Tämä auttoi hiusten lähtöön!

hiuslähti

Onko muilla kokemuksia priorinista? Omalla kohdalla ja tutuillakin tehosi tuo priorin extra!

15

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tottavain
      • Jasittenkun

        katsotte mitä vaikuttavia aineita Priorin sisältää ja tutkitte asiaa hieman,huomaatte kuinka ylihintainen tuote on kyseessä. Esim Biotiini on erikseen ostettuna paljon halvempaa.


      • Harmittelija
        Jasittenkun kirjoitti:

        katsotte mitä vaikuttavia aineita Priorin sisältää ja tutkitte asiaa hieman,huomaatte kuinka ylihintainen tuote on kyseessä. Esim Biotiini on erikseen ostettuna paljon halvempaa.

        Biotiinia sisältäviä lääkkeitä on tullut useitakin markkinoille ja hinnat ovat huomattavasti halvempia kuin Priorinilla. Harmittaa kun menin ostamaan paketin Priorinia vaikka sain hyvän alennuksen. Kun purkki loppuu, siirryn noihin halvempiin lääkkeisiin.
        Käyttöaikaa on vasta kuukausi, joten tuloksista en osaa sanoa vielä mitään.


    • idiotz

      Priorin ei kylläkään auta paskan vertaa ja tämä on fakta. Tuhlatkaa toki rahanne mihin haluatte

    • Pustelija

      Kyllähän Priorin vahvistaa päässä olevia hiuksia. Se on fakta. Mutta jo lähteneitä hiuksia se ei tuo takaisin, eli ei se auta hiustenlähtöön. Se on myös fakta.

    • kerrotoki

      No mitäs se priorin sitten sisältää kun tekee niin hyvää hiuksille? :)

      • tällaista

        Biotiinia.


      • Priorinuskovaiset
        tällaista kirjoitti:

        Biotiinia.

        sitten haluaa maksaa tästä Biotiinista monikymmenkertaisen hinnan kun eivät tajua,että sitä saa esim kauppanimellä Biotiini Strong apteekista ja luontaistuotekaupoista.


      • yoyoyomassitpois

        Ja kaikista hauskintahan tässä hommassa on se, että mikään ylimääräinen biotiini ei vaikuta hiuksiin mitenkään. LÄNSIMAISSA EI IHMISILLÄ OLE PULAA BIOTIINISTA. AFRIKASSA SAATTAA OSALLA OLLA MUTTA SILTI LETIT ON PAKSUJA KUIN MITKÄ. Tuhlatkaa vaan rahananne biotiiniin :D


      • avunsaanut

        Kyllä Biotiini auttaa,on B-ryhmän vitamiini jota ei saa helposti ruoka-aineista.Voi myös syödä kuurin silloin tällöin B-vitamiini valmistetta ,sisältää kaikki B-vitamiinit.


      • Erikseen
        avunsaanut kirjoitti:

        Kyllä Biotiini auttaa,on B-ryhmän vitamiini jota ei saa helposti ruoka-aineista.Voi myös syödä kuurin silloin tällöin B-vitamiini valmistetta ,sisältää kaikki B-vitamiinit.

        Biotiinia ei ole yleensä muissa B-vitamiineja sisältävissä tuotteissa ja sen vuoksi sitä markkinoidaan erillisenä. Esimerkiksi käyttämäni monivitamiini- hivenainepilleri sisältää kaikki muut B-vitaamiinit, mutta ei B7 vitamiinia.
        Biotiini eli H- tai B7-vitamiini on rikkiä sisältävä, optisesti aktiivinen orgaaninen happo, jonka biologisesti aktiivinen muoto on D-isomeeri. Biotiini toimii koentsyyminä lukuisten entsymaattisten karboksylaatiotapahtumien katalyyttina. Se osallistuu hiilihydraattien ja rasvojen aineenvaihduntaan eli metaboliaan. Biotiinia syntetisoituu myös suolistossa mikro-organismien toiminnan seurauksena. Ruoka-aineissa biotiinin lähteitä ovat muun muassa hiiva, soijajauho, viljatuotteet, maksa, munuainen ja munan keltuainen.
        Eli ruuastakin saa biotiinia, mutta jos ei syö kyseisiä ruoka-aineita, biotiinista voi olla pulaa.


    • Huhmikämoskatuote

      Helvetion kauppaedustaja. Älä tule tänne turhine mönjenis mainostelemaas saastaista huijarituotetta. Pysy poissa.

      Aivan täysi huuhaatuote. Verratkaa mitä sisältää. Täyttä töhnää.

    • MAINoSTOIMISTONdigiRYHMÄ

      Tämän ketjun aloitus haisee jo kolmen kilometrin päähän mainostoimiston osallistavan digityöryhmän aikaansaannoksilta. Ja niin sopivasti kun samaan aikaan pyörii taas tv-mainokset ym. Tämän tuotteen suosio perustuu ennenkaikkea suuriin miljoonien mainosbudjetteihin, jotka kuluttajat maksavat viimekädessä tuotteen korkeassa hinnassa. Näissä ravinteissa ei ole mitään ihmeellistä tai ainutlaatuista. Apteekit hurraavat kun kauppa käy ja suurella mainosrahalla saadaan jatkuvasti uusia kuluttajia kokeilemaan ainakin yksi paketti, ja muistutetaan asiakkaita jotka ostivat edellisen paketin edellisen tv-kampanjan aikana. Näinhän se menee. Suomalaisille on vuosikaudet myyty erilaisia ravinnepillereitä, jopa meriproteiinia, hiustenlähtöön ja sama meininki jatkuu.

      Totuus hiustenlähdöstä on että näillä erilaisilla ravinteilla voidaan tilapäisesti vahvistaa hieman hiuksia ja hieman lisätä niiden kasvua. Pitkäaikaiseen ja pysyvään hiustenlähtöön jonka aiheuttaa erityisesti hormonaalinen tekijä DHT ne eivät vaikuta mitään ellei niitä ole siihen suunniteltu. Yli 90% hiustenlähdöstä liittyy DHT:n vaikutuksiin.
      Uskokaa jo että suurin osa näistä tämän palstan "Onko Prorin Hyvä?" "Mitä mieltä olette tästä ja tästä..." ovat vain mainostarkoituksessa tehtyjä.
      Saatte saman vaikutuksen syömällä keitettyjä tai paistettuja kananmunia, piimaata, hirssiuutetta ja biotiinia vaikka erikseen. Vahvistaa hieman hiuksia ja kynsiä, EI MUUTA.
      Älkää nyt menkö tähän lankaan mihin suomalaiset ovat menneet vuodesta toiseen näiden hiusravinteiden kanssa!!!!!

      • Kovaa_kilpailua

        Bayer on jo kauan mainostanut Prioriinia aktiivisesti. Mainoksia on nyt tullut lisää kun Orion kehitti oman biotiinituotteensa ja aloitti sen televisiomainonnan. Molempien hinta on kova ja mainostus aktiivista. Suomalainen Vitabalans valmistaa huomattavasti halvempaa biotiinituotetta, mutta televisiomainontaa ei tarvita, hinta markkinoi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      158
      6527
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3908
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2015
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1969
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1809
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1646
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1563
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1518
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      19
      1499
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      35
      1390
    Aihe