Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Uuden Reality-sarjan

lanseerausAlkaa

TV 6 aloittaa uuden reality-sarjan vielää tämän kuluvan kuukauden aikana. Superssuosittu reality-sarja "Ammattina sankari" saa rinnalleen 12-osaisen reality-sarjan "Ammatina luuseri", jossa keskitytään paikallisen kylähönön edesottamuksiin laillisen elämän ja laittomuuden välimaastossa.

Sarja on alustavasti 12-osainen, mutta mikäli kiinnostus aiheeseen kasvaa, voidaan reality-sarjaa kasvattaa jopa 48-osaiseksi.

Ensimmäinen jakso tulee 26.02., jolloin sarjassa esitellään päähenkilö kokonaisuudessaan niin edestä kuin takaa. Jaksossa seurataan päähenkilön valmistautumista viranomaistapaamiseen ja mitä siitä sitten seuraakaan.

Toinen jakso tulee 04.03, jolloin jaksossa seurataan päähenkilön edesottamuksia laillisuuden ja laittomuuden viidakossa.

Sarjasta odotetaan suurmenestystä.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TraileriTulossa

      Sarjan trailerin kuvaaminen aloitetaan Helsingin käräjä- ja hovioikeuden pihalta, minne pääosan esittäjä saapuu katsastamattomalla ja vakuuttamattomalla keltaisella Nissanillaan, 26.02.2015, n,. klo 12.45. Pääosan esittäjällä on muassaan pahoin alkoholisoitunut lakimies Kainulainen (nimi muutettu), joka siemailee oikeustalon pihalla halpaa brandyä ja laskee alleen.

      Pääosan esittäjän assistenttina on Mikko (nimi muutettu), joka on ns. "julkihomo" ja tekee harrastuksenaan mm. löylykauhoja. Pääosan esittäjällä ja hänen assarillaan on useita yhteisiä harrastuksia, joihin kaikkiin liittyy pieniä lapsia. He mm. ylläpitävät maailman suurinta pedofiilien uhrien lapsikuva-kavalkadia, josta he edelleen myyvät kuvia, niitä haluaville.

      Yhteisten harrastuksien ohella pääosan esittäjä Ari (nimi muutettu) ja Mikko (nimi muutettu) kilpailevat keskenään mm. sillä, kumpi on saanut tungettua suurempia esineitä omaan peräsuoleensa. Ari (nimi muutettu) johtaa Stiga-rattikelkalla, Mikko (nimi muutettu) sai peräpeiliinsä vain mikroaaltouunin.

      Sarja tulee kilpailemaan 2015 Venla-palkinnoista omassa kategoriassaan! Pysykää kanavalla!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      77
      1438
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 51
      1222
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe