Miksi tiltut vihaavat Suomea?

Panttipataljoona1941

Mikä on syy siihen että tiltut vihaavat niin kovasti Suomea ja hyväksyvät venäläisten julmuudet Suomea kohtaan?

25

360

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rthhkkk

      Punikin puheita!
      Tuollaisista jo ammutaan.

      • Tiltutmottiin

        Mitäs h*lvettiä viherpunikki SKDL kasvatti siellä heittelee punikki-korttia? Onko r*ssän vinkuja kännissä vai yrittää leikkiä oikeistolaista?


    • tiltuu

      Mitä julmuuksia Venäjä tehnyt Suomea kohtaan?

      • Numero5

        Ota historian kirja käteen ja lue


    • terveisiivaa

      Eikö sulle riitä, että oot ruotsinsuomalainen? Etkö vois pysyä poissa venäjä palstalta näyttelemästä venäläistä ja levittämästä "suomivihaa", ku täällä taas esiinnyt suomalaisena, ja levität venäjävihaa? Ei oo sulla väliä kumpaa maata edustat, maanpetturi...
      Mutta sitähän sinä rakastat, pakoon juoksemista, juoksemista pakoon kaikkia.

      • Panzerkampfwageniv

        Tämä kommentti osoittaa sen miten matala NL:n koulutuksen taso oli. Noin vajaata porukkaa kun tiltut ei ole.


      • tiltuu

        Ai tämä onkin Venäjä palsta,naamioitu vain nato palstaksi.Olen jo vähän sitä arvellutkin kun täällä ei juuri muuta olekkaan kuin Venäjä sitä Venäjä tätä.


      • Panzerkampfwageniv
        tiltuu kirjoitti:

        Ai tämä onkin Venäjä palsta,naamioitu vain nato palstaksi.Olen jo vähän sitä arvellutkin kun täällä ei juuri muuta olekkaan kuin Venäjä sitä Venäjä tätä.

        No tällä palstalla on tarkoitus yleisesti keskustella NATO-jäsenyydestä ja Suomen turvallisuudesta jolle Venäjä on uhka.


    • IsäMaallinen

      Äitis oli julma, kun teki tollasen paskan maailmaan

      • Tiltulle_Kysymys

        No mitäs sinä pula-ajan einstein olet ajatellut ongelmillesi tehdä?
        Että ihan vaan peukalo poskessa ja toinen pepussa, ja vaihtelu virkistäen, vai ; P


      • IsäMaallinen

        Natoniilot kusevat vieläkin onnenkusta housuunsa umpihullu-Trumpin käynnin johdosta.
        Eivät nössöt tajunneet , että Putin vedätti Donaldia 6-0 . Jälleen kerran
        Sori siitä


    • Tiltu_Höppänöistä

      Venäjän asiaa palkan edestä naputtavat trollit tuskin rakastavat tai vihaavat työtään yhtään enemmän tai vähemmän kuin kuka tahansa duunari.

      Sitten on niitä, jotka poliittisen suuntauksensa vuoksi palvovat Venäjää, siis entiset tai nykyiset kommunistit, tai muuten perhesuhteiden, kulttuuristen tekijöiden tai muun vastaavan kautta sympatiaa tai jopa kuuluvuutta, venäläisen kulttuuriin tai venäläisiin ihmisiin tuntevat.

      Trollien kanssa on turhanpäiväistä ajanhukkaa jäädä vääntämään jostain asiasta, sillä hehän eivät perusta väitteitään faktaan vaan siihen tarinaan/tarinoihin, joita Venäjän valtio tuottaa peitelläkseen totuutta.

      Kaikkein parasta trolli-täin torjuntaa on antaa trollin naputella valheita, ja sen jälkeen vesittää nuo valheet totuudella, ja kaiki tämä ilman mitään tunnekuohuja, kuten kiivastumista tai turhautumista siitä kun trolli ei jostain syystä "ymmärrä".

      Tottahan on, että tiltut ja muut Putinin peppupaapojat ovat niitä nuijaksi veistettyjä puita, jotka eivät enää versoa tee, noin lyyrisesti verraten, muttei heidän nuijamaisuudestaan kannata numeroa tehdä, sillä minkäpä he sille voivat ; P

    • Se joka esiintyy isänmaallisena on todellisuudessa maanpetturi. Tämä ei ole uusi asia, näitä on ollut ja ne paljastetaan selkkauksien jälkipyykeissä....siihen saakka ovat suuria sankareita.

      Toivottavasti koskaan ei koeta sotaa kuten Lähi-Idässä ja muualla.

      • HeikkoToivo

        Tarkoittaako Rommel, että sama toistuu myös toisin päin? Kun nykyään valtaosa pitää sinua ulkomaahan sitoutuneena maanpetturina niin voitkin jonkun onnekkaan käänteen jälkeen olle muka isänmaanystävä?


      • u7yj6rt

        "Se joka esiintyy isänmaallisena on todellisuudessa maanpetturi"

        Mikähän luikku narkkari sinäkin olet ?


    • qåaäzm

      Eihän niitä vääryyksiä pidä hyväksyä, mutta anteeksikin pitäisi antaa. Ikuisestiko aiotte kaunaa kantaa? Muistoista ei neukun vääryyksiä saa pois, mutta eteenpäin on elävän mieli.

      • qåaäzm

        Sitäpaitsi eihän tämä nykyinen sukupolvi ole neukkujen vääryyksiin syyllisiä.


      • qåaäzm

        Mitä niitä vanhoja paskoja muistelemaan? Niistä ei saa kuin rupia takapuoleen, näin kansanomaisesti sanottuna.


      • ÄläUnohda
        qåaäzm kirjoitti:

        Sitäpaitsi eihän tämä nykyinen sukupolvi ole neukkujen vääryyksiin syyllisiä.

        ”Sitäpaitsi eihän tämä nykyinen sukupolvi ole neukkujen vääryyksiin syyllisiä.”

        Mutta ei liioin sanoudu neukuista irti vaan pikemminkin palvoo sitä!


      • qåaäzm
        ÄläUnohda kirjoitti:

        ”Sitäpaitsi eihän tämä nykyinen sukupolvi ole neukkujen vääryyksiin syyllisiä.”

        Mutta ei liioin sanoudu neukuista irti vaan pikemminkin palvoo sitä!

        Eipä tuo kommunismi Euroopassakaan ole mihinkään kadonnut. Eu on lähes täydellinen kopio tuosta entisestä neukkulasta sananvapauden riistoineen. Kulttuurimarxismi elää ja voi hyvin.


    • veeddoo

      Isoviha oli jopa historian suurin kansanmurha euroopassa suhteutettuna väkilukuun. Venäläiset polttivat, raiskasivat, ryöstivät ja veivät ihmisiä orjiksi venäjälle mukaanlukien lapset. Näin Venäläiset kohtelivat suomalaisia.

      Kyllästyttyään Venäläisten sortotoimiin Suomessa aloitettiin itsenäistyminen.

      Itsenäistyminen. Venäläisten joukkojen tunkeutuminen suomeen ja heidän tukemat punaiset koettivat syöstä Suomen hallituksen vallasta. Eli tulivat taas tappamaan suomalaisia ja sotkeutuivat sisäisiin asioihimme. Valkoiset Saksalaisten tuella ajoivat Venäläiset ja punaiset pois Suomesta.

      Neuvostoliitto haki 1930-luvun puolivälistä lähtien itselleen edullisempia rajoja ja tukikohtia Suomesta. Vuonna 1938 NKVD-agentti Boris Jartsev esitti konkreettiset vaatimukset Suomelle vedoten Saksan uhkaan: Suomen olisi pitänyt solmia puolustusliitto Neuvostoliiton kanssa. Suomi torjui vaatimukset eikä Suomen hallitus tajunnut Jartsevin toimineen Neuvostoliiton ylimmän johdon valtuuttamana. Molotov–Ribbentrop-sopimuksen jälkeen syksyllä 1939 Neuvostoliitto esitti julkisesti vaatimuksensa, joihin kuului nyt maiden välisen rajan siirtäminen Karjalankannaksella kauemmas Leningradista. Suomi oli valmis vain aivan pienimuotoiseen rajanoikaisuun, mikä ei riittänyt Neuvostoliitolle. Lopulta Neuvostoliitto hyökkäsi Suomeen ilman sodanjulistusta 30. marraskuuta 1939. Eli Neuvostoliitto teki sopimuksen Saksan kanssa jossa Suomi luvattiin Neuvostoliitolle. Veljeilivät fasistien kanssa.

      Talvisota. Em sopimuksesta huolimatta tai juuri siitä syystä Neuvostoliitto hyökkäsi Suomeen. Taas kuoli suomalaisia ja maat ryöstettiin.

      Jatkosota. Saksa aloitti operaatio Barbarossan eli hyökkäsi Neuvostoliittoon. Suomi sai Saksan tuella tilaisuuden ottaa takaisin Neuvostoliiton ryöstämät maat. Kuolleita edelleen lisää koska Neuvostoliitto ei luopunut ryöstämistään maista.

      Neuvoteltu rauha Neuvostoliiton kanssa 1944. Neuvostoliitto määräsi Suomen luovuttamaan maa alueita Neuvostoliitolle eli ryösti osan suomen alueista itselleen.
      Tämän lisäksi Neuvostoliitto törkeästi vaati Suomea maksamaan sotakorvaukset. Siis Suomen piti maksaa korvausta Neuvostoliitolle siitä että he vieraana valtiona hyökkäsivät ja ryöstivät Suomen. Asiahan pitäisi olla päinvastainen ja Suomen saada suuret korvaukset Neuvostoliitolta ja alueet palautettava välittömästi täysimääräisenä.
      Olenkin odotellut milloin Venäjä palauttaa ryöstämänsä maat, maksaa Suomen maksamat sotakorvaukset korkoineen takaisin ja tämän päälle sotakorvaukset Suomelle aiheuttamistaan vahingoista. Eikä pidä unohtaa sotaorpojen kohtaloa.

      Venäläisten syytökset ja kaltoinkohtelu Suomen valtiota ja kansalaisia kohtaan jatkuvat säännöllisen toistuvasti. Milloin rajalta puskee pakolaisia, milloin yritykset ryöstetään tekasituin syin, milloin mitäkin, syy kyllä keksitään.

      En tiedä kuinka paljon Venäläisten vielä pitäisi naapurimaitaan piestä ennekuin ymmärtävät kuinka sikamaista heidän käytöksensä on. Ja tämä Venäläinen käytös jatkuu tänäkin päivänä mm. Ukrainassa, Georgiassa, Krimillä ja Syyriassa.

      En ole rasistinen ketään kohtaan mutta kun historia vaan toistaa itseään... mikä venäläisissä on pielessä sukupolvesta toiseen?

      • JoBäckman

        Mitkä maat ryöstettiin?Kirjoittaja keksii omasta päästään kummallisuuksia.Sotimalla yleensä rajat siirtyvät:Suomi hyökkäsi ryösti maat Karjalasta ja itä-Karjalasta,miehitti tappoi Neuvostoliiton kansalaisia.Sodan häviäjäosapuoli tässä Suomi sai ansionsa mukaan. joutui luovuttamaan ryöstämänsä alueet alkuperäiselle omistajallen niinkuin kuuluikin.


      • 67i6tr
        JoBäckman kirjoitti:

        Mitkä maat ryöstettiin?Kirjoittaja keksii omasta päästään kummallisuuksia.Sotimalla yleensä rajat siirtyvät:Suomi hyökkäsi ryösti maat Karjalasta ja itä-Karjalasta,miehitti tappoi Neuvostoliiton kansalaisia.Sodan häviäjäosapuoli tässä Suomi sai ansionsa mukaan. joutui luovuttamaan ryöstämänsä alueet alkuperäiselle omistajallen niinkuin kuuluikin.

        Bäckmanin historia on kuin piru lukisi raamattua.

        Tavattuaan presidentti Ahtisaaren Moskovan Kremlissä 1994 Jeltsin sanoi: "Minä katson, että Karjalan liittäminen oli epäilemättä stalinistista politiikkaa, totalitarismin hyökkäyspolitiikkaa, emmekä me presidentti Ahtisaaren kanssa missään tapauksessa hyväksy sellaista."

        Neuvostoliitto ryösti siis Karjalan Suomelta vääryydellä eikä olisi sitä palauttanut Suomelle vaikka jatkosotaa ei olisi käytykään.

        Jatkosotaan syyllisiä olivat Stalin ja Molotov koska eivät noudattaneet talvisodan rauhansopimusta vaan halusivat liittää koko Suomen Neuvostoliittoon. Vain saksaan tukeutumalla Suomi saattoi sen estää.

        http://www.lausti.com/articles/ajantasa/viro.html

        Noitten tapahtumien historioissa siteerataan usein Vjatšeslav Molotovin saarnaa, jonka Liettuan tyrmistynyt ulkoministeri Vincas Krėvė-Mickevičius sai kuulla Moskovan Kremlissä kesäkuun viimeisen päivän myöhäisenä iltahetkenä tuona kohtalokkaana vuotena 1940. Molotov suositteli kuulijalleen realismia, sillä Liettua ja muut Baltian kansat, ”Suomi mukaan luettuna”, tullaan liittämään neuvostokansojen kunniakkaaseen perheeseen.

        Kauttakulkusopimus Saksan kanssa syksyllä 1940 esti Neuvostoliiton hyökkäyksen Suomeen. Suomen olisi ollut järjetöntä alkaa häätää saksalaisia pois Suomesta kun Molotov oli hakenut marraskuussa 1940 Hitlerin suostumusta Suomen sovjetisointiin.

        Saksa halusi hyökätä Neuvostoliittoon ja Suomen oli järkevintä liittyä sotaan omilla ehdoillaan.

        Taistelut voitiin niin viedä Itä-Karjalan korpiin ja Etelä-Suomi säästyi sodan tuhoilta.


    • 68i67y5t

      Venäjä on myöntänyt että Suomelle tehtiin vääryyttä talvisodassa. Eikä Karjalaa olisi palautettu Suomelle vaikka jatkosotaa ei olisi käytykään.

      Eli vääryys olisi joka tapauksessa jäänyt korjaamatta. Suomalaisten on syytä olla tästä katkeria.

    • t6777777y

      Venäjän viimeisin vääryys on Sandarmohin joukkohaudan epätieteellinen kaivelu. Maata heiteltiin isoilla lapioilla ja tuhottiin mahdollisia todisteita.

      Arkeologiset kaivaukset tehdään pienillä lastoilla ja harjoilla. Pienikin muinaisjäänne voidaan niin havaita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      101
      1497
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1064
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      976
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      877
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      822
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      654
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe