Fiat Punto 1.2 Dynamic

Punton

Olen tässä suunnitellut ostavani Fiat Punton vm 04-07. Onkos näissä malleissa Dynamic paljonkin eroja näissä varusteluissa? Mitkä asiat tulee autoa tutkiessa ottaa erityiseen tarkkailuun, eli mitkä ovat Punton heikoimmat kohdat? Monet jotka omistaneet Punton vuosia ovat kyllä paljon autoa kehuneet ja sanoneet hyvin varmatoimiseksi ja luotettavaksi autoksi, kunhan vain huollot tekee määräajoin.

6

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 605d

      Tuon ikäisessä Puntossa edullisemmassa active-mallista puuttui tietääkseni kahdessa osassa käännettävä takaistuin (en ole varma, ainakin yhdessä osassa kääntyy) ja ilmastointi. Dynamic-mallista ne löytyy..
      Korin kunto alustasta kannattaa tarkistaa jos on jo noin kymmenvuotias auto kyseessä. Voi olla vielä ihan hyvä jos on pidetty huolta.
      Vanhemmissa Puntoissa kannentiiviste oli tyyppivika, voi olla ettei enää tuon ikäisissä ole, mutta kannattaa koeajolla tarkistaa tuleeko lämmintä ilmaa puhaltimesta ja pysyykö koneen lämmettyä lämmöt tasaisesti puolessa välissä mittaria. Voi olla myös sytytinohjausyksikkövikaisia, mutta sillloin selvänä oireena käynti kolmella tai kahdella pytyllä. Tuo nyt ei usein mene ja jos on uusittu joskus, tuskin tarvitsee uusia heti. Alusta nivelineen, moottori muuten ja vaihteisto pitäisi olla Puntoissa kestäviä. Tietenkin paljon käytetyistä kannattaa tarkistaa normi kulutusosat, iskarit, vetonivelet, pakoputki, jarrulevyt yms..
      Melko luotettavia pelejä ja hyviä käynnistymään myös pakkasilla Puntot käsitykseni mukaan ovat.

      • Punton

        Kiitoksi hyvästä vastauksesta, kerrankin täällä joku on asiallinen.


    • FiatillaPlutoon

      Itsellä Stilo 1,4 vm. 2006. Ajettu n. 77tkm pelkkää kesäajoa. Ei mitään vikaa koko aikana, ei ruostetta, ei tekniikkavikoja, huollot tehty. Nyt menee huoltoon, polttimoita pari, jarrupalat ja -levyt ehkä uusiksi, määräaikaishuolto.
      Huoletonta ajoa.

    • Fiiut

      Meillä Punto 1.2 Dynamic 2006 ja pelkkää hyvää sanottavaa, auto ollut meillä nyt n 3 vuotta ja kaikki pelaa hienosti, autolla ajettu 160tkm nyt, säännöllisesti vaihdettu öljyt ja suodattimet yms. Auto on hyvä ajaa ja kiva lähteä pitemmällekkin reissulle varsinkin kesäisi :) Suosittelen sinulle Puntoa aivan ehdottomasti! Sisätilat ihmeen tilavat ja isompikin ihminen mahtuu hyvin istumaan.

    • pietu32

      Punto vm04 kilometrejä 370 000km jarrupaloja ja iskareita mennyt ei muuta luotettava auto ja ei jättänyt koskaan tielle. Suosittelen lämpimästi.

    • Puntolla

      Meillä myös Punto ja kyllä autossa on hinta/laatusuhde kohdillaan. Iloisia kilometrejä syntyy vuosittain, pieniä normaaleja huoltoja tehdään, vaihdetaan öljyt, suodattimet, jarrupalat yms ja matka jatkuu huolettomasti. Auto on 1.2 vm 2005 ja voin vakuuttaa että myös seuraava automme on Punto.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe