JT Beauty Outlet

Huijausta

Nyt täytyy kyllä ihmetellä kyseisen firman toimintaa. Kauppa on EU:n sisäpuolinen, joten kuluttajasuoja koskee myös tätä kauppaa ja tulen firmasta ensi viikolla tekemään kyselyn sekä laitan asian eteenpäin. Tuotteita ei toimiteta, valehdellaan suut ja silmät täyteen ja syytetään AINA ulkopuolista, miksi tuotteet eivät tule. En todellakaan voi suositella kenellekään.

20

173

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pettyn

      Samat kokemukset ko firmasta.rahat meni mitään en saanu...

    • konkka

      Onneksi sana kulkee. Eiköhän koko firma ole kohta nurin. Rahat saa takaisin viemällä asian kuluttaja-asiamiehen kautta kautta eteenpäin.

    • varman_päälle

      Maksuvaihtoehtona on myös Paypal. Vaikka ei enää auta aloittajan tapaukseen, niin jatkossa kannattaa käyttää Paypalia maksamiseen. Jos tavaraa ei kuulu, niin rahojen saanti takaisin onnistuu Paypalin kautta. Ensin avataan dispute ja se eskaloidaan tarvittaessa claimiksi. Jos myyjä ei pysty osoittamaan lähetyksen seurantanumerolla sitä, että ostaja on saanut tavaransa, on rahjen takaisin maksu selvä asia. Ensi sijassa maksu pertiään myyjältä. Jos myyjältä ei löydy rahaa, niin Paypal hyvittää.

      Yleensä maksutavaksi muuallakin ensi sijassa Paypal. Jos se ei ole mahdollista, niin luottokortti. Suoraan pankkitililtä maksamiset kannattaa unohtaa, siis debit- tai electron-kortti sekä tilisiirrot.

    • onk

      Verkkokauppa on suomalaiomisteinen. Pystyykö tekemään rikosilmoituksen? Koko ajan kuitenkin myyvät, mutta tavarat jätetään toimittamatta. Eikö kyse ole petoksesta?

    • p-kele

      Viesteihin ei vastata enää lainkaan, eikä tuotteita tai rahojen palautusta kuulu. Törkeää.

    • petos

      Kyselkää julkisesti Facebookin kautta. Pitää saada julkiseksi.

    • Harmulilili

      Kerran tilasin huulipunia ja onnistui hyvin, oli viikon sisällä käytössä, nyt on meikkivoidetta odoteltu jo melkein neljättä kuukautta. Vastausta on tullut mutta maku meni, ja tosiaan tuo muiden syyttely. Vika on vain ja ainoastaan heidän ja hyvä firma korvaisi kaikille rahallisesti vaikkapa osan tuotteen hinnasta. Mutta tätä on turha odottaa... Toivotaan että tulisi edes se maksettu tuote ja ei kiitos mädäntyneenä..

    • unbv

      Sama juttu, en voi suositella kenellenkään tätä firmaa!! Kohta tulee kolme kuukautta tilauksestani eikä tuotteita ole näkynyt. Kerran vastasivat tiedusteluuni asiasta, silloin tarjottiin hyvitykseksi 5e arvoista lahjakorttia. Eipä tullut mieleenkään käyttää tätä tarjousta kun edellinenkin tilaus oli tulematta. Nyt eivät enää ole vastannut sähköpostiini, lähetin sen noin kolme viikkoa sitten. Olen ilmoittanut haluavani rahani takaisin. Mutta tuskinpa tulen saamaan rahoja kun firmaan ei saa edes yhteyttä. Ala-arvoista asiakaspalvelua. Facebook sivuillaan kitisevät vihapostista,mutta eiköhän semmoiseen vihapostiin ole vähän aihettakin kun maksettuja tuotteita ei toimiteta ja ei vastata asiakkaille. Uhkailu ei tietenkään koskaan sallittua. Itse olen ihan asiallisia viestejä kirjoittanut mutta ei niihinkään tule vastauksia.


      Fb-sivuille kirjoitin omia kokemuksiani

      • Hktv

        Ja eilen kirjoittamani kommentit kokemuksistani heidän fb-sivuilleen...kappas, kappas, poistettu! Vaikka olivat ihan asiallisia, toki kritiikkiä annoin saamastani erittäin huonosta palvelusta. TÄYTTÄ KUSETUSTA koko firma!! Voi kun olis aikaa ja jaksamista niin pitäs tehdä isompi haloo tällaisesta, ihan periaatteesta!


    • huijaus

      Euroopan kuluttajakeskuksen kautta kannattaa alkaa valitusta tekemään. Rahat on saatava takaisin ja "myynti" loppumaan, etteivät pysty lisää huijaamaan rahoja ihmisiltä.

    • JT_Beauty_outlet_huijaus

      Omat kokemukset JT Beauty Outlet -yrityksestä myös todella huonoja. Tilaus tehty kolme kuukautta sitten, mutta se ei ole vieläkään tullut. JT Beauty Outlet ei vastaa sähköposteihin, Facebookista poistetaan kaikki kommentit ja kyselyt, eikä oteta mitään vastuuta omasta toiminnastaan. En todennäköisesti koskaan saa tilaamania tuotteita, ja rahojen saaminen takaisin varmaan vaikeaa, koska JT Beauty Outlet ei toimi Suomessa.

      Tehkää muutkin kuten minä eli pyytäkää esim. Puskaradiota ja Yelppiä perustamaan JT Beauty Outletille sivut, jotta yritystä pääsee puolueettomasti arvostelemaan netissä, eikä se voi noin vain poistaa negatiivisia tai asiallisia, toimintaa kyseenalaistavia kommentteja (tätä JT Beauty Outlet tekee Facebookissa). Nämä sivut todennäköisesti nousisivat Google-haussa tarpeeksi ylös, että kuluttajat oikeasti näkisivät, että tähän JT Beauty Outlet -firmaan EI kannata rahojaan pistää, paitsi jos haluaa päästä rahoistaan eroon, eikä saada mitään niiden tilalle…

    • rahattakaisin

      Tehkää ensin virallinen valitus, kaavake löytyy Euroopan kuluttajakeskuksen sivulla ja jos ei tehoa niin yhteys samaiseen kuluttajakeskukseen. Asiaa ei kannata jättää tähän.

    • Sanna67

      Omat kokemukset aivan samanlaisia JT Beauty Outletista! Tilasin tuotteeni marraskuussa jotta ne ehtisivät sopivasti jouluksi mutta nyt kolme kuukautta myöhemmin ei tuotteita vieläkään näy missään! Sähköpostiviesteihin ei tule vastausta eikä nettisivuilla ole numeroa mihin soittaa.

      Ostin Grouponin kautta tähän firmaan 50 euron arvoisen lahjakortin josta maksoin 25 euroa. Ostokseni maksoivat kuitenkin hieman yli tuon lahjakortin summan, joten maksoin tilaukseni yhteydessä tämän ylimenevän osan luottokortillani. Sitten yhtäkkiä joulukuussa sain sähköpostin jossa pyydettiin maksamaan tämä ylimenevä summa uudestaan. Ajattelin sitten että ehkä luottokorttini ei jostain syystä ollut mennyt läpi joten maksoin summan uudelleen. Ei olisi pitänyt sillä huomasin jälkeenpäin että firma oli veloittanut minulta tuon summan jo aikaisemmin eli maksoin sen kahdesti!! Taaskaan sähköposteihin ei vastattu, uskomatonta toimintaa!

      Firman nettisivuilla tämän vuoden alussa esiintyneessä anteeksipyynnössä tosiaan syytetään kaikkia muita tekijöitä. Kuitenkin kun viimein sain facebookin kautta yhteyttä myyjään selvisi ettei heillä edes ollut varastossa tuotetta jonka aikoinaan tilasin. Siis mitä?? Tämä tarkoittaa sitä, ettei tilaustani oltu käsitelty tai edes katsottu kolmeen kuukauteen, mutta rahat oli kuitenkin tyytyväisenä lunastettu. En tiedä mitä tehdä, koska haluaisin vain rahani takaisin mutta uskon ettei tämänlainen henkilö ikinä saa maksettua rahoja takaisin, jos edes jotain tuotteita saisin tilalle niin se vielä menisi, mutta epäilen. Olo on samanlainen kuin minut olisi ryöstetty. Tämä firma EI SAA jatkaa rikollista toimintaansa.

      VAROKAA KAIKKI ÄLKÄÄKÄ MISSÄÄN NIMESSÄ TILATKO TÄÄLTÄ. Menetin yli 40 euroa huijarille.

    • rahattakaisin

      On kyllä ihmeellistä touhua tällä firmalla. Minut bannattiin jt beautyn facebook sivulta, kun kyseli rahojeni perään. Samoin näkyy poistuneen muidenkin kyselyt. Suosittelen valituksen tekemistä tätä kautta. www.ecc.fi

    • Harmulilili

      Vieläkin odotellaan. Ja taitaa olla niin että ikinä ei tuotetta tule. Tämä firman omistaja on ehtinyt jouluna pariisiinkin matkata( facebookista löytyy, omalla nimellä) . Meidän rahoilla tietysti. Neljäs kuukausi kohta pyörähtää mutta tuotetta ei näy, ei kyllä rahojakaan...

    • håhåhååå

      Tuolta jt beauty outletin facebook-sivulta kyllä poistuu todella tiuhaan tahtiin kommentteja, vaikka ihan asiallisesti sinne menisi kyselemään paketin perään. Jos ois tarpeeks aikaa ja taisteluntahtoa levittää tietoa yrityksen pelleilystä, ni vois printscreenata jokasen poistetun kommentin ja tehdä siitä vaikka blogikirjotusta :Dd

    • uskomatonta

      Toivottavasti kukaan ei enää haksahda hukkaamaan rahojaan tuonne. Kyselyihin ei ole aikaa vastata, mutta aikaa on laitella uusia mainoksia ja poistella niitä ostostensa perään kyselevien kommentteja.

    • jpar

      Minulla myös huonoja kokemuksia kyseisestä firmasta! Sain kyllä pitkän odottelun jälkeen kaikki tilaamani tuotteet. Mutta yksi niistä oli virheellinen ja tein siitä reklamaation. Nyt tuohon reklamaatioon ei tule mitään vastausta. Olen vaatinut rahoja takaisin, mutta tuskin niitä koskaan tulen saamaan...

    • Huijausta

      Itsekin sain vasta neljän kuukauden jälkeen tuotteet, ja yksi niistä oli väärä. En siis ollut ainoa. En edes jaksa enää laittaa reklamaatiota, sillä uskon sen olevan enemmän kuin turhaa. Mutta käykää antamassa palautetta Puskaradion JT Beauty Outletin sivuilla, koska kyllä tästä pitää jakaa tietoutta, ettei muut mene samaan halpaan ja saadaan tuo huijari pois markkinoilta: http://www.puskaradio.net/index2.php?item_id=45647516

    • buidij

      oho oho , klarna AB:lta tuli viestiä että tämä firma palauttaa rahat takas, menee 7 arkipäivää , hyvä että saan takasi kaikki

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      318
      2957
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2233
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      84
      1661
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      190
      1571
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1365
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1263
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1039
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      931
    Aihe