Näillä jyräsin DHT:n laskuun ja hiukset kasvuun

luontaisia

Nyt on ihan pakko raportoida tänne, olen siis niiiiiin tyytyväinen hiustenkasvuun ja
kaljuuntumisen loppumiseen. Miestyypin kaljuuntuminen vaivannut jo vuosia, ja vähän sitä
sun tätä olen kokeillut. DHT:n vaikutuksiin olen perehtynyt jo aikoja sitten. Finaa tullut popsittua myös. Ikää on jo yli 40,mies. Sitten sain käsiini jenkkikirjan (ei ole julkisessa myynnissä, vaan enemmänkin raportti) luontaisista ravintoaineista jotka lopettavat DHT:n haittavaikutukset elimistössä. En uskonut ensin että pelkällä ruokamuutoksilla ja elämäntapamuutoksilla voisi vaikuttaa näin paljon, no kokeilin. Nyt on vain noin 3 kk takana ja tukka kasvaa siis aivan hulluna, ohimot pukkaa täyteen uutta hiusta ja meno on kuin 18-vuotiaalla tuuheatukkaisella kundilla. Tämä ei varmaan toimi kaikille mutta täällä lähti toimimaan.
Eli dieetissä ja elämäntavassa tärkeintä: säännöllinen liikunta, paljon aerobista lihaskuntoa, ei kuitenkaan liikaa vaan tavoitteena happirikkaus ja parempi kunto, DHT:n tasot voivat pudota useissa tapauksissa 5%, liikkumattomuus lisää DHT:n määrää.
Valkoinen vehnä pois, vain vähän täysjyvää tai täysjyvä-kauraa, sokerit pois kokonaan,
aamulla 4-5 paistettua kananmunaa (keltuaisia vain 2 kpl ettei kolestrolit nouse), kanafilettä, hedelmiä yms. Maitoa vain vähän, vettä paljon ja hedelmämehuja ILMAN sokeria, Soijaproteiinia 1-2 pirtelöä päivässä. Noin 1-2 avokadoa päivässä (erittäin tehokas DHT:n estäjä sisältää kasvisteroleja), Omega-6-9-3 yhdistelmäkapselit, ALFALINONEELIHAPPOA rasvahappo (esim pellavansiemenöljyssä paljon), punaisia marjoja (puolukka ym) joka päivä, ja yksi tärkeä: AAMULLA heti ekana vahva b-vitamiini-pilleri YHDESSÄ vahvan sinkkiannoksen kanssa, pudottaa DHT:n jos on erityisesti B6-vitamiinia ja sinkkiä siinä mukana, sinkkiä esim. 20 mg ja vahva b-vitamiini.
Näillä elämäntapamuutoksilla ja pikkujutuilla siis aivan mieletön hiustenkasvu!!!!!!!!!!!
Otin lisäksi sinkkihiusvettä ja revivogenia, finat olivat jo loppuneet eli nyt mennään ilman finaa ja sen sivuvaikutuksia. Kun lisäsin tuon revivogenin tuntui että tulokset alkoi paranemaan entisestään. Ja siis kaikki tämä luontaisesti, kuukausikulut ehkä 50 egeä, tai vähän enemmän jos laskee nuo lisätuotteet kuukausikulut mukaan.
EN VÄITÄ että kaikilla toimii, mutta jos saadaan DHT:n määrät romahtamaan luontaisesti niin on hyvät edellytykset että hiukset alkaa uudelleen kasvamaan!!! Tässä on totuuden juurta mukana, ottakaa selvää mikä on DHT, pudottaa hiukset ja aiheuttaa eturauhasen liikakasvun myös.

37

11530

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vahvuutta

      Kiitos vinkeistä! ihan tavallisia jokapäiväisiä elintarvikkeita ja vitamiineja. Oma kokemukseni on että kun hiivan ja sokerin jättää pois ruokavaliosta niin iho ja hiuspohja tervehtyvät, nimittäin leivät ja pullat jossa on hiivaa ja sokeria saavat elimistön erittämään liikaa talia ja liiallinen talin kertyminen päänahkaan tukkii hiustupet jotka tulehtuvat (arka, punoittava, aknea päänahassa) siis kroonistunut päänahan tulehdus (seborrea ekseema). Liiallisella stressillä on myös vaikutusta hiusten lähtöön.

    • Hmmmm

      Todella mielenkiintoista. kiitos kun pistit yleiseen tietoisuuteen.
      Pitää muistaa, että tuollainen ruokavalio ei mitenkään vaaranna
      yleistä terveyttä

    • dht

      Elintavoilla ja ravinnolla on merkitystä. Jos dht saadaan alas niin pitäisi kai pienentää eturauhassyöpäriskiä myös?? Luin juuri että sehän on aika hälyyttävän yleinen? Revivogen vahvistaa hyvin ja sai hiukset kiiltämään ja kasvamaan, parturiin pitää mennä jo 3 viikon välein...ja avokadot muuten tekee iholle hyvää..eikös granaattiomenoista uutisoitu superruokana myös.

    • yollemannen

      Ja tämän aloituksen voisi siirtää huuhaa -osioon

    • Asa_

      Täällä pitkäaikainen foorumilainen. Minulla kanssa erittäin terveet elämäntavat: Vaaleat viljat kokonaan pois, ei soketia hedelmien luontaista sokeria lukuun ottamatta, kovat rasvat ihan minimimissä. Urheilen paljon jne, veriarvot huiput. Lopetin pari vuotta sitten finan kokeeksi ja kokeilua kesti 6kk. Käytin ennen, sinä aikana ja edelleen aktiivisesti 5%-minoksidiilia ja Revivogenia. Hiustenlähtö räjähti käsiin finan lopettamisen jälkeen noin 3-4 kuukauden kuluttua. Valitsinkin jatkaa finaa sivuvaikutuksista huolimatta. Hiustenlähtö väheni, mutten saanut takaisin kokeilun aikana menettämiäni hiuksia. Sen myös osoitin, ettei ainakaan omalla kohdallani minoksidiilin ja Revivogenin aktiivinen käyttö korvaa finaa.

      Aloituspostaus haiskahti alusta lähtien mainokselta. Mietin, että missäköhän vaiheessa mainitaan tuote X, ja tulihan sieltä Revogen. Olen saanut tuolla ehdottomasti pientä kasvua pitkään paljaana olleille pienille vetäytyneille alueille ohimoilla, yhdessä finan ja minoksidiilin ohella, mutta siitä ei missään tapauksessa ollut pienessäkään määrin finan korvaajaksi, Tried and true.

      • Sillälailla

        Ennen kommenttiasi en edes huomannut mainintaa Revivogen nimisestä shampoosta joka äkkiseltään katsottuna sisältää ainakin pääasiassa luontaisilta vaikuttavia aineita. Sinä kuitenkin mainitsit ensimmäisenä kemikaalit Finasteridi ja Minoksidiili joita käsittääkseni vedetään tablettien muodossa. Aloituspostaus ei haiskahtanut mainokselta. Sinun postauksesi sen sijaan haiskahtaa.


    • DHTvahvaandrogeeni

      voi luoja mitä vesseleitä täällä... Voin kertoo, että noi listatut asiat ei todellakaan laske DHT tasoja, pikemminkin nostaa. DHT nyt vaan sattuu olemaan miehelle elintärkeä hormoni, joten lopettakaa se kitinä kaljuuntumisesta tai voittekin varmaan samantien alkaa teippaamaan vehkeet pakaroitten väliin piiloon ja käyttämään sukkahousuja ja korkkareita...

      Ja se hiustenkasvu johtu vaan noista terveellisistä elintavoista eikä mistää DHTn laskusta (luojan kiitos)

      • EiLääkkeille

        Listatut asiat todella voivat laskea DHT tasoja eikä niiden tehoa kannata vähätellä. Olet oikeassa, että hiusten kasvaminen on seurausta terveellisistä elintavoista. Sen sijaan hiustenlähtö johtuu DHT:n kasvusta. DHT:n väheneminen palauttaa hiusten kasvun tasolle jolla sen "kuuluisi" olla. Ei siis nopeuta kasvua vaan vähentää sen hidastumista.


    • KYllä-kasvaa-hiukset

      Kyllä elintavoilla on suuri vaikutus, tällä palstalla erilaiset asiantuntijat arvostelevat toisiaan, mikä mahtaa olla tuon viimeisimmänkin kirjoittajan pätevyystaso arvioida elintapoja ja ravintoaineita. Lisäämällä hyviä kasvisteroleja voidaan hieman pienentää kolestrolia ja vähentää dht:n määrää myös. Finaa, Revivogenia ja laserkampaa oikeat vitamiinit jne niin kyllä on hiukset kasvaneet. Sitäpaitsi tuo mainittu Revivogen on nykyään Revivogen MD, tehostettu uusi versio ja on Suomessakin, ja finasta löytyy siis edullinen Gefina,ei todellakaan maksaneet vuoden finat paljoa, sivuoireiden välttämiseksi otan finaa vain joka toinen päivä.

      • Puhdas_placebo

        Laserkampa on sama kuin näyttäisi taskulampulla valoa hiuksia kammatessa.


    • Aqarius

      Mitä se "fina"on??

      • Vaikuttava_aine

        Finasterid. Laita lääkehaussa vaikuttavaksi aineeksi niin saat luettelon kaikista lääkkeistä jotka sisältävät finasteridia.


      • OlenTäälläAuttamassa

        Finasteridi on antiandrogeeni joka estää 5α-reduktaasi-entsyymiä, joka puolestaan muuttaa testosteronin dihydrotestosteroniksi.

        Lähde: Wikipedia


    • Kokeilenite

      Ajattelin itse kokeilla kolmen kuukauden ajan ravintococtailia, joka sisältää biotiinia, kurpitsansiemeniä, kurpitsansiemenöljyä, omega-3, vihreää teetä, B-vitamiinia, sinkkiä sekä jätän pois vehnän ja turhat sokerit. Lisäksi koitan samalla minoksidiiliä

      • koekaniinina

        MIes noita syönyt jo 10 vuotta ja hiukset tippuu. Sillä on äärimmäisen terveellinen ruokavalio ja liikkuu päivässä aktiivisesti vähintään 5 tuntia plus fyysinen työ. Ensin sillon 10v sitten finan alotuksen jälkeen hiustenlähtö loppui, mutta nyt alkanut uudestaan ja tosi kovalla rytinällä, Fina siis kokoajan käytössä ja yhtään pillerin neljännestä ei ole unohtanut tänä aikana ja kokoajan äärimmäisen terveellinen ruokavalio ja käytössä jokaikinen asia mikä ikinä on vastaantullut, jolla vaikutusta hiusten päässä pysymiseen. JOitain mainitakseni: pellavansiemen, kurpitsansiemen, hirssi, vehnänalkio, soija, kookos, kaikki Suomessa myytävät pähkinät, biotiini, kalanmaksaöljy, vähintään 2dl marjoja joka päivä, vihanneksia yli puoli kiloa ja niitä todella vaihtelevasti, hedelmiä kuusi kappaletta päivässä jne jne jne jne...


      • Tuossaonkaikkimuu

        uskottavaa,paitsi se,että liikkuu vähintään 5 tuntia joka päivä töiden päälle. Mitähän miehes tekee?


      • sejollekirjotit
        Tuossaonkaikkimuu kirjoitti:

        uskottavaa,paitsi se,että liikkuu vähintään 5 tuntia joka päivä töiden päälle. Mitähän miehes tekee?

        On päivät rakennuksilla-fyysinen työ. Ja tossa viiden tunnin liikunnassa ei ollut yhtään ylimääräistä. Ei ole istuvassa tai makaavassa asennossa, kuin vasta nukkumaan mennessä. Ja aktiivinen liikunta on esim kolmen tunnin lenkki sauvojen kanssa tai muutaman kymmenen kilometrin pyörälenkki ja siihen päälle epämääräistä tassuttelua koko vapaa aika.
        On ns terveysintoilija...voisi näin asian muotoilla.


      • Ontäysdorka

        näin vois asian muotoilla jos ei istu koskaan alas.


      • KiinnostunutHmm
        koekaniinina kirjoitti:

        MIes noita syönyt jo 10 vuotta ja hiukset tippuu. Sillä on äärimmäisen terveellinen ruokavalio ja liikkuu päivässä aktiivisesti vähintään 5 tuntia plus fyysinen työ. Ensin sillon 10v sitten finan alotuksen jälkeen hiustenlähtö loppui, mutta nyt alkanut uudestaan ja tosi kovalla rytinällä, Fina siis kokoajan käytössä ja yhtään pillerin neljännestä ei ole unohtanut tänä aikana ja kokoajan äärimmäisen terveellinen ruokavalio ja käytössä jokaikinen asia mikä ikinä on vastaantullut, jolla vaikutusta hiusten päässä pysymiseen. JOitain mainitakseni: pellavansiemen, kurpitsansiemen, hirssi, vehnänalkio, soija, kookos, kaikki Suomessa myytävät pähkinät, biotiini, kalanmaksaöljy, vähintään 2dl marjoja joka päivä, vihanneksia yli puoli kiloa ja niitä todella vaihtelevasti, hedelmiä kuusi kappaletta päivässä jne jne jne jne...

        Onko hän koskaan koittanut selibaattia? "Tutkimusten" mukaan ei vaikuta, mutta kiinnostaa.


    • Uskomatontamuttatotta

      Tein kuten aloittaja neuvoi ja minulla oli paljon hiusten lähtöä ja nyt ne ovat tulleet takaisin ja minulla on tuuheampi tukka kuin aikaisemmin
      Olen lisäksi pehmeällä harjalla harjannut päälakea aamuisin niin että tuntuu lämpö kasvavan päälaessa ja se kertoo terveestä verenkierrosta päänahassa ja tämä on tuntunut myös vaikuttavan positiivisesti.
      Hiukset ovat tiheässä ja tämä on uskomatonta
      Ei tarvitse mennä kalliiseen plastiikkakirurgian hiussiirtoleikkauksiin.
      Luonnonmukainen hoito ja hyvä verenkierto päänahassa ja on mahtava olo.
      Sitä tuntee päänahassa sellaisen lämpimän ja positiivisen tunteen ja ei ole iho enään eloton ja rasvainen vaan elävä ja sen tuntee hyvänä fiiliksenä.

      • Nuor

        Kuinka kauan menni että hiukset alkoivat kasvaa ja käytitkö samalla revivogenia


    • revivogen

      En ole tuo uskomatontamutta totta-kirjoittaja mutta kommentoin nyt kuitenkin. Olen samaa mieltä että jonkinlaisella yhdistelmäpaketilla hiustenlähdön saa kuriin, mikään yksittäinen tuote tai pilleri ei sitä hetkessä tee. Ja tosi tärkeää elintavat ja ravinto, hyvä että vehnää kritisoidaan! Valkoinen vehnä erityisesti on tosi paha ihmiselle. Mikään yksittäinen tuote tuskin heti ratkaisee, ei finasteridi eikä revivogen yksistään, varsinkaan jos samalla syö vain roskaruokaa!!! Revivogenilla ainakin huomasin sen vaikutuksen nopeasti että hiusten laatu parani, niitä ei enää pudonnut ja päänahka tuli hyvään kuntoon. Olen onnistunut pysäyttämään kaljuuntumisen ja hyvältä näyttää nyt tilanne, ei lähde hiukset.

    • wAutzI

      Vau, minäkin käytin Revivogenia ja toimi tosi hyvin, yksi huono juttu vain - kivekseni räjähtivät ja naapuri ampui kissani :( Hitsin vimpulat, eihän tämä toiminutkaan!

    • sfsgr4444

      DHT :n lasku aiheuttaa mm. impotenssia. Ei ole olemassa ratkaisua että pitäisi hiukset päässä ja penis toimisi normaalisti. jos hiukset on tärkeåmpi kuin seksi niin DHT:t saa kyllä helposti alas.

      • iuygiukhioj

        Ei kai DHT vaikuta impotenssiin, mutta sen alentamiseen käytetyt testosteronia alentavat lääkkeet kylläkin vaikuttaa.


      • Ylösalaisin
        iuygiukhioj kirjoitti:

        Ei kai DHT vaikuta impotenssiin, mutta sen alentamiseen käytetyt testosteronia alentavat lääkkeet kylläkin vaikuttaa.

        Finasterid alentaa testosteronia tehokkaasti ja seuraukset tietää jokainen.
        Itse aloin harrastaan joogaa. Seison päälläni aamuin ja illoin 10 minuuttia. Se tietysti lisää verenkiertoa päänahassa ja nyt sen seurauksena hiukset on kohta kuin Absalomilla!


      • Vähänpätiedät
        iuygiukhioj kirjoitti:

        Ei kai DHT vaikuta impotenssiin, mutta sen alentamiseen käytetyt testosteronia alentavat lääkkeet kylläkin vaikuttaa.

        eikä se ole synti,mutta jos et tiedä mitään miksi et voisi silloin olla myös hiljaa?
        Dht on nimenomaan se testosteronin sivutuote joka nykytiedon mukaan ne hiustupet tappaa. Finasteridi ei alenna kokonaistestosteronia.


      • iuygiukhioj
        Vähänpätiedät kirjoitti:

        eikä se ole synti,mutta jos et tiedä mitään miksi et voisi silloin olla myös hiljaa?
        Dht on nimenomaan se testosteronin sivutuote joka nykytiedon mukaan ne hiustupet tappaa. Finasteridi ei alenna kokonaistestosteronia.

        Perustuu omiin labratuloksiin, siinä se "synti".


      • jatestoa

        voi alentaa sata muutakin syytä ettäs tiedät. Finasteridi ei välttämättä liity siihen.


    • ota3maksa2

      Finasteridillä paljon on haittoja. Pitää olla melko neitimäinen äijä jos pieni kaljuuntuminen haittaa niin paljon, että haluaa kärsiä seuraavista lopun ikäänsä::

      sukupuolivietin heikkeneminen
      impotenssi
      pienentynyt siemennesteen määrä
      uneliaisuus.
      siemensyöksyhäiriöt
      rintojen arkuus, rintojen suureneminen
      ihottuma.
      nesteen eritys rintarauhasesta, kyhmyt rinnoissa.
      sydämentykytys
      kutina, nokkosihottuma
      yliherkkyysreaktiot, kasvojen, kielen tai nielun turpoaminen; nielemisvaikeuksia; nokkosihottuma ja hengitysvaikeuksia
      maksaentsyymiarvojen kohoaminen
      kipu kiveksissä
      erektiohäiriöt, jotka jatkuvat hoidon keskeyttämisen jälkeen
      miesten hedelmättömyys ja/tai siemennesteen huono laatu
      masennus
      sukupuolivietin heikkeneminen, joka jatkuu hoidon keskeyttämisen jälkeen
      ahdistuneisuus.
      (https://laakeinfo.fi/Medicine.aspx?m=5758)

      • Pelkkää_pelottelua

        Kannattaa itse lukea tuon linkin mukainen lista, koska tässä esitetystä listasta on (tarkoitushakuisesti) jätetty pois esiintymistiheysluvut. Eräät noista haitoista on hyvin harvinaisia joita ilmenee äärimmäisen harvoin.


      • incorporesano
        Pelkkää_pelottelua kirjoitti:

        Kannattaa itse lukea tuon linkin mukainen lista, koska tässä esitetystä listasta on (tarkoitushakuisesti) jätetty pois esiintymistiheysluvut. Eräät noista haitoista on hyvin harvinaisia joita ilmenee äärimmäisen harvoin.

        Olipa kuinka harvinaisia hyvänsä niin en haluais itse olla se yksi kymmenestä tai tuhannesta jolla kaikki vaivat iskee päälle. Sitähän ei kukaan pysty etukäteen ennustamaan.


      • okei
        incorporesano kirjoitti:

        Olipa kuinka harvinaisia hyvänsä niin en haluais itse olla se yksi kymmenestä tai tuhannesta jolla kaikki vaivat iskee päälle. Sitähän ei kukaan pysty etukäteen ennustamaan.

        Otatko kuitenkin Buranan jos päätäsi tai jotain muuta paikkaa särkee? Tiesithän ,että sillä Buranalla on vielä kauhistuttavammat sivuvaikutukset mahdollisia?


      • yuhjhgjkhkjgb
        incorporesano kirjoitti:

        Olipa kuinka harvinaisia hyvänsä niin en haluais itse olla se yksi kymmenestä tai tuhannesta jolla kaikki vaivat iskee päälle. Sitähän ei kukaan pysty etukäteen ennustamaan.

        Ei kymmenestä tai tuhannesta vaan kymmenestätuhannesta. Aika kova huono tuuri jos osuu omalle kohdalle. Tuo listaus on otettu suoraan "pahemmuusjärjestyksessä", yleisimmät ensin ja erittäin harvinaiset viimeiseksi. Eli käytännössä listan puolivälistä alaspäin, esiintyminen on erittäin harvinaista ja satunnaista.


      • Anonyymi

        Juuri näin!

        Tässä lista toisen, myöskin erittäin vaarallisen lääkkeen, eli buranan haittavaikutuksista.

        mustelmataipumuksen tai nenäverenvuotojen lisääntymistä (verihiutaleiden toiminnan heikkenemiseen liittyen)
        mielialan laskua tai uneliaisuutta
        pyörrytystä tai päänsärkyä
        korvien soimista
        sydämen vajaatoiminnan pahenemista (turvotusten tai hengenahdistuksen lisääntymistä)
        kehon ääreisosien, kuten jalkojen ja käsien, turvotusta
        närästystä, ylävatsakipua, pahoinvointia tai ripulia
        nokkosrokkoa, ihon kutinaa tai voimakkaampaa ihon tai limakalvojen turvotusta.


        hermostuneisuutta, sekavuutta, painajaisia, havaintohäiriöitä, harha-aistimuksia, vainoharhaisuushäiriöitä, unettomuutta
        ihon kihelmöintiä tai ”tikkuilua” ilman näkyvää syytä (harhatuntemuksia eli parestesioita)
        suutulehdusta, ruoansulatuskanavan haavaumia ja verenvuotoja tai veriulosteita.


        verihiutaleiden vähenemistä (joka voi ilmetä lisääntyneenä mustelma- tai nenäverenvuototaipumuksena)
        veren valkosolujen vähenemistä tai katoa (johon voi liittyä epäselvää kuumeilua, flunssan kaltaisia oireita tai kurkkukipua)
        veren kaliumpitoisuuden nousua
        näön hämärrytystä tai sarveiskalvomuutoksia
        sekavuustila (potilailla, jotka käyttävät takriinia)
        aivokalvontulehdus (potilailla, joilla on tietyntyyppinen sidekudossairaus)
        kuulonalenemaa
        sepelvaltimotaudin oireiden pahenemista (lisääntynyttä rintakipuilua) tai rytmihäiriöitä
        hengenahdistusta tai astman pahenemista
        ruoansulatuskanavan puhkeamisia, haavaisen paksusuolentulehduksen pahenemista, sylkirauhastulehdusta tai haimatulehdusta
        maksaentsyymien kohoamista, keltaisuutta tai maksatulehdusta (voi ilmetä ylävatsakipuna)
        voimakkaita hilsehtiviä tai rakkuloita muodostavia iho- tai limakalvoreaktioita, valoyliherkkyyttä, aknen pahenemista tai psoriaasin pahenemista, hiustenlähtöä, SLE-tautia (systeeminen lupus erythematosus)
        munuaistoiminnan heikkenemistä
        voimakkaita allergiaoireita (anafylaksiaa).


        hengitysvaikeudet tai hengenahdistus
        ihon voimakas punoitus, kutina ja turvotus
        kielen tai nielun turvotus
        äkillinen, voimakas vatsakipu tai verioksennus.


        närästys ja lievät vatsavaivat
        mustat ulosteet
        lisääntynyt mustelmataipumus tai nenäverenvuodot
        raajojen turvotus
        muut hitaammin alkavat iho-oireet.


        Se sitten jokaisen itsensä harkinnassa, että onko halukas lievittämään esim. krapulaa kyseisellä lääkkeellä, jos vaihtoehtona on yllä luetellun listan oireet.


    • Anonyymi

      Jon Ton Ruoka Valion Kehitti Yksi Jenkki Ukko Viljat Ovat pahimpia Ja Maito Sekä Sokeri Arvojen Nousu.

    • Anonyymi

      Mistä sitä Revivogenia voi ostaa? Olisiko siitä oikeasti hyötyä?
      Runsas liikunta, ravinto ja ehkä sinkki ovat oma reseptini. Ainakaan hiuksia ei enää lähde niin paljon mutta uutta saisi kasvaa lisää ja rakenteeltaan parempana. Nyt laatu on vähän haurasta. Kaikki neuvot tervetulleita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      154
      11313
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3153
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      3004
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2197
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1958
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1805
    7. 93
      1795
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1794
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      19
      1768
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1647
    Aihe