Raiskasin tyttöystäväni..

Poikaystävä15

Moi. Olen ehkä tehnyt elämäni pahimman virheen. Olimme tyttöystävän kanssa kaksisataan minun huoneessa ja meillä oli kivaa kunnes kysyin haluaisitsä kokeilla sitä? No hän sanoi ettei ole valmis, mutta painostin kunnes menin hänen päälle ja aloin riisua häntä..väkisin mutta mulla oli nii isot halut !:( tyttöystäväni itki mut laitoin käden hänen suun eteen kunnes hän ei jaksanut enää rimpuilla vaan otin hänet väkisin...lopulta lopetin ja hän lähti eikä rauhoittunut vaikka otin hänen käsistä kiinni mutta lähti eikä sanonut minne....kadun aika paljon oikeasti... Entiedä mitä teen...!

8

1094

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Häpeä

      Oma vika en ihmettele jos tyttös sut jättää. Paljo on teillä ikää?

    • perkelee

      Just joo.. joku keksitty tarina tai sitten vaan ihan vitun kusipää olet ja pallit pitäisi leikata irti.

    • danzerious

      Välillä ei kiellot toimi enään tuossa vaiheessa miehille. Jos nainen vielä kutsui sinut sänkyyn yms.. niin on miehellä pirun vaikeeta päätellä tuossa tilanteessa mitä nainen oikeesti haluaa.

      Jos kadut tätä oikeasti, niin tuskin jatkossa homma toistuu. Jatkossa tuommoisissa tilanteissa poistut vaikka itse huoneesta, jos et ota naisesta selvää. Tai juttelette etukäteen.

      Oliko alkoholilla osuutta asiaan? Olettaisin teidän molempien olevan nuoria. Jos kerran itse tajuat sen olevan raiskaus, niin sitä se varmaan onkin. En todellakaan vähättele sinun mokaasi, mutta välillä tuntuu (kun lukee näitä keskusteluja) nykynuorison suhtautuvan hyvin heppoisasti yhdynnän olevan jälkeepäin raiskaus. Varsinkin parisuhde-raiskaukset, säätö-suhteet yms. ajattellaa hyvin helposti asia olevan sitä, kun ei toinen olisi sitä halunnut alunperinkään, eikä jälkeenpäinkään, mutta sinä hetkenä hormonit hyrräsivät. Nuoret naisuhrit (ja miksi ei miesuhritkaan) saattaa jopa vasta vuosien päästä tajuta, että on tainnut hieman liiotella asiaa olevan raiskaus.

      MISÄÄN NIMESSÄ ei pidä unohtaa tapahtuvan myös oikeitakin raiskauksia, iästä riippumatta. Ja näitä tapauksia ei saa missään nimeasä vähätellä. Kävitkö ihan tyhjästä päälleen vai oliki teillä jotain säätösutinaa silloi?
      Se että nainen kielsi sinua ei välttämättä aina tarkoita hänen meinaavan oikeasti noin. Tämä on aika yleistä käytänössä ja turha sitä on kieltääkään. Siitäkin huolimatta että sana ei pitäisi olla aina ei. Kyllä jokainen älyää milloin henkilö on tosissaan, silloin on nimittäin naisen teot ja reagointi sen mukaista. Tai eipähän ainakaan imenny tai runkannu sua tuolloin.

      Hän tajusi heti mitä oli käynyt, kun rupesi itkemään sinä aikana. Olisi sinun pitänyt tajuta jo että nainen ei sitä halua. Varsinkin jos lähti karkuun aktin loputtua. Hän tajusi heti mitä oli käynyt.

      Tosin valitettavasti on niitäkin 'raiskauksia' jossa nainen kieltää, mutta tekeekin jotain ihan muuta (jotain seksuaalista). Näissä yleensä nainen 'tajuaa' vasta myöhemmin tyyliin "nyt ahdistaa, minut ehkä varmaan raiskattiin, mutten silloin tajunnut". Ja tämän hoksahduksen jälkeen useimmat tajuavat myöhemmin vain alkoholin 'raiskanneet' heidän aivonsa, jos oltiin kännissä.. kun lukevat myöhemmin morkkiksena netistä kaikenlaista tuubaa ja aletaan myöhemmin uskoa myös itsensä tulevansa raiskatuksi.

      Tilastotkin tukee tätä. Suomessa on arvoitu vuodessa tapahtuvan peräti yli 40 000 raiskauksia. Valtava määrä siis! Tästä määrästä vain murto-osa (muistaakseni 1500 tapauksista) tehdään rikosilmoitus. Näistä ilmoituksista joka viides osoittautuu perättömäksi, eikä loput ilmoituksistataan saa aina tuomioita. Suomen laki määrittää tarkoin mikä lasketaan raiskaukseksi, mutta jokainen täysjärkinen älyää sen, ettei lain laatimukset aina vastaa todellisuutta ja tämä hämmentää varsinkin nuorisoa. Tilastojen mukaan Suomi on Euroopan kärkimaita raiskaustilastoissa. Jotenkin aika vaikeata kuvitella, kun ottaa huomioon pohjolan mentaliteetin ja sen ujouden.

      Aidot raiskauksen uhrit kärsivät valtavasti tästä paskatrendistä miten perättömät ilmoitukset ovat jatkuvassa kasvussa. Poliisit ja oikeuslaitos joutuvat näin jatkuvasti yhä kriittisemmin tutkia raiskaustapauksia. Näissä voi ilmiselvästi oikeusmurha totetua. Ja se on perseestä.

      Kaikesta huolimatta eiköhän enemmän oikeita raiskaustapauksia jätetä ilmoittamatta kuin perättömien ilmoituksien tekeminen.

      Ikävää nyt masentaa sinua, mutta naisesi reagointi paljastaa tekosi olevan todennäköisest raiskaus, tosin ehkä rikosnimikkeellä 'lievä', mutta kuitenkin.

      Sitten on näitäkin 'raiskaus'tapauksia jossa ollaan:
      a) kännissä
      b) hypätään ilomielin sänkyyn
      c) ei haluta alunperin seksiä, mutta sinä hetkenä tehdääkin jotain ihan muuta
      d) ei tajuta asiasta mitään jälkeepäin
      e) seuraavana iltana mennään taas sänkyyn saman tyypin kanssa. Joko selvinpäin tai ei
      f) kun löydätään uusi kiinostuksen kohde (uusi mies) ajatellaan edellisestä kielteisesti ja yhdyntyjen olevan raiskauksia. Tai sitten morkkiksena lueskellaan nettiraiskausjuttuja, jolloin vääristyneesti vertaillaan omaa tapahtumaan raiskaukseen.

      Jos nainen rupesi itkemään sinä aikana, olisi sinun pitänyt tajuta jo että nainen ei halua. Varsinkin jos lähti karkuun heti aktin loputtua. Hän tajusi heti mitä oli käynyt. Eli tiedät varmaan mitä oli tapauksessasi käynyt. Kestikö yhdyntä kuinka pitkään? Olisi pitänyt sinun kysyä naiselta vielä haluaako,kun et kerran muuten ymmärtänyt.

      Jos on mahdollista, yritä jutella naisen kanssa. Älä pakota häntä siihen jos hän ei sitä halua. Hänen on kuitenkim saatava tietää että kadut tekoasi, vaikka et olisikaan raiskannut. Tässä tapauksessa kuitenkin raiskasit todennäköisesti. Naista helpottaa saadakseen tietää että kadut tekoasi ja pääsee todennäköisesti yli.

      Jatkossa tiedät sitten mitä tehdä, ettei tommonen paska jatkossa toistu. Syystäkin häpeäisit, vaikka tuskin pahaa hänelle halusit. Kannattaa hakea apua jos näet tarvetta siihen.

    • mies31ww

      Sun pitää ottaa toiset ihmiset, tyttöystäväski, enempi huomioon, pitää häntä arvokkaampana. Tarkottaa varsinki henkisen vahingon tekemistä, fyysisestä vahingosta tässä ei oo kyse.

    • mies31ww

      Tällaset asiat siis sattuu naisiin, ei se oo mikään itsestäänselvyys. Sun kannattaa ajatella miks, se ei oo se fyysinen kipu. Se kyl tulee luonnostaan sulle, tajuut sen. Elä pyydä anteeks ennenku tajuut.

    • nm1

      .....

    • noeioiskivaa

      No niin kuule olet

    • Ilotar___

      Tuon nimimerkin danzerious vastaus on aivan sairas. Tietysti se oli raiskaus, koska tyttö sanoi heti, ettei ole valmis seksiin.

      Olethan jo puhunut asiasta tytön kanssa ja pyytänyt anteeksi? Millainen tilanne nyt?

      Sinä olet rikosoikeudellisessa vastuussa. Jos tyttö tekee rikosilmoituksen, kanna vastuu.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      139
      2033
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1918
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1670
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1468
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe