YLE kohdistaa propagandansa Perussuomalaisiin

Yleverollapaskaa

YLE on jo vajonnut noinkin alas että siitä on tullut pelkkä saastan levittäjälaitos.

Katsotaan mitä suerauksia tuolla suomalaisiin kohdistuvasta pilkkaamisesta seuraa?

On tämä ihmemaa että kansalaisten kustantama medialaitos on kokonaan alkanut pelkäksi propagandan levittäjäksi. YLE:n pakkoveroilla saamme YLE:lltä pelkkää ivapaskaa jota johtaa RKP:n politrukkikolonna.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kusetuslaitos

      Suoraan sanoen täyttä sontaa ja kusetustahan sieltä PAKKOVERO-yleltä, erityisesti pienituloisilta kohtuuttomalla tavalla revityllä pakkoverolla, työnnetään. Ruvetkaa tosissaan painiostamaan poliitikkoja, että yliturvonnut, yksisilmäisesti asioista kertova turhalaitos saataisiin maksukorttien taakse. Kuka on niin typerä, että jotain satukirjojen lukemisia vaivautuisi kuuntelemaan, pelkkää verorahojen TODELLISTA HAASKAUSTA, PIKKUTULOISET TARVITSISIVAT NÄMÄKIN HEITÄ PASKANJAUHANTAAN REVITYT RAHAT KIPEÄMMIN PÄIVITTÄISEEN TOIMEENTULOONSA!!!

    • hahhahalla

      Ei YLE esittänyt mitään MOT-ohjelmassa, vaan persut aivan itse puhuivat toinen toisistaan.
      Miksi se pitäisi kieltää, eikö Suomessa perussuomalaisilla ole sananvapautta? Eivätkö se saa sanoa mitä mieltä ovat puolueesta ja miten heitä siellä kohdeltu? Hyss, hyss kulttuuria juuri persut ovat kritisoineet ja nytkö sitten jo vaativat sitä?

      • Hurripirulaisille

        Miksi muista puolueista ei julkaista vaan aina on persut ivattavana?
        RKP määrää mitä YLE:stä tulee ja ohjelmat ovat jo täysin yhtä ruotsalaista paskaa.
        YLE on ruotsalainen ja kansa maksaa sen hurripaskaohjelmat pakkoveroina.


    • however

      Kansa maksaa ja kun mamut haluavat opetella mieluummin ruotsin kielen kuin suomen kielen, niin tottakai yle tätä linjaa tukee, sehän on nykyinen maan tapa, että ylen propaganda seuraa "voittajaa" ja haukkuu julkisesti kaikki muut, jotka eivät sitä myötäile.
      Parasta on, että nyt aletaan selvittää koraanin salojakin oikein veronmaksajien varoilla, tällä vedetään matto jalkojen alta lopullisesti, luulisi näihin selvityksiin olevan jo moskeijoita monella nurkalla ja lisää tulee (minareetit vielä puuttuvat) mutta onpahan eräänlainen tapa näyttää kansalle sen paikka ja se ei ole kummoinen tekipä tilastokeskus minkälaisia tilaustilastoja hyvänsä.
      Se tässä hehkutetussa hyvässä koulutuksessa, jonka tulosta tämä kaikki näyttää olevan, vain jaksaa päivästä toiseen ihmetyttää, että mihinkä sivistys on koulutuksesta kadonnut.
      Sivistyneen ihmisen tapoihin ei kuulu pitäää minkäänlaisia julkisia haukkujaisia, mutta tämän pisan suuntaus näyttää olevan juuri päinvastainen. Mitä enemmän haukut sen paremmin "koulutettu" olet.
      Ja siinä sivistyksen huumassa joutaakin polkea suomalaisten arvot maan rakoon, hävettäviähän ne ovatkin kaiken kaikkiaan, maailmalle on mukavampi esittäytyä, kun on saatu riittävästi kansainvälistä monikulttuurista jännitettä tähän alati harmaaseen jokapäiväiseen elämään ja tilastoitua vielä kansainväliset (tai ainakin jenkkien) mittapuut täyttävä lukema köyhistä, joita on hyvällä ja oikealla hallinnolla aikaan saatu.

      • Koroljov

        Enemmän henkistä antia ja sivistyksen sisältöä maailman nopeimmin kasvavan uskonnon pyhässä kirjassa toki on kuin siinä yleislänsimaisessa angloamerikkalaisessa (vai pitäisikö sanoa "anglojuutalaisessa"?) massa- ja roskakulttuurissa, jota suomalaiset normaalisti kilvan kuluttavat. -- Miksi islam etenee jälkikristillisessä, sekularistisessa, materialistisessa, individualistisessa ja liberalistisessa lännessä? Koska se täyttää kulttuurisen tyhjiön. Islamissa on vielä voimaa. Samoin on venäläisissä vielä voimaa ainakin nyt kun Putinin Venäjä on löytämässä uudelleen ortodoksiset juurensa. Länsimaiden perikato ei ole koko maailman loppu. Se on vain nykylänsimaisuuden rappio ja tuho ja se koskee pientä vähemmistöä ihmiskunnasta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      386
      1512
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1288
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1210
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      164
      1139
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      987
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      906
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      816
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      810
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      804
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      167
      691
    Aihe