      • buuaa

        Ei pahaa kolesterolia ihmisessä synny jos ei syö vääränlaista ruokaa.
        Eikä sikoihinkaan!


    • Maailmankaikkeus on sitä mitä se on, eikä se sinun toiveistasi piittaa. Vaikka kuinka toivot että olisi taivaspaikka tulossa niin toiveesi ei tee sitä todeksi. Vaikka kuinka toivot luojaan , toivomisesi ei todellisuutta muuta.

      • kerettiläinen---

        Jos Jumalaa ei ole, niin tietenkään todellisuus ei siitä toivomalla miksikään muutu, mutta sitten taas jos Jumala onkin olemassa, niin sinun epäuskosi ei myöskään muuta todellisuutta.
        Kerran se sitten nähdään, mikä todellisuus on, jos Jumala on olemassa...tai sitten ei nähdä, jos Jumalaa ei ole.
        Sinun vaihtoehtosi ei tarjoa mitään, kun taas Jumalaan uskovalla on kaikki voitettavana.


    • Nyt on taas pakko nöyrtyä kysymään, että mitä tässä koettiin sanoa?

      Voisitko itse hieman selventää, että miten laihtumisen mekanismit ja evoluutioteoria tässä kytketään toisiinsa ja ne ehkäpä kumoavat toisensa?

      Yleisesti kreationistien logiikka ei ole sieltä selvimmästä päästä, mutta tässä vedetään taas kyllä rimaa ihan uusiin korkeuksiin ja etenkin alaspäin, eli miten suuria typeryyksiä ihmiset vielä keksivätkään että saisivat pidettyä hetken lisää jumaliaan elossa.

      • Itse tuumasin, että tämä aloitus oli oiva esimerkki siitä, miten kreationistia ja trollia ei ole helppo erottaa toisistaan. Oli miten oli, on vaikea käsittää mikä ihme joitain ihmisiä vaivaa...


      • Niilo8v

      • eofjnv

        Tässä on selvästikin tarkoituksena saattaa tieteelliset tutkimukset naurunalaisiksi tämän läskitutkimuksen avulla ja laajentaa samalla konsepti koskemaan evoluutioteoriaa, joka ei oikeastaan ole edes tiedettä vaan tarinankerrontaa ilman yritystäkään vakavaan todisteluun. Sellainen käy hyvin uskonnoissa, mutta emme hyväksy, että evoluutioteoriaa kutsutaan tieteellisesti millään tavalla todistetuksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      129
      4880
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3076
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1787
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1601
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1228
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1213
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1177
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1177
    Aihe