Lidl nostaa hintoja...

liitlinmiäs

Käyn säännöllisesti Lidlissä ja pakko myöntää että en tarkkaile haukkana hintoja. Nyt on kuitenkin muutaman perusostoksen osalta nousua havaittavissa, Esim kanarinrapalat ja fileet alkaa olemaan reippaasti yli 6EUR normaalihinta. Onko muilla vastaavia kokemuksia ?

Kyllä keskieuroopassa kelpaa kun ostavat samoja tuotteita aivan murto-osaan vrt Suomi:
http://www.discounter-preisvergleich.de/LIDL-Preisliste-Fleisch-und-Wurswaren/#Rind

Onko Suomessa missään moista saittia jossa "valvotaan" hintoja kuten linkin saitilla?

30

1856

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Topinen

      Niinhän se s markettikin padasjoelle laski reissumiehen hintaa 39 senttiin .Mutta tais mennä viikko ,kun hinta oli jo 45 senttii.Pikkuhiljaa hilataan hinnat takas missä ne oli

    • Vertaahintoja

      Resissumies Lidlissä on 0,37 €. Tiuo nyt on ainut leipätuote jossa on jonkinlaita kilpailua.
      Enenn hinnat oli oli Lidli 0,45 € ja S-market 0,89 €.

      Maustamattomat tosi iso broilerin koipi oli Lidlissä 1,89 €/kg.
      Juhlamokassa on 20-30 senttiä hintaeroa ja Maski kahvikin on juotavaa.

      Kinkku n, 7 €kg/360g 2,60 €.
      Ei S- ja Lidlin hinnoilla kovin suurta eroa ole eikä laadulla.

    • keski.Tuloinen

      Meilläkin, paljon mainostettiin alennuksia, mutta samalal nostettiin toisten hintoja.

      epäterveellisten hintoja alennettiin, terveellisten nostettiin, eli köyhien ruoka halpeni, varakkaiden nousi

    • hintarallijatkuu

      Monien tuotteiden hinta on tosiaan noussut. Joissakin tuotteissa suuret hintaerot : esim. kabanossi grillibalkan-makkara (4 kpl "suoraa" makkaraa) maksaa ässäkaupassa liki euron enemmän, kuin K-kaupassa, jossa useimmat muut tuotteet on kalleimpia.

      Lidlin kalatuotteet on myös hinnoissaan.

    • hintoja

      Kulta Katriinan hinta oli vuoden vaihteeseen asti Lidlissä 2,99 e, nyt se on 3,59 e. K-Citymarketissa hinta oli viime vuoden marraskuulle asti 3,33 e, sitten hintaa laskettiin 2,89 euroon ja nyt se on siellä 3,29 e. Lidlin hinta on 30 senttiä kalliimpi! Jopa K-Supermarketissa Kulta Katriinaa myydään hintaan 3,35 e, samoin kuin Halpa-Hallissa.

      Milbonan kevytmaitolitra on ollut pitkään Lidlissä 81 c. Prisma tiputti Kotimaista merkin kevytmaitolitran hintaa 82 sentistä 72 senttiin ja K-Citymarket ja Supermarket 99 sentistä 72 senttiin. Lidl ei ole tiputtanut hintaansa.

      Tuntuu, että Lidlin kilpailuhalut hinnan osalta ovat laimenneet melkoisesti.

      • on-se-halpa

        Lidl vaan nosti kevytmaidon hintaa!


      • MMMMM8888888

        Lidl on huono siitä ,kun sieltä ei saa laktoosittomia tuotteita.
        Monen muunkin kaupan tarjonta on heikko tässä suhteessa.Tai sitten myydään vähälaktoosisia tuotteita.Ihan turhaan ,jos on todella maitoallergia,niin ei sovi edes vähälaktoosinen.Tämä on jääkylmä totuus !


      • joppejuu110
        MMMMM8888888 kirjoitti:

        Lidl on huono siitä ,kun sieltä ei saa laktoosittomia tuotteita.
        Monen muunkin kaupan tarjonta on heikko tässä suhteessa.Tai sitten myydään vähälaktoosisia tuotteita.Ihan turhaan ,jos on todella maitoallergia,niin ei sovi edes vähälaktoosinen.Tämä on jääkylmä totuus !

        Pitäisköhän M8 varata aika optikolle, Lidlissä on laktoosittomia maitotuotteita runsaasti, kuten maitoja, piimää, kermaa, viiliä, kermaviiliä esimerkiksi, lisäksi kaikki vähintään 3kk kypsytetyt juustot ovat laktoosittomia.
        Mitä laktoositonta (maitosokeritonta) tuotetta ei M8 löydä?


    • Mediassaeipuhutahintojen

      Se on jännä miten viime aikoina ollaan tohistu ruuan halpuuttamisesta ja hintasodasta yms. hintojen alennuksista, mutta tosiasiassa ruokakaupat ovat nostaneet huomaamattomasti esim. vihannesten ja kasvisten hintoja tai kananmunien hintoja (riippuen ketjusta). Joitakin tuotteita alennettu, toisia nostettu huomattavan paljon enemmän kuin tuotteiden hinnanmuutos joita alennettiin. Kauppa tekee enemmän katetta ja voittoa. Olisi reilua ja oikeudenmukaista kuluttajaa kohtaan, että myös näistä samaan aikaan tai jälkeen nousseista hinnoista ja tuotteista puhuttaisiin yhtälailla mediassa ja uutisoinnissa...

    • 0070

      On se jotain hintoja nostanut.

      Mutta Halpa-Hallissa näytti olevan Ziip! kananmunat 1,59 € / 10 kpl! Mitä ryöstöä!

      Lidlissä 1,05 € vastaava.

    • semmosta--

      Eipä ollut Lituska laskenut Kulta Katriinan hintaa ainakaan kuluneella viikolla, vaikka sitä saa Cittarista hintaan 2,99 e nykyään.

      Vaasan juustosämpylätkin on Cittarissa 30 c halvempia kuin Lidlissä!

      Saa vissiin lopettaa koko sakemannissa käynnin kohta.

      • joppejuu110

        Et ole tainnut kuulla että esimerkiksi kahvi on ns. sisäänvetotuote kaupalle, kun kahvi on halpaa niin asiakas ostaa yleensä muutakin.
        Hassu pieni juttu otti meitsin silmään tänään Lidl myymälässä, nobelaner olut 0,33L ennen 90 snt kpl, nyt 88 snt, siis kaljan hinta halventunut, onko koskaan tällaista tapahtunut K tai S alkuisissa myymälöissä.


      • semmosta--
        joppejuu110 kirjoitti:

        Et ole tainnut kuulla että esimerkiksi kahvi on ns. sisäänvetotuote kaupalle, kun kahvi on halpaa niin asiakas ostaa yleensä muutakin.
        Hassu pieni juttu otti meitsin silmään tänään Lidl myymälässä, nobelaner olut 0,33L ennen 90 snt kpl, nyt 88 snt, siis kaljan hinta halventunut, onko koskaan tällaista tapahtunut K tai S alkuisissa myymälöissä.

        No kuule olenpa hyvinkin kuullut tuon. Seuraan vain aktiivisesti hintoja ja tuossa aiemmassa vietissäni oli kyse siitä, että kahvi ei ole enää verrattain halpaa Lidlissä, toisin kuin vielä viime vuonna.

        Nythän tilanne on toisaalta taas muuttunut aiemmasta viestistäni ja Lidlissä ja Prismassakin kahvin hinta laskenut. Katsotaan, mihin hinnat asettuvat.


    • hmmmmn

      Ei pidä tarttua johonkin parin kymmenen sentin hintaeroon. Lidl on kokonaisedullisin edelleen. Täydennystä voi hakea muista kaupoista ja muita hyviä tarjouksia.

      Lidl on lisännyt ns. tuoretarjontaa, vaikka kala olisi vakuumissa ja tulisi Kanadasta tai Norjasta asti. Suomalaisellehan kaikki muovipaketissa oleva on tuoretta vaikka tulis merten takaa.

      Myös monet Lidlin teemaviikot aiheuttavat huvittuneisuutta. Toisinsanoen Lidl brändää valmisruokaa trendikkäämmäksi ja koittaa myydä pari nöttöstä jotain tuotetta, jolla on hienonimi, älyttömään hintaan. Jos osaa kiertää kaikki höpötykset, niin edelleen peruselintarvikkeet saa Lidlistä edullisimmin. Ei toki aina, mutta kokonaisuudessa sillä ei ole merkitystä. Kalliimmaksi tulisi ajella pitkin maita ja mantuja parin kymmenen sentin takia Prismaan.

      Toki Lidl koittaa brändätä itseään ns. paremman väen kaupaksi, mutta siinä vois vähä miettiä tarviiko niitä vakuumipakattuja 100 g muikkuja mainostamaan jotain julkkiskokkia, joka puhuu pari sanaa italiaa. Tarviiko niitä kaupan omia tuotteita vähentää tai muuttaa hienommiksi kuin ne onkaan.

      • Tarkka_asiakas

        Tänään oli Lidlissä noussut useita hintoja viime viikkoon verrattuna. Kovimpina korotuksina sattuivat silmään Pepsi Max 2x1,5 litraa 2,75 >> 3,89. Kotimaiset salaatit 400 g 0,72 >> 0,99. Tällaiset 40 prosentin nousut ottavat kivasti takaisin reissumiehen alennuksia.


      • hmmmmn

        Onko mielestäsi Pepsi Max peruselintarvike? =)


      • ”Toki Lidl koittaa brändätä itseään ns. paremman väen kaupaksi”?

        Mistä olet saanut tuollaisen käsityksen? Halpakauppanahan se tunnetaan kaikissa maissa, joissa se toimii.


    • Biojätettä

      Hintaa en muista, mutta kerran ostin Lidlistä uusiseelantilaista lammasta muoviin pakattuna. Maksoi puolet Stockan uusiseelantilaisesta lampaasta, joka oli tosin pakattu normaaliin styroksiin. (Noin 17 € - 38 €)

      Lihaa olisi pitänyt jäystää ilmeisesti tunti tai kaksi suussa, että se olisi mennyt kurkusta alas. Luovutin ja sijoitin Lidlin lampaan biojätteeseen.

      • keittotaitohaloooo

        Onko Lidlin vika, jos et osaa lammasta ruoaksi laittaa?
        Aivan mahtavia lihoja ovat Lidlin lampaat olleet!


      • 0pöhkö

        Lampaanlihasta tykkäävä tykkää varmaan myös hapankaalista. Karmeaa äitelää rasvaa, karmea haju - oli miten vaan laitettu.


    • bcnxnxbjxkx

      Lidlin hinnat sahaa omituisesti. Nostetaan, lasketaan, nostetaan ja lasketaan. No ei siinä mitään, on se joka tapauksissa hinta-/laatusuhteeltaan suomen paras kauppa!

      • 1115

        ei tuu enää käytyä kovin usein lidlissä, kun prisma on nykyään samoissa hinnoissa ja valikoima on "vähän" monipuolisempi. kahvin haen cittarista, siellä halvin.


      • kokonaisedullisuus

        No ei todellakaan ole samoissa hinnoissa, ei lähimaillakaan!
        Jos on niin paljon rahaa, ettei tarvitse välittää hinnoista, voi hyvinkin ostaa muualta kuin liiteristä.
        Kun Lidli tuli, siirryin sinne ja rahaa on jäänyt pienistä tuloista säästöön asti sen jälkeen. Että revi siitä.


      • seuraan_hintoja
        kokonaisedullisuus kirjoitti:

        No ei todellakaan ole samoissa hinnoissa, ei lähimaillakaan!
        Jos on niin paljon rahaa, ettei tarvitse välittää hinnoista, voi hyvinkin ostaa muualta kuin liiteristä.
        Kun Lidli tuli, siirryin sinne ja rahaa on jäänyt pienistä tuloista säästöön asti sen jälkeen. Että revi siitä.

        Ootko käynyt Prismassa viime aikoina?

        HS:n vertailunkin mukaan Prismassa oli ensi kertaa halvempi ostoskori kuin Lidlissä, joka ei ole vastannut muiden kauppojen hinnanalennuksiin mitenkään muuten kuin poistamalla Valion tuotteet valikoimista kun ei halunnut hinnalla kilpailla.

        Cittari on tosiaan pääpiirteittäin kallis edelleen. Halpa-Halli ei ole lähtenyt hintakisaan mukaan ollenkaan ja on kalliimpi nykyään kuin CM.


    • ÅÅÅÅÅÅÅÖÖÖ

      En osta Lidlistä ruokaa,ostan vain kosteuspyyhkeitä ! Käyn eräässä kaupassa josta saan Bonusta ! Ainoa hyvä asia Lidlissä on et kassalle pyydetään kuulutuksilla apua jos on ruuhkaa ! Tähänkö vielä päästäis esim.K ja S kaupoissa.

    • muutansaksaan

      Vain tollot ostavat S ja K monopoleista kun luulevat saavansa bonusta vaikka kauppias on tehnyt bonussysteemin vain asiakkaan uskollisuuden takia. Kauppias saa psykologisen manipuloinnin avulla uskomaan, että asiakas on tärkeä kun hänellä on tuo maaginen bonuskortti. Kyllä Lidl-ketjussa olut on Suomessa aika samanhintaista kuin S-Marketissa. Lidl:n suppea ruokavalikoima kyllä riittää jos osaa laittaa itse aineksista ruokaa. Onneksi en aio asua Suomessa enää kauaa. Täällä eläminen on kallista huono palkkakehitys.

      • 0418

        S-ryhmän bonusjärjestelmään keskittäminen antaa kuitenkin jotain takaisinkin, toisin kuin Plussan vitonen tuhannesta eurosta.


    • Heips78

      Paperimies ostaa laatua! Ja sitähän NatsiSiwasta ei saa. Mut ymmärrän teitä vähävaraisia jotka joutuu kyseisestä kaupan irvikuvasta jotain ostamaan. Ai niin sori! Olen käyny ko. kaupassa Saksassa kun ei sattunu KaDeWe olee ihan nurkilla.
      Btw. Kun Berliinissä hengaatte käykää tarkistaas vähän laatua. Niin ruoassa kuin juomassa!

    • Liiteri

      Olen samaa mieltä siitä, että Lidlin tuotteiden hinta on noussut ja on nykyään lähempänä S-hintoja kuin alussa. Kokonaisedullinen se on edelleen. Lisäksi olen vasta hiljakkoin huomannut, että heidän myymänsä tosi halvat käyttötavarat ovat yllättäen laadukkaita. Suomessa on tottunut siihen, että halvalla saa vain roskaa. Ehkäpä saksalainen kuluttaja palauttaa huonon tuotteen kauppaan, eli huonoa ei kannata myydä, ja mekin saamme nauttia siitä.

      • some198

        Tasan samaa mieltä. Seuraan paljon hintoja ja Lidlin ja Prisman välinen hintaero on kutistunut tosi pieneksi. Perustuotteet ovat Prismassa samanhintaisia tai muutaman sentin kalliimpia. Valikoima on vain järjettömän paljon suurempi ja bonuksilla saa takaisin mukavasti.

        Lidl on silti hyvä kauppa ja kilpailuveturi ja tosiaan tuotteet yllättävän laadukkaita.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5015
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    10. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1235
    Aihe