Jos kirjautuneena käy katsomassa jonkun ei kaverin Facebook profiilia, näkeekö tai saako tuo henkilö siitä jotenkin tiedon tai näkeekö sen jostain?
Jääkö FB-profiilissa käynnistä tieto ja jälki?
tietämätön
0238
0Äänestä
Muut lukivat myös
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastainen viesti.
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.