Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

SUOMALAISET JA VENÄLÄISET AUDI-KUSKIT

idänjalännenerot

Saksassa autobahnilla ajetaan kovaa ja siellä on edelleen osuuksia joilla voi mennä niin lujaa kun koneesta lähtee, mutta siellä osataan ajaa. Saksalaiset Mersun, Bemarin, Porschen ja Audin ajajat eivät sikaile ja häiritse muita tielläliikkujia öykkärimäisellä käytöksellään. Myös muissa sivistyneissä länsimaissa autoilu on sujuvaa ja kanssa-autoilijoita pääasiassa kunniotetaan merkistä ja mallista riippumatta. Lisäksi jalankulkijoiden ei tarvitse pelätä henkensä puolesta ylittäessään tietä sillä auto pysähtyy varmasti oli siinä keulassa mikä merkki hyvänsä. Sitten taas takasin tänne itä-Eurooppaan Suomeen ja Venäjälle missä liikennekulttuuri on kun kehitysmaissa. Täällä on kahta ääriporukkaa jotka ovat liikenteen riesa. ne jotka jurnuttavat jollakin VW Pololla tai Kia Picantolla kahtakymppiä taajamanopeusalueella, auto huojuu kaistan laidasta laitaan ja välillä käydään vastaantulijan kaistalla ja välistä vauhti nousee ja laskee taas. Sitten on ne separatistit jotka kuvittelevat että mitkään nopeusrajoitukset tai muutkaan säännöt liikenteessä eivät koske heitä, ja vain sen takia että auton keulamaskissa on neljä rinkulaa limittäin, eli Audi-kaaharit. Talla pohjassa sauhutaan taajamissa ja moottoriteillä, ohitellaan oikealta ja vasemmalta, kiilaillaan kiihdytyskaistoilta eteen ja usein ohituksen jälkeen jäädään siihen eteen jarruttelemaan muiden menoa. Heissä on sitä samaa röyhkeyttä mitä kasakoilla ratsastaessaan pitkin aroja ryöväten ja raiskaten, välillä vodkaa ja ripaskan tanssia ja taas pahoja tekemään. Kun täällä pääsee saksalaisen laatuauton omistajaksi, niin kusi nousee päähän, yhtäkkiä se tavallinen maatiais-suomalainen tai venäläinen kuvittelee olevansa joku ubermench vaikka kummankin kalloja mitattaessa jäätäisiin kauas saksalaisten sodanaikaisita standardeista.

30

628

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sokeaKateus

      Et vain olisi kateellinen? Ei se ylinopeuden ajaminen ole mitenkään automerkistä kiinni, mutta ilmeisesti et raivossasi huomaa? Ei järkevä ylinopeus olisi mikään ongelma tai vaara jos nämä kotipoliisit eivät alkaisi tekemään temppujaan ja häiriköimään.

      • Eikötehotriitä

        Taitaa yksinkertaisuus olla joillakin valttia.


      • idänjalännenerot

        Kateelliinen mille? Sä et tiedä minusta ja minun suvusta yhtään mitään. Toki voit keksiä vaikka miten ilkeitä tapoja nimitellä ja sättiä, mutta ei osu eikä uppoa. Kaikkein eniten ottaa päähän se että niin monta pientä lasta tapetaan suojatielle vuosittain, ja usein syypää on joku Audi-natsi joka kaiken kukkuraksi kaahaa pois paikalta. Sellaset kuuluis istuttaa sähkötuoliin


      • noloaSinulta

        Kyllä juttusi kuulostaa kateudelta. Ei noissa ainakaan ole mitään totuuden kanssa yhteistä. Kateus tekee sinut sokeaksi ja näet punaista kun joku ajaa tyylillä paremmalla autolla kuin sinä.


      • idänjalännenerot

        Ei voi olla kateellinen surkimuksille jotka yrittävät pönkittää itsetuntoaan jollakin autolla. Useat Audia ja Bemaria ohjastavat äijät kuvittelevat tosissaan että siihen pieneksi jääneeseen pippelin tynkään tulee lisää kokoa kun reuhaa tuolla maanteillä kun vähämielinen. Lisäksi he luulevat ettei heille voida mitään. Kuitenkin sitten päädytään Mondeon takapenkille selittelemään poliiseille itku kurkussa mitä tuli tehtyä. Bye bye ajokortti. Mutta se on tätä röyhkeää slaavilaisuutta.


      • koitaparantua
        idänjalännenerot kirjoitti:

        Ei voi olla kateellinen surkimuksille jotka yrittävät pönkittää itsetuntoaan jollakin autolla. Useat Audia ja Bemaria ohjastavat äijät kuvittelevat tosissaan että siihen pieneksi jääneeseen pippelin tynkään tulee lisää kokoa kun reuhaa tuolla maanteillä kun vähämielinen. Lisäksi he luulevat ettei heille voida mitään. Kuitenkin sitten päädytään Mondeon takapenkille selittelemään poliiseille itku kurkussa mitä tuli tehtyä. Bye bye ajokortti. Mutta se on tätä röyhkeää slaavilaisuutta.

        Ymmärrys vähäinen ja sekin hukassa.
        Voiko joku vielä tänäpäivänä olla noin tavi, että kuvittelee jotain yhteyttä ihmisten luonteenpiirteiden ja automerkkien välille.
        Niin mersu, audi, bmw kuin mikä tahansa muu merkki on kenen tahansa saatavilla(uutena tai käytettynä), joten reuhaamisesi parilla merkillä ajavia kohtaan on jos ei kateutta niin ainakin erikoisen typerää.


    • AudijaSkodaurpotriehuu

      Kirjoitus naulan kantaan. Pakko myös tuoda esimerkkinä USA, jossa autoilu pelaa jouhevasti ja sujuvasti ottaen huomioon valtavat massat. Miellyttäviä autoja siellä on kyllä tehty jokunen vuosi.

      • idänjalännenerot

        Kyllä, ja lisäksi USAssa on todella tiukat lait ja poliisi on tosissaan. Amerikkalaiset autot on tosi hienoja ja niissä on mukava matkustaa.


      • ruuhkassaEiVoiKaahata

        Lillut alustat toimivat ihan hyvin suorilla ja leveillä teillä, mutta meillä on kaarteita, kurveja ja töyssyjä kapeilla teillämme ja kaduilla.


      • ggggggttt
        ruuhkassaEiVoiKaahata kirjoitti:

        Lillut alustat toimivat ihan hyvin suorilla ja leveillä teillä, mutta meillä on kaarteita, kurveja ja töyssyjä kapeilla teillämme ja kaduilla.

        Just, ja sen takia paras valinta on amerikkalainen Jeep tai brittiläinen Range. Saksalaiset lelut kuuluu leikkikentälle.


    • RYSLERI

      Ei noi nykyiset jenkkivehkeet oo koskaan menestynyt Euroopassa.Omituinen muotoilu,helevetin huono laatu,huoltopisteiden harvinaisuus,kuka niitä riesakseen ottaa kun samaan hintaan parempaakin saatavilla.Lisäksi noista ei saa oikeen mitään vaihdossa.

      • Eiiskeskodataijapsi

        Halvalla saa hyviä Craisuja ja muita jenkkejä, huotopisteistäsi en tiedä mutta jokainen normaali mies saa kyllä autonsa huollettua.


    • idänjalännenerot

      Moni hyväpalkkainen virkamies tai -nainen ajaa ihan mielellään jollakin Mondeolla tai Avensiksella. Se riippuu ihan arvomaailmasta ja sivistyksestä. Nämä jotka täällä huutelevat ja kehuskelevat että ovat Audinomistajia ja sen myötä ylempää porukkaa, ovat tosiasiassa ihan onnetonta roskasakkia. Heillä ei ole mitään asiaa hienostuneiden ja sivistyneiden ihmisten seurapiireihin jossa rahasta ja autoista puhuminen on rahvaanomaista ja moukkamaista.

      • mietintään

        >Moni hyväpalkkainen virkamies tai -nainen ajaa ihan mielellään jollakin Mondeolla tai Avensiksella.<

        Ja ihan yhtä moni tai jopa useampi ajaa BMW:lä, Mersulla tai Audilla ja ihan kehuskelematta.
        Kenen arvomaailma se onkaan nyrjähtänyt?


    • Voikunsaismesen

      Aika surullista jos joku Audin omistaminen on sivistyksen mittari. Tavisauto taviksille.

    • mark001
    • Nichts

      Roima ylinopeus on Audi kuskin ainoa keino päästä muista ohi. Ensin jäädään kiihdytyksessä ja sitten kun höllää kaasua tullaan vähän ajan kuluttua roimalla ylinopeudella. Audi on etana. Eikös ne rinkulatkin edusta neljää konkurssikypsää automerkkiä, jotka aikoinaan yhdistyivät luodakseen ainutlaatuista Teknistä Sekundaa.

    • eionnekskaikki

      Siis ei voi yleistää, mä tunnen fiksuja ja sivistyneitä Audin omistajia joiden ei tarvitse todistella mitään auton ratissa, heidän meriittinsä tulee jostain millä on todella merkitystä. He eivät myöskään naura ja pilkkaa toisten autoja, ammatteja tai muuta.

    • dsdsss
    • Anonyymi

      Normaalia menoa nykyään. Kaupunkialueilla ajetaan 70 . . 100 km/h paikoin. Ajat ovat muuttuneet. Kukaan ei valvo eikä välitä. Meno on kuin Venäjällä.

    • Anonyymi

      Heikon itsetunnon omaavat ajavat näillä Audi koslilla.

      • Anonyymi

        Joo. Audikuskit ei osaa ajaa kuin ylinopeutta. Siihen ne taidot sitten jääkin.


    • Anonyymi

      Yhteistä kaikille näille bemu/audi/mesekuskeille on se, etteivät suostu ajelemaan kenenkään perässä maantiellä, ohi vaan vaikka väkisin. Se on sairasta.

      • Anonyymi

        Ikään kuin sinuakin vähän harmittaisi kun joku menee ohi.


    • Anonyymi

      Joo no enpä voi oikein yhtyä noihin havaintoihin. Sakemanniautojakin on hyvin paljon liikenteessä ja valtaosa niistäkin ajaa ihan siististi, ja onpa toisaalta tullut nähtyä perseilyä ihan muun merkkisilläkin autoilla. Joillekin vaan ilmeisesti jää mieleen juuri se Audi tms. joka pyyhkäisi ohi vaikka menihän siinä moni muukin.

    • Anonyymi

      Saksassa osataan ajaa, ja tärkeä osa sitä osaamista on että nopeampien annetaan mennä ohi ilman turhaa hermoilua ja ollaan hyvinkin tarkkana ettei vahingossakaan tukita kaistaa kun joku on tulossa ohi.

      • Anonyymi

        Niin Saksassa ajavat, mutta täällä Suomessa ei Audi ja BMW kuskit osaa ajaa ohi vaikka olisi miten vaarallinen paikka, ja mihin teillä on aina niin helvetin kiire? lähtekää kaksituntia ennemmin matkaan niin ehditte perille ajoissa tekemättä niitä turhia ohituksia.


    • Anonyymi

      Paljonkin autobaanoilla ajavana sanoisin että Meset, BMWt ja Posset menee usein lujaa mutta ei häiriköivästi. Audi oli ennen mielestäni yleisin merkki jolla oli tarvetta ajaa kovaa. Nyt hieman tasaisempaa. Tesloja ei paljon näe kovaa ajavien joukossa varmaankin kun sähköautoilijat on yleensä silmä tarkkana ettei jo muutenkin heikko range putoa entisestään. Uutena häirikkönä autobaanoilla on kourallinen, ja enemmässäkin määrin, skodisteja jotka ajattelevat kuuluvansa vasemmanpuolimmaiselle kaistalle. No kait kaikki autot kulkee sen kun skodakin nykyään, mutta kiihtyvyys noilla mosseilla on riittämätön tuolle kaistalle.

    • Anonyymi

      Yhtäläisyyksiä kyllä löytyy ja paljon Suomalaisiin ja Venäläisiin Audi toheltajiin.
      Mukaan kyllä voi laskea mielestäni Mersu, BMW ja Volvokuskit jotka kuvittelevat itsestään liikoja.

    • Anonyymi

      Audikuskit luulee olevansa parempia. EIVÄT OLE.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe