Seuraavana Mauriopol

matsia

Antakaas veikkauksia kuinka nopeasti Mauriopol vapautetaan Kiovan fasistien otteesta?Ennen kesää uskoisin,Porosenkon paettua maasta.Kiovassa meinaan tyytymättömyys kasvaa "Konvehti-Petroon".Motivaatio on kuulemma nollassa armeijassa ja tappiot karmaisevat.Missä viipyy jenkit???

26

100

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suklaahymyt

      Juhannuksena veikkaan minä.Konvehti petro päästetään sitä ennen päiviltä!

      • ryssänvihaaja

        ole sinä ryssän trolli hiljaa


    • ryssänvihaaja

      ryssien trollaajat vauhdissa näköjään!

    • voityhmyydenpoljoutta

      Trollit ne täällä vai kirjoittelee typeryyksiä 300 euron kuukausipalkalla. Jos tekee tyhmyyttään töitä tuollaisella palkalla, niin ei tietenkään voi olettaa, että kirjoitusissa olisi mitään järkeä. Teitä pidetään töissä orjapalkalla ja sillä välin Vladimir pistää satoja miljardeja venäjän kansan rahaa liiviinsä ja lähimmille rikostovereilleen. Aloittaa sodan siellä, toisen täällä, jotta kukaan ei huomaa, mitä hän todellisuudessa puuhastelee. Ja jos joku jakaa opposition lehtistä metrossa pääsee sitä istumalta vankilaan. Venäjä alkaa olla todella lähellä pohjois-Koreaa ja kansaa viedään kuin pääsiä narusta. Miten käy näille Vadimirin propakandan levittäjille kun tuuli kääntyy. Taitavat joutua lähtemään ensimmäisellä junalla Siperiaan, miettimään mitä tuli kirjoiteltua. Ei muuta kuin onnea ja menestystä sinne venäjälle

    • mark001
    • worldpolitics

      Ajatelkaa mitä palkkaa Merkel ja Hollande saavat ja mitä Usan poliitikot saa palkkaa ja silti
      ne hyssyttelee ja ei tee mitään Ukrainan suhteen.Tuntuu että Eurooppa ja Usa on tehnyt
      sopimuksen Venäjän kanssa ja tavallisella pulliaisella ei ole nokan koputtamista asian suhteen.Taitaa olla niin että kaikki bisnekset ja politiikka hoidetaan salassa hienoissa
      salongeissa ja suurella rahalla mutta medialle on annettu lupa kritisoida Venäjää ja näin
      on katsottu että kansalaiset voivat päästää höyryjä ulos mutta politiikka on sovittu ajat sitten
      Sama Kreikan kanssa.Anneteaan nuhteita,kovistellaan ja media kritisoi Kreikkaa mutta
      kulissien takana on sovittu asioita joita tavallinen kansa ei tule koskaan tietämään.

    • natsia

      Alottaja ilmiselvästi Pietarin trollitehtaan surkea luikurinlaskija! Ainoa totuus tuossa aloituksessa on, että Putlerin johtamat fasistit todellakin tulevat valloittamaan Mariupolin.

    • ex-trolly

      Kansalaisaloite.fi osoitteesta löytyy aloite, jossa vaaditaan poistamaan venäläisiltä maanosto-oikeus Suomessa. Käykää JOKAINEN se allekirjoittamassa. Ei meidän sinisilmäiset päättäjät muuten ymmärrä mitään asialle tehdä. Levittäkää tietoa aloitteesta kaikille keskustelupalstoille ja ihan joka paikkaan

      • rahakas

        En meinaa allekirjoittaa.On ollut erittäin hyvä että Venäjän rahamiehet ovat tuoneet ostoillaan rahaa suomeen.Jokaisella lomareissullaan tuovat reilusti rahaa.Joten USAN politiikan vuoksi en halua venäläisten ostohaluja estää!


    • punikkija7kääpiötä

      Eiköhän nuo Venäjän fasistinatsit jatka hyökkäyksiään sivistyneeseen maailmaan kunnes länsi veetuuntuu todella lyö seipään Putinin kurkkuun.

      Tärkeintä on tuhota kaikki se minkä venäläiset valloittavat.

    • kuinkas

      Venäjän "UUSRIKKAAT" ovat ostaneet kansalisilta rosvoamillaan rahoilla puoli Caribiaa!
      Ne putinin kätyrit unohtamatta itseään vladimiria!

    • näinon007

      Pian nämä Putlerin trollit joutuvat häpeän hiljaisuuteen : (
      Mutta sääli olisi vääryyden takia tappaa venäjän harhaan johdettuja sotilaita. Näille Trolleille sen mielummin soisi, heille on mahdollista myös tiedon saanti todellisesta tilanteesta : (

    • sodan_kulku

      Sodilla on tavallisimmin kaksi tarkoitusta: 1) valtaussodassa pyritään saamaan lisää alueita ja 2) puolustussodassa yritetään pitää alueet ennallaan.
      Sotatoimien jälkeen vasta nähdään kuka on se voittaja joka pääsee jakamaan voittajan oikeutta. Sodan hävinnyt osapuoli saa tavallisesti maksaa sotakorvaukset ja voittaja pääsee nauttimaan "voiton päivän" kunniasta.
      Näin ne sodat yleensä kulkee.
      Poikkeuksen voi muodostaa ainoastaan totaalinen ydinasesota jossa kaikki kärsivät täystuhon.

      • blueswin

        venäjä voittaa satavarmasti!Sotilaskaveri kertoi hiukan venäjän voimasta ja voin sanoa huh huh!Kannattaa naton 2 kertaa miettiä mitä tekee!


      • punikkija7kääpiötä

        Ja huumorilla sisään...


      • Russianhater
        blueswin kirjoitti:

        venäjä voittaa satavarmasti!Sotilaskaveri kertoi hiukan venäjän voimasta ja voin sanoa huh huh!Kannattaa naton 2 kertaa miettiä mitä tekee!

        Ole sää wittu hilijaa!!!


      • jenkithäviää

        Venäjä voittaa.Kiina liittyy mukaan riistokapitalistien vastustajiin.Tänään Kiinalta kovaa tekstiä länsimaille.Miehittäjät pois Euroopasta!


      • sappiass
        jenkithäviää kirjoitti:

        Venäjä voittaa.Kiina liittyy mukaan riistokapitalistien vastustajiin.Tänään Kiinalta kovaa tekstiä länsimaille.Miehittäjät pois Euroopasta!

        Jep, toivotaan, että Putler pian vapauttaa Varsovan ja Berliinin miehittäjiltä! Ja mikseipä poista riistäjäporvareita myös Pariisin ja Lontoon valtakeskittymistä!


    • arvuutellaan_nyt

      Veikkaanpa, että Mariupolin jälkeen tulee Kiova. Ja tämän jälkeen voikin alkaa arvuutella eli kumpi tulee ensin Tallinna vai Helsinki? Kumpaa Nato tukisi?

      • sindo.44

        Natolla venäjä pyyhkii perää.Ei Putin ole niin hölmö että lähtee suolla niitä vastaan tappelemaan.Antaa ohjusten tehdä työ!Amerikkalaiset miehittäjät pois euroopasta!


      • Venäjä miehittää alueita euroopassa, ei mikään muu maa.


    • Mikäli Putinia ei saada pois vallankahvasta niin hyökkäys Mariupolin saartamiseksi alkanee huhti-toukokuussa. Mutta pidän melkoisen todennäköisenä ettei Putin ole vallassa vuoden loppuun asti.

      • ei-poistu

        Sinun poistuminen palstoilta on todennäköisempää kuin Putinin poistuminen presidentin virasta.Sekös jenkkejä v.i.t.u.t.t.a.a!


      • ei-poistu kirjoitti:

        Sinun poistuminen palstoilta on todennäköisempää kuin Putinin poistuminen presidentin virasta.Sekös jenkkejä v.i.t.u.t.t.a.a!

        No joo, eka kohdassa olet oikeassa, ainakin siten että minä lähden ennen Putinia, koska minä olen täällä vain käymässä, parempaankin voin harrasteaikani käyttää.

        Jälkimmäiseen kohtaan semmoinen että "jenkit" on vain sinun päässäsi, kuten muillakin kavereillasi, siellä Pietarin tehtaalla.


    • hiigrdryyguguguguy
    • Kannanotto

      Kannanotto:
      Ukraina on tietääkseni suvereeni valtio, kaikki sotilaalliset sekä puolisotilaalliset toimenpiteet ovat siis sotatoimia itsenäistä valtiota vastaan.
      venäjämielisten "siviilien" tekemät provokaatiot ukrainan valtion viranomaisia vastaan on katsottava terroristitoiminnaksi.
      Nyt jos katsotaan ukrainan tilannetta taaksepäin ja ajatellaan omilla aivoillamme vaikkapa Maidanin aukion tapahtumia, jolloin ammuttiin tavallisia ihmisiä ja poliiseja tarkka-ampujien johdosta, niin voimme tulla sellaiseen päätelmään että tämänkin takana on ollut venäjä, saattaakseen ukrainan valtion kaaokseen
      Tämän johdosta on hyvin helppoa päätyä totuuteen joka on täysin todistettavissa että venäjä on tässä takapiruna ja jos tähän ei puututa niin tämä vaan laajenee ja laajenee.
      Ja kaikki vapaaehtoiset sekä palkkasotilaat ovat mielestäni puolustamassa suvereenia valtiota ja sen ihmisiä.
      Jos Ukrainan venäjämieliset haluavat olla venäläisiä ja venäjän valtiohan haluaa heitä niin menkööt rajan yli venäjälle, ollakseen venäläisiä,
      Ukrainalla on viralliset rajat olemassa kartalla joten kaikki muutokset siihen ovat laittomia.
      toisekseen krimi kuuluu ukrainalle ja venäjän laivasto tukikohta siellä on vain ja ainoastaan vuokrattuna venäjän valtiolle.
      kun ja jos tämä konflikti joskus selviää niin on hyvin varmaa että ukraina ei varmastikaan tule jatkamaan kyseistä vuokrausta venäjälle.
      kaikki ulkopuoliset vapaaehtoiset sekä ammattisotilaat siis puolustavat suvereenia valtiota.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      144
      2467
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      178
      1491
    3. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      100
      1271
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1187
    5. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      99
      1169
    6. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1092
    7. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      96
      1065
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      49
      1037
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      1010
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      72
      931
    Aihe