Allekirjoitus

Makke31

Hei!

Kertokaapa onko allekirjoitus virallinen riippumatta mitä siinä lukee jos useampi ihminen todistaa että ko.ihminen on allekirjoituksensa raapustanut paperiin.

Esimerkkinä voisi antaa vaikka, että lapsen äiti vaatii yksinhuoltajuutta, paikalla ovat lapsen äiti ja kaksi sos.työntekijää ja sitten isä. Isä raapustaa paperiin vaikkapa "Unelma Säleikkö".

4

1692

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 16--11

      Kyllä se on täysin virallinen. Onhan Suomessa kymmeniätuhansia pakolaisia, jotka eivät osaa lukea, eivätkä kirjoittaa. Olen nähnyt paljon heidän allekirjoituksiaan, kuka on piirtänyt jonkun eläinen, auringon, kuka laittanut kruksin, jne, jne..

    • 167-176

      Kirkkoveneneen kuvakin käy ellei osaa muuta piirtää D

    • Jos ajatellaan tilannetta, missä asiakirjan todistajat todistavat kirjallisesti, että olivat läsnä ja näkivät henkilöytensä passilla todistaneen henkilön allekijoittavan asiakirjan. Allekirjoitus voi olla väärennös ja henkilö on voinut esittää tilaisuudessa väärennetyn tai toisen henkilön passin. Tällöin asiakirjaan ei voida liittää mitään oikeusvaikutuksia koskien henkilöä, jonka allekirjoitus on siihen väärennetty.

      Sopimuksella on tarkoitus kirjallisesti ilmaista se, mistä osapuolet ovat sopineet. Allekirjoituksilla vahvistetaan, että kumpikin osapuoli hyväksyy sen mistä sovittiin. Jos toinen osapuoli kokee sopimistilanteen painostavana, hän voi yrittää vetäytyä tilanteesta allekirjoittamalla jotain muuta kuin oman signeerauksensa. Tällöin hänellä ei ole ollut halua eikä aikomustakaan solmia sopimusta. Toinen osapuoli kuitenkin luultavasti kokee tilanteen siten, että sopimukseen on päästy.

      Sopimuksen kirjallinen muoto voitaisiin erään tulkinnan mukaan katsoa vain yhdeksi todistuskappaleeksi siitä mistä ollaan sovittu. Varsinainen sopimus voidaan katsoa solmituksi jo ennen allekirjoitusta, kun neuvotteluissa on päästy yksimielisyyteen ehdoista ja osapuolien halukkuudesta sitoutua niihin. Ellei laki nimenomaisesti vaadi kirjallista muotoa, on suullinenkin sopimus aivan yhtä pätevä kuin kirjallinen ja allekirjoitettu.

      Jos sopimuksen sopimistilanteessa on riippumattomia todistajia, jotka todistavat sopimusneuvotteluissa päästyn yhteisymmärrykseen ehdoista ja toteutuksesta, ja sopimuksesta yritetään laistaa verukkeella, ettei allekirjoitus vastaa osapuolen tavanomaista signeerausta, ollaan aika heikolla pohjalla.

      Jos tilaisuudessa ei ole riippumattomia todistajia ja allekirjoituksen sijasta paperiin on tuherrettu "Unelma Säleikkö", on sopimistarkoituksen toteennäyttäminen huomattavasti vaikeampaa ellei mahdotonta. Mitään Aku Ankka-maisia sormenjälkiä ei paperista aleta ottamaan.

      • 16-1

        Kyllä tuollaisen mielikuvituksen jälkeen Sakari Topeliuskin olisi kateudesta vihreänä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      63
      1809
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1187
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      73
      1083
    4. 45
      1075
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      949
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      939
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      880
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      833
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      818
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      35
      779
    Aihe