JYP-Kärpät 1.erä

topi23

14.2. pelatun JYP-Kärpät pelin ensimmäisen erän tulos 0-4 on todella harvinainen JYPin kotipeleissä. Vain kahdesti aiemmin 1985-vuodesta alkaen on JYP(ht) ollut vähintään neljän maalin tappiolla kotihallissaan ensimmäisen erän jälkeen...20.9.1987 JYP-Ilves 1.erä 1-5 ja 16.3.1995 JYP-TPS puolivälierän 1.erä 0-4.

10

<50

Vastaukset

Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JYPPIII

Kun ottaa huomioon Jypin nykyisen materiaalin, voi tulosta pitää vieläkin pahempana. Jypillä ja Kärpillä on liigan ylivoimaisin materiaali, mutta jypiltä puuttuu valmennus. Perrin yrittää johtaa joukkueta, kun valmentajasta ei ole.

• topi23

Ja heti perään peli jossa JYPille tehdään 7 maalia. Tämäkin on erittäin harvinaista, 16.10.2003 jälkeen JYP on pelannut 758 ottelua sm-liigassa ja tämä oli toinen kerta kun JYPille tehdään vähintään 7 maalia, Jokerit onnistui siinä aika tarkalleen 8 vuotta sitten 13.2.2007, kun peli päättyi Hartwallilla 7-3.

Tuomas Tarkin torjuntaprosentti Kärppä-pelin alun ja tapparapelin osalta 27/38=71,05, päästettyjen maalien keskiarvo/60min 8,93!!

Toivon sydämestäni, että JYP jää säälipleijareihin ja tippuu suoraan kahdessa ottelussa. Siinä saa Tyni sitten maiskutella miten loistava valmentaja ja maalivahti JYPillä on ja joiden sopimus jatkuu.

• JYPPIII

Olipa harvinaisen tyhjentävä kommentointi.

• topi23

Eipä sitten mennyt kauan kun seuraavan kerran JYPin verkossa on 7 kertaa kiekko....

18.10.2003-13.2.2007 meni 209 ottelua, ettei JYPille tehty yhtään kertaa yli 6 maalia ja 15.2.2007-14.2.2015 meni 547 ottelua, ettei JYPille tehty yhtään keraa yli 6 maalia.
        17.2.2015-21.2.2015 JYPille tehtiin 2/3 ottelusta 7 maalia.

JYPin liigaotteluissa 1985 lähtien on tehty nyt 9999 maalia, joten seuraava maali on 10000:s ja se tulee vuorenvarmasti tiistain kotipelissä Pelicansia vastaan. Maaliero tällä hetkellä JYPillä 1985 vuodesta lähtien 5113-4886.

• ou-lu

Ja kun ottaa huomioon kuinka vähän nykyään tehdään maaleja entisaikoihin verrattuna, oli Kärppien 4-0 johto ensimmäisen erän jälkeen kaikkien aikojen shokkialku Jyväskylässä. Kärpät muuten ei ollut voittanut Jyväskylässä varsinaisella peliajalla kahdeksaan vuoteen.

• ou-lu

Ja tänään uusiksi Oulussa. 4-0 1. erän jälkeen. Laatikaisella jo 4 syöttöpistettä ja 2 erää jäljellä. Mikko Leinosella ja Wayne Gretzkyllä on jaettu yhden NHL-Play Off pelin syöttöennätys 6 syöttöpistettä.

• nopeee

Laatikaisen 4 syöttöä oli nopeimmat 4 syöttöä liigahistoriassa.

• ou-lu

Kärpiltä meni Jypiä vastaan seitsemän maalin tekoon aikaa 32 minuuttia ja 09 sekuntia. Onko nopeusennätys Jypin peleissä. Mitä tilastot kertoo.

• JYP

En pysty sanomaan onko nopeusennätys, mutta harvinaisuus on kyseessä....JYPille oli ennen tätä päivää tehty viimeksi liigassa vähintään 8 maalia 16.10.2003 JYP-Ässät 4-8. Edellisen kerran vieraskaukalossa vähintään 8 maalia 7.2.2002 HPK-JYP 8-3.

• nelnolnelnolnelnol

Viidennessä välierässä viimeinen erä 4-0 Kärpille. 4-0 alkaa olla tuttua kauraa Jypiä vastaan.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.