Soinin populismi alkaa kyllästyttää?

1. Kreikkaan lapioidaan suomalaisten verorahoja.

Totuus: Kreikkaan ei olla lapioitu senttiäkään suomalaisten duunarien veroeuroja. Kuvio on hyvin yksinkertainen. EU/IMF vai mitä näitä instituutioita on, ovat luoneet rahasumman tyhjästä tekniikalla simpsalabim! korostan TYHJÄSTÄ. Tämä raha on annettu Kreikalle. Kaikki se raha, mitä kreikkalaiset maksavat takaisin ja joka päätyy suomalaiseen kansantalouteen, on suomalaisille ylimääräistä rahaa. Toisin sanoen talouskasvua. Ei niin kuin Timo Soini sanoo, että ei me nyt tästä rikastumaan päästy. Ei sen tarkoituskaan ole ollutkaan rikastuttaa Suomea, vaan kehittää Kreikan taloutta/pysäyttää Kreikan talousromahdus, jonka paikalliset persut olivat maan tavoillaan aiheuttaneet..

...ja tässä ollaan osittain onnistuttu, koska Kreikan talous on toisin kuin Suomen talous hauraassa kasvussa ja esim. Kreikassa on suhteessa asukaslukuun 20% enemmän yksityisen sektorin työpaikkoja kuin Suomessa.

Kysymys Timo Soinille. Millä tavalla Timo Soini aikoo vastata Venäjän ja Putinin aggressioon? Hajottamalla Euroopan yhteisökö? Putin tukee Timo Soinin kaltaisia puolueita, koska se hyödyttää Putinia, koska nämä populistiset perussuomalasten kaltaiset puolueet hajottavat Eurooppaa.

Toinen kysymys Timo Soinille. Hän kun kannattaa suomalaista kansallisvaltiota niin miksi sitten Suomi on tällä hetkellä huonomassa hapessa kuin Kreikan talous, joka on käynyt nämä EU:n ohjelmat läpi?

Entäs jos se talouslama ei johdukaan siitä pahasta EU:sta, vaan suomalaisista itsestään ja aivan kuin Kreikassakin niistä " maassa maan tavoista". EU on toki helppo syntipukki ja kaikki johtuu EU:sta tai syntipukki on se Kreikka, kun se ei maksa velkojaan takaisin.

28

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Halla-ahon_äänestäjä

      vaan kehittää Kreikan taloutta/pysäyttää Kreikan talousromahdus, jonka paikalliset persut olivat maan tavoillaan aiheuttaneet..

      vASTAUS ei tietenkään EU:n tehtävä ole Kreikan talousromahduksen pysäyttäminen

      EU:n tehtävä muuttui, alussa kun esim. Suomi liittyi se oli vähän järkevää puhetta

      Nyt Eun tehtävä on herrojen kuten Kataisen virkojen rakentaminen ja ajanvietteen ja tärkeilyn edistäminen eu-herroille ja sumun heittäminen kansalaisten silmään romanioiden bulgarioiden ottaminen mukaan Olli Rehnin tyyliin ja kunnon maat sanotaan Norja ei liity

      KREIKKA EI IKI MAAILMASSA TULE PITÄMÄÄN TALOUDESTAAN HUOLTA JA SE JATKUU NIIN KAUAN ETTÄ MERKELILTÄ PALAA PINNA SIIHEN SE SITTEN LOPPUU sitä odotetaan, mitä Merkel tekee

      Otetaanko Saksan markka-tyyppinen demari Saksan Itävallan Beneluxmaiden ja Suomen rahayksiköksi ja mangutaan Ruotsia mukaan
      (Suomen ei kannata liittyä mihinkään jos Ruotsi ei ole mukana koska se on meidän rakas kilpailijamme)

      euro jäisi silloin Ranska-johtoisten rupumaiden rahaksi

    • 46229

      alkaa kyllästyttämään myös väite, että ne on vain vastuita, eikä rahaa ole ole muka laitettu. Ensinnäkin suoraa rahaa on laitettu n. 480 miljoonaa Kreikalle, ja rahaa on laitettu myös tukirahastoon. Sen lisäksi käsittämätön määrä vastuita, joiden määrästä itseasiassa ei ole edes selvyyttä, mutta taisi olla 40 miljardiin saakka "ulkopuolisilla" mahdollisuus kasvattaa sitä, ilman suomen päättäjien, ja ennen kaikkea kansan mahdollisuutta vaikuttaa asiaan mitenkään.

      • jkuu

        Äänestäkää Perusuomalaisia seuraavissa vaaleissa , vihreitä ja vasemmistoa ei kannata äänestää niistä ei koidu muuta kuin harmia ,


      • jkuu kirjoitti:

        Äänestäkää Perusuomalaisia seuraavissa vaaleissa , vihreitä ja vasemmistoa ei kannata äänestää niistä ei koidu muuta kuin harmia ,

        Homous räjähtää käsiin, jos Persut pääsee valtaan! Varokaa.


    • persutoleranssi

      Persu valehtelee aina, siksi se onkin persu! Mikään luku ei mene kaaliin kun jokainen persu esittää omaa lukuaan kreikkamaksuista. Huvittavinta on että persumaksujen määrä vaihtelee 100 milj--50 miljardia!

      • Selvitä sitten itse asia, ettei tarvitse niin ylväänä sopottaa palstalla. Kerroppa sitten oman selvityksesi tulos.


    • faktaperse

      Valehtelulle on keksitty fiinimpi nimi: populismi.

      • KaJKiimalainen

        Millä perustelet tuon, selvästikin mm. tällä palstalla suuremmat valheet päästävät nämä antipersut, jotka kertoilevat vajaavaisella ymmärryksellään osatulkintoja, yleensä iltapäivälehtien otsikoista, ymmärtämättä jutun sisältöä.


      • KaJKiimalainen kirjoitti:

        Millä perustelet tuon, selvästikin mm. tällä palstalla suuremmat valheet päästävät nämä antipersut, jotka kertoilevat vajaavaisella ymmärryksellään osatulkintoja, yleensä iltapäivälehtien otsikoista, ymmärtämättä jutun sisältöä.

        Joihinkin tuo populismi vielä menee läpi...


    • hirvojie

      Suurin rahan lapiointi tapahtuu Soinin säätiöön, kun sinne verorahat vilahtaa. Sekä kun persumepit kannattavat huomattavasti suurempien summin lähettämistä Ukrainaan, jossa ei tiedä mihin raha päätyy ja miten paljon sillä tapetaan ihmisiä eikä suinkaan anneta kansalle leipää.

      Näin persut sitä rahaa lapioivat aivan oikeasti ja valehtelematta.

      • Doohan

        Sulle ei jaksa enää edes koettaa selittää - kun ei ymmärrä, niin ei ymmärrä.

        Jos siinä olisi jotain väärää, luulisi että asiaan olisi jo puututtu . . . mutta mutta ;)


      • Kun ääni persuille kilahtaa, niin euro Soinin säätiöön vilahtaa!


    • länsimielinen
      • Gowahara

        Helppoa olla "rohkea ja kova", kun ei ole oma perse tulessa. Sellaista jenkkien uhoa.


    • PS_pelkkää_älämölöä

      Miten muuten populistipuolue pärjäisi kuin populistisilla ulostuloilla. Ei mitenkään. Persujenkaan esitykset ei ole tarkoitettu todesta otettavaksi, vaan tyhmimmän kansanosan mielenkiinnon herättäjäksi. Ja hyvin ovat onnistuneetkin.
      Mutta siinä on se "huono" puoli, että kun sitä suosiota vaaleissa saa, niin silloin joutuu myös vastaamaan sanoistaan. Yleensä. Ellei sitten luiki häntä koipien välissä oppositioon. Kuten viimeksi tapahtui, ja oletettavasti taas tulisi tapahtumaan. Mutta tuskinpa kansaa pystyy montaa kertaa samalla tempulla huijaamaan.

      • Gowahara

        Koeta nyt jotenkin, vihdoin ja viimein sisäistää tuo asia, miten hallitukseen on mahdollista "mennä". Nythän on pari viime hallitusta olleet sellaisia, joihin osa puolueista on "mennyt" noudattamaan kokoomuslaista älyttömyyttä - no, mitens meillä menee?


      • Gowahara kirjoitti:

        Koeta nyt jotenkin, vihdoin ja viimein sisäistää tuo asia, miten hallitukseen on mahdollista "mennä". Nythän on pari viime hallitusta olleet sellaisia, joihin osa puolueista on "mennyt" noudattamaan kokoomuslaista älyttömyyttä - no, mitens meillä menee?

        Joku ottannut Soinin mölinät vähän liian tosissaan.


    • jooJojoon

      Aloittajalle tiedoksi että kreikkaan lapioitiin v.2010 suora laina. Muutamia satoja miljoonia. Eikö se ollut veronmaksajien rahaa?
      Minkä takia pääministeri ja valtiovarainministeri puhuu että kreikkalainoja ei suomi anna anteeksi? Eli sinne on siis lainattu ja meillä on tietynlainen vastuu ja vastuut ovat 7 miljardia.
      Eikä EU sitä lamaa ole aiheuttanut. Mutta paljon burokratiaa, ilmastopykäliä ym. euroopan viennin heikennyksiä se on asettanut joten osasyyllinen se on. Rahaliitto euro leväperäisine jäsenvaltioineen sen sijaan on isommassa roolissa tässäkin talouslamassa.

      • "Minkä takia pääministeri ja valtiovarainministeri puhuu että kreikkalainoja ei suomi anna anteeksi?"

        Koska ne on niin taukkeja, että ne ei tiedä mistään mitään. Joko ne luulee, että sinne on jotain Suomen varallisuutta annettu tai sitten ne valehtelee. Koska Kataisen matikan numero on 6, epäilen, että kysymys on tästä ensimmäisestä vaihtoehdosta.

        "Eikä EU sitä lamaa ole aiheuttanut. Mutta paljon burokratiaa, ilmastopykäliä ym...."

        Ruotsi on myös EU:ssa. Miksi sitten Ruotsin vienti vetää? Kyllä ne on suomalaiset ihan itse ne vihererot asettanut itselleen. EU:ssa keskimäärin on vähemmän byrokratiaa kuin Suomessa.

        Niin kuin Kreikassakin, EU pyrkii vähentämään sitä korruptiota ja niitä "persuveroja", mutta kun suomalaiset paikalliset persut vastustavat aina kaikkea.


      • JooJojoon

        Jos takaat vaikkapa sukulaisesi lainan niin sinulla ei mene euroakaan rahaa vain vaiva kirjoittaa nimi alle. Mutta jos sukulaisesi jättää maksamatta tai on maksukyvytön niin tuo nimenkirjoittaja joka ei ole antanut euroakaan joutuu maksamaan lainan koska on kirjoittanut nimensä alle.
        Totta on sekin miten direktiivejä noudatetaan. Suomessa niitä noudatetaan pilkulleen ja laitetaan vielä pari kansallista lisäpykälää hankaloittamaan talouskasvua ja työllistymistä.


    • raaka-porvari

      Toivon, että kreiikalaiset jättää laskut maksamatta, ja meidän sossujen ja kelan elätit tajuaa lopulta missä mennään.......

      • soinidiktatuurista

        Persut ilmeisesti toivovat, että KAIKKI puolueet keksivät jonkun "kynnyskysymyksen", eikä mikään puolue mene hallitukseen "myymään periaatteitaan? Sillä tavoinhan sitä vastuuta soinilaisitta kannetaan? Vain sekasorto ja vastuuttomuus kelpaa soinisteille?? Totaalisen järjetöntä soinilaista populismia.


      • soinidiktatuurista kirjoitti:

        Persut ilmeisesti toivovat, että KAIKKI puolueet keksivät jonkun "kynnyskysymyksen", eikä mikään puolue mene hallitukseen "myymään periaatteitaan? Sillä tavoinhan sitä vastuuta soinilaisitta kannetaan? Vain sekasorto ja vastuuttomuus kelpaa soinisteille?? Totaalisen järjetöntä soinilaista populismia.

        Mutta täytyy ihailla Soinin kykyä sumuttaa kansalaisia - itse en tosin kehtaisi, vaikka osaisin.


    • sorbakselle

      vakuuksin järjestelykin maksoi 700000 ekua ja ne meni lontoon kirkonkylään .

    • nälkäpäivät

      Toivon vilpittömästi, että Suomikin joutuu nämä Kreikka sotkut realisoimaan lähivuosina niin, että lapsilisiä ym asumistukia leikataan rajusti Kreikka laskuun. Sitten saatte irvistelijät todella realistisesti maistaa seuraukset.

      • Melko Soinistinen ajatusmaailma - pelon lietsontaa.


    • Hehehe

      Tyhmyys on näköjään loputon luonnonvara.

      • Mihinkäs tämä kommentti ottaa kantaa?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      431
      13417
    2. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      61
      2634
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2602
    4. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      156
      2594
    5. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      37
      2087
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      171
      2048
    7. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      1967
    8. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      42
      1535
    9. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      63
      1500
    10. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      22
      1470
    Aihe