Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Käyn kaupassa tiirailemassa lihavia ja otan kuvia

Mukavaharrastus

Suurinta viihdettä itselleni on ajelu pitkin isoja kauppoja ja tiirailla sekä lihavia että juoppoja. Katselen ja ihmettelen ja seurailen heitä ja otan joskus kuvankin esim ostoksista niin voin katsella kotonakin sitä kalja,makkara, karkki,sipsi ja pizzakasaa huvittuneena. Jotkut valittaa että harrastukset on kauheen kalliita mutt tämä on sekä halpaa että kovin mielenkiintoista. Suosittelen kaikille samaa.

6

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nautin

      Musta on tosi hauskaa seurata ihmisiä, jotka kulkee kaupassa kameroiden kanssa kuvaamassa vieraita ihmisiä. Näillä kuvaajilla ei ole mitään elämän sisältöä, raukoilla ei rahaa ostaa herkullista ruokaa eikä mitään muuta iloa elämässään kuin ventovieraiden vahtaaminen. Oikeastaan tulen aika surulliseksi. Tekisi mieli ostaa litra kermajäätelöä ja tarjota sitä näille surkimuksille, jotka pakenevat omaa kurjaa elämäänsä urkkimalla muiden kauppakärryyn.

    • virkavaltapuupaa

      Älä sitten jää kiinni, sillä tuo on laitonta. Sakot tulee jos kiinni jäät.
      Kaupassakun ei saa kuvata henkilöitä ilman että asiasta on ilmoitettu. Ja laitettu sen ilmoittava teksti näkyviin ulko-oven luokse. Eri asia jos kuvaat ihmisiä ulkona.

      • 118

        Mitähän selität? Kauppa on julkinen tila siinä missä kaupan edustakin ja siellä saa kuvata, myös yksityishenkilö. Kaupassa kuvaaminen ei yksityishenkilön toimesta riko mitään lakia. On aivan eri asia kuvata ja julkaista kuvia solvaavassa mielessä, silloin rikotaan lakia.

        Et voi esim. mennä ottamaan kuvia pysäköidyn auton penkeistä, etkä myöskään toisen olohuoneesta ikkunan takaa, koska ne eivät ole julkisia tiloja.
        Yleensä vartiat tulevat valittamaan kuvaamisesta, mutta eivät voi sitä kieltää, vaikka kuinka olisi kuvauskielto(kehotus) kylttejä ovien suussa. He voivat ainoastaan pyytää poistumaan tai poistaa, mikäli kuvaaminen ei lopu. Kauppiaalla on oikeus valita asiakkaat.
        Omakohtainen kokemus: Kuvasin kaupassa ja vartija tuli kertomaan, ettei täällä saa kuvata. Kysyin, että miksi ei, mihin lakiin se perustuu? Vartija vastasi, että se on sellainen sääntö(Huom sääntö, ei laki) ja pyysi poistumaan, mikäli en lopettaisi kuvaamista.

        Eli, kaupassa kun saa kuvata siinä missä vaikka linja-autossa tai koulussa. Milloin ihmiset oppivat tämän asian?


    • Ootsairas

      Oot sairas

      • Mukavaharrastus

        Penis...?


    • NäinSeOn

      Mä tykkään tirkistellä aloittajan kaltaisten pervojen paskapäiden asuntoon öisin. Masturboin ja annan lastini lentää joko ikkunalle tai sitten seinään.

      Parasta on, kun asunnossa asuu myös ainakin yksi yläasteikäinen tyttö. Ei mene kauaa kun sperma lentää :). Tällaisia asuntoja kyylään useammankin kerran.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1985
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1614
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1380
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    6. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      58
      1267
    7. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    8. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1246
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1212
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe