Ihmettelee ilkeyttä netissä

Pieniaurinko

Hei, onko muut kiinnittäneet huomiota nettikeskusteluissa siihen, että joukkoon mahtuu myös hyvin ilkeitä ihmisiä? Joillekin tuntuu olevan vaan ns. tarve kiusata muita. Luulisi, että keskusteluissa haluaisi tukea/rohkaista muita, mutta jotkut tuntuvat lähinnä kiusaavan muita. Siis siitä voi tulla oikeasti paha mieli. :(

16

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neuvokasta

      Olen huomannut. Nettiin kerääntyvät juuri ilkeimmät ihmiset, koska he voivat heitellä ilkeyksiään nimettöminä. Olen ajatellut, että heitä ja heidän ilkeyksiään ei pidä ottaa henkilökohtaisesti, koska he ovat sairaita.

    • ei_uskota

      Eräs psykiatri ja saman laitoksen muutama hoitsu kun purkavat pahaa oloaan netissä niin joku voi oikeasti järkyttyä.Tyyliin kuuluu feikki-aloitukset joihin vastaillaan itse,herjaamis tarkoituksessa tehdyt valeprofiilit deittipalstoille jne.Luonnollisesti laitoksen koneella,näin vältetään mahdollinen oikeudellinen vastuu.

    • nettispämmiä

      No voi voi, tämä ihmisten kotinettilaitteiden haltuun kaappaaminen muodostaa paljon
      pahemman ongelman kuin jotkut yksittäiset kirjoittelut netissä.
      Nämä kriminaalit kykenevät kohdistamaan sitä saastaansa paljon yksityiskohtaisemmin
      tätä kohdettaan vastaan.

      • 6ja16on616

        Joo en ymmärrä miksi pitää tunkeutua toisten tietokeeseen, kerrankin käytin yhtä tietokonetta ja mulla ei ollu mikään video päällä ja ykskaks alko kuuluu jotain auton ääntä ja puhetta vaihtoon kaks heti vasen kaks tai jotain


    • Homojen hommaa...

      • nmjklpåoi

        Sinulla ei muuta asiaa taida olla kuin nämä homo-jutut yömyöhään?


      • nmjklpåoi kirjoitti:

        Sinulla ei muuta asiaa taida olla kuin nämä homo-jutut yömyöhään?

        Foorumin tason huomioiden, ei jaksa panostaa.


    • pahanolontuoja

      Tuo ilkeily netissä lähtee jo ihan siitä, että ylläpidon tehtäviin hakeutuu tyyppejä, joilla kiusaaminen on verissä. Sitten joku patologinen tapaus, vaikkapa netissä tai työelämässä levittelee valheita jostakin tyypistä ja kääntää kaikki omat tekonsa, tunteensa ja ajatuksensa toisen syyksi. Vaan jos ottaa askeleen taakse päin ja keskittyy katsomaan näkemäänsä, niin ymmärtää, että se kaiken pahan alku ja juuri on edessäsi, se joka lietsoo ja sotkee ilmapiirin jokapaikassa.

      • näin

        Tämä!
        Sosiopaatit ja psykopaatit ovat energisiä ja vikkeliä ja he tekevät trolleja ja moderoivat useilla palstoilla, samat tyypit. Psykopaatti ei tunne empatiaa paitsi itseään kohtaan ja hänella on tavoitteena saada jengi jotain kuviteltua uhkaa vastaan puolustamaan itseään.


      • Uuninpankko

        Narsistit ja psykopaatit usein hakeutuvat alalle missä heillä on absoluuttinen valta uhriinsa,esim. uskonnollisten lahkojen johtotehtäviin tai laitospsykiatreiksi.Uskonnollisissa lahkoissa psykonarsku voi julistaa uhrinsa huonoksi ja syntiseksi ihmiseksi ketä muiden pitää välttää,psykiatriassa vain mielikuvitus on rajana kun psykonarskupsykke latoo syytöksiään uhriaan kohtaan.( Skitso,huumeidenkäyttäjä,rikollinen,erinäiset diagnoosit jotka hän voi keksiä omasta päästään koska hänellä on psykiatrin arvovalta) eristääkseen uhrin muista ihmisistä.Hän voi käyttää myös pakkohoitoa tai sillä uhkailua pitääkseen uhrinsa ruodussa.


    • asiaan_

      Eräs kiusaamisen taktiikka on syyttää kohdetta "sairaaksi", jotta kiusaajat itse tuntisivat olonsa oikein terveeksi. Sehän onkin osoitus terveestä ja fiksusta ihmisestä, joka lähtee toista ihmistä kiusaamaan ja kerää lauman mukaansa kiusaamaan kohdetta. Sehän se on tervettä levitellä toisesta valheita ja lyödä kaikin eri tavoin, etsiä toisesta oikein etsimällä heikkoja kohtia ja virheitä. Sehän se on tervettä rikkoa toisen ihmisen yksityisyyttä.
      Kiusaajien toimintatapa on monimutkainen eri käänteineen ja loppujen lopuksi päästään aina siihen, että on olemassa vain yksi syntipukki, josta löytyy kaikki kiusaajien virheet.

    • kiusautunut

      Netissä on helppo harrastaa kiusaamista tuntemattomana. Hyvä muistaa, että kiusaaja kiusaa aina ensin itseään, huomaamattaan. Kiusaaja voi huonosti, mitä ei aina tule ajatelleeksi.

      • kiusautunut

        Kiusaaja tarvitsee apua, ehkä enemmän kuin uhri.
        Kiusaajaa voi auttaa kertomalla vahingosta, jota hän tekee itselleen. Hyväntahtoinen suhtautuminen kiusaajaan tuottaa parhaan tuloksen. Kiusaajan tuomitseminen provosoi kiusamiseen, pahasta ei seuraa hyvää.


      • kiusautunut

        Kiitos ylläpidolle ilkeiden viestien poistamisesta, mikä tekee asiallisen keskustelun mahdolliseksi.


    • tyhjäpäät

      Tällä viikolla 8 tuli Suomiradiosta että kansainväisessä tutkimuksessa on ilmennyt että netti kiusaaja on 15-30 v. miespuolinen henkilö ja näin sekä Euroopassa Amerikassa että Aasiassa.
      Heillä ei ole varallisuutta työtä tai kolutusta vain tietokone. Herätää puhdasata inhoa ovat todella ikäluokkansa edustajia. Kaikki saatu valmiina, mitään ei ole vaadittu, ei omaa muuta kuin oikeuksia; omasta mielestään.

      • justjoojoo

        Niin varmasti.
        Psykopatia ei kysy statusta eikä työmarkkina-asemaa tai ikää.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      227
      4897
    2. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      79
      3084
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2802
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      40
      2249
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      2067
    6. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      44
      1707
    7. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      65
      1655
    8. Seinäjoen ampumistapaus

      Kyseessä olivat helluntainkirkkoon kuuluvia. Niin myös Jyväskylän tapauksessa. Mistä he saavat aseet ?
      Seinäjoki
      46
      1620
    9. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      24
      1618
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1459
    Aihe