Vasemmistolainen maailmankatsomus

Vasemmistokritiikkiä

Oletteko koskaan huomanneet että vasemmistolaiset olisivat esittäneet kritiikkiä, tapahtuipa Venäjällä mitä tahansa. Tai olleet esittämättä kritiikkiä, tapahtuipa Amerikassa mitä tahansa?

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaseneikoskaan

      Samaa olen ihmetellyt. Tiusanen kumppaneineen ollut hiljaa. Eikä ole välttämättä paha asia. Voisiko joku selittää miksi on Kommunisteja ja miksi he haluavat samanlaista meille kuin Venäjällä. Vasemmistolaiset ovat työväen asialla minkä työväen? Ammattiliitot
      hoitavat ne asiat. Ja ammattiliiton asiaa hoitavat asiat niin että ovat kansanedustajia ja nauravat herrojen kanssa eduskuntatalossa esim Ihalainen ja Turun telakan pääluottamusmies jne ministereitä . Palkanalennuksia ja muuta mukavaa. Vasemmisto poistukoon ihan itään. Näyttää jo osa venäjän kansasta haluavan muutosta joka ei ole vasen. Kotkan kommarit sosialisoivat mielellään toisten rahoja ja pelkäävät töitä. Voi että joku Untokin soittaa suutaan iltalehden keskusteluissa. Oikein kunnon sudettikommari. Tunnen myötähäpeää.

    • Yökk

      Kyllä nyt kaipaisin Tiusasen riuskaa otetta Ukrainan tolanteeseen ja moneen muuhun Venäjään liittyvään asiaan. Vaan miespä on hiljaa kuin kusi sukassa. Miksi ihmeessä? Onko vain joku saatanan Ankkuri-talo sellainen joka on tärkeä asia johon ottaa kantaa? Toivon hartaasti, että Tiusanen ymmärtäisi jättää politiikan ja miksei praktiikkansakin, niin yksityisen kuin julkisenkin. En itse koske tikullakaan siihen missä Tiusasella on joku rooli.

    • Pelto-Juntti

      Nämä Stalinistit eivät ole vieläkään tajunneet sitä tosi-asiaa, että Neuvostoliittoa ei ole enää!!! Ovat jumiutuneet -70 luvulle, jotkut porukasta ovat vielä vuodessa 1918!!!

    • Eivasemmistolainenx

      Laitavasemmistolaisuudesta on tullut uskonto johon ei mahdu sen enempää järki kuin ihmisoikeudetkaan. Minulle eräs vasemmistolainen kommentoi Nemtsovin murhaa sanomalla: Mitä väliä, sehän oli oikeistolainen ja oppositiopuolueesta.

    • eieiei65

      Voisiko joku selittää mitä tarkoittaa kommunismi tänä päivänä kun työläiset ajelevat mersuilla ja asuvat isoissa omakotitaloissa. Meidän suvun kommareista ei yksikään ole käynyt venäjällä edes onnen maassaan, tuntuu uskomattomalta. Nousisi totuus jo tullissa esiin kun pikku.putlerit ovat omaksuneet vanhat tavat, ei inhimillisyyttä vaan me määrätäään tyyliin. Karmea aate. Syrjäytyneet ja vähäosaiset lienevät kannattajia koska odottavat että joku muu maksaa ja elättää heitä.

    • Historiaaa

      Kotka on suomalaisen stalinismin synnyinkaupunki.

    • Herää

      On perin outoa, ettei Herra Eklund ole ottanut asiakseen kommentoida venäläisten huseeraamista Ukrainassa. Herätys Eklund!

      • OikeaJaVääräSota

        Oletko kuullut kenen muunkaan vasemmistopoliitikon sanovan että Venäjän toimet Ukrainassa ja Syyriassa olisivat jotenkin väärin. Minä en. Kun vasemmistopoliitikko arvostelee sotaa niin silloin on kyse pelkästään Usan tai Israelin kahinoista, ei Venäjän. Yksikään vasemmistoliittolainen Suomessa ei ole sanonut myöskään että Nemtsovin ampuminen olisi ollut jotenkin väärin tai tuomittavaa.


    • ratiti

      Eihän nää ryssän kusisikiöt voi kertakaikkiaan myöntää että taas olla kusetettu

    • tiusanennnnnn

      Nykypäivän Vasemmistolaisuus on sitä, että keksitään uusia tapoja elää työssäkäyvien rahoilla. Ja tämä ulotetaan koskemaan koko maailmaa! Lisää maahanmuuttoa, lisää soskuperunoita, lisää elätettäviä. Kaikkien on kiva maksaa veroja, kun jotkut ei viitsi tehdä mitään. Siis mitään muuta kun istua kotona tai puistossa.

      Näin pähkinänkuoressa.

    • eieieikai

      Mistähän se johtuu että usein nää vasimmistolaiset ovat laiskoja luusereita ja tykkäävät sosialisoida muitten rahoja. Ne istuu puistossa parantamassa maailmaa ja valittamassa. Kaikki mahdolliset edut haetaan kaikki kiinnostaa mutta ei työ. Venäjälläkin käydään hyötymässä eli haetaan halpaa polttoainetta jota myydään sitten edelleen. Tupakkaa myös. Mistään ei maksettaisi. Ja näitä on paljon.

    • noitalinna

      Onko se max taas pannu väkisin ?

    • kokokuva

      Tarkoittaa sitä,että lähes kaikki siitä porukasta on taloudesta ihan pihalla olevia änkyröitä,luiskaotsia ja kapinoivia nuoria,kaiken vastustajia.

      Siinä joukossa on joku fiksumpi,joka koettaa haalia ääniä eli poliittista valtaa ja maallista mammonaa huijaamalla harkitusti noita ensin mainittuja reppanoita,valheellisilla lupauksilla ja jopa terrorilla ja mellakoinnilla Isänmaata kohtaan.
      Kuten Paavo Arhinmäki ja pyrkyrituholainen Li Andersson.Myötähävettävät moraalittomat eliöt eli todelliset Suomen riistoa haluavat.

      Toki nuo fiksummat ovat sen verran fiksuja,että puheillaan ja teoillaan haluavat oikeasti vain päästä kultaiselle oksalle kansan elätiksi kansan äänillä.Eikä yhtään enempää muutosta yhteiskuntaan.
      Muuten olisi edessä myös henkilökohtainen tuho.

      Jos heidän aate kaiken nykyisen rikkomisesta oikeasti toteutuisi,niin eipä olisi kultaista oksaa,minne tavoitella.
      Olisi vain männyn oksa,heihin pettyneet ihmiset ja hirttonaru.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe