Elomo - muutosjohtaja

Tutokannataja

Tulevaisuus näyttää, mutta vaikuttaa siltä, että Elomo jää historiankirjoihin valmentajana, joka käynnisti muutoksen syvään kriisiin ajautuneessa seurassa. Elomo uhrasi itsensä välttämättömän edessä. Paljasti mädännäisyyden, joka seuraan oli pesiytynyt pysyvästi. Laastarimiehiksi palkatut smolenakit, tukoset ja nummeliinit eivät tänäkään vuonna tuottaneet toivotaan toivotaan menestystä. Elomo tuli A-pojista ja sinne hän palaakin kauden päätyttyä. Lyhyen pestinsä aikana hän on kuitenkin pakonkin sanelemana luonut vision tulevaisuudesta. Seuran omaan juniorikoulutukseen tulee satsata entistä enemmän. Ennen pidettiin mahdottomana, että edustusjoukkueessa pelaa 1-2 omaa kasvattia mutta Elomon ryhmässä heitä pelaa noin 10. Perusturkulaisena katsojana seuraan mieluummin oman kylän poikia kuin pelihaluttomia dollariselkärankaisia.

7

<50

  Vastaukset

  • Elomo on täys pelle niin kuin TPS. Hakisivat perkele vaihtia sieltä mestiksestä. Ei tollasella porukalla oo mitää virkaa. Perseeseen ja perseeseen. Osoitetta ei paljon tarvitse muutella. Säälittävä, kurainen ja toivoton Tepsi. Laschin kuulemma lähti kun ei kiinnostanut asustella kyrpä-Turussa. Sitä vitutti. Smolea vitutti. Hyi saatana.
   Turkulaiset on kyllä saaneet kokea leikittelevästi sanottuna "pienen" perspanon. Taitaa rektaali rööri paukkua punaista?

   • Onpas simo pahalla päällä. Kielenkäyttönsä alatyylistä. Taitaa nimimerkin taa kätkeytyä pettynyt TurunPullaSorsa -fani.

    Rahalla ei PullaSorsat pysty ratkaisemaan ongelmiaan. Seuran talousalue on rajallinen , eikä uutta taloudellista toimintaa/sponsoreita ole näköpiirissä. Puitteet ovat vastaavat kuin Tampereella ja Oulussa. Espoo ja Helsinki ovat edellä.
    Siksi toimenpiteet tulee kohdistaa henkilöstöosaamiseen kaikilla tasoilla. Päätöksenteko, toiminallinen johto, urheilusektori. On fraasi sanoa, että toiminnan tasoilla, joilla tähdätään tulokseen, on oltava yhteinen visio ja tavoite. Narsistit, menneisyydessä elävät ja muut oman edun tavoittelijat pitäisi ulkoistaa viipymättä.

    Maksava yleisö on tukenut seuraa kaikista vastoinkäymisistä huolimatta yllättävän pitkämielisesti mutta kuluvan vuoden aikana on mitta alkanut täyttymään. Jos PullaSorsat menettää yleisönsä, ei jäljelle jää muuta kuin kultaiset muistot.


   • Lätkä on niin väsynyttä touhua. Koko laji joutaa unohdukseen. Todellinen muutosjohtaja lakkauttaisi Palloseuran. Tuskin kukaan jää kaipaamaan. Maailmassa on tärkeämpää tekemistä kuin luistella kiekon perässä. Kunpa vaan hölmö yleisökin alkaisi tajuta.


  • Tänään edessä tärkeä SaiPa-matsi. Viimekertainen on hyvin muistissa. Kolmas erä oli sitä unohtumatonta Palloseurahistoriaa. Mutta muistakaa Elomon sanat: Me emme pyydä keneltäkään anteeksi. Siinä on todellisen muutosjohtajan puhetta!

  • No vielä tämäkin. Tottakai on käynyt ilmi, ettei Molomo ole järin fiksu mies muttaettä .... Eipä ole kovin tasokkaita miehen kaljapaikat. Hannikainen tunnetaan siitä, että poliisiputkasta aamulla vapautetut suuntavat kulkunsa tuonne Hectorin laulusta nimensä saaneeseen kuppilaan. Reijo Mäen Vares-dekkareissa kyseisessä juottolassa sattuu ja tapahtuu.
   Ja seuraavaksi Koronaan, jota ei sitäkään voi kutsua eliitin ravitsemusliikkeeksi. Laitapuolen kulkijaa enimmäkseen.
   Pitkäksi on Molomon ja seuralaisensa juhlinta 3-0 voiton jälkeen venähtänyt. Onko sitten tintattu läpi yön, mene ja tiedä. No ehkä on tarvittu pari tasoittavaa pahimpaan voitonkrapulaan.

  • Muutosjohtajan tarina sai päätepisteensä. Jäi hieman kaivelemaan kapakka-casen yksityiskohdat. Miksi Molomo ja avecinsa olivat liikkeellä aamuvarhaisella ja Hannikaisen nurkilla. Eivät kai sentään olleet tulossa juoppoputkasta. No sitä en halua uskoa.

   Jääkiekon parissa toimii edelleen tyyppejä, joiden alkoholinkäyttö on sitä, että vedetään naamat ja munataan itsensä totaalisesti Tästä esimerkkinä Nupe Nurmisen kuolematon törmäily. Onhan näitä.

   Elomon ura valmentajana Suomessa lienee ohitse.

  • Uusi lehti kääntyi molomon, tuton ja tepsin saagassa. sitten turun palon jälkeen ei ole tapahtunut vastaavaa mullistusta kaupungin alueella. ennen tuomiokirkko luhistuu kuin minulta menee usko turkulaisen jääkiekon paremmuuteen. nyt on tekijämiehet puikoissa ja tulosta alkaa tulemaan, ennenkuin kukko laulaa kuudesti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   262
   10624
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   188
   5601
  3. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   5491
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   4622
  5. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   103
   3238