Ihminen syntyy...

olisko_näin

Jeesuksen antaman tiedon mukaan Jumalan Valtakunta on lasten kaltaisten.
Joka tarkoittaa myös sitä, että lapset ovat Jumalan Valtakunnan kaltaisia jo syntyessään, ilman pakko lapsikastetta, jota Jumala ja Jeesus ei ole määrännyt ja josta kirkko ei ota rikoksena vastuuta vaan asettaa sen valeheellisesti lapsiaan kastattavien lasten vanhempien perisynti rikoksiksi.
Koulujen, etenkin aikaisempina vuosi satoina harrastama uskonnolliset pakko koulutukset ovat turmelleet nuoria lapsia paljon. Sillä usko tulee ihmiseen aivopesu/mielen manipuloimisilla jossa ihminen, etenkin lapsi luopuu Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta lopullisesti rippikoulussa antamassa uskontunnustuksessa. Ei siinä kaikki, vaan siinä ulkoa päin tulleesta uskosta on seurtauksena myös ihmisyydestä luopuminen ja se saa nk. tosi uskovaiset tekemään Jumalan ja Jeesuksen Lain ja oppien vastaisia rikoksia KUN JUMALAN VALTAKUNNAN KALTAISUUS JA IHMISYYS ON POISTETTU ja silloin se herra jumala määrää ja ohjaa uskovaista uskossa että saatana ja sen epäjumalat ovat Jumala ja Jeesus.
Olisko oikea nimi "sairaskuntalainen?"
Kun lapsen sielullisuuden Jumalan Valtakunnan kaltaisuus ja ihmisyys on saatu ihmisestä pois, niin on mieleltään ja sielullisuudeltaan sairas. Sen sairauden laatu, ilmeneminen jne ovat yksilöllisiä. Useimmiten usko, siis usko uskovaisilla on se, että "me pelastumme" "me olemme parempia" jne ja tosi kiihkoilijat joita on papeissakin; asettavat itse itsensä Jumalan ja Jeesuksen herraksi; jopa Heidän pilkkaajaksi oppeineen eksyttäjinä, esimerkiksi näin:

Jumalan asemassa itseään pitävä:
http://keskustelu.suomi24.fi/node/10835053#comment-57305312
"teuta
8.8.2012 00:24
Kyllä minä ja paavi sen tiedämme , pitäisikö kysyä Jumalalta vielä ."

Jeesuksen Nimeen valehdellen;
http://keskustelu.suomi24.fi/node/9944923
"teuta
21.6.2011 18:31
KIITOS VAAN TARJOUKSESTA , MUTTA SULTAHAN JO LOPPUI
KOKONAAN TUO PAHNA TUSKA ., KUN TULI KESÄ JA KÄRPÄSET,
AIVAN OIKEIN OLET KOPIONUT JP :N ASIAN .Mat. 5:43-48
SE ON JOKAINEN PEFOFIILI SAA SYNTINSÄ ANTEEKSI , JOS
HÄN KATUU TEKOAAN JA TAHTOO TEHDÄ PARANNUKSEN .
JA ANOO ANTEEKSI /TEKEE RIPIN."

Törkeä Jeesuksen pilkkaus papilta. Jumala ei ole avioliittoa asettanut, eikä Jeesuskaan vaikka oli Kaanan häissä. Ja Aatamia ja Eevaakaan ei saatanaa palvellut pappi vihkinyt joten AVIOTON LAPSI ON SYNTYESSÄÄN JUMALAN VALTAKUNNAN KALTAINEN mutta kenen kaltaisia ovat valehtelijat?
http://keskustelu.suomi24.fi/node/9823701/#comment-49138876
"Mutta alkuperäiseen kommenttiin liittyen vastaan, että Jeesus oli äpärä. Siitäkin huolimatta, että ilmaisu on ruma.
Antti-pappi "

TAIVAAN ISÄÄ EI OLE lapsiakien tappaneen, tapattaneen, raiskanneen jne rikollisuudessa
JA
KENENKÄÄN EI OLE KASTETTAVA LAPSIAAN RIKOLLISSUUTEEN vaan tällä törkeällä opilla kirkko asettaa kaste rikoksistaan lasten vanhemmat vastuuseen:
http://keskustelu.suomi24.fi/node/11977916
"Hei Mirka,
Kaste ilman kirkkoonliittämistä ei ole mahdollista.
Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoonkuuluvien vanhempien on kastatettava lapsensa.
Sallikaa lasten tulla Jeesuksen opetuslapsiksi ja Taivaan Isän lapsiksi kasteen kautta!
t. Maarit-pappi"

http://keskustelu.suomi24.fi/node/9955763
"Jeesus on tie
1.7.2011 20:09
Jokainen bedofiili toiaan saa syntinsä anteeksi, jos hän antaa Jeesuksen sovintoveren virran puhdistaa sydämensä, hallelujaa kiitos Jeesus!
Jos parannusta ei tule, niin sinun raukan käy huonosti.
Keneltä, kysyi yksi mäntti?!!!
Jumalalta!"

Rikollisesti salattujen pedofiili rikollisten määrillä leukimiset...:
http://keskustelu.suomi24.fi/node/9817522#comment-57826957
"teuta
22.4.2011 22:35
Ok !se on sillälailla että Es/Lestois on 2tiedossa joista toinen on sen verran vanha että on jo kerinnyt tuomionsa kärsinyt .
sitten salassa n.7-13,
VL:n on n.100 joista 30 käsitellään , salassa n.100-400.
En tiedä mitä varten pitäisi vielä muuta tietää."

USKONVAPAUTTA KOSKEVA LAKI EI ANNA OIKEUTTA RIKKOA MUITA LAKEJA.
ja uskovaisia, pappejakaan ei ole vapaudettu Lakien noudattamisista.
http://keskustelu.suomi24.fi/node/9864171
"teuta
14.5.2011 16:22
Ei tuosta ÄLÄ TAPA käskystä , tarvii sen enenpää ymmärtää
kun mitä siinä lukee ."

http://keskustelu.suomi24.fi/node/9955763
"Jeesus on tie
1.7.2011 20:09
Jokainen bedofiili toiaan saa syntinsä anteeksi, jos hän antaa Jeesuksen sovintoveren virran puhdistaa sydämensä, hallelujaa kiitos Jeesus!
Jos parannusta ei tule, niin sinun raukan käy huonosti.
Keneltä, kysyi yksi mäntti?!!!
Jumalalta!"

jne...

Rippi, rippikoulutus, salarippi jne ei ole Jumalan ja Jeesuksen asettamia vaan rikollisen kristinuskon herrojen oppia joilla pyritään salaaman mm kirkon, seurakuntien sisäisiä rikoksia kuten pedofiili rikoksia.
Ripittäytyminen papeille syntien anteeksi saamiseksi on eksytys. Jumalan Valtakunnan ja jokaisen ihmisen väliset suhteet ei kuulu papeille tai seurakuntalaisille.

Jumala ja Jeesus ei ole piispoille, papeille jne virkoja jakanut joten miettiköön jokainen mistä ja kenen palvelejoiksi ovat alkaneet väärää todistusta jakavina eksyttäjinä.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uskon_uhreille

      Kun itsensä Jumalan asemaan laittanut eksyttäjä todella kiihtyy ja osoittaa OMAA MAHTAVUUTTAAN SAIRAASTI niin vaikuttaa kuin sellaisella ei ole minkään laisia rajoja!
      Sellaisiksi EI ihmistä luotu vaan sellaisiksi rikollinen kristinusko opeillaan AIVOPESEE lapsiakin. Monet koululaiset ovat jo alaluokilla tulleet pilkatuiksi eri lahkolaisten toimesta jne joten se sairas aivopesu on hengellisesti ihmisen muokkaamista sairaaksi.
      Kun "entisestä" Jumalan Valtakunnan kaltaisesta ihmisestä tulee tosi paha peto, niin sellainen asettaa itsensä rikollisesti kaikkien Jumalallisten ja ihmisyyden Lakien herraksi itseään Jumalan herrana pitäen ja sairaasti loukkaa ihmisyyttä ja ihmisyyden arvoja itse ne menettäneenä omaa järjettömyyttään toisiin tartuttaen.
      Esimerkiksi tällainen asennoituminen ihmiseen, jopa vainajaan, TAPPAJANA, TAPATTAJANA, NEKROFIILI RIKOLLISEN JNE on niin pahaa saatanallisuutta, että kyseessä on mielestäni sairasta sairaammasta ilmiöstä:
      "teuta: Uskosa 11.4.2011 12:15
      TÄSSÄ KERROTTU SYNTIEN ANTEEKSI SAANTI :
      On jokin asteen ero , siitä mitä Jeesus on luvannut ja
      se oli Murhan synninkin anteeksi antamisessa . Varmsti
      voidaan määritellä , niin kuin joku jo sanoitikin , nämä
      raiskaukset oli heti murhan jälkeen , Kuinka nyt sanotaan
      kun murhan synnin saisi myös henkilökohtaisia syntejä
      saada anteeksi . Älkää kinatko epätietoisina asioista jota
      örvelö ja savon ukko ette tiedä ja nyt on tullut(ei tuomari )"

      Siis "nämä raiskaukset oli heti murhan jälkeen" nekrofiili rikollisen tekoa ainakin minun on vaikea ajatelle muuksi kuin sairasta sairaammaksi ilmiöksi.
      Minun Jumala ei ole tuollaista luonut vaan Jumalan luomasta; Jumalan Valtakunnan kaltaisesta ihmisestä on kirkko AIVOPESSYT tosi pahan sairaan.
      Jos ei edes vainajana saa ruummishuoneella rauhassa odottaa ruumiinsa viimeistä matkaa, ilman että tulee raiskatuksi, niin jotain sanomattoman sairasta on uskoissa olemassa...

      Toivoisin, ettei tuollaisikaan saatanallisuuden sairaita koulutettaisi ja ettei tuollaisen saatanallisuuden sairauden omaavia pappejakaan olisi. Joku arvo se pitää uskovaisellakin olla vaikka he ovatkin ihmisyydestään eksytettyinä luopuneet mutta heille pitäisi ihmisten oppia antamaan oppia todellisesta Jumalallisuudesta ja sen kaltaisuudesta jotta edes lapset ja vainajat saisivat elää ilman että heitä raiskataan niin fyysillisesti kuin psyykkisesti.

      Olen pahoillani rehellisyydestäni mutta joskus on pakko kertoa.... vaikeita asoita...

    • mnhyt5

      Uskovaisten uskontunnustuksensa kaltaisina opittava olemaan alamainen saman tunnustuksen lisäksi pappislupauksensa antaneille herra jumalan palvelijoille.

      Ketään ei Jeesus käskynyt kastaa, ei lapsiakaan; lapsiakin tappaneen, tapattaneen, raiskanneen jne rikollisuuden jäseniksi, uskovaisiksi, raiskattavaksi jne.
      Mutta tuollaiselle, miekka sivistyksen rikollisuudelle sivistyneessä suomessa annetaan oikeus kouluttaa lapsia oppiensa, historiansa jne kaltaisiksi!
      Järkyttävää totuutta!

      Lainattua tekstiä:
      "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukkomurhasta. " (IL)'

      Mar 10:16
      Ja hän otti heitä syliinsä, pani kätensä heidän päällensä ja siunasi heitä

      Toisin lapsia kohtelevien kohtelusta Jeesus opetti samassa tilaisuudessa näin:
      Jeesuksen evankeliumia Luukkaan mukaan:
      17:2 Hänen olisi parempi, että myllynkivi pantaisiin hänen kaulaansa ja hänet heitettäisiin mereen, kuin että hän viettelee yhden näistä pienistä.
      Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
      18:6 Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.
      Jeesuksen evankeliumia Markuksen mukaan:
      9:42 Ja joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat, sen olisi parempi, että myllynkivi olisi pantu hänen kaulaansa ja hänet olisi heitetty mereen.

      "Kastamalla" tulee rikollisen kristinuskon orjia rahoittamaan rikollisuutta
      ja
      Jeesuksen opetuslapsia saadaan opettamalla!
      Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
      28:20 "ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."

      luterilainen ei saa palvella Jumalaa ja Jeesusta, vaan saatanaa ja sen epäjumalia.
      herra kieltää itseensä uskovia palvelemasta muita kuin häntä jumalana.
      herra Luder/Lutherin katekismus; epäjumalan ensimmäinen käsky:
      "Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia."

      herra epäjumalanne rikollisilleen antama käsky:
      Luder/Lutherin kirje 1.8.1521
      "Ole syntinen ja tee syntiä rohkeasti, mutta usko vielä rohkeammin. Synti ei erota meitä Hänestä, vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja päivässä."

      Tuon herra jumalan käskyä ovat suomalaiset noudattaneet tunnollisesti, tappamalla ihmisiä, pikku lapsiakin noitarivioillakin, raiskanneet lapsia jne joten saatanalla on palveljansa papiston tuella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1683
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1320
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1118
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1108
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      946
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      46
      895
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      881
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      850
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      773
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe