Sarokas verkkokauppa

hankkija

Olen vertaillut rautakauppojen verkkokauppoja netissä ja uutena tuttavuutena on tullut turkulaisen Sarokkaan verkkokauppa esille. Onko kellään kokemuksia tästä kaupasta ? Firma ollut pystyssä jo jotain 80 vuotta, mutta verkkokauppa kai uusi ilmestys, ei ainakaan minun eteeni ole tullut.. Mielipiteitä ?

10

4083

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rewq

      Muutaman vuoden takainen kokemus nosto-oven ostosta Sarokkaan verkkokaupasta oli ihan myönteinen. Lisätietokysymyksiin vastattiin nopeasti, hinta oli edullinen ja toimitus nopea.

    • esa.pp

      Minulla myös ihan myönteinen kokemus. Tilasin magnum kiukaan ja kuituvalot saunaan ja hinta oli ainakin silloin verkkokaupoista halvin. Tavarat tuli 2 päivässä. Toimitusajaksi oli ilmoitettu 2-4 päivää joten olin kyllä tyytväinen.

    • jea78

      Itse tullut muutaman kerran jo tilattua. Toimitus ajat on ainakin ollu sitä mitä on luvattu. Lisäksi tuen aina mielummin kotimaista yritystä kuin isoja ulkomaalaisia ketjuja..

    • mestarii

      Itse tilaan jatkossakin! Tavarat tulleet aina kuten luvattu eikä hinnassakaan ollut valittamista. Takana nyt kiukaan ja parketin ostot.

    • Jasksa

      Hyvä ja asiantunteva yritys, suosittelen ehdottomasti. Tiettyjä tuotteita todella edullisesti, mutta osassa hinnassa häviää kun vertailua tehdään. Suuria eroja ei kuitenkaan ole.

    • OssiOz

      Aivan loistava asiakaspalvelu! Tilasin verkkokaupan myyjältä suoraan saunapaneelit ja sisäovia ja koko tilaus onnistui yhdellä puhelinsoitolla. Tavara muutaman päivän päästä pihalla ja lasku myöhemmin postin mukana perille. Todella jouheesti meni, suosittelen!

    • Speeder

      keväällä tilasin ulko oven ja meni miten piti. Toimitusaikakin piti paikkaansa.

    • hyväon2017

      homma toimii!

    • Anonyymi

      Parempaa tuuria ollut edellisillä. Itse olen niiltä pariin otteeseen erehtynyt tilailemaan ja aina on lupauksiin joutunut pettymään. Jos haluaa materiaalit ajoissa, että saa hommat valmiiksi, niin kannattaa tilailla muualta. Rahat otetaan mielellään, mutta kun tavaraa pitäisi toimitella, niin onkin eri juttu. Ei viittitä vastailla, kun kyselee perään.

    • Anonyymi

      saunapaneelit olivat saaneet kolhuja kuljetuksessa. Reklamoihin tähän samana päivänä heidän ohjeiden mukaisesti, eikä vastausta ole tullut ikinä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe