Maailman raskain taakka

todellaruma

Ei tällä palstalla olevilla naisilla ainakaan ole sellaista katkeruutta kuin mulla eli olla todella ruma. Mikään ongelma maailmassa ei ole naiselle niin paha asia kuin olla poikkeavan ruma. No kiva, että teillä menee hyvin. Jotku valittaa pikku ongelmista ja pieniä ne tosiaan on muhun verrattuna. Koko maapallolla ei ole ainoatakaan naista jolla olis niin paha ongelma kuin mulla joten ulkonäön lisäksi saan kantaa ainoana naisena maailmassa näin hirveän kohtalon.

27

167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuulostaapa kurjalta, että ulkonäkösi on sinulle muodostunut raskaaksi taakaksi. Oletko mahtanut kuulla jotain ikävää joltakulta, joka on loukannut sinua? Ulkonäön haavoittava arvostelu voi tehdä syvästi kipeää.
      Kuitenkin viime kädessä sinun on pystyttävä hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet. Sinun on opittava puhumaan itsellesi kauniisti ja näkemään itsesi arvokkaana ihmisenä. Tähän voit tarvita apua. Onko sinulla ihmisiä, joiden kanssa voit keskustella? Voit myös hakeutua esim. terveyskeskuspsykologin luokse. Kirkon diakoniatyöntekijältä voit myös varata keskusteluajan, jossa voit luottamuksellisesti käydä läpi kuulumisiasi.

      Toivotan sinulle matkaa, jonka jälkeen voit kirjoittaa: olen kaunis sellaisena kuin olen!

      Meiju, diakoni

    • katsojansilmissä

      En tie kuinka ruma oot mut jos sulta löytyy haarovälistä naisen vehje niin kyllä sut joku mies huolii. Rumuus voi olla monellekin hyve. Ruman kuvitellaan olevan uskollisempi ainakin jos on huono itsetunto rumalla. Lisäksi ei tarvitse itsekään panostaa ulkokuoreen jos kumppanikaan ei sitä tee.

      • todellaruma

        Olen minä kyllä elämäni aikana panostanut paljonkin ulkonäköön eli kysymys ei todellakaan ole siitä etten olisi välittänyt ulkonäöstäni. Olen ollut aina normaalipainoinen jopa hoikka, syönyt terveellisesti, pukeutunut kauniisti, siististi ja huolehtinut hygieniasta todella hyvin ja hiukset ovat siistit ja joskus meikkaankin, mutta mikään ei ole kaunistanut oikeastaan yhtään koska omille piirteilleen ei voi mitään. Leukapiirteeni ovat yli puolet kasvojeni koosta joten ei niitä meikeillä voi peittää.

        Siis kasvojeni pahin alue on juuri leukapiirteet, muut osat kuten suu, nenä ja silmät menee ihan normaalinrajoilla, mutta leukapiirteeni pilaa kokonaisuuden totaalisesti. Kasvoni ovat siis luonnottoman pitkät leveät ja suuret ja koska suuni, nenäni ja silmäni ovat aika pienet niin ne eivät sovi näin valtavan kokoisiin kasvoihin joten tältä osin jo on hirveää epäsopusuhtaisuutta.

        Vartalo on yhtä kamala eli luonnottoman suuret luut pituuteeni nähden joissa hartiat ylileleveät, samoin selän ja rintakehän pituus ja leveys on suhteetonta. Rinnat täysin pilalla roikkuvuudeltaan ja malliltaan, onneksi ne voi peittää rintsikoilla ja vaatteilla. Paljoaa ei voi siis tehdä tuskin edes plastiikkakirurgi auttaa.

        Vaikka kuinka hyväksyisin itseni nii ei se muuta muiden ihmisten suhtautumista, luonteesta viis kun näin pahan näköinen niin ei ihmiset enää osaa suhtautua normaalisti.


    • Gruble

      Minä olen pitkän elämäni varrella tavannut tasan kaksi ihmistä, jotka voi luokitella useimpien ihmisten mielestä rumaksi. Oli mies ja oli nainen.
      Nainen oli työkaverini. Hänen ulkonäköään en ala kuvailla, mutta "ongelma" ilmeni kasvoissa. En usko että kukaan pelkän ulkonäön perusteella häneen mitenkään todennäköisesti olisi hullaantunut, mutta kun oppi tuntemaan tämän ihmisen, kasvot jäi taka-alalle. Hän ei ollut katkera. Hän oli tasapainossa itsensä kanssa ja tuntui ja näkyi!
      Mies sitten. Häneen tutustuin erään valokuvausprojektin kautta, ja kasvoissa hänenkin ongelmansa ilmeni. Oli todella silmiinpistävä.Hän kärsi siitä ja oli katkera ihminen Ja se kuului ja näkyi. Hän oli luotantyöntävä. Rasittava ja väsyttävä ihminen. Hirvittävän negatiivinen KAIKESTA!
      Ei voi kiistää, etteikö ensivaikutelma ole se tärkein. Mutta kun se ei ole pelkästään ulkonäkö, se on se sanaton ja näkymätön viestintänä joka ilmaisee niin valtavasti enemmän kuin visuaalinen! Ihmistä ympäröi sellainen näkymätön "aura" jota tulkitsemme tiedottomalla tasolla. Vähän kuin eläin joka "haistaa" pelon, vihan, vaaran ja ystävällisyyden. Kehonkielen ja tuon auran avulla.
      Elämme vain niin materiaalisessa maailmassa ikävä kyllä, että kaikki pinnallinen on tullut useimmille meille suorastaan elintärkeäksi. leikellään sieltä, suurennetaan täältä, pienennetään tuolta. Ja kuitenkin se ihmisen sisäinen minä elää siellä alla ajan ja voi pahoin! Vaikka miten korea kakku, ei auta jos se on mätä sisältä. Paitsi jos haluaa pelkät koristeet. Mitä niilläkin sitten pitemmän päälle on arvoa sitten...?

    • todellaruma

      Suurimmalla osalla maapallolla elävillä naisilla on silti lähes kaikilla suht normaalin näköiset vanhemmatkin, minulla ei ollut normaalin näkösiä vanhempiakaan joten syyhän ei ole yksin minunkaan, että olen niin poikkeavan näköinen ja ruma.

      • todellaruma

        No eipä tää oo enää kauaa ongelma, ei itselle eikä muilla koska olen pian kuollut ja tuhkattu.


    • Tykkäköoot

      Tosiaan. Taakka sekin on, muiden joukossa. Kurkkaapas sellainen nimi, kuin Lizzie Velasquez.
      On meitä murjottuja muita, palaneita ja paloiteltuja, kaikenlaisia.

      • todellaruma

        No tuo Lizzie ja monet muut joita voi sanoa rumaksi johtuu heidän SAIRAUDESTAAN joten heillä on ainakin selkeä syy ja ilman tuota sairautta he olisivat normaalin jopa kauniin näköisä . . . muta MÄ olen ruma ja OUDON näköinen ihan pelkästään vaan siks koska olen syntynyt rumaksi ilman, että mulla olis mitään vammaa tai sairautta, olen siis pelkästään vain ruma koska olen vanhempieni hunoimpinen osien summa.

        Mieluummin olisin syntynyt, vaikka vammaiseksi tai jonku sairauden runtelemana niin ainakin voisin vedota siihen ja ihmiset ymmärtäisivätkin mua silloin paremmin. Mutta nyt koska olen syntymäruma ei ihmiset osaa suhtautua mitenkään päin, tää on ihmisille niin outo ja uus tilanne, ettei ne ole vastaavaan asiaan maailmassa koskaan törmänneet.


    • tykkäköoot

      Mä olen syntymätavis. Siitä sitten aikaa myöden rumentunu eri syistä.
      Tuo on totta mitä sanoit, et ymmärrystä riittää paremmin ja empatiaa, jopa positiivista kiinnostusta niille, jotka ovat sairautensa tai vammautumisensa vuoksi rujoja.
      Tavis ja syntymäruma ohitetaan.
      Vaikea sanoa sua näkemättä mitään, mut olet siis mielestäsi liian voimakkaat piirteet omaava?

      Kasvot ja hartiat..Entä oletko koskaan ajatellut korostaa sitä, mitä ei voi peittää.
      Ei kannata edes yrittää vääntää itsestään kauneusihannettaan, mitään malli ja prinsessatyyppiä, jos ei siihen ole edellytyksiä.
      Yritä katsoa toisin silmin itseäsi, 'viikinkinainen'. Löytää vahvuutesi ja korosta niitä.
      Punttisalille vaikkapa ja lihasta vaan lisää sinne leveihin hartioihin, silmille voisit kysyä asiantuntijalta apua kestopigmentointi, tai jotain. Itse en näistä tiedä, mut käy kysyyn.

      • todellaruma

        Niin tämä suuri koko naiseksi eli kaikki on kuin oikein maskuliinisella miehellä on ollut etenkin pojista ja miehistä aina valtavan pelottavaa eivätkä ole koskaan sitä ymmärtäneet saati sitten miten edes suhtautua tällaiseen naiseen joka on maskuliinisemman näköinen kuin miehet yleensä suomessa jossa miehet oikeasti ovat maailman mittakaavassa melko femiinisen näköisiä naisista puhumattakaan jotka ovat ehkä maailman femiinisimmän näköisiä. Yleensä reaktiot ovat joko kauhistuneita, mutta etenkin nuorempana enemmän naurettiin ja pilkattiin, mutta paljon oli ihan suoranaista vihaa ja inhoa.

        Turhaan mä alan mitään korostamaan, olen ihan oma itseni. Varsinkin nuorempana sitä tuli korostettua itseään esim. meikeillä ja muotivaatteilla, mutta se herätti vaan entisestään haukkumista, pilkkaa ja naurua. Mä näytin laitettuna ihan selkeältä transulta eli mieheltä joka yrittää olla muka nainen.

        Myös naiset ovat syrjineet, pilkanneet ja haukkuneet, onko se sitten ollut pelkoa, että se mun rumuus jotenki tarttuu tai ovat vaan menneet joukon mukana koska muutkin haukkuu niin ovat asennoituneet haukkujien ja syrjivien puolelle, ettei oma maine mene.

        Melko ristiriitaista silti ollu aina, että, vaikka näytän äärimmäisen maskuliiniselta joku voisi olettaa, että olen tosi karski rekkalesbo, että myös luonteeni ja olemukseni olisi hyvin maskulininen ja kova, mutta monien hätkähdykseksi olen äärimmäisen ujo, arka, hiljainen ja jopa avuton ja äänenikin varsinkin nuorempana oli todella hennon tyttösen ääni. Enkä myöskään ole pitänytkoskaan mistään miehisistä harrastuksista ja olemus on aina ollut melko naisellinen, naisen mieltymykset jne. siksi ulkonäköni myös sotii olemukseni kanssa totaalisesti.

        Niin ja en mä mikään kaunotar prinsessa ole välttämättä halunut edes olla vaan mulle olisi riittänyt ihan tavallisen normaalin naisen ulkonäkö, vaikka sitten maailman tavallisinkaan, mutta kunhan olisi ollut vain naisen luusto ja kasvot etenkin leuka, se olisi riittänyt mulle täysin.


      • hymyäsinnehyvällä

        Kyllä sinusta varmaan tuntuu pahalta, mutta kattelehan ympärillesi,ei niitä kaunottaria kamalasti ole. Koita hyväksyä ulkonäkösi jos pystyt. Itse en ainakaan tuijota ihmisiä ulkna, tuskin monet ajattelevat pahaa sinusta, en usko.


      • haeapuamasennuksen

        Masaentuneena ihminen kokee olevansa todella mitätön.Jos saat sopivasti terapiaa ym ja masennuksesi häviäisi niin itsetuntosi kasvaisi ja näkisit itsesi varmaan nätimpänä. Tsemiä sulle.


      • tykkäköoot

        Sä kuulostat mielenkiintoiselta ihmiseltä.
        Mä en oikeastaan ennen murkkuikääni edes ajatellut ulkonäköäni. Mua kiinnosti ihan muut asiat. Murkkuna totesin olevani tavis, kun vähänkään viitsin itseäni ehostaa. En ole viitsinyt sitä kovinkaan paljon, tarvittavasti kutakuinkin.
        Luonteen puolesta en ole hirveän naisellinen ollut koskaan ja se on se juttu, joka on jotenkin eristänyt mua monissa ihmissuhteissa. En tunne oloani kotoisaksi naisporukassa. Muutamia todella hyviä ystäviä on ja mukavia työkavereita.
        Myöhemmin ulkomuotoni muuttui sanoisinko 'vastaamaan luonnettani'.
        Ensin se melkein mursi mut, mut nyt en osaisi ajatella itseäni muunlaisena, kuin olen.
        Tässähän olen, ihmetelkää ja siirtäkää tuolinne kauemmas, jos jotakin häiritsee.. näin muistan pahimmillaan ajatelleeni. /..itutti.
        Lapset tulivat joskus kysymään ihan suoraan ja uteliaina. Ajattelin, et jos en inhota heitä, niin en kai sitten välttämättä ole niin paha, kuin oletin olevani.
        Se on jotenkin pelottavaa, kun nainen poikkeaa luonteeltaan tai ulkomuodoltaan perinteisestä kaavasta. Joku Hantta Krause esim aikanaan oli aika räväkkä, kun ei oltu totuttu.
        Se asettaa painetta siihen toiseen ihmiseen, miten suhtautua erilaiseen, riittääkö omassa kopassa kanttia ja varaa tutustua ja katsoa otain erilaista, mitä pinnan alta löytyy.

        'Luoja antakoon voimaa hyväksyä sen, mitä ei voi muuttaa, muuttaa sen, minkä pystyy ja viisautta erottaa nämä asiat toisistaan,' vanha juttu, mutta niin totta.


      • todellaruma
        hymyäsinnehyvällä kirjoitti:

        Kyllä sinusta varmaan tuntuu pahalta, mutta kattelehan ympärillesi,ei niitä kaunottaria kamalasti ole. Koita hyväksyä ulkonäkösi jos pystyt. Itse en ainakaan tuijota ihmisiä ulkna, tuskin monet ajattelevat pahaa sinusta, en usko.

        Näen oikeastaan kaikki naiset ylikauniina jopa ne joita muut pitäisivät tavallisen näköisinä ovat kauniita ainakin minuun verrattuna. Todella super kauniita on ainakin joka toinen nainen varsinkin alle 30 vuotiaissa.

        Minut taas jokainen ihminen joka minut näkee ensimmäistä kertaa elämässään niin näkee todella poikkeavaa ja äärimmäisen rumaa ja sen kullä huomaa ihmisten katseissa ja käytöksessä. Mutta kuten sanoin mulle olisi riittänyt ihan pelkästään se, että mulla olis naisen luusto ja kasvonpiirteet, muuta en olis vaatinut.

        Ihmisten käytös mua kohtaan on siis todellakin aivan kuin näkisivät avaruusolennon (tosin nekin olisi lajissaan normaaleita) koska mun ulkonäköni peittoaa mennen tullen karmeudessaan kaikki vammaiset ja sairaatkin.

        Joku vahvaluonteinen ihminen saattaisi ehkä kestää asemassani, mutta mulla ei ole vahvaa luonnetta vaan murrun yleensä pienimmästä muutenkin. Eikä mulla edes ole elämää jonka takia yrittää.

        Onneksi kumminki lähden kesään mennessä täältä.


      • haeapuamasennukseen

        Jos sulla noin pshs olla, olet pahasti masentunut, kannattaa hakea apua. Vaikestakin masennuksesta voi toipua hyvällä hoidolla. Minkä ikäinen olet, jos nyt jo haluat lähteä täältä. Masennukseen, vaikeaan kuuluu tuo halu lähteä ja kun maennus helottaa, ihmettelee miksi edes on ajatellut sellaista. Voimia päivääsi.


    • huoh
    • SallaKo

      Ei kaikki kauhistu ja vihaa ulkoisesti vaatimattomampia ihmisiä, ainakaan toiset samanmoiset. Rumuudessa ja sen syissä on turha kilpailla, tuokin Lizzie on kuitenkin ihan täysjärkinen ihminen ja häntä tuskin erityisesti auttaa mikään syy, mistä hänen ulkonäkönsä johtuu. Luuletko, että jos hän tulisi sinua vastaan, hän kauhistuisi sinua ja vetäytyisi jonnekin kauas? Tuskin. Itse vaatimattoman näköisenä koen helposti ahdistusta hyvin kauniiden ihmisten seurassa paljon helpommin kuin "rumien". Näin on monella monella muullakin. Ja Jumalla on apu ja vastaus kaikkeen! Hän osaa kyllä lohduttaa onnettomia ihmisiä ja parantaa heidän tilannettaan, tarvittaessa sitä ulkonäköäkin. Mutta ulkonäkö ei ole elämän tarkoitus. Me vaatimattomat varpuset voisimme yhdistää voimamme ja miettiä, mitä suurta voimme yhdessä tehdä. Jumala on luvannut, että mitä ikinä yhdessä sopien häneltä rukoilemme, sen saamme! Hänen sallimattaan ei mitään tapahdu ja hän on kaikkivaltias, joten jokin tarkoitus hänellä on myös ulkonäköä koskeville ongelmille.

      Täältä löytyy todella hyvää ja armollista opetusta Jumalasta (varsinki Tapani Suonto on hyvä opettaja, löytyy mm. eka ja vika jaksosta): http://www.onewaymission.fi/index.php/kotimaa/opetuslapseuskoulu/netti-opetuslapseuskoulu

      Raamattu on se tärkein väylä Jumalaan tutustumisessa: www.evl.fi/raamattu

      MIKÄ TAHANSA ON PAREMPI KUIN ITSEMURHA, jos toisten vahingoittaminen jätetään pois laskuista. Rukoilen puolestasi! Jos haluat, ota yhteyttä: [email protected] Voisimme vaikka tavata ja jutella jossain, olisin kiinnostunut auttamaan! <3

    • SallaKo

      "Mutta nyt minä tulen sinun tykösi ja puhun tätä maailmassa, että heillä olisi minun iloni täydellisenä heissä itsessään." (Johanneksen evankeliumi 17:13)

      Jeesus sanoi tuon. Hän siis tahtoo, että meillä olisi täydellinen ilo. Tämä koskee kaikkia ihmisiä ulkomuotoon katsomatta. Eli on ihmisen ulkonäön laita miten tahansa, Jumala pystyy antamaan hänelle onnen. Tämä maallinen elämä kestää loppujen lopuksi vain hetken, ja sen jälkeen alkaa iankaikkisuus. Älä riskeeraa iankaikkisuuttasi taivaassa ulkonäkösi takia! Hetki vain, niin olemme jo taivaassa, ja siellä varmasti korjataan kaikki virheet ulkonäössämmekin!

      "Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys." (Joh. 10:10) <- This includes you!

    • SallaKo

      Jumala toimii maailmassa usein vastakohtien kautta. Siunaus on kätkettynä tuskaan. Ihmissilmä ei osaa arvioida oikein.

      "sillä mikä ihmisten kesken on korkeata, se on Jumalan edessä kauhistus." (Luuk. 16:15)

      Ihmiset arvostavat ulkoista hyvinvointia ja menestystä, mutta hyvin usein menestyneet ihmiset ovat ylpeitä eivätkä ollenkaan jaksa kiinnostua Jumalasta. Ja se olisi kuitenkin elämän tarkoitus ja se kaikkein tärkein asia. Kuoleman jälkeen ei maallinen menestys merkkaa enää mitään. Kun taas ihmissilmään kaikki vastoinkäymiset näyttävät perin kurjalta. Ja kuitenkin hyvin usein on niin, että juuri nämä kärsimykset ja vastoinkäymiset ajavat ihmisen Jumalan luo. Sitten on turvattu niin ajallinen kuin iankaikkinenkin onni. Eli Jumala näkee asiat vähän toisin kuin me.

    • SallaKo

      Hyvin usein jo maanpäällisessä elämässä liiallinen menestys kääntyy tappioksi. On omituista, kuinka monet suuret tähdet ajautuvat huumeisiin, rikoksiin ja jopa itsemurhaan. Eli maallinen menestys ei vielä takaa onnea sekään.

    • tsemppiä

      Ulkoinen rumuus on toki taakka. Kuitenkin sydämen kauneus on jollekin tärkeämpi asia. Älä korosta ulkoista, vaan sitä mitä olet sisältä. Ei kaikki ihmiset katso ulkoisia asioita. Itse olen tyytyväinen ulkonäkööni ja ensimmäinen asia johon kiinnitän huomioni on se mitä ulkoisesti näen. Olen nähnyt monia ulkoisesti mitättömän näköisiä ihmisiä kauniina, koska heillä on hieno luonne tai järjetön karisma.

      Ihastuin liian komeaan mieheen ja sekin on taakka.

    • nuorinainen18

      Sama ongelma. :(

      • todellaruma

        Jos todellakin olet äärimmäisen ruma niin ruma, ettei mitään mahdollisuuksia saada miestä ja jos vielä on halut saada mies ja perustaa perhe niin voin sanoa, että turhaa sitä odottelee vuosikymmeniä ei se elämä paremmaksi muutu, vaikka kuinka odotat vaan se elämä menee paljon huonommaksi mitä enemmän ikää tulee.

        Tietenkin jos et niin välitä miehen saannista ja sulla on harrastuksia joita voit tehdä ulkonäöstäsi huolimatta tai muuta kivaa elämässä tai hyvä koulutuspohja silläkin voi saada jonku työn tosin aika moneen työpaikkaan vaaditaan edes tavallinenkaan ulkonäkö, mutta jos on todella ruma niin siinä ei oikein hyvät todistuksetkaan auta.

        Itse kadun maailmassa eniten sitä, etten tehnyt itsaria jo heti nuorena koska ei se elämä muuttunut yhtään paremmaksi kun aikaa kului ja ikää tuli lisää eli ihan turhaan jatkoin tätä paskaa ja nyt on vain mietittävä miten sitä vois lähteä melko kivuttomasti.


    • SallaKo

      Miksi pitäisi tappaa itsensä joidenkin idioottien takia? Kannattaa tehdä ulkonäkönsä eteen se minkä voi ja se on jo paljon se. Näin on minunkin kohdallani. Sen jälkeen jos jotkut dissaa niin se on heidän häpeänsä. Ei pitäisi olla mitään aihetta lyödä lyötyä kenelläkään. Ei se kauneus ole niiden kauniiden oma ansio, ihan yhtä hyvin he olisivat voineet syntyä vaatimattomampaan ruumiiseen, se ei ole kenenkään meidän oma valinta. Sellainen ihminen, joka tällaista vähemmän onnekasta ihmistä lyö lisää, on yksinkertaisesti idiootti, ääliö, kusipää, mulkku. Ei heidän tyhjäpäisille ajatuksilleen tarvitse antaa mitään arvoa, eikä edes saa.

      Viisaitakin ihmisiä löytyy tästä maailmasta ja toisin ajattelevia, ja toisia ei-niin-onnekkaita sen suhteen, millaiseen ruumiiseen sattui syntymään. Kristillinen ihmiskuva on ihan toisella pohjalla kuin maailmassamme vallitseva, ja kristillisisttä seurakunnista voisi hyvinkin löytyä hyvi' ystäviä myös elämän päähän potkimille. Ja Jumala pystyy auttamaan ulkonäön kanssa, onnellisuuden ja onnettomuuden kanssa, kaiken kanssa. Anna hänelle mahdollisuus! Hän on Jumala, joka kuolleet eläviksi tekee, ylösnousemuksen Jumala ja elämän Herra!

      Ja onhan elämässä muitakin onnellisuuden lähteitä kuin sosiaalisuus ja ihmissuhteet. Itsekin olen jonkinlainen erakko ja nautin paljon yksinolosta. Silloin ei ulkonäöllä ole siinä hetkessä minkään maailman merkitystä. On paljon, mistä nauttia, vaikkei kaunista naamaa olisikaan sattunut saamaan; musiikki, luonto, elokuvat, kirjat, hyvä ruoka ja juoma esim. Tai rukous, elämä Jumalan kanssa. Hengellinen täyttymys. Entäpä kotieläin? Niille ei omistajan ulkonäöllä ole mitään merkitystä.

      Muista, kaiken tarkoitus on Jumala. Hänestä käsin saa arvinsa ja merkityksensä kaikki muut asiat. Jos Jumala antaa meidän kärsiä, hän antaa meidän kyllä saada myös lohdutusta, jos hänen tahdossaan pysymme.

      "samoin kuin olette osalliset kärsimyksistä, samoin olette osalliset myöskin lohdutuksesta." (2. Kor. 1:7)

      • SallaKo

        Suomessa ei ole edes pakko käydä töissä tullakseen toimeen ja jos on jokin vammaan verrattava ulkonäköhaitta niin varmaan helposti saa hyvät tuet kaikkeen. Ainakin jonkun lääkärin tai psykologin tai muun asiantuntijan avustuksella. Voit omistautua ihan täysin itsellesi mukaviin ja iloa tuottaviin asioihin.


      • todellaruma

        Se onkin ollu aika kummallista touhua lääkäreiltä mua kohtaan etteivät ole koskan ohjanneet mua hoitoon tai sitten ne tietävät, että tulisi liian kalliiksi koska tää ongelma on LIIAN SUURI ongelma eli sitä ei voi edes korjata, siksi eivät ole koskaan auttaneet, veisin varmaan koko kaupungin konkurssiin jos alkaisin vaatia avustusta ongelmaani ja hoitokuluja yms. tai rahaa.

        Mä en ole ihmisen näköinen vaan varsinkin naisen irvikuva eli mun kaltaisia ei ole maapallolle muita luotu eli tää ei ole edes Jumalan tarkoitus ollut vaan lähinnä vittuilua Jumalalta. Muilla naisilla joilla on jotain ulkonäössä ongelmiam johtuu tosiaankin jostain vammasta tai sairaudesta, mutta mä olen ihan muuten vaan näin irvokkaan ruma koska sillä halutaan kostaa mulle jotain joko vanhempieni synnit tai edellisen elämäni hirveydet.


    • näinseonainajaiäti

      Naisen arvo perustuu pelkästään ulkonäköön joten jos sitä ei oo niin nainen on pelkkä nolla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2405
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      38
      1389
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      56
      1327
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1146
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1126
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1113
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      10
      1077
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1063
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1012
    Aihe