Miksi tiltut vihaavat Suomea?

Panttipataljoona1941

Mikä on syy siihen että tiltut vihaavat niin kovasti Suomea ja hyväksyvät venäläisten julmuudet Suomea kohtaan?

25

347

  Vastaukset

  • Punikin puheita!
   Tuollaisista jo ammutaan.

   • Mitäs h*lvettiä viherpunikki SKDL kasvatti siellä heittelee punikki-korttia? Onko r*ssän vinkuja kännissä vai yrittää leikkiä oikeistolaista?


  • Mitä julmuuksia Venäjä tehnyt Suomea kohtaan?

   • Ota historian kirja käteen ja lue


  • Eikö sulle riitä, että oot ruotsinsuomalainen? Etkö vois pysyä poissa venäjä palstalta näyttelemästä venäläistä ja levittämästä "suomivihaa", ku täällä taas esiinnyt suomalaisena, ja levität venäjävihaa? Ei oo sulla väliä kumpaa maata edustat, maanpetturi...
   Mutta sitähän sinä rakastat, pakoon juoksemista, juoksemista pakoon kaikkia.

   • Tämä kommentti osoittaa sen miten matala NL:n koulutuksen taso oli. Noin vajaata porukkaa kun tiltut ei ole.


   • Ai tämä onkin Venäjä palsta,naamioitu vain nato palstaksi.Olen jo vähän sitä arvellutkin kun täällä ei juuri muuta olekkaan kuin Venäjä sitä Venäjä tätä.


   • tiltuu kirjoitti:

    Ai tämä onkin Venäjä palsta,naamioitu vain nato palstaksi.Olen jo vähän sitä arvellutkin kun täällä ei juuri muuta olekkaan kuin Venäjä sitä Venäjä tätä.

    No tällä palstalla on tarkoitus yleisesti keskustella NATO-jäsenyydestä ja Suomen turvallisuudesta jolle Venäjä on uhka.


  • Äitis oli julma, kun teki tollasen paskan maailmaan

   • No mitäs sinä pula-ajan einstein olet ajatellut ongelmillesi tehdä?
    Että ihan vaan peukalo poskessa ja toinen pepussa, ja vaihtelu virkistäen, vai ; P


   • Natoniilot kusevat vieläkin onnenkusta housuunsa umpihullu-Trumpin käynnin johdosta.
    Eivät nössöt tajunneet , että Putin vedätti Donaldia 6-0 . Jälleen kerran
    Sori siitä


  • Venäjän asiaa palkan edestä naputtavat trollit tuskin rakastavat tai vihaavat työtään yhtään enemmän tai vähemmän kuin kuka tahansa duunari.

   Sitten on niitä, jotka poliittisen suuntauksensa vuoksi palvovat Venäjää, siis entiset tai nykyiset kommunistit, tai muuten perhesuhteiden, kulttuuristen tekijöiden tai muun vastaavan kautta sympatiaa tai jopa kuuluvuutta, venäläisen kulttuuriin tai venäläisiin ihmisiin tuntevat.

   Trollien kanssa on turhanpäiväistä ajanhukkaa jäädä vääntämään jostain asiasta, sillä hehän eivät perusta väitteitään faktaan vaan siihen tarinaan/tarinoihin, joita Venäjän valtio tuottaa peitelläkseen totuutta.

   Kaikkein parasta trolli-täin torjuntaa on antaa trollin naputella valheita, ja sen jälkeen vesittää nuo valheet totuudella, ja kaiki tämä ilman mitään tunnekuohuja, kuten kiivastumista tai turhautumista siitä kun trolli ei jostain syystä "ymmärrä".

   Tottahan on, että tiltut ja muut Putinin peppupaapojat ovat niitä nuijaksi veistettyjä puita, jotka eivät enää versoa tee, noin lyyrisesti verraten, muttei heidän nuijamaisuudestaan kannata numeroa tehdä, sillä minkäpä he sille voivat ; P

  • Se joka esiintyy isänmaallisena on todellisuudessa maanpetturi. Tämä ei ole uusi asia, näitä on ollut ja ne paljastetaan selkkauksien jälkipyykeissä....siihen saakka ovat suuria sankareita.

   Toivottavasti koskaan ei koeta sotaa kuten Lähi-Idässä ja muualla.

   • Tarkoittaako Rommel, että sama toistuu myös toisin päin? Kun nykyään valtaosa pitää sinua ulkomaahan sitoutuneena maanpetturina niin voitkin jonkun onnekkaan käänteen jälkeen olle muka isänmaanystävä?


   • "Se joka esiintyy isänmaallisena on todellisuudessa maanpetturi"

    Mikähän luikku narkkari sinäkin olet ?


  • Eihän niitä vääryyksiä pidä hyväksyä, mutta anteeksikin pitäisi antaa. Ikuisestiko aiotte kaunaa kantaa? Muistoista ei neukun vääryyksiä saa pois, mutta eteenpäin on elävän mieli.

   • Sitäpaitsi eihän tämä nykyinen sukupolvi ole neukkujen vääryyksiin syyllisiä.


   • Mitä niitä vanhoja paskoja muistelemaan? Niistä ei saa kuin rupia takapuoleen, näin kansanomaisesti sanottuna.


   • qåaäzm kirjoitti:

    Sitäpaitsi eihän tämä nykyinen sukupolvi ole neukkujen vääryyksiin syyllisiä.

    ”Sitäpaitsi eihän tämä nykyinen sukupolvi ole neukkujen vääryyksiin syyllisiä.”

    Mutta ei liioin sanoudu neukuista irti vaan pikemminkin palvoo sitä!


   • ÄläUnohda kirjoitti:

    ”Sitäpaitsi eihän tämä nykyinen sukupolvi ole neukkujen vääryyksiin syyllisiä.”

    Mutta ei liioin sanoudu neukuista irti vaan pikemminkin palvoo sitä!

    Eipä tuo kommunismi Euroopassakaan ole mihinkään kadonnut. Eu on lähes täydellinen kopio tuosta entisestä neukkulasta sananvapauden riistoineen. Kulttuurimarxismi elää ja voi hyvin.


  • Isoviha oli jopa historian suurin kansanmurha euroopassa suhteutettuna väkilukuun. Venäläiset polttivat, raiskasivat, ryöstivät ja veivät ihmisiä orjiksi venäjälle mukaanlukien lapset. Näin Venäläiset kohtelivat suomalaisia.

   Kyllästyttyään Venäläisten sortotoimiin Suomessa aloitettiin itsenäistyminen.

   Itsenäistyminen. Venäläisten joukkojen tunkeutuminen suomeen ja heidän tukemat punaiset koettivat syöstä Suomen hallituksen vallasta. Eli tulivat taas tappamaan suomalaisia ja sotkeutuivat sisäisiin asioihimme. Valkoiset Saksalaisten tuella ajoivat Venäläiset ja punaiset pois Suomesta.

   Neuvostoliitto haki 1930-luvun puolivälistä lähtien itselleen edullisempia rajoja ja tukikohtia Suomesta. Vuonna 1938 NKVD-agentti Boris Jartsev esitti konkreettiset vaatimukset Suomelle vedoten Saksan uhkaan: Suomen olisi pitänyt solmia puolustusliitto Neuvostoliiton kanssa. Suomi torjui vaatimukset eikä Suomen hallitus tajunnut Jartsevin toimineen Neuvostoliiton ylimmän johdon valtuuttamana. Molotov–Ribbentrop-sopimuksen jälkeen syksyllä 1939 Neuvostoliitto esitti julkisesti vaatimuksensa, joihin kuului nyt maiden välisen rajan siirtäminen Karjalankannaksella kauemmas Leningradista. Suomi oli valmis vain aivan pienimuotoiseen rajanoikaisuun, mikä ei riittänyt Neuvostoliitolle. Lopulta Neuvostoliitto hyökkäsi Suomeen ilman sodanjulistusta 30. marraskuuta 1939. Eli Neuvostoliitto teki sopimuksen Saksan kanssa jossa Suomi luvattiin Neuvostoliitolle. Veljeilivät fasistien kanssa.

   Talvisota. Em sopimuksesta huolimatta tai juuri siitä syystä Neuvostoliitto hyökkäsi Suomeen. Taas kuoli suomalaisia ja maat ryöstettiin.

   Jatkosota. Saksa aloitti operaatio Barbarossan eli hyökkäsi Neuvostoliittoon. Suomi sai Saksan tuella tilaisuuden ottaa takaisin Neuvostoliiton ryöstämät maat. Kuolleita edelleen lisää koska Neuvostoliitto ei luopunut ryöstämistään maista.

   Neuvoteltu rauha Neuvostoliiton kanssa 1944. Neuvostoliitto määräsi Suomen luovuttamaan maa alueita Neuvostoliitolle eli ryösti osan suomen alueista itselleen.
   Tämän lisäksi Neuvostoliitto törkeästi vaati Suomea maksamaan sotakorvaukset. Siis Suomen piti maksaa korvausta Neuvostoliitolle siitä että he vieraana valtiona hyökkäsivät ja ryöstivät Suomen. Asiahan pitäisi olla päinvastainen ja Suomen saada suuret korvaukset Neuvostoliitolta ja alueet palautettava välittömästi täysimääräisenä.
   Olenkin odotellut milloin Venäjä palauttaa ryöstämänsä maat, maksaa Suomen maksamat sotakorvaukset korkoineen takaisin ja tämän päälle sotakorvaukset Suomelle aiheuttamistaan vahingoista. Eikä pidä unohtaa sotaorpojen kohtaloa.

   Venäläisten syytökset ja kaltoinkohtelu Suomen valtiota ja kansalaisia kohtaan jatkuvat säännöllisen toistuvasti. Milloin rajalta puskee pakolaisia, milloin yritykset ryöstetään tekasituin syin, milloin mitäkin, syy kyllä keksitään.

   En tiedä kuinka paljon Venäläisten vielä pitäisi naapurimaitaan piestä ennekuin ymmärtävät kuinka sikamaista heidän käytöksensä on. Ja tämä Venäläinen käytös jatkuu tänäkin päivänä mm. Ukrainassa, Georgiassa, Krimillä ja Syyriassa.

   En ole rasistinen ketään kohtaan mutta kun historia vaan toistaa itseään... mikä venäläisissä on pielessä sukupolvesta toiseen?

   • Mitkä maat ryöstettiin?Kirjoittaja keksii omasta päästään kummallisuuksia.Sotimalla yleensä rajat siirtyvät:Suomi hyökkäsi ryösti maat Karjalasta ja itä-Karjalasta,miehitti tappoi Neuvostoliiton kansalaisia.Sodan häviäjäosapuoli tässä Suomi sai ansionsa mukaan. joutui luovuttamaan ryöstämänsä alueet alkuperäiselle omistajallen niinkuin kuuluikin.


   • JoBäckman kirjoitti:

    Mitkä maat ryöstettiin?Kirjoittaja keksii omasta päästään kummallisuuksia.Sotimalla yleensä rajat siirtyvät:Suomi hyökkäsi ryösti maat Karjalasta ja itä-Karjalasta,miehitti tappoi Neuvostoliiton kansalaisia.Sodan häviäjäosapuoli tässä Suomi sai ansionsa mukaan. joutui luovuttamaan ryöstämänsä alueet alkuperäiselle omistajallen niinkuin kuuluikin.

    Bäckmanin historia on kuin piru lukisi raamattua.

    Tavattuaan presidentti Ahtisaaren Moskovan Kremlissä 1994 Jeltsin sanoi: "Minä katson, että Karjalan liittäminen oli epäilemättä stalinistista politiikkaa, totalitarismin hyökkäyspolitiikkaa, emmekä me presidentti Ahtisaaren kanssa missään tapauksessa hyväksy sellaista."

    Neuvostoliitto ryösti siis Karjalan Suomelta vääryydellä eikä olisi sitä palauttanut Suomelle vaikka jatkosotaa ei olisi käytykään.

    Jatkosotaan syyllisiä olivat Stalin ja Molotov koska eivät noudattaneet talvisodan rauhansopimusta vaan halusivat liittää koko Suomen Neuvostoliittoon. Vain saksaan tukeutumalla Suomi saattoi sen estää.

    http://www.lausti.com/articles/ajantasa/viro.html

    Noitten tapahtumien historioissa siteerataan usein Vjatšeslav Molotovin saarnaa, jonka Liettuan tyrmistynyt ulkoministeri Vincas Krėvė-Mickevičius sai kuulla Moskovan Kremlissä kesäkuun viimeisen päivän myöhäisenä iltahetkenä tuona kohtalokkaana vuotena 1940. Molotov suositteli kuulijalleen realismia, sillä Liettua ja muut Baltian kansat, ”Suomi mukaan luettuna”, tullaan liittämään neuvostokansojen kunniakkaaseen perheeseen.

    Kauttakulkusopimus Saksan kanssa syksyllä 1940 esti Neuvostoliiton hyökkäyksen Suomeen. Suomen olisi ollut järjetöntä alkaa häätää saksalaisia pois Suomesta kun Molotov oli hakenut marraskuussa 1940 Hitlerin suostumusta Suomen sovjetisointiin.

    Saksa halusi hyökätä Neuvostoliittoon ja Suomen oli järkevintä liittyä sotaan omilla ehdoillaan.

    Taistelut voitiin niin viedä Itä-Karjalan korpiin ja Etelä-Suomi säästyi sodan tuhoilta.


  • Venäjä on myöntänyt että Suomelle tehtiin vääryyttä talvisodassa. Eikä Karjalaa olisi palautettu Suomelle vaikka jatkosotaa ei olisi käytykään.

   Eli vääryys olisi joka tapauksessa jäänyt korjaamatta. Suomalaisten on syytä olla tästä katkeria.

  • Venäjän viimeisin vääryys on Sandarmohin joukkohaudan epätieteellinen kaivelu. Maata heiteltiin isoilla lapioilla ja tuhottiin mahdollisia todisteita.

   Arkeologiset kaivaukset tehdään pienillä lastoilla ja harjoilla. Pienikin muinaisjäänne voidaan niin havaita.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   243
   2722
  2. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   2271
  3. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   148
   2165
  4. Sofia nuolee shampanjapulloa instassaan

   Laittoi storyyn, on Stefun ja kavereidensa ja Stefun siskon kanssa bilettämässä Hangossa. Nuolee kallista shampanjapulloa... iljettävä video.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   77
   1115
  5. Stefun sisko Charlotta laittoi Sofiasta sydänvideota omaan instaansa

   Stefun suku on ottanut avosylin Sofian sukuunsa. Chaali joka ei ikinä laittanut mitään Martinasta, laittoi julkisena videopätkää omaan instaansa, joss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1067