Venekuljetus Vaasassa

Mato11

Onko Vaasassa muilla hydraulikärryä kuin Iijalaisella? Se antoi viime vuonna sellaiset näytöt taidoillaan, rahastuksellaan ja kettuilullaan, että hänen palveluja en enää ota. Ennen Niemi hoiti asiat, aina kaikki viimeisen päälle, mutta kun Iijalainen osti härvelit Niemeltä niin huh huh!

Pystyykö esim. Lähdekorpi hinausautollaan nostamaan venettä hieman? Vai tilaanko nosturin tms. ettei vain tarvitse Iijalaista ottaa?

Kokemuksia ja kommentteja muista, pliis.

18

3454

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • äläpihtaa

   Kerro veneestä. Paino, malli painopiste/koneet

  • muistelija12

   Olet sama kaveri joka herjasi syksyllä, eikä kiukku ole vieläkään laantunut? Koita jo päästä yli. Eikö ongelma ollut että nosto maksoi muutaman kympin johon ei rahat tahtonut riittää?

  • puttarivm68

   Ei taida kenelläkään olla vastaavaa hydraulikärryä.
   Riippuu veneesi koosta jos joku muu saa sen vietyä.
   Meikäläiselle Iijalainen on ajanu vuosikaudet. Ammatitaitoinen kaveri eikä mitään valittamista.
   Hinnat noussu marginaalisesti mut eihän tässä mikään mukaan ole halventunu.
   On se ainakin Lähdekorpe huomattavasti halvempi.
   Minä ainakin suosittelen Iijalaista ja sen palveluja!
   Olen samaa mieltä muistelija12 kanssa että eipä täälä kannata rutista ja itkeä varsinkin kun oma henilöllisyys pilotetaan nimimerkin takana.

   • Anonyymi

    Iijalainen ite kirjottelee tänne 🤣.


  • veneiliävm56

   Uteliiaana veneenomistajana Vaasassa päätin kysyä venekuljettaja Iijalaiselta mitä mahtaa tapahtuneen viimesyksynä kun joku niin kiukussa hänen liiketoimintaan ja ammatitaitoon on.

   En muuten tätä toisi julki täälä mut tämä oli niin mahtava tarina et mulla meinas tulla kuset housuihin!

   Iijalainen hyvinkin tiesi kuka tämän kyseisen kirjoituksen on tehnyt. Hänen mielestään asia sais jättää ommaan arvoonsa ja jokainen joka hänen palveluja käyttää muodostakoon oman käsityksen.

   Hyvää kevättä ja kessää muille!

   Tarinaan:
   Tämä kyseinen merien sankari tilasi kesällä veneen siiron kutterisataamaan Vaasassa. Hänen n 10m vene siirettiin niin että hän sai moottorin vaihdettua. Siirosta Iijalainen velotti 50,-€. Mutiinaa oli ollu jo silloin että on kallista. No jos Iijalainen lähtee yhtä venettä siirtämään niin mielestäni 50,- ei nyt 10m ja n 4 tn painavasta veneestä nyt mikään paha ole. Kun hän sitten veneen halusi laskea mereen Iijalaisella oli venekärry ja traktori huollossa joten tämä merten sankari laski paattinsa kraanalla.
   Nyt alkaa tarinan hauska osuus! Syksyllä pimeessä ja illalla kun tuulta suoraan kutteriin n 15 m/s tämä sankari haluaa veneensä nostettua. Iijalainen sano hänelle että ei ota sitä kyytiin kun aaltokorkeus on yli metrin ja vene hakkaa kärrynpäällä. Sehän ei tälle herralle käynyt vaan siitä nousi kova keskustelu. Iijalainen kuulemma mammari ym ym kun ei ole ammatitaitoa nostaa. No vene piti saada viranomais laiturista pois. Siihen tämä sankari oli hälyttäny meripelastuksen paikalle. Toki heillä veneet vieressä, Kuitenkin he aloittivat hinauksen ja joutui hinamaan tämän sankarin ulos koko satamalueelta kovan tuulen ja aalokon takia. No kuinka ollakaan päästyän satamaalueen ulkopuelelle meripelastajat päästivät sankarin veneilemään ihan yksin. Siitä hän sit soppa synty. Sankari pyöritti keulaköyden potkuriin ja taas oltiin meripelastjien hinaamana. Iijalainen oli tässä vaiheessa jo lähtenyt jatkamaan töitään. Seuraavana päivänä sankari nosti veneensä kranalla.

   Tarninan opetus. Kannattaako valittaa jos ammatimies tekee päätöksen et hänen kalustolle ei kovassa tuulessa ja kovassa aalokossa ajeta painavaa venettä. Mielestäni tässä on ammatimiehen taito että ymmärtää tuon veneen nostamisen ja mitä tapahtuu veneelle ja kalustolle. Tarkoitus han ei ole rikkoa mitään. Ja jos veneilyyn ei ole varaa maksaa vuodessa yhteensä 100,€ nostosta ja laskusta niin kannataako veneillä ylipäätgään? Mä ehkä jättäisin veneilemättä. Tässä tämä tarina lyhykäisyydessä ilman monta pientä yksityiskohtaa.

   Toivotan tälle merten sankarille oikeen hyvää kevättä ja mukavia veneilyhetkiä. Tallenna meripelastuksen nunmero ja aseta se pikavalintaan. Olet jo todistanut taidoillasi että tulet sitä tarviimaan tänäkin veneilykautena. Ja vielä onne romujen keräämiseen! Painamalla nyt pitkää päivää saat romu akuilla ym muulla romulla ehkä kerättyä itsellesi sen verran rahaa että veneenlaskut/nosto hyvällä kalustolla ja ammatimiehen tekemänä tuntuvat kohtuuliselta.

   Minä jo varasin häneltä veneeni laskun.

   • muistelija12

    haha, olinkin ihan varma että joku tällainen tarina takana ja kyseessä "somekostaja"


   • Satamakapteeni

    No mutta terve Iijalainen.


  • navi1

   Täälläki kaivataan tietoja jos joku muu kuljettaa kymppimetristä venettä.?

  • hehehehewasa

   hahaa tuttu tarina tuo pihin mulkun tarina. Toivottavasti näät tän viestin, oot paikallinen VITSI. Itse käytän ainakin jatkossakin lijasen palveluita, ammattimies joka tietää mitä tekee. Tän yhen sankarin vois laittaa vaikka rannikkolaivurin kurssille harjottelemaan perusteita.

  • 10monnistuu

   Lähdekorpi

   • Tg-boat

    Ei taida Lähdekorven kärry riittää 10 m veneelle. Eikä itse kärrykään ole hydraulinen. Pankat säätyy hudraulisesti mut se nyt ei kärryä itsessään tee hydrauliseksi.


   • sundom

    Lähdekorvella 9,50 m onnistu helposti.


  • Muusikuusi

   Ilman muuta Lähdekorpi! Parikymppiä kalliimpi, mutta ehdottoman ammattitaitoista porukkaa! Lähdekorpi ei valita kukkapenkeistä, v*ittuile jne. Ne ajaa kerta laakista veneen pukeille ja kaikki toimii!

  • Niinpäniin

   Ei vissiin ole. Minullakin on ruvennut ottamaan päähän tuo jatkuva Iijalaisen vittuilu. Nyt viime syksynä meinasi kaataa koko veneen, kun hosui niin kovasti. Ja mikään ei ole koskaan hänen syy, vaan aina asiakkaan. Kuulin tuossa syksyllä eräältä Vaasalaiselta veneenmoottorikorjaajalta, että Niemi olisi tulossa keväällä takaisin veneenkuljetuksiin. Tiedä häntä sitten, että pitääkö huhu paikaansa.

  • Anonyymi

   Ikinä antaisi tuon Iijalaisen idiooti koskea mun veneseen. Kuulemma kolhinu niin monta. Ja muutenkin ihan vittupää.

   • Anonyymi

    Noinko kovasti sattu.


  • Anonyymi

   Pji iijalaisen kyvyt ku ei parane niin menis vain messipojaks

  • Anonyymi

   Mitenkä aloittaja on mahtanut veneensä näinä vuosina saada merestä pois. Oletettavasti on joutunut myymään kun on niin hirrveä hydraulikärryn omistaja kaupungissa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohunäyttelijä Aku Hirviniemi täyttää tänään pyöreät 40 vuotta. Onnea kaikesta huolimatta!

   Näyttelijä, juontaja Hirviniemi on ollut otsikoissa ja hänen keikkojaan sekä tuotantojaan on peruttu julkisuuteen nousse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   119
   2395
  2. Mistä kaupungeista ikävöijät olette ?

   Mistä kaupungista olet?
   Ikävä
   140
   2357
  3. Tunnut niin oikealta kuin osa minua

   Olenko oikeassa? Eihän tässä puutu kuin samat tuntemukset sinulta. Nainen, mitä tämä on? Jotain todella outoa tässä on,
   Ikävä
   92
   1916
  4. Miten sinä juhlistat Suomen itsenäisyyttä 6.12. - Onko millaisia perinteitä?

   Itsenäisyyspäivä on näinä aikoina entistä tärkeämpi osa suomalaisuutta ja merkittävä juhlan aihe meistä monelle. Miten s
   Maailman menoa
   345
   1539
  5. Nainen, täällä minä vain sinua ikävöin

   Joka päivä riudun ja ajatus sinusta viiltää syvälle, se, miten ihanaa olisi kokea sinut lähelläni. Mieleni askartelee si
   Ikävä
   62
   1359
  6. Vaatii kaupungilta kuusinumeroista summaa

   Onko ahneudella ja kieroudella rajaa? Itse tekee väärin, saa oikeutetusti potkut ja on nyt etukäteen suunnitellusti käsi
   Haapavesi
   77
   1231
  7. En mä vaan ymmärrä miten noin kaunis voi olla sinkku

   Sähän olet uskomattoman upea nainen kaikinpuolin.
   Ikävä
   59
   1078
  8. Ikävä sinua, voimmeko tavata?

   Anteeksi se minun viestini aikoinaan. Perun (jos se on vielä mahdollista) viestini sisällön ja olen pahoillani, jos se l
   Ikävä
   46
   1028
  9. Voitko ystävällisesti

   Vastata siihen mitä kirjoitin Oletko valmis kasvotusten puhumaan vai kidutatko lopunelämäsi minua
   Ikävä
   93
   1014
  10. Jos joskus pääsen halaamaan sinua

   niin voi olla, että en päästä enää ollenkaan irti. Sitten on hankala mm. käydä töissä, mutta eipä voi mitään.
   Ikävä
   58
   909
  Aihe