Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Raskausmyrkytys

Innann

Kun puhutaan raskausmyrkytyksestä siihen kerrotaan liittyvän mm. päänsärkyä ja näköhäiriöitä. Itselläni on nyt toista päivää pää kipeänä, mutta säryn kovuus vaihtelee todella paljon. Välillä tuntuu ettei kipua juurikaan ole, mutta hetkittäin kipu on melko kovaa ja siihen ei särkylääkkeet auta. Onneksi kova kipu ei kestä kovin pitkään, ehkä viidestä kymmeneen minuuttia kerralla. Lisäksi näkökentässä vilahtelee pienen pieniä valopilkkuja ja tummia pisteitä ohitse silloin tällöin. Ei siis mitään hirveän häiritsevää. Te joilla on ollut raskausmyrkytys, tai asiasta enemmän tietävät, olisi kiva kuulla minkälaista päänsärkyä ja näköhäiriöitä raskausmyrkytykseen kuuluu? Ja onko muuten raskausmyrkytykselle tyypillistä, että välillä tulee todellatodella heikko olo ja oksettaa, mutta sekin menee vajaassa tunnissa ohi? Huimaustakin esiintyy silloin tällöin. Silloin kun minulla on ollut tuollainen heikko olo, niin verenpaineet ovat menneet raskausmyrkytyksen rajojen yli, muuten ovat olleet melko alhaiset. Raskausviikkoja minulla on kasassa vajaat 36. Toivoisin asiallisia ja pikaisia vastauksia!

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hoitoon_heti

      suosittelisin kyllä ottamaan yhteyttä nopeasti neuvolaan, nuo oireet on aika huolestuttavia. itselläni ei ole ollut raskausmyrkytystä, mutta ystävälläni kyllä ja juuri tuollaista ailahtelevaa, mutta pitkäaikaista päänsärkyä hänellä oli. myös huonovointisuutta esiintyi. hänelle tuli vakava myrkytys ja verenpaineet oli hälyttävän korkeat. soita neuvolaan ja mene virtsakokeeseen sekä verenpaineen mittaukseen NYT. ei siis kohta vaan NYT.

    • 2väiti

      Itsellänikään ei siitä ole kokemusta, mutta eikös siihen liity yleensä myös jonkin näköistä ylävatsakipua? Mutta joka tapauksessa ota heti yhteyttä neuvolaan, niin saat varmuuden asiasta, koska ns normaaleita raskausoireita nuo eivät missään nimessä ole!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2505
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1857
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1631
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1585
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 73
      1436
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      95
      1344
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe