YLE kohdistaa propagandansa Perussuomalaisiin

Yleverollapaskaa

YLE on jo vajonnut noinkin alas että siitä on tullut pelkkä saastan levittäjälaitos.

Katsotaan mitä suerauksia tuolla suomalaisiin kohdistuvasta pilkkaamisesta seuraa?

On tämä ihmemaa että kansalaisten kustantama medialaitos on kokonaan alkanut pelkäksi propagandan levittäjäksi. YLE:n pakkoveroilla saamme YLE:lltä pelkkää ivapaskaa jota johtaa RKP:n politrukkikolonna.

5

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kusetuslaitos

      Suoraan sanoen täyttä sontaa ja kusetustahan sieltä PAKKOVERO-yleltä, erityisesti pienituloisilta kohtuuttomalla tavalla revityllä pakkoverolla, työnnetään. Ruvetkaa tosissaan painiostamaan poliitikkoja, että yliturvonnut, yksisilmäisesti asioista kertova turhalaitos saataisiin maksukorttien taakse. Kuka on niin typerä, että jotain satukirjojen lukemisia vaivautuisi kuuntelemaan, pelkkää verorahojen TODELLISTA HAASKAUSTA, PIKKUTULOISET TARVITSISIVAT NÄMÄKIN HEITÄ PASKANJAUHANTAAN REVITYT RAHAT KIPEÄMMIN PÄIVITTÄISEEN TOIMEENTULOONSA!!!

    • hahhahalla

      Ei YLE esittänyt mitään MOT-ohjelmassa, vaan persut aivan itse puhuivat toinen toisistaan.
      Miksi se pitäisi kieltää, eikö Suomessa perussuomalaisilla ole sananvapautta? Eivätkö se saa sanoa mitä mieltä ovat puolueesta ja miten heitä siellä kohdeltu? Hyss, hyss kulttuuria juuri persut ovat kritisoineet ja nytkö sitten jo vaativat sitä?

      • Hurripirulaisille

        Miksi muista puolueista ei julkaista vaan aina on persut ivattavana?
        RKP määrää mitä YLE:stä tulee ja ohjelmat ovat jo täysin yhtä ruotsalaista paskaa.
        YLE on ruotsalainen ja kansa maksaa sen hurripaskaohjelmat pakkoveroina.


    • however

      Kansa maksaa ja kun mamut haluavat opetella mieluummin ruotsin kielen kuin suomen kielen, niin tottakai yle tätä linjaa tukee, sehän on nykyinen maan tapa, että ylen propaganda seuraa "voittajaa" ja haukkuu julkisesti kaikki muut, jotka eivät sitä myötäile.
      Parasta on, että nyt aletaan selvittää koraanin salojakin oikein veronmaksajien varoilla, tällä vedetään matto jalkojen alta lopullisesti, luulisi näihin selvityksiin olevan jo moskeijoita monella nurkalla ja lisää tulee (minareetit vielä puuttuvat) mutta onpahan eräänlainen tapa näyttää kansalle sen paikka ja se ei ole kummoinen tekipä tilastokeskus minkälaisia tilaustilastoja hyvänsä.
      Se tässä hehkutetussa hyvässä koulutuksessa, jonka tulosta tämä kaikki näyttää olevan, vain jaksaa päivästä toiseen ihmetyttää, että mihinkä sivistys on koulutuksesta kadonnut.
      Sivistyneen ihmisen tapoihin ei kuulu pitäää minkäänlaisia julkisia haukkujaisia, mutta tämän pisan suuntaus näyttää olevan juuri päinvastainen. Mitä enemmän haukut sen paremmin "koulutettu" olet.
      Ja siinä sivistyksen huumassa joutaakin polkea suomalaisten arvot maan rakoon, hävettäviähän ne ovatkin kaiken kaikkiaan, maailmalle on mukavampi esittäytyä, kun on saatu riittävästi kansainvälistä monikulttuurista jännitettä tähän alati harmaaseen jokapäiväiseen elämään ja tilastoitua vielä kansainväliset (tai ainakin jenkkien) mittapuut täyttävä lukema köyhistä, joita on hyvällä ja oikealla hallinnolla aikaan saatu.

      • Koroljov

        Enemmän henkistä antia ja sivistyksen sisältöä maailman nopeimmin kasvavan uskonnon pyhässä kirjassa toki on kuin siinä yleislänsimaisessa angloamerikkalaisessa (vai pitäisikö sanoa "anglojuutalaisessa"?) massa- ja roskakulttuurissa, jota suomalaiset normaalisti kilvan kuluttavat. -- Miksi islam etenee jälkikristillisessä, sekularistisessa, materialistisessa, individualistisessa ja liberalistisessa lännessä? Koska se täyttää kulttuurisen tyhjiön. Islamissa on vielä voimaa. Samoin on venäläisissä vielä voimaa ainakin nyt kun Putinin Venäjä on löytämässä uudelleen ortodoksiset juurensa. Länsimaiden perikato ei ole koko maailman loppu. Se on vain nykylänsimaisuuden rappio ja tuho ja se koskee pientä vähemmistöä ihmiskunnasta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2460
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1920
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1388
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      984
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      861
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      840
    8. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      59
      825
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      50
      802
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      745
    Aihe