Mikä saa yöpymään Viipurissa?kokemuksia?

viipuriyö

Mikä saa ihmiset yöpymään Viipurissa,hintataso aika korkea huoneiden kuntoon nähden,esim. Drusbassa yö n. 50e Victoriasssa 90e.
Kun vertaa esim. Pienet motellit suomessa 50-60e yö.
Tokihan taksilla ajaminen ja syöminen halvempaa Viipurissa.
Tarkoituksena ei ole arvostella vaan ihmettelen että mikä saa shoppailemaan ja yöpymään Viipurin hotelleissa kun hintaero on pieni suomeen nähden.

119

2786

  Vastaukset

  • Et taida tietää, että Viipuri oli ennen suomalainen kaupunki. Siellä asuneet ja heidän jälkeläisensä sekä monet muut käyvät Karjalan pääkaupungissa mielellään.

  • Reilu viikko sitten Victoriassa yksi yö, kaksi henkeä, 45€.

  • Drusba onkin heikkotasoinen majapaikka nykyisin. Hotellia ei ole kunnostettu oikeastaan ikinä kunnolla. Muitakin majapaikkoja löytyy, Viking, Viipuri, Sampo, Victoria.
   Viipurissa voi tehdä aivan edullisia ostoksia, varsinkin nyt, kun ruplan kurssi on heikentynyt. Kannattaa käydä vaikkapa torilla katselemassa tuotetarjontaa. Siis Talikkalan torilla (=Eteläisen kaupunginosan tori). Lisäksi tietysti "kivijalkakaupat" ja kauppahalli.

   • Eikä pelkästään ostokset, viihtyisät ravintolat edullinen olut, juovuttava vodka tai hulppea sovetskoja shamppanskoje, vaan jo pelkästään kaupungista ja sen asukkaista huokuva erilainen positiivisuuden asenne elämään ja sen arvokkuuden säilyttämiseen. Kaiken tämän voit aistia ihmisistä ja rakennuksista vaikkapa kävellen kaupungin rosoisia kujia ja katuja. Jo näiden takia kannattaa kiiruhtaa Viipuriin, Pietariin...


   • Unohdin mainita ruokapaikkojen tarjonnan. Viipurissa voi syödä edullisesti tasokasta ruokaa ja saada myös ruokajuomat edullisesti. Kaupunkiin on tullut viime vuosina ihan kelvollisia ruokaravintoloita.


   • Unohtui kirjoitti:

    Unohdin mainita ruokapaikkojen tarjonnan. Viipurissa voi syödä edullisesti tasokasta ruokaa ja saada myös ruokajuomat edullisesti. Kaupunkiin on tullut viime vuosina ihan kelvollisia ruokaravintoloita.

    Juurikin näin. Tosiaankin, Viipurissa on hulppeat nähtävyydet, hyvä ruoka ja erittäin auttavaiset sekä ystävälliset ihmiset. Viipuri, tuo vanha ruotsalainen kaupunki.


   • Unohtui kirjoitti:

    Unohdin mainita ruokapaikkojen tarjonnan. Viipurissa voi syödä edullisesti tasokasta ruokaa ja saada myös ruokajuomat edullisesti. Kaupunkiin on tullut viime vuosina ihan kelvollisia ruokaravintoloita.

    Mitä hyviä ruokapaikkoja Viipurissa on? Ja missä kannattaa vaihtaa rahaa? Pääsiäisenä junalla menossa.


   • Lähimmässä pankissa kannattaa vaihtaa ruplat. On järjetöntä etsiä parempaa kurssia kilometrejä kävellen. Tai kyllähän Suomessakin jonotetaan euron ämpäriä yökausia. Joten miten vaan. Viking hotellin ravintola aseman vieressä on hyvä ruokapaikka. Ja ruoan tuoksusta ulokna voit löytää vielä parempia!


   • Viipurissa monia hyviä ravintoloita ja cafeita, joissa tarjolla hyvää ruokaa ja viiniäkin. Kannattaa ainakin käydä Victoria-hotellin 7. krsn Vkus-ravintolassa, joka ei tämänhetkisellä ruplan kurssilla ole turhan tyyriskään - jos vielä sattuisi olemaan terassikeli sieltä on hulppeat näkymät kauppahallille ja linnalle. Myös Puna-armeijankadun Kamelotissa ja Pöllössä maukas keittiö! Ruplia älä vaihda vielä junassa vaan joko Viipurin pankeissa - Victoriahotellin vieressä on myös pankki tai jos asioit tavaratalo Karusellissa niin vaikkapa siellä. Maukasta matkaa!!


   • Ravintola Siestassa olemme käyneet usein syömässä. Pieni ravintola, mutta tosi hyvä ruoka, myös valikoima on hyvä. http://www.travel.vbg.ru/fin/object/viipuri/r_siesta/r_siesta.shtm


   • oltiin Drusbassa ja huone oli aivan suomalaista tasoa ovat näköjään innostuneet remontoimaan....


   • siistiä kirjoitti:

    oltiin Drusbassa ja huone oli aivan suomalaista tasoa ovat näköjään innostuneet remontoimaan....

    Onko tuo remppa totta? Tehty siis lähiaikoina? Onnistuuko varaus myös netin kautta: hotels.com booking.com onhotels.com
    Respasta tai hotlan sivuilt varaus on kalliimpi, kai?


   • erkki.merk kirjoitti:

    Lähimmässä pankissa kannattaa vaihtaa ruplat. On järjetöntä etsiä parempaa kurssia kilometrejä kävellen. Tai kyllähän Suomessakin jonotetaan euron ämpäriä yökausia. Joten miten vaan. Viking hotellin ravintola aseman vieressä on hyvä ruokapaikka. Ja ruoan tuoksusta ulokna voit löytää vielä parempia!

    Kortilla voi maksaa jokapaikassa


   • kusthaa kirjoitti:

    Onko tuo remppa totta? Tehty siis lähiaikoina? Onnistuuko varaus myös netin kautta: hotels.com booking.com onhotels.com
    Respasta tai hotlan sivuilt varaus on kalliimpi, kai?

    "Onnistuuko varaus myös netin kautta: hotels.com booking.com onhotels.com"

    Tätä kirjoittaessa olisit jo kokeillut itse tuota että onnistuuko varaus???
    On suomalainen vaan niin tyhmä kuin vasemman jalan saapas oikeasa kädessä!


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Onnistuuko varaus myös netin kautta: hotels.com booking.com onhotels.com"

    Tätä kirjoittaessa olisit jo kokeillut itse tuota että onnistuuko varaus???
    On suomalainen vaan niin tyhmä kuin vasemman jalan saapas oikeasa kädessä!

    Niin on, 4 vuotta vanhaan viestiin pitää tulla mölisemään.


  • Olen varannut Booking.com-palvelun kautta ja kuten tuossa muutkin kirjoittavat, ei yö Victoriassa maksa tuota mainitsemaasi 90 euroa.

  • Monet eivät nuku hotellissa, vaan paikallisten tuttujen luona, jos rahan säästäminen on tärkeää. Ihmisiin tutustuminen voi olla mielenkiintoista ja avata aivan uusia näkökulmia myös ostosten tekoon. Ja matkailuun voi olla muitakin syitä ostosten lisäksi.

  • Tammisuolla yön hinta 1000r :)

  • Mistäs te niitä huoneita oiken varailette? Suoraan resepsuunistako?. Ihmetyttää nuo Viipurin hinnat,just katsoin Petroskoin hintoja netistä tasokkassa
   Kareliassakin kahdenhengen huone vain parikymppiä ja yhden 17 euroa.
   Kaikkein halvin matkamiehelle sänkypaikka kolmenhegen huoneessa vain seitsemän euroa ja keskustassa. Eikö ruplan romahdus ole Viipurissa vaikuttanut mitään?

  • Samoja vastauksia kuin muillakin. Ystävät, tutut, eri ilmapiiri, nähtävyydet, kokemukset, nähtävyydet, edullinen ajan vietto ja ne erilaiset edulliset ostokset. Ei me tänne ihan vaan nukkumaan hotellissa tulla. Joten hinnalla sinänsä ole merkitystä mutta tietenkin hyvää hinta/laatusuhdetta aina katsellaan. Bookin.comin kautta mekin on saatua aina valoisa huone ja puhtaat lakanat. Just tilattiin uudet viisumit täältä Tallinnasta joten keväällä mennään taas.

  • Viking-hotellissa yö maksoi 26 euroa, siis hyvä hinta/laatusuhde. Viipurissa on kaunista suomalaista arkkitehtuuria, jota ei enää Suomesta löydä. Taksilla pääsee Viipurin ympäristöön, jossa on vanhaa suomalaista asutusta ja kauniita maisemia. Lisäksi ostoksia, kampaamoja, hierontaa jne. Ei häirinnyt muu kuin ilmasto, joka on valitettavasti sama kuin Suomessa.

   • Meitä myös säät usein suosineet kun on raja ylitetty - liki aina on aurinkoinen Viipuri meitä vastaanottamassa!!


  • Ensin, mikä saa yöpymään Viipurissa.Ensin Ystävät,veriveljet,hauskanpito,bisnes,no,okei,piparia :) hieman jne.Tuota,vois niistä reissuista kirjan kirjoittaa...
   Niin,sitä voi yöpyä Viipurissa monessakin paikassa.Itse kun olen Viipurissa matkustellut 1990 kesästä lähtien,useamman kerran...Hotelleja löytyy,privaatti kämppiä sekä ystäviä,siis ystäviä.
   En ole kyllä koskaan ajatellut,ystävien luona siinä majoituksessa,että säästinpä 40e? per yö.Toki siinä tulee aina vietyä esim.jos pariskunta kyseessä,kukkia,kohvehti rasia emännälle ja Konjakki pullo isännälle,jos nyt jotain "pihipaavalia" kiinnostaa,niin tuliaiset maksaa yli 40e...
   Muuten,tuossa nimimerkkini ( en nyt muista talon numeroa) kadulla tapahtui monia erikoisia asioita,eritoten 1990-1998,ne jutut säästän vanhainkotiin,jos muisti pelaa:)

  • Todellakin - miksi kummassa niin monet haluavat matkustaa Viipuriin? Ja yöpyä - vaikka hotellit eivät vastaakaan hintaansa! Siitä kai oli kysymys. Matkustamiseen on olemassa ihan muita syitä. Muutamille Viipuri on ainoa "karjalaisten kaupunki". Joillekin taas lähdön virikkeenä on - historia! Ruotsinvallasta kaikki alkoi - ja Ruotsiin Suomikin kuului. Sanalla sanoen siis: Suomen historia. Suomi sai Viipurin, suurenmoisen kaupungin, joka oli eurooppalainen Hansakaupunki ja merkitykseltään huomattava jo ennen kuin muu Suomi oli mitään! Viipurista kehittyi vahva kaupan ja sivistyksen kaupunki, jonka kanssa kilpaili vain Turku. Siellä oli kirkkoja, kouluja, luostareita, monikielinen sivistyneistö, käsityöläisiä... Kun Viipuri nyt kerran on olemassa, vaikkei oma olekaan, kannattaa toki käydä katsomassa! On suuri vahinko, että Viipuri menetettiin. Sama se ei ole kuin ennen - ei tietenkään: siellä puhutaan vierasta kieltä, se näyttää tutun näköiseltä mutta kovan elämän kolhimalta ystävältä, vanhalta sukulaiselta...

   • Käymme porukalla usein Viipurissa, Kamennogorskissa ja Svetogorskissa. Yöpyminen on usein Viipurissa. Ihan vaan siksi, että kaupunki on mielenkiintoinen ja tarjontaa majoituksesta ja ruokailusta on enemmän. Myös ostosmahdollisuudet ovat paremmat.
    Onhan Viipuri historiallinen kaupunki, joka koskettaa erityisesti suomalaisia.
    Kaupunkia on saatu ehostettua melkoisesti viime vuosina. Myös uudisrakentamista tapahtuu entistä enemmän. Asukasluku on lisääntynyt ja asumisen taso on parantunut huomattavasti.
    Matkoilla on sieltä kertynyt muutamia paikallisia tuttavia, joiden luon ausein pistäydymme.
    Viipuriin kannattaa tutustua ja myös Viipurin lähialueisiin. Kesä on parasta aikaa matkata naapurissa.


  • No me mennään Viipuriin rentoutumaan, hotellien hinnoilla ei ole mitään merkitystä, kilpailu on pitänyt siitä huolen. Mukava tunnelma kaupungilla kävellessä, hyvä ruoka ja juoma edullisesti, historian fiilis, tunne että täällä ne isovanhemmatkin joskus kävivät. Kumpaisenkin, sattumalta, vaikka ollaankin eri maista. Niin, jos hotellihuone Viipurissa, Tallinnassa tai vaikkapa Petroskoissa maksaa kolmanneksen, neljänneksen Suomen hinnoista, onko se kallis ? Maukkaita, erilaisia ruokia tuodaan myös aina.

  • Lähdössä torstaina Viipuriin. Vinkatkaa joku mukava, hyvä ja edullinen ruokapaikka keskustasta. Kiito paljon!

   • "Siesta" on hyvä ruokapaikka. Monipuolinen tarjonta, siisti, edullinen.


   • Käy ainakin "Pyöreässä tornissa" - ihan sen miljöönkin vuoksi. "Valkoista hevosta" taas karta!


   • Punaisen lähteen torin laidalla Marco Polo. Katutasossa pieni kahvila ja kahvilan perältä menee rappuset alakerran ruokaravontolaan. Erittäin hyvät ruuat, kannattaa käydä.


   • Viipuri hotellissahan ne pojat kävi puhisttaa mun lompakon,
    sillä aikkaa kun olili tilannu banjan..,
    -Tarvisitko muita vinkkejä?
    Vilsti karkkuun, ja virnisteli.
    Paljon varmaan on siinä, kun oon yksin matkustannu.,
    --Ei oo halapoja matkoja kyllä ollu.-
    No ei . Ressukka.


  • 2 viikon päästä 1. kertaa viipuriin.varasin bookingcomin kautta pienen huoneen 900 ruplaa.seon kai joku hytti laivassa.ei varmaankaan mikään hieno ,mutta kai siinä 1 yön voi huilata ja sitten jatkaa pietariin.sen jälkeen kohti eestiä ja ehkä pihkovaan.onko kukaan käynyt siellä ja mitä täältä suomesta kannattaisi viedä venäjälle.

   • Hyvä on Korolenkossa reissumiehen yöpyä - Salakkalahden ytimessä. Pari kesää sitten ajeltiin tuo lenkki just toisinpäin eli mentiin Viron halki Pihkovaan ja sitten Pietarin pikitietä pitkin Viipuriin. Kauniita vanhoja rakennuksia Pihkova pullollaan, joita nyttemmin tyylikkästikin pantu uuteen uskoon. Mitään et muuta tartte, kuin jonkun verran euroja - nekin tykkää siellä niiistä! Pihkovan ravinteleissa ole tarkkana kun saat vaihtorahaa takaisin - ainakin meille tarjottiin vaihtorahoiksi tosi tökerösti kopioituja 1000 ruplan seteleitä - onneksi olimme hereillä, joten niitä kopioita saattaa olle heillä vieläkin!!:))


   • Kopolenko on pohjassa.
    nimim anonyymi.


  • Olen aina varustautunut venäjän matkoille kahvipaketein ja isoilla tee paketeilla. Kun menen venäjälle en mene sinne säästämään ,joten tuliaisetkin on parasta laatua mitä suomesta löytyy. Vastaanotto on ollut aina hyvä ja minut on tunistettu vielä vuosien jälkeenkin.

  • Viime viikonloppuna yö Viking hotellissa, 46e.
   Erittäin siisti huone, ystävällinen palvelu, erittäin maukas aamianen.
   Hinta- laatu erittäin hyvä. Ei edes odotettu juuri yhtään mitään tällä hinnalla,
   koska oli vain tarkoitus yöpyä, viettää päivä rannalla ja kaupungilla Viipurin päivillä mut iloinen yllätys. Ei me ainakaan mennä sinne siksi jos saa hotellihuoneen halvalla mut eipä se mitään haittaakaan, tyydytään tähän

  • Matkustaminen ? On esmees Lontoo aika rähjäinen ja kallis paikka myös, silti moni menee sinne.

  • Uusi kokemus - yö Viipurissa hotelli Viking 44 e varattiin huone respasta. Aamiainen hyvä, Olen aina suhtautunut naapuriin hieman epäilevästi. Turhaan. Ihastuin kaupunkiin, ihmiset ystävällisiä, ruoka hyvää. Kaupat pursuavat halpaa tavaraa. Laajempi tarjonta kaikessa Suomeen verrattuna ja hintataso lähes olematon. Ravintolassa hyvää ruokaa. Kuohuva (pullo) kaupassa pari euroa ja ravintolassa 4e. Ostoksia kertyi mukavasti. Kankaat erittäin hyviä esim.pellava. Kristallivalaisinta en löytänyt siis sopivaa. ..vielä . Deuraavalla kerralla etsin antiikkiliikkeitä ja huonekaluja. Olen jo suunnitellut seuraavaa matkaa jolloin toivon voivani olla kaupungissa useamman yön. Liikennekulttuuri hieman erilaista eli tarkkana ettei jää auton alle. Siisti kaunis kaupunki. Suosittelen, lelut, lastebnvaatteet ym halpaa. Perheet ja ihmiset vaikuttivat erittäin onnellisille ja tyytyväisille.

   • Hintataso suomeen verrattuna joissakin tuotteissa suuri. Valikoima ei todellakaan laajempi. Auton osissa valtaosa tilaus tavaraa, halvempia kyllä kuin suomessa.


   • Tyhmiä nuo venäläiset, kun tekevät ostosmatkoja Suomeen ja ostavat kalliimpia ja huonompi laatuista tavara kuin on kotimaan tarjonta. Hinta- ja laatutietoisen suomalaisen kannattaa tosiaan tehdä ostosmatka ainakin Viipuriin. Siellä valikoma, laatu sekä hinta kohtaavat.


  • Mistä tuo persu tänne taas tuli??

  • tsuhnan naama esittää venäläistä upseeria, haa

   • Kehu välillä Väyrystä.


  • Käyn varmasti Viipurissa sitten kun saadaan Karjala takaisin!

  • Mittee sie sillä karjalalla tekisit? - autiohan suomi on jo muutoinkin paitsi tää hesan alue!

  • hoitasit omien katunuorien ongelmat kotomaassa, et saa ikinä . menitte tekemään suur-suomea ja onnistuikin

  • Hei yksinkertaiset juntit,menkää vaahtoamaan politiikasivuille. Tämä on matlailuun keskittyvä saitti,menikö perille!

  • Vain ei kelpaa tsuhnille meidän loistavat ortodoksi linnat,kirkot ja luostarit. Haistaa ja ulos venäjältä.ja me emme käy teidän tsuhnan mustalais kirkoissa. Tehkä niitä elokuvia itsestä .teillä tapahtuu vaikka mitään.lyö ja raiskaa ja haukkuu omia naisia.

   • Kirjoita sama venäjäksi sutna poika. Jatketaan sitten keskustelua.


  • TSSuhna takaisiiiiiin tsuhniin meidän maasta.ulos.ulos.ulos.naamat teillä kuin kauhaelokuvissa.penispenat ja juoppo hirvoset

   • Taas päästit ison sutnan. Haiseeko? Et sitten Suomipoika oppinut yhdessä yössä kirjoittamaan venäjäksi?


   • Eikös Tsuhnissa ookin ihanaaa.tsuhnissa asuu sohvi oksennus ja muut rikolliset ohjaat ja elokivien tekijät.ja fasistinen valtio maksaa likaisten elokuvien tekemisen.hirviöt


   • Abdur kirjoitti:

    Eikös Tsuhnissa ookin ihanaaa.tsuhnissa asuu sohvi oksennus ja muut rikolliset ohjaat ja elokivien tekijät.ja fasistinen valtio maksaa likaisten elokuvien tekemisen.hirviöt

    Miten nämä päästämäsi sutnat liittyy tämän keskustelun aiheeseen? Perusta oma keskustelu oksennuksillesi.


   • Abdur kirjoitti:

    Eikös Tsuhnissa ookin ihanaaa.tsuhnissa asuu sohvi oksennus ja muut rikolliset ohjaat ja elokivien tekijät.ja fasistinen valtio maksaa likaisten elokuvien tekemisen.hirviöt

    Olet todella sairas tyyppi, mitkä ihmeen kiksit saat näistä hölinöistä? Ne ovat vain sinun typeryyksiäsi suustasi, ehkä kuitenkin ennemmin takapuolestasi. Olet ilmeisesti jäänyt vaille huomioita elämässäsi, luulet tällä tavoin saavasi apua hätähuutoosi? Käy mielenterveystoimistossa hakemassa apua, täältä sitä et saa. Täällä et myöskään saa sotaa tai muutakaan aikaiseksi, Ruotsi, Nato, Venäjä keskusteluissa. Säälittävää huomion hakua, säälittävän huonoilla jutuillasi. Kaltaisiasi kyllä löytyy ja voitte yhdessä perustaa hullujen palstan.


   • Abdur kirjoitti:

    Eikös Tsuhnissa ookin ihanaaa.tsuhnissa asuu sohvi oksennus ja muut rikolliset ohjaat ja elokivien tekijät.ja fasistinen valtio maksaa likaisten elokuvien tekemisen.hirviöt

    Hyvinhän suomipoika suomea kirjoittaa, älä turhaan leiki mitä et ole..


  • Ja vielä teille mirlisairss tsuhna tai finn .jos niin on papempi.3 päivää jo haukkutte iltapaskoissa venäjän Aleksandr Bolsunovia.hän on sankari. 4 mitalia sai nyt. vai piti mennä polville ja ottaa pipo pois päästä kuin soi teidän mantava hymni.haistakaa. ja mitäs iivo tuolla hengitti kuin veturi. Nauroin.bravo Bolsunov. Emme mekin arvostaa teidän iivoa eikä teitä

  • Haaa mätämaan mörköt tänään sijällä 58. Eli te.ja Anton Shipulin voittiiiiiii. Ka motä vielä.kukaan venäläisistä ei halua enää ostaa teidän lahomökkejä. Ja teidän työtön saa 400 e. Ja kansanedustaja tuhansia euroja.teidän köyhät jonottavat leipäjonoisda ja ketrostalojen ympäri koiranpaskoja ja asunnossa jopa murahaisia.

   • Veenäjällä ei sa mitaan. Putina vie kaiki. Meilä ruoka huono ja hekemme sitä suomesta.meilä kerrostalo ei pidä mennä parveke, tippu alas. Kaasu voi rajahta koko taloo. Toukia taloa täynä. Meilä ei ole eds leipäjono, valtio ei anta mitä.


  • Vanhalla ruosuneella potalla tulevat venäjäkle nämä iljettävät köyhät ja rumat rikolliset ,kiroillevat tsuhnat. Jokainen sana kuin vankilaslanki ja vänttävät itsestä matcoja.homeiset ja rumat tsuhnat.

  • Viina maistuu suomalaiselle vorossa.jopa menevät jo Latviaan.sellai en on se teidän eurooppa.intiimihetket mohammedian kanssa ja marokkolaisten puukotukset ovat myös ihaniä

   • Myrkky maistuu venäläisille. Putte possu myrkyttää kaikki, luulee possu ettei kukaan tiedä. Soihtukin vakuuttaa syyttömyyttä, myrkkyä vaan kaikille. Saa nähdä taas, kuinka monta kertaa putte possun äänet annettu monesti samalta äänestäjältä.


  • Ja mitä sinulle possu tsuhnalle tämä kuuluu? Menkää pois venäjältä te : huumehörhöt yaffat ja juoppo haapasalo.perässä Huijaset haa HUI js Iltapaskojen paaskaset.eikö juuri tsuhnan sadisti kuristamalla ja potkimalla päähän tappaa meidän naisia.ja miksi venäjällä kukaan ei kerro tästä.bravo Sergei Eremenko kuin menit pois onnen maadta pois Moskovaan.helvetti eikä maa.possut ja sadistit.tsuuuuuuuhooonit

   • Kyllähän se näkyy ja kuuluu koko maailmalle.


  • Sikala nimellä suomi.jossa nuoret luuserit ovat iltapaskojen keskustelupalstoilla haukkumassa meitä.ja mustat sitten tervetuloa suomeen.gambian ja karibin -sulhot ja partavauvat ja muut mustat.jos venäläinen turisti ei käy

  • Eilen Pietarissa humaleiset suomalaiset juoksivat kauppassa etsimässä punaviinia. Viikko sitten pitkän jonot niiralassa näitä suomalaisia ostamassa bensaa. Milloin me pääsemme eroon heistä?

   • Nuijamaalla ne pitkät jonot vasta onkin venäläisiä, tulevat suomeen ostoksille, venäjällä kuulemma kaikki muu paskaa paitsi kusi.


   • Joo, tulevat ostamaan wc-paperia koska Venäjällä on tuostakin pula. Nytkin laittavat käytetyt paperit talteen ja toiseen kertaan käyttöön.


  • Eikö Abdurilla ole pääsiaisenäkään muuta tekemistä kuin morkata suomalaisia.

   • Abdur leikkii venäläistä. Oih!


  • Ei ole, niin kuin ei ole teilläkin.joku tuore sulho Gambiasta tuli suomeen.huorat tuovat niitä iloisia miehiä suomen metsiin.jossa lahohome mökki ja linnin laulut. Haaa. Kyllä teidän Kristat osaa

  • Vai ei ole ws-paperia meillä?teidänkin ws paperi on tehtyy venäjällä.pyyhkikää pe...paskovat suhn....

   • No ei todellakaan ole tehty suomalainen wc-paperi venäjällä. Siihen zewan paskaan ei kukaan pyyhi, santapaperia. Voit lopettaa homo jo sen venäläisen leikkimisen, tiedeteen sinut jo mm. Nato palstalta.


   • Tiedossa_olet_kyllä kirjoitti:

    No ei todellakaan ole tehty suomalainen wc-paperi venäjällä. Siihen zewan paskaan ei kukaan pyyhi, santapaperia. Voit lopettaa homo jo sen venäläisen leikkimisen, tiedeteen sinut jo mm. Nato palstalta.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/15396464/miksi-tiltut-vihaavat-suomea#comment-94907996

    Sama tyyppi on. Pakkomielteenä tiltut ja pakkovihan levittäminen kumpaankin kansaan. Todellinen maanpetturi. Haluaa pakkomielteisesti sotaa. Täällä esiintyy venäläisenä, natopalstalla suomalaisena. Vastailee omiin juttuihinsa.


  • Viipuri on lähellä. Erilainen kaupunki, kaunista,tosin täytyy suhtautua oikein naapuriin. Kiva käydä mutta kivempi palata kotiin. Voisin viettää aikaa viipurissa kuukausia. upeaa. kaikki on edullista. voi ostella ja syödä hyvin. ravintolat erittäin hyviä ja ruoka hyvää. lasku mitätön. kaikki tavara halpaa ja kaupat pursuaa tavaroita,ruokakauppojen valikoima verraton, ei voi verrata suomeen. olisipa meillä sama hintataso ja valikoima. turvallinen, erilainen. upeita puistoja

   • Kaikki ulkomainen tavara venäjällä huomattavasti suomea ja länsimaita kalliimpaa jo tullienkin vuoksi. Venäläistä krääsää saa halvalla. Tämän vuoksi pietarilaiset ostavatkin pitkälle ruokatarvikkeensa suomesta, ne joilla siihen on varaa. Samoin arvokkaammat merkkituotteet.

    Viipurin hotellit ovat kalliimpia kuin Tallinnan, ainakin kesä-aikana. Ainoa mikä venäjällä on oikeasti edullista on vodka, savukkeet ja polttoaine.


   • Marjat eli mansikat, mustikat, puolukat jne. ovat myös edullisia, samoin varmaan sienet joita karjalan mummot poimivat.

    Siinäpä ne, kauppahalliin ei kannata aikaansa muutoin tuhlata, pelkkää turistiromua ja krääsää.


   • Keskustan hotellin 2hh huone maksaa kesälläkin netistä tilaten viikolla n. 30€ eli 15€ per nuppi, esim. Trivago tai Hotels.com. Tuohon hintaan et saa Tallinnasta vastaavaa huonetta. Viikonloppuisin hinnat ovat tuplaten. Krääsän myynti on nykyään ihan minimissään verrattuna 2000-luvun alkuvuosiin. Sitä saatiin mitä tilattiin. Tuolloin Viipuriin tehtiin varsinkin viikonloppuisin busseilla päivämatkoja. Busseja oli liikkeellä kymmenittäin. Suosittuja ostoksia olivat piraattituotteet: vaatteet, CD-levyt ja DVD-leffat. Haettiin ne viimeiset hitit. Niitä sitten kaupiteltiin Suomessa kirppiksillä ja tutuille. Näin laatutietoiset suomalaiset pitivät pystyssä Viipurin taloutta.
    Viimeiset hinnoittelut tehtiin käräjäoikeuksissa. Piraattien tuontikiellon myötä matkailu Viipuriin hiipui. Sitkeimmät sissit vielä jatkavat perinnettä. Tankilla kävijät, tupakin ostajat sekä peräkammarin pojat. No, käyhän noita marjan ostajiakin, talvella tietenkin vähemmän.
    Krääsä ei ole venäläistä vaan kiinalaista ja vastaavaa. Aitoa ja hyvää tekonahkaa jne.


   • Ok, sitten menee aika lähelle tuo hotellin hintataso, tallinnassa yöpyy 40 eurolla hotellissa johon kuuluu aamiainen ja aivan ytimessä, ei missään kahden tähden korpihotellissa. Tuo CD ja DVD piraattikaupan muistakin, niihin törmäsi aikoinaan suomessa.

    Pellavakangasta, huopatossuja, heikkolaatuisesta villasta tehtyjä vanttuita ja myssyjä ja porrasharjoja viipurista löytyy eli ei mikään länsimaisen kuluttajan ostosparatiisi todellakaan kyseessä. Ruokakauppojen valikoimien laatu myös todella kaukana aivan tavallisesta suomalaisesta prismasta, mutta siitähän taas suomen itärajan kauppiaat hyötyvät ja hyvä näin.

    Avokasvimaan tuotokset varmasti syksyllä edullisia vs. suomen hinnat.

    Palvelut ovatkin sitten asia erikseen, koska työn hinta on edullista. Mies leikkaan tallinnassa hiuksensa 5 eurolla, naisten kosmetologia ja hierojahinnoista ei tietoa. Hampaiden hoito on tallinnassa puolet halvempaa.

    Veikkaisin äkkiseltäni että esim. autojen huolto ja nokian renkaiden tai autonakkujen hintataso voi olla viipurissa erittäin kilpailukykyinen ja aika paljon viipurin ostoturismista taitaakin koskea enemmän tai vähemmän autoja. Viimeisestä aiheesta saisi muuten hyvän lehtiartikkelin. Tosin laatuakut valmistaa exide, joka on taas amerikkalainen yritys, joten tullit ja pakotteet ovat voineet tehdä ko. artikkelista venäjällä jopa kalliimman kuin länsimaissa.

    Tosin edullisuus rajoitetuissakin tuotteissa tulee nopeasti aika pirun kalliiksi, jos hintaan lisätään vuosiviisumi, tallinnaan kun matkustaa 4 eurolla edestakaisin, kesäisin 10 eurolla ja tuontirajoitteet on hurjasti leveämmät esim. alkoholin suhteen.


   • vyborgg kirjoitti:

    Ok, sitten menee aika lähelle tuo hotellin hintataso, tallinnassa yöpyy 40 eurolla hotellissa johon kuuluu aamiainen ja aivan ytimessä, ei missään kahden tähden korpihotellissa. Tuo CD ja DVD piraattikaupan muistakin, niihin törmäsi aikoinaan suomessa.

    Pellavakangasta, huopatossuja, heikkolaatuisesta villasta tehtyjä vanttuita ja myssyjä ja porrasharjoja viipurista löytyy eli ei mikään länsimaisen kuluttajan ostosparatiisi todellakaan kyseessä. Ruokakauppojen valikoimien laatu myös todella kaukana aivan tavallisesta suomalaisesta prismasta, mutta siitähän taas suomen itärajan kauppiaat hyötyvät ja hyvä näin.

    Avokasvimaan tuotokset varmasti syksyllä edullisia vs. suomen hinnat.

    Palvelut ovatkin sitten asia erikseen, koska työn hinta on edullista. Mies leikkaan tallinnassa hiuksensa 5 eurolla, naisten kosmetologia ja hierojahinnoista ei tietoa. Hampaiden hoito on tallinnassa puolet halvempaa.

    Veikkaisin äkkiseltäni että esim. autojen huolto ja nokian renkaiden tai autonakkujen hintataso voi olla viipurissa erittäin kilpailukykyinen ja aika paljon viipurin ostoturismista taitaakin koskea enemmän tai vähemmän autoja. Viimeisestä aiheesta saisi muuten hyvän lehtiartikkelin. Tosin laatuakut valmistaa exide, joka on taas amerikkalainen yritys, joten tullit ja pakotteet ovat voineet tehdä ko. artikkelista venäjällä jopa kalliimman kuin länsimaissa.

    Tosin edullisuus rajoitetuissakin tuotteissa tulee nopeasti aika pirun kalliiksi, jos hintaan lisätään vuosiviisumi, tallinnaan kun matkustaa 4 eurolla edestakaisin, kesäisin 10 eurolla ja tuontirajoitteet on hurjasti leveämmät esim. alkoholin suhteen.

    Todellakin auton varaosat, alkuperäiset varaosat on paljon halvempia. Tilannut olen ja osat olleet aitoja, paketeissa alkuperäiset tehtaanlaput ja lentorahti tarrat kiinni. Muutkin kuin nokian renkaat halpoja, rengastyöt, huollot jne. Hyvät laitteet. Kaikki maksaa, passi n.50e ja 2v viisumi n.200e. Kyllä kahdessa vuodessa maksaa itsensä takaisin monesti.


   • Miten länsipakoteitteet ovat vaikuttaneet hintatasoon länsituotteissa kokemuksesi mukaan viimeisen vuoden aikana ?


  • Tavaraa ja rompettahan saat mistä vain, mutta venäläisen sielun maailman pääset aistimaan jo Viipurissa!!

   • Venäläisen sielun aistii lainsäädännöstä ja sen soveltamisesta.


  • Piipahdus Viipurissa ja olo kuin olisit ollut kauan poissa. Virkistää. Kulttuuri ja kaikki erilaista. Upeita puistoja, hyvää ruokaa. Ostoksia, marketteja, rautakauppoja. Lähes kaikkea löyty tosin hieman erilasita mutta jotain löytöjäkin. Leivokset loistavia. Kivoja kahviloita. Pullo kuohuvaa ravintolassa400e.Kaupassa 100-300e. Suosittelen, turha mennä sinne arvostelemaan vaan nauttia historian havinaa...

  • No esim. Drusbassa ei yöstä olla ikinä maksettu edes viittäkymppiä.
   Hotellihan on loistokunnossa.
   Ravintola ja baari ja tanssit viikonloppuisin.
   Mistähän Suomesta löytyy vastaava paikka ?
   Meillä on ystäviä Viipurissa, siksi käydään.
   Sitä samaa tunnelmaa ei löydä mistään muualta.
   Edulliset ostokset ja polttoaineet on vaan bonusta.
   Niinkuin aiemmin jo sanoinkin, me ei edes haluta säästellä.
   Kun samalla rahalla saa enemmän, miksipä ei ?
   Pätee myös tähän oleiluun Tallinnassa.

   • Tervetuloa, ksusha, pitkästä aikaa antamaan hyviä Viipurin ja Tallinnan vinkkejä. Asiantuntijan kommentit ovat aina tervetulleita.


  • Lueskelin noita aikaisempia juttuja. Joku sairas tyyppi on joukossa.
   Rahan vaikutus on mahtava.
   Ei Viipurissa tarvi omalla autolla ajella. On paikallinen naiskuski autoineen palveluksessa.
   Hän kuskaa ihan mielellään vaikka minne. Maksetaan bensat ja hiukan vaivanpalkkaa.
   Venäläiset ovat hyviä palvelijoita.
   Pikkuhiljaa alkavat ymmärtää ettei se valtio kaikkea hoida.
   Jos haluaa menestyä, itse se on tehtävä.
   Viipurissa on hyvä vaan olla, lepäillä.

  • Kommentinti on päättynny.,
   Olinha sillä minäkin, laiva hotell Korolenko,
   Viipurin lahden rannassa.
   Mutta sitten kun ne päätti polttaa sen,
   Että kun ne vie Drusba hotellilta asiakkaita.
   Kävin mä siellä Drusvan aulas,
   -Puku pellet vartoitsemassa, ja vailla eurojajni.
   Niinkun oisin tyhmä vodka turisi. ,
   Kuin oonkin, mutta en minä ainakkaan siihen pelle paikkaan mee koskkaan.
   -Terveisiä vaan "oligarkkeille"

  • aina humalainen, jo 30 vuotta meidän maassa humalainen idiootti, apina, ääliö, sulho, ugri juoppo, jopa murhaaja. kuka se on? PENA PERÄKYLÄN SUOMESTA. ULOS TE KAIKKI, NATSIRAKIT, JUOPOT, APINAT MEIDÄN MAASTA, GADINAT

   • Suomi on suomalaisten, aja itsesi ulos täältä abdur apina.


   • Venäjällä poliisi laittaa ihmisten reppuihin huumeita. Ihmisten jotka protestoivat mätää valtiotansa ja haluavat oikeusvaltion. Eivät saa, perustuksia myöten mätä valtio.


  • Ja sinä,apina,et menee protestoimaan afgaanin,somalilaisten, irakilaisten lasten ja naisten julmia raiskaauksia ja murhia.teidän poliisi,Aarnio,itse on huumerikollinen.teidän aivoja pesevät propagandalla,ettei läski Pena menisi protestoumaan omia sipilää ja niinistöä.haa.miksi olette hiljaa omista,ulos te kaikki meidän maasta,gorillat.odiootit,humalainen karja.

  • Teidän media ei saanut kertoa Talvivaarasta, ei Sipilästä,ei Niinistöstä. Sellainen demokratia.tehan odottatte uutisia MV lehdessä.että mitä on totta. Teillä on takapajula,jossa kaikki on sontaa.TOTTA ON VAIN TEIDÄN KÖYHYYS

  • Teidän maassa somali raiskaa 5v.lasta ja 29v. irakilainen tappaa ,mestaa julmasti suom.54v.naista.ja te olette hiljaa,kyllä,on teillä kovat päät.idiootit ja samanlainen media. Miksi hän teille kuuluu mitä Venäjällä tapahtuu. Hampaat irti jo gorillat. Hoitakaa oman maan asioita.ulos Venäjältä te kaikki.kaikki.uljettävät juopot ja sulhot.kukaan ei tarvi teitä eikä teidän homeista suomea meistä.ole täällä niiden somalilaisten kanssa.

   • On siellä paha olla. Etkö saa mielenterveyspalveluja?


   • Miksi ihmeessä taas jonotatte suomeen tänään? Ette tarvitse suomea mihinkään, mutta tulette tänne tehden rajoille kilometrin jonon.


  • Jos joku jonottaa,se jonottaa suom.bensan hinta suomi paratiisissa taas nousi,mutta Pena ei haukkuu niinistöä tästä,vain ruostuneella potalla menee tankkaamaan Venäjälle. Ovat ne teidän sarjamurhaajat ihania.ja partavauvat

   • Kyllä eilen ryssät jonotti raja-asemat tukkoon. Mielestäsi ette pidä suomesta ja kilometri kaupalla jonotatte suomeen. Miksi?


  • kyllä, tsuhna jonottaa bensaa, kuin teidän paratiisissa bensan hinta jo noussut taas !!!

   Mies löi toista miekalla useita kertoja Vantaalla – uhrille vakavat vammat

   niin suomen karja TEURASTAA toinen toisia, haa, ja loputteistä marokkolainen torilla ja irakilainen porissa, pää irti

   ja vielä, lisäksi, mies , entinen pizzerijayrittäjä, teurasti Kuhajoella eläimiä raa´sti halal-menetelmällä: 2 SONNIA, 8 VUOHTA, 2 LAMMASTA ja hautasi teurasjätettä PELTOON !!!!...... syö mohammudin pizzzaaaaaaaa.

   NAUTI MOHAMMUDEISTA, HAUKKUVA RAKKI JA TEIDÄN HULLUT LUTKAT, JOITA SARJAKURISTAJA KURISTAA julmasti 8 minuttia

   • Monta maalia ovechkin teki Suomea vastaan? Kuka voitti?


   • Ärise niille maanpetturi kansalaisillesi eli ryssille. Miksi lähdette paratiisistanne suomeen jonottamaan mm. Elintarvikkeita hakemaan, mielestäsi suomesta ei pidä yksikään ryssä.


  • tsuhna pois venäjältä, kukaan ei tarvitse teitä, ei kukaan

   • Pois ryssät suomesta, maanpetturi.


  • Venäjä voitti pronssia ja OVECKIN ON MAAILMAN PARAS JÄÄKIEKKOILIJÄ, ONKO SELVÄ, TOLLO?

  • onneksi suomessa pizzoja vääntä barbaari karvaranne, joka tekee halal-teurastuksen, ja venäläinen sivistynyt nainen ei pääsee töihiin, no, sellainen on suomi, barbari maa

   onneksi orja-likaista työtä tekee nyt suom. pirjo keittiössä ja minimi palkkalla. eihan suom. pääsee venäjällä GASPROMIIN

   • Kuka nyt venäläistä naista töihin ottaisikaan. Ei mitään käsitystä venäläisellä naisella hygieniasta. Esim. Kaikki lihat ja kalat käsittelisi samalla veitsellä. Durak venäläiset pois Suomesta, maanpetturi kaksoiskansalaiset.


  • Pieruverkkari pirjo ja pena,teko hygienista puhutte? Barbaarit,missä ajassa asutte, 4 seinän vankit,haisette jopa kauopoissa. Hyvin käyttää veitsiä marokkolainen,irakilainen,afgaani, somalilainen,kelpaa teille

  • No,milloin Venäjä hyökkää Suomeen,penat,jopa Niindsa tästä tänään ulvoo, milloin menette natoon,ja missä rahaa ostaa amerikkalaista vanha sotakalustoa? Minkä takia venäjä hyökkäsi. Ja munkä takia kuolisi taas venäläisiä,tämän suomen takiako? kuin koko eurooppa pelkää terrori-iskuja,mutta ei vain voi mitään tehdä tälle ettei niitä olisi.helpimpi syyttää venäjän kaikkesta.kyllä,venäjä kostaa vielä teille kaikkille

  • Vain ei käsitystä hygienista,likainen tsuhnan possu.pieruverkkari pena ja läski pirjö.likaiset idiootit.

  • Tutkimuksissa on selvinnyt, että musta yksilö oli puhdas pohjoisamerikkalaista alkuperää oleva susi tai kaukainen takaisinristeytymä, joka on geneettisesti lähimpänä pohjoisamerikkalaista sutta !!!!!!!!

   ELI, onko Venäjällä mustia Pohjos-Amerikkalaisia susia, vasta nyt, vale Venäjästä aina lehti, OTSIKOSSA OLI ETTÄ SUDET ON VENÄJÄLTÄ, TAI AINA LEHDEN MIELESTÄ KAIKKI TULEE VENÄJÄLTÄ? PROPAGANDA LEHTI

   Lopetetut koirat olivat eriasteisia koirasusia sekä laumanvartijarotuja !!!!! (onko nämäkin koirat venäjältä, mistä, kerro , missä todisteet että venäjältä)

   Yksi Lopella lopetetuista eläimistä lähetettiin tutkimuksiin vahvan susimaisuutensa vuoksi. Tämän yksilön on tutkimuksissa todettu olleen toisen polven takaisinristeymä pohjoisamerikkalaiseen suteen!!!!!!!

   Sekä esitutkinnassa suoritetuissa kuulusteluissa että eläimen ruumiinavauksessa on selvinnyt, että tällä yksilöllä on ollut kahdet pennut. Nämä pennut ovat F3-luokan koirasusia, jotka ovat Suomessa kiellettyjen listalla.

   Esitutkinnassa on tuotu esille muitakin epäiltyjä susien tuonteja, mutta näiden eläinten kohtalosta tai tarkasta perimästä ei ole tietoa !!!!!!!!!. Tutkimuksiin lähetettyjen yksilöiden DNA:t tutkittiin ensin Suomessa, minkä jälkeen tehtiin vielä jatkotutkimuksia !!!!!!!!! Yhdysvalloissa. Lopulliset lausunnot kirjoitti Luonnonvarakeskus.

   iltalehti tänään kertoi, että kaikki sudet on tuottu venäjältä, vale-propaganda lehti

   • Höpö, höpö juttujasi taas. Mt ongelmaisen juttuja.


  • Rikolliset tsuhnat.vain rikoksia tekevät ulkomaailla.milloin Venäjä pääsee eroon näistä????no,mitä ,tsuhna,valoittitko Leningradin,ja tuliko suur suomi??? Kyllä,somali-iraki-afgaani-marokkolainen on nyt tämä takapajula,jossa nämä ihanat partavauvat raiskaavat ja jopa mestavat lapsia ja naisia. Ja onneksi mannerheimin taulu oli poistettu pietarissa,petrozavodskissa on avattu patsas keskitysleirin uhreille ja venäjällä tekevät elokyvan lapsi uhrista.teidän,tsuhnat,keskitysleirit

   • Eikö Venäjällä anneta apua teille mt ongelmaisille? Ei ilmeisesti, hiv tartuntojakin yli 896 000kpl.


  • Mikäs on ilolintujen hintataso nykyään? Mistä löytää?

   • Viipurissa on nykyään vain perhetyttöjä. Ilolinnut ovat lentäneet muihin maihin.


  • Teidän lapset,ilolinnut, antavat haisevalle marokkolaiselle Enolle.ja hampaat irti meistä ja meidän naisista ja tytöistä,rikollinen tsuhna. Teille ei mitään kuuluu meidän maassa,rikollinen,ruma,haiseva,käyhä perunasäkki peräkylästä.osaat vain haukkua,rakki

   • Mitä maanpetturi, haiseva kaksoiskansalainen.


  • Mene,Hirvonen, lähibaariin,tuolla ne teitän ilotytöt,isot tissit ja tatuoinnit.ja mikä käytös!!!! Saat jos maksааааat ,ha,урод

  Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   50
   2371
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   2235
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   73
   1730
  4. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   45
   1283
  5. Sofia B:n koira otettu huostaan!

   Onneksi näin käynyt! Ei sovi jatkuva juhliminen koiran elämään. Kotieläin ansaitsee raittiin ja stabiilin kodin.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   43
   1136