Islaminusko sen ottamine oikeuksineen

Balttis

Jihadeinneen --> on kriminalisoitava länsimaisten demokratioden lainsäällä, sillä kyseessä on äärimmäisen primitiivinen väkivaltauskonto, jonka leviäminen on pysäytettävä.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näinhänseon

      Se mitä nyt maailmalla tapahtuu ei ole mitään islaminuskosta irrallista "terrorismia" vaan: nimenomaan Koraaniin ja sunnaan perustuvaa aseellista jihadismia; - siis tekoja joita sairaan uskonnona keulakuva: rosvopäälikkö Muhammedin seuraajat toteuttavat teurastajina maailmalla.

    • MIetitätä

      Jälkihalostellussa Suomessa ei uutisoida kunnolla edes islamilaisten jihadistien suorittamasta Jordanialaisen lentäjä polttamisesta saata-nallisen raukkamaisesti häkkiin teljettynä, vaikka nämä saa-tanan eli Allahinsa palvelijat tekevät näin 2000-luvun primitiivisintä ja raainta historiaa, - 600-luvun kurkunleikkaajien perillisinä.

      • sdfghgvfd

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015020819164114_ul.shtml

        Jordania kuittasi kyseisen teon teloittamalla Isis-ämmän, jonka Isis yritti vaihtaa kyseiseen lentäjään. Nyt Jordania on ruvennut paukuttamaan kunnolla ja sanoo tykittävänsä koko kalustollaan. Saisivat muutkin ottaa mallia ja ruveta toimimaan, eikä vain tuomita tuimasti Isiksen tekoja. Suomikin voisi potkia ne palaavat terroristit huit helvettiin täältä, eikä toivottaa tervetulleeksi tukien ja terapioiden kera.


    • noils

      Nämä setlaiset ja halostetut ovat aina törkeästi valehdelleet islaminuskoisista. Mutta nyt on tilanne muuttunut. Nyt on aika iskeä takaisin tai tuhoutua. Islam on hävitettävä sotavoiman ja ydinaseiden avulla totaalisesti maailmasta. Muuta mahdollisuutta Euroopalla ei ole. Islam muutoin tappaa ja tuhoaa koko Euroopan väestön. Myös islamin hyysärit on tuhottava.

    • Näillä

      Tietysti lainsäädännöllä - ja se on keino peruskeino jolla väkivaltauskonto on pysäytettävissä, ja demokratioden on tehtävä valtiollista yhteistyötä islamin ulkoisten uhkien torjumiseksi.

    • kieltoo

      Islam pitäisi kieltää ihmisoikeuksien vastaisena oppina

      Islamin harjoittaminen tulisi rinnastaa rikollisjärjestön jäsenyyteen

    • susikoirat

      Todella.. jos lukee tietopaketin Islam aikapommi nälee raadolliset faktat!
      Miten muslimit voivat ihannoida Muhammedia( joka ei edusta lainkaan mitään jumalallista, rakkautta!) joka esikuvana oli sotakiihkoilija, imperialisti, 13 vaimoa, joista yksi väkisin ryöstetty lapsivaimo.. miten musliminaiset sokeasti alistuvat tälläiseen ja siihen että ovat itse aivopestyjä orjia! Saudi- Arabiassa kuninkaan tyttäret ovat olleet 15 v. vangittuina ja vartioituina. Raiskatttu nainen on syyllinen ja voidaan siksi tappaa. Ei saa ollenkaan kritikoida eikä epäillä tai tulee tappouhkaus: tälläinen meininki on rikollista seä lisäksi mielisairasta! Jos katsoo psykoanalyysin kautta, kyseessä on patologisen mielisairas oleminen ja mielentila. Vääräuskoisen saa tappaa ja pääsee taivaaseen suoraan. Vaikka Allah on vain sama kuin Jumala( vain eri käsitteellinen nimi) ja se on sama Absoluutti kaikissa suuntauksissa.
      Jos ajatteleekin että Jumala voisi olla Rakkaus: se on siis vääräuskoista. Viha on pyhää! Sota on pyhää! Kaikki omaehtoinen vapaa ajattelu on kielletty kiristyksen ja uhkaamisen nimeen. Tyttöjä silvotaan ja kunniamurhataan niin paljon kuin kerkiää - lännessäkin. tai joutuvat elämään totaalisen kontrollin alla. Suomessa uskontojen uhrit saavat sentään puhua suoraan siitä ja vapautua ulos.. muslimit eivät saa koskaan. Uhreistahan on kyse. Myös musliminaiset pakotetaan ja aivopestään alistumaan diktatoriselle patriarkaattiselle totalitarismille. Eivätkö nuo naiset edes jaksa tai osaa sisimmässään ajatella miten kieroutunutta kaikki on?
      Porissa polttomurhattiin juuri teinityttö: varmaan koska vaalea vääräuskoinen ja halveksittava, ehkä ei alistunut vaan omaa tahtoa? Kunnia- asia tappaa siksi.
      Myös nämä miehet on kasvatettu todellakin häiriintyneiksi: riittää kun katselee kaikkia arabilkulttuureja ja niiden jakautunutta todellisuutta. Terveet tunteet eivät voi elää tuollaisessa. Kaksijakoisuus menee niin pitkälle että naiset on hunnutettava ja tukahdutettava, koska herättävät miehen himot ja perversiot. Uhrit ovat syyllisiä.
      Mitään tälläistä ei saisi analysoida edes. Salman Rushie on yhä tappolistalla.
      Mitään kehitystä ei tapahdu, tuntuu että taantumaa! Tämä on huolestuttavampaa kuin tajutaan. Muhammed opetti myös että vääräuskoisia saa huijata, saa valehdella ja teeskennellä, sotastrategisesti, koska ovat alempiarvoisia : senkö tiliin menee sekin vähäinen " rauhanomaisuus" johon vedotaan?

      • sielunpimeäyö

        Ja Suomessa on laki jossa naisen raiskaaminen jopa avioliitossa on rikos!
        Naisella on tasavertaiset ihmisoikeudet. Mikä käsitys tulee islamista: seksi on yksinomaan raiskaamista( vaimon ihanne silvottu alaikäinen neitsyt) ja naisen tunteita halveksitaan, nainen ei saisi nauttia vaan pitää kärsiä. Lähenee Saden sadismia kaikkineen. Rakkaudesta parisuhteissa tai edes universaalisen henkisesti, hengellisesti en ole kuullut koskaan puhuttavan missään - ehkä vanhoissa sufirunoissa, jotka miesten kirjoittamia.
        Nostalgiaa sekin, illuusioa jolla ei ole tekemistä raadollisen todellisuuden kanssa.


    • fragmentti

      Elämme täällä kulttuurissa jossa uskonto ja valtio on erotettu, ja EI ole yksipuoluejärjestelmää, eikä yksiuskontojärjestelmää! Saa olla ateisti tai miten haluaa valiten itse. Kouluissa on
      " elämänkatsomustiedon" opettaminen, vapaaehtoisesti, eikä mitään yhtä totuutta aivopestä, vaan esitellään kaikki mahdollinen.( Jos uskoisi vaikkapa reinkarnaatioon( kuten suuressa osassa uskontoja) mies saattaisi syntyä naiseksi, karman laki, koska vain silloin joutuisi itse kokemaan ja maksamaan mitä on itse tehnyt muille, eli syyn ja seurauksen laki: mitä kylvät sitä niität.

    • Balttis

      Minusta ihmisen omantunnonvapaus kuuluu demokratioissa niihin perusoikeuksiin joita tulee puolustaa, eikä valtio voi määrätä mitään uskontoa kansalaisilleen velvoitteeksi.

    • Eksytyskuolemaan

      koraanilla ne perustelee murhaamisiaan ne isismurhaajat. tätä ei ole tietääkseni kieltänut kukaan muslimikaan. muslimit saavat kotaanin mukaan valehdella vapaasti ei-muslimeille jos haluavat. Siksi lähi-idän rauhan neuvotteluista ei tule koskaan mitään, koska muslimit eivät niitä kunnioita.

      Ja länsimaissa on ainakin tähän asti oltu tietämättömiä näistä asioista tai sitten halutaan esittää tietämättömiä, onhan suurin osa maapallon öljyvaroista muslimimaissa.

      Sen sanon, että noi murhaajamuslimit eivät paratiisin murhaamalla pääse. Jos muslimit tajuaisivat ketä je oikeasti kumartelevat niin lopettaisivat sen touhun. Mitähän saa tana tuumii kun muslimit kivittävät mustaa kiveä ajatellen symbolisesti sen olevan saa tanan ja kun aikanaan selviääkin että sekä allah että musta kivi ovat....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5022
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      16
      2332
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      42
      1553
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1185
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe