Aihe

Vältä näitä autoliikkeitä Joensuussa

petetty12

Autojarosta ostin auton, ilmeni vikaa seuraavana päivänä heidän ei kuulemma tarvitse korvata mitään koska auto oli toimiva edellisenä päivänä.. välttäkää tätäliikettä loppuun asti.

63

4770

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hyväautoseon

   Samaa toteamusta voi odottaa kaikilta autojobbareilta,- mitään vikaa ei ole MYYNNISSÄ OLEVASSA autossa.

   • Esimerkkitapaus

    Tämä on todeksi havaittu! Kolhuvelho hyvä esimerkki


   • Tyytyväinen-mie

    Mie ostin auton Kamuksilta pari vuotta sitten. Muutaman kuukauden (ja muutaman tuhannen kilsan) jälkeen napsahti vajaan 600 euron vika. Keskustelimme auton myyneen kaverin kanssa tuosta asiasta. Jos olisi laitatettu heidän haluamassaan korjaamossa ja käytetyillä varaosilla he olisivat maksaneet koko homman. Minä halusin uuden osan ja lähellä olevan korjaamon, joten he maksoivat puolet tietysti sen testerissä käytön. Minusta se oli aika reilua meininkiä. Seuraavankin pirssin ostan kenties Kamuxilta...


  • sikusimanerani

   Tein samanlaisen virheen 2001 ja ostin vähän ajetun auton: Pikku hiljaa selvisi miten autoa oli käsitelty, päällisin puolin ok. mutta 9000mk meni korjaukseen. Käytön jälkiä tuli korjailla. Tein n. kuukausi sitten autokaupan, 6 v vanha ja kirjallinen takuu 1 vuosi / 20000km. Ei tarvitse vikoja etsiä! "Ei sikaa säkissä!"

  • hyväautokauppa

   Minä en ostanut autoa jarosta eikä siinä ollut vikaa jotta hyvä autokauppa se jaro on.

   • hölöpötipöppöö

    Onko aivopierusi ymmärrettävä niin, että liikkeet, joissa et asioi ovat hyviä liikkeitä? Ja kääntäen: asioit vain huonoissa liikkeissä?


  • 321654321654

   Ennenvanhaan oikea superhuijari oli autoliike Vauhkonen! Ei taida enää olla toiminnassa?
   Liimatta toinen!

   • Vempelville

    Teollisuuskadun alkupäässä on eräs liike jota kannattaa kiertää, kokemusta on!


   • Vempelville
    Vempelville kirjoitti:

    Teollisuuskadun alkupäässä on eräs liike jota kannattaa kiertää, kokemusta on!

    Oli kaatopaikka ja meinasivat viedä minut ongelmajätteisiin, IHHH


   • imho
    Vempelville kirjoitti:

    Teollisuuskadun alkupäässä on eräs liike jota kannattaa kiertää, kokemusta on!

    E..lux kauppias on n.s. tieraivotautinen ja viisas välttää tällaiset puljua.


   • Realissimo
    Vempelville kirjoitti:

    Teollisuuskadun alkupäässä on eräs liike jota kannattaa kiertää, kokemusta on!

    Liekköhän sama joka aikoinaan oli surullisen kuuluisassa (varastetun tavaran) Realisointikeskuksessa.


  • LakiaLuetaan

   "Kilpailu- ja kuluttajavirasto muistuttaa, että myyjä vastaa kuitenkin virheestä silloin, jos hänen antamansa tiedot tavaran ominaisuuksista tai käytöstä eivät pidä paikkaansa, hän jättää kertomatta kauppaan vaikuttavia merkittäviä tietoja tai tavara on huonommassa kunnossa kuin ostajalla oli perustellusti aihetta edellyttää".

   http://www.talouselama.fi/uutise/moni luulee ettei myyja ole vastuussa kaytetyn tavaran viasta naissa tapauksissa han on/a2270078

  • CuttaBercca

   Ostin Autoliike H Hietalasta auton. Vika ilmeni viikon päästä ostosta. Asia hoidettiin kuntoon ilman mukinoita. Hyvä meininki.

  • kaskokakka

   Kakka tuli housuun ja penkki meni kakkaan. Onko autoliike vastuussa? Korvaako kasko?

   • VieläTämäkin

    opetus: toytoa on paska auto


   • TämkinVelä

    Mikäs automerkki se toytoa on? Joku uus?


   • ToyotaOllutJoskus
    VieläTämäkin kirjoitti:

    opetus: toytoa on paska auto

    Kovasti on "paska" levinnyt esim. täällä Suomessa.


   • Anonyymi
    ToyotaOllutJoskus kirjoitti:

    Kovasti on "paska" levinnyt esim. täällä Suomessa.

    Sinulla on prosessi käynnissä.


  • mersedeksellä

   Ostin auton kolhu velholta niinivaaralta siitä entisen varaosaliikkeen kohdalta.(viime syksynä).

   Autoon tuli joitakin vikoja samantien,kyseessä mersedes-benz .

   Yleensä myyjät eivät ole kovin rehtejä mutta meille jäi vaimon kanssa ihan positiivinen kuva hänestä.

   Hän tuli osien suhteessa vastaan vaikka olenkin joutunut nyt laittamaan hieman liikaakin mutta ei se automyyjän vika ole,ei ne nää sen kummemmin kuin muutkaan miten se kestää tai miten on kulunut ym...

   Uskallan ostaa häneltä auton seuraavankin kerran jos aihetta on.

   Soitti kotiinkin ja kysyi miten pelaa,en ole koskaan törmännyt vastaavaan joten mielestäni hän oli niin rehti kun voi olla.

  • caspaa

   Pascaaa pascaaa

  • kukkan

   Jarosta myös negatiivista palautetta,pelkästään autosta kysyttäessä pakollisia tietoja,erittäin epäystävällistä asiakaspalvelua,valitettavasti=).Auton myynnin jo tapahduttua.

  • äärimmäinenkokemus

   Myös siinä mersukorjaajan vierellä oleva liike (immonen )

   Tuo autoliikeen kaveri pitäisi laittaa nyt kärsimään,yritti painostaa ja puolipakotti kun olimme nuoria vaimoni kanssa velkaantumaan noin 20000mk ,haimme pankista lainan 1994 luvun lamassa ja aikeemme oli ostaa auto,tämä koijari myyjä kun aloimme perääntyä uhitteli väkivallalla ,mainiten kohta on jollakin punainen nenä ennen kuin tästä huoneesta poistuu,meidän oli käytännössä siinä ahdistuksessa (pelossa ) ostettava tuo kyseinen auto.

   (tunto merkkinä on myyjä ylimielinen)

   Eihän siinä mitään jos olisi ollut isä tai äiti maksua takailemassa mutta kun ei ollut ja juuri 18 vuotta lasissa ja lama niskassa ja myyjä uhkailemalla painosti ostamaan,se jäi tuosta kaupasta kyllä mieleen näin 22vuoden päästäkin,jokunen kerta on käynyt mielessä kuinka suuria huijareita ovat nuo autokauppiaat käyttettyjen kohdalla.

   Siis tuo autohan oli susi minkä se möi kaiken kukkukuraksi.

   Siihen aikaan se oli aika iso raha ensi autoksi.

   Siksipä en suosittele nuoria ostamaan keneltäkään autoliikeen myyjältä,ne painostavat kumminkin.

   • eikätule

    Eipä ole sellaista myyjää vastaan kävellyt, et painostamalla olis mitään myyny.


  • Rikas_autoilija

   Varmaan kannattas ostaa uusi auto, eikä käytettyä. Uusilla on nimittäin takuu.

  • uuloosteee

   Ostin kerran auton ja sen peräkontista löytyi uloste. Sain takuuseen uuden wunderpaumin. Ulosteen haju väheni. Hyvä takuu.

   • petetty12

    Onpa todella, eikä vanhaan vikaan koskettu. Katsastuksessa sitten kolme paskaa kohtaa.

    Katsastusmies, autosi, ja sinä. Neljäs on poliisi ,jos sakottaa. Viides on APV natsi joka sakottaa sinua kun olet olemassa, kun se on rike.


  • pakkorakonen

   Kun ostat uuden auton osamaksulla,niin nykyisin auton arvo tippuu nopeammin kuin kerkeät lyhentämään. Jos pärjäät ilman autoa,niin älä osta niin säästyt monelta harmilta. Pakolliseen tarpeeseen noin
   kolme vuotta vanha voisi olla taloudellisin hankinta.

   • hullu.maailma

    Tämähän on aivan totta. Yhtä halpaa tai kallista on pitää autoa yksityisleasingillä. 40 keur auton arvosta tipahtaa karkeasti puolet kolmessa vuodessa. Uuden auton ostoa ei voi suositella järkevänä tekona.

    Toisaalta kerranhan vain täällä ollaan ja miksi ei nauttisi asioista. Oman auton määrittelyt väreistä ja varusteista lähtien on nautinnollista puuhaa. Sitten kun autoa vaihtaa muutaman vuoden välein aina uuteen, niin ei juurikaan tarvitse miettiä vikoja. Huolettomia kilometrejä.


  • Mesenostoo

   Auto Jaro! en ole koskaan saanut niin huonoa asiakaspalavelua kuin ko. autoliikkeessä. En voi suositella kenellekkään nyt, enkä jatkossa. Auton jätin pihalle myyjän v*ttumaisuuden vuoksi. Kumma että nykypäivinä automyyjillä on varaa valita asiakkaansa.

   • Anonyymi

    Auto Jaro on täysi huijari.Älkää vain ostako kyseiseltä mieheltä autoa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Auto Jaro on täysi huijari.Älkää vain ostako kyseiseltä mieheltä autoa.

    Itse osti AutoJarolta auton vuonna 2016 ja hyvin on auto pelittänyt. En käy ketään neuvomaan autokaupoissa tai -paikoissa, mutta omakohtaisesti kauppani AutoJarolla oli onnistunut.


  • kamiputsis

   Olin ostamassa kerran autoa. Kesken kaiken alkoi kutittamaan persettä. Laskin housut ja kynsin paljasta persettä. Eivät antaneet sen vuoksi kaskoa. Valitin kuluttaja-asia miehelle. Se nauroi ja sitten persettä kutitti taas. Auto oli tojota. En ikinä asioi siinä autoliikkeessä.

  • corolladx1983

   Vieläkös Kejo-auto on voimissaan siellä Joensuussa? Siellä oli autojen vaihtuvuus ihan olematon..lie ollut samat käytetyt autot kuukaudesta ja jopa vuodesta toiseen ukolla liikkeessä. Piruuttani tuossa 2000-luvun alussa kävin kysymässä dx-corollan arvoa, niin ukko vaan tokas että paras arvo tuolla on käyttöarvo. On siinäkin asiakaspalvelua!

  • sijoitusprofessoriko

   Ihan oikeinhan tuo sinulle vastasi..mitäs muuta arvoa sillä pitäisi olla? Auto sijoituksena on idiootin puuhaa,osta mieluummin asunto jos pakko törsätä järkeviin juttuihin..auton hinta laskee kuin kissan häntä helluntaina ja merkistä riippumatta..munanjatke se on ja tosimiehet ajaa vaikka ladalla jos tarve vaatii..

  • muna-arvo

   Munassa on arvo. Arvon munat.

  • maksava_asiakas

   AutoJarosta erittäin huonot kokemukset. Olin soittanut myyjälle kiinnostavasta autosta, mutta kun olin menossa katsomaan autoa, se olikin jo myyty. Myyjä ehdotti erästä toista autoa ja pyysi tulemaan katsomaan sitä. Menin paikalle, myyjää ei näy. Saapui 10 minuuttia myöhässä. Katseltiin autoa ja ajattelin, että käyn koeajamassa. Kysyin yhden kysymyksen siitä autosta, joka oli jo myyty. Myyjä vastasi erittäin töykeästi, että hänellä ei riitä motivaatio tällaiseen. Käytös oli muutenkin tökeröä, asiakasta alistavaa ja vähättelevää. En ikinä ostaisi autoa kyseiseltä mieheltä, enkä tule menemään toista kertaa tähän liikkeeseen. Olen kertonut kokemuksistani kaikille tuttaville sekä kavereilleni. Poistuin paikalta moottoripyörällä syyssateessa. Ostin tarvitsemani auton sitten muualta, kun rahat eivät miehelle kelvanneet eikä ihmisellä ollut minkäänlaisia käytöstapoja.

  • Paskaakauppaa

   Samaa mieltä Auto Jarosta kuin edellinen kirjoittaja. Erittäin epäystävällistä ja töykeää palvelua. Kävin katsomassa erästä autoa ja palvelu oli aluksi ok. Sovittiin vaidosta ja myyjä osoitti kiinnostusta kauppoja kohtaan. Sovittiin että tulen seuraavana päivänä koeajolle. Saavuin paikalle ja palvelu oli yössä muuttunut totaalisen ylimieliseksi. Kävi ilmi että ko auto ei ollut päätynyt nettiin myyntiin ja täten ei ollut mennyt kaupaksi. Alkoi minun auton mollaaminen ja kauppaan kuuluvat kesä- ja talvivanteet renkaineen oli muuttuneet yksiksi vanteiksi ja kesärenkaiksi myyjän hävittäessä toiset vanteet. Edellispäivänä sekin oli toisin.. No päätin kaikesta huolimatta käydä koeajolla, mutta koska koeajon tuoma mielihyvä ei vitutustani laannuttanut, tulin järkiini ja jätin kaupat sikseen. Ymmärrän että myyjä voi määritellä vaihdokin hinnan vaikka puoleen todellisesta arvosta tai olla ottamatta autoa vaihdossa ollenkaan, mutta tuollaisen takinkäännön jälkeen tuleen kiertämään ko. puljun kaukaa ja en varmasti jätä mainitsematta asiaa yhdellekkään joka meinaa autoa täältä ostaa. Tai vaikka ei olisi ostamassakaan.

  • jopparointia

   Älä osta ainakaan näitä uitettuja Volvon paskoja,ajokilometrit eivät ainakaan voi pitää paikkaansa,kun käyttää kuntotestissä,niin tonnit alkaa juosta remontteihin. Nykyiset mat kamittarilukemat on niin helppo muuttaa muutamassa minuutissa on oikein yrittäjät sitä varten näytettiin TV-ohjelmassa.

  • thats.all

   YM

  • Kuraperä-Lotjonen

   Ajakaa polkupyörällä niin ei tarvitse sekaantua mihinkäön huijari-jopparifirmoihin

  • huononautonmöi

   minä ostin auton. ja ajoin sillä. vika tuli. harmitti. menin liikkeeseen ja sanoin. maksakaa vika, eivät aikoneet maksaa. vaan nauroivat. se oli huono auto. se oli volcksvaakeni. miksi möivät huonon auotn. jossa vika oli. meneekö takuuseen?

  • Anonyymi

   Onko tää joku autoliikkeen mainos?

  • Anonyymi

   En mee toista kertaa autojarolle

  • Anonyymi

   Minä ostin auton jonka ajoliikenne on erikoista. Äänet kuuluvat pakoputkista välillä ja ratti pyörii vain vastapäivään sekä vilkut ääntelevät oudosti. Mahaani vääntää tämän vuoksi ja lähden ripulille. Se haisee.

   • Anonyymi

    Eiköhän haju hellitä, jos ratti kääntyy vain vastapäivään. Loppuu nimittäin autoilu/ripulointi verrattain pian.


  • Anonyymi

   Joensuun paskin autoliike törkeää asiakas palvelua. Kiertäkää kaukaa

   • Anonyymi

    Siis autojaro


  • Anonyymi

   Ostin auton jobbarilta, erittäin hyvä palvelu ja asiantunteva yrittäjä. Auto toiminut puolisen vuotta moitteetta, en kadu kauppojani.
   Liike ei mikään ketjussa mainittu..

   • Anonyymi

    Ostan aina <1v/10tkm tai uusia autoja. Olen kokenut myös ”säästää” ja lopputulos on sama. Rahat menevät, paskojen kanssa vituttaa vaan enemmän. Osta uusi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ostan aina <1v/10tkm tai uusia autoja. Olen kokenut myös ”säästää” ja lopputulos on sama. Rahat menevät, paskojen kanssa vituttaa vaan enemmän. Osta uusi.

    Ostaisin uuden auton mutta köyhällä ei varaa maksaa itseään kipeäksi.

    Nykyinen auto on 14 vuotta vanha, kilometrejä tällä hetkellä noin 80 000. Ostaessa oli ajettu noin 40 000 km. oli erittäin hyvin huollettu ja pidetty yksilö jonka ostin vanhalta pariskunnalta.
    Auto pelaa edelleen moitteetta ja vielä vuosia eteenpäinkin aion ajaa. Sähköautoon en vaihda ainoastaan vähänajetun bensa-auton ostan tulevaisuudessa, ehkä 10 vuoden päästä..

    Selvää säästöä pikkurahalla mukavuudesta tinkimättä..


  • Anonyymi

   Minä ostin sen auton ja ei ollu palvelua. Ei minkäänlaista. Auto vikuuntu heti ja naurovat vain siellä kun sanoin jotta ei toimi auto ja ei toimi kunnnolla. Sitten vielä tuli semmonen jotta minun kaveri oksensi auton penkit pahasti. Ja sekään ei menny takuuseen. Mitä on hyötyvä näistä tämmösistä? Mitä? Ei mitään . Ihan on villin lännen menova tämä tämmönen.

  • Anonyymi

   Ei kai ne autot kestä jos ostas paskoja. Ranskalaiset ja muut romut kannattaa kaukaa kiertää.

  • Anonyymi

   Mulle möivät aikonaan pemarin. Kotona tarkemmin tutkin sitä niin olikin sitikka. Perkele eivätkä myöntänä virhettään.

   • Anonyymi

    Onneksi bemarit ja muut Saksan ihmeet kestää ilman huoltojakin kuulema🤣 Juuri kärripojat kuljetti uuden karhean bemun jonnekin ettei kukaan näe saissia laatua julkisesti..Ylihintaista peltiä kun itsetunto on maantieojassa..Volvo on paljon parempi kuin yksikään bemari jossa ketjut paukkuu kättelyssä.Uusimaalla on Mersun tuotantolinjalla muuten ranskalaiset moottorit..osat tulee nykyään alhankkjoilta eri puolilta maailmaa myös saksaan.Pelkkää pintaa ja tehostusta koko roska.Huonoja sijoituksia että saisi vähän kunnioitusta ,hah! Autokauppiaat myy unelmia ja mielikuvia että reppanat ei tuntisi itseään huonommiksi.Ei se auto ole ratkaisu jos pää on tyhjää täynnä..


  • Anonyymi

   en ostaisi ainakaan rinta-joupin autoliikkeestä autoja, kun eräs myyjistä ( alkaa J:llä myyjän etunimi) kuljetti myytävänä olevalla Audilla porukkaa yömyöhällä ryyppäämään ja rääkymään Utran saarille.

   • Anonyymi

    Älä valehtele. Et ostais mistään kun sulla tuskin on rahaa muuhun kuin 30 vuotta vanhaan polkupyörään!


  • Anonyymi

   Mie ostan autot litlistä

  • Anonyymi

   NO hän on saanu omista töppäilyistään kunnon palkinnon.

  • Anonyymi

   Nykyautojen tekniikan vuoksi parhaiten pärjää hinausfirmat, koska näissä olevien hienouksien vuoksi vian tullessa sopivia testereitä pitää etsiä ympäri Suomea.

  • Anonyymi

   Sukulaismiehen Peugeotin mittarissa 712 tkm ja ajo jatkuu. Tarkka mies ja osaa pitää tekniikan kunnossa. Mitäs ne täällä "tiesi" ranskalaisten kestävyydestä?
   Ps. Ei oo hybridi.

  • Anonyymi

   Prässihousu mies oli ostanu Mersun ja heti moottoritiellä puhalsi öljyt pihalle. No pysähty tietysti ja avasi konepellin. Heti perästä ajoi vanhempi Mersu ja pysähtyi tietysti kysymään, mikä petti mikä petti, pettikö hihna pettikö hihnaa?? No siihen vastasi..ei hihna ei hihnaaa... Rinta-jouppi petti Rinta-jouppi pettiii

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   15834
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5625