työkyvytön

työkyvytön

vammatunut työssä,työkyvyttömäksi.sairaslomalla 9 vuotta työkyvyttömänä.missä vika kun eläkettä ei ole saanut.kaikki 5-6 lääkärin lausunnot työkyvytön ei kuntoutettavissa työhön.ei annettavaa työelämälle.olisiko tehtävä rikosilmoitus poliisille.ja käräjille,väärien päätösten takia.varman päättäjillä ei ole lääkärioikeuksia.valvira tutki asian.

12

699

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vammautunut

      joo on ihmejuttu.kaksikansiota lääkäreidenlausuntoja joissa kaikissa lukee työkyvytön,ei kuntoutettavissa työhön.ei ole ajooikeutta ammattiajoon.kela laittoi kahden viikon työkykyarvioon malminkartanoon.lääkäreiden lausunnot ei kuntoutettavissa työelämään,työkyvyttömyys eläke.sitten varman henkilökunta lausunto,kielteinen eivät ole lääkäreitä selvityksen teki valvira,eli valelääkäreitä.käyn viikottain kuntoutuksessa että pärjää kotona.lauantaina oli avustaja leipomassa ja tänään lähti iltapäivällä pois,tulee taas viikonloppuna avustamaan,vaimo hoitaa viikolla minua.nyt jäämässä vuorotteluvapaalle ja jää hoitamaan minua,avustaja tulee kesäksi töihin hoitamaan minua.sairasloma ei lopu koskaan

      • hartkainen

        jep invaautolla pääsee kuntoutukseen,automaatti käsikaasu peruutuskamera ym apulaitteet.ei ole ajooikeutta muihin ajoneuvoihin.ja varman lausunto työkykyinen ammattiajoon koska varma on ajoikeuksien myöntämisluvan saanut,ja koska on ryhtynyt järjestämään ensiapukoulutksen,adr kursseja,tieturvakursseja,taloudellisuuden ajo kursseja.eivät ole lähettäneet sellaista paperia joka oikeuttaa yksikätisenä ajo,ammattiajoon oikeuttavaa korttia linja-auton ajoon,eihän nykyään ole rahastjia jotka vaihtaisi vaihteet autossa kun ajaa vain vasemmalla kädellä.ihmeitten aika ei vielä ole tullut varmastakaan.


    • voimia

      Oletko ollut missään kuntoutuspoliklinikalla suomessa? Tiedän kyllä miltä tuntuu olla todistelemassa, ettei ole enää työkykyä jäljellä. Itseltä meni 6,5 vuotta prosessiin, lääkäri-
      käyntejä lähempänä sataa kuin 70:tä. Lausuntoja reilusti yli toistakymmentä. Luin uudestaan
      tuon viestisi, tarkemmin. Olet siis ollut kerran arviossa. Itse kävin kolme kertaa ja viimeinen
      oli kaikista kattavin. Koita kestää.

      T. Toinen vammautunut

      • työkyvytön

        moro.olen ollut kuntoutuksessa,invaliidisäätiöllä 15 kertaa.malminkartanossa kaksi viikkoa.kaksi kansiota lääkäreiden lausuntoja.kaikki on että työkyvytön.nyt ollut kolmepäivää sängyssä kovien pää niskakipujen takia.eilen illalla oli pää jo siinäkunnossa etten muistanut edes mikä päivä.nyt olen menossa lääkäriin kelan pyyntö b lausunto.ensin menen terveyskeskus lääkärille 17.03 ja sitten kuntoutusylilääkärille 23.03.josta molemmista saan b lausunnon.saa nähdä riittääkö nekään.valvira oli sitä mieltä tutkittuaan asiaa,että poliisille rikosilmoitus,näin oli valviran ohje.


    • Työeläketietäjä vastaa yleisellä tasolla yhteisesti.

      Työkyvyttömyyseläkepäätöksissä tarkastellaan hakijan sairauksia että jäljellä olevaa työkykyä.

      Työkyvyttömyyseläke myönnetään useimmiten Kuntoutustukena, joka on määräaikainen työkyvyttömyyseläke. Työeläkekuntoutus on tarkoitettu työelämässä oleville.

      Mikäli työn päättymisestä on kauan tai työhistoria on vähäinen, oikeuden kuntoutukseen ratkaisee Kela. Ketjun kirjoittajista vaikuttaakin useammalla olla myönteinen päätös kuntoutuksesta sekä myönnetyistä apuvälineistä.

      Päätöksissä on ohjeet valituksen tekemiseen, mikäli olet tyytymätön päätökseen.

    • työkyvytön

      Kyllä tämä meidän eläkejärjestelmä on p...stä.Jos ihminen lääkäreiden mielestä työkyvytön,ja vakuutuslääkäreiden mielestä ei,ei siinä lääkäritkään arvosta toisiaan.Ei auta muuta kuin hakea sairaslomaa lisää,olla odotusajat työttömyystuella,pitää taukoa,että sairaspäiväraha alkaa taas rullaamaan jne.Turhaa papereiden ja rahojen pyöritystä.Eläkeyhtiöt käyttää rahansa omiin "työsuhde etuihin".Bisnestähän tämä on.

    • hartikaine

      kyllä menin sanattomaksi.aivovaurio.niska sekaisinolkapää hajalla että kynällä ei voi kirjoittaa,ristiselkä hajalla.aivovaurion takia oikea jalka ei toimi oikein,jalkatuki.olkapää tuki kun käsi ei toimi oikein.niskatuki.invaauto jossa automaativaihteet,käsikaasu,peruutuskamera,vasemmalle kädelle rattinuppi ratin pyöritykseen.ja muistivaikeudet navikaattori autossa.sitten varman lausunto ajokuntoinen ammattiajoon linja-autolla.ei ole voimassa olevaa ajooikeutta ollut 9 vuoteen,lääkäri ei kirjoittanut,eikä ole varma toimittanut ajo oikeutta,eikä poliisi anna.olen 99 prosenttisen työkyvytön.valvira tutki 2 eri kertaa varamlla ei ole lääkärioikeuksia alle kirjoittaneilla eli ovat valelääkäreitä,varmaan laivaseminaarissa saatu ryyppyreissulla lääkärioikeudet varmalta(valelääkärit).onko tehtävä rikosilmoitus niinkuin valvira ehdottaa.

    • töihinkö

      kyllä täytyy sanoa vakuutusyhtiön lääkärit on viisaita (onko ne edes lääkäreitä?)työtapaturman jälkeen joka sattui jo 2011.olen ollut välillä töissä ja sitten sairauslomalla.
      Vakuutusyhtiö määräsi kesällä tutkimukseen,jossa pidi käydä 5vrk.tuli päätös suositellaan tapaturmaeläkettä,myös korvauslautakunta suositteli takautuvasti tapaturmaeläkettä täytenä.
      IF vakuutusyhtiö ei maksa kuin 50%tapaturmaeläkettä.joten tällä on taas yksi ihminen saatu talousloukkuun.

    • työkyvytön

      Jos vakuutusyhtiöt/eläkelaitokset maksaisivat eläkkeitä,eikä pihtailisi,säästyisi siinä yhteiskunnan varoja,ja työttömien määrä pienenisi.Nythän meillä puolet "työttömistä työnhakijoista" on itseasiassa työkyvyttömiä.Onneksi näitä asioita on jo alettu selvittelemään Ihalaisen mukaann

    • hartikaen

      tein muutama vuosi takaperin kantelun eduskuntaan.ja hups tuli laki että asiat ei vanhene enää.valvira tutki asiaa,varman päättäjillä ei ole lääkärioikeuksia.ohje valviralta rikosilmoitus poliisille varman toiminnasta.näin toimii meidän varma meidän oikeuksien puolesta.

    • Anonyymi

      Työkyvytön kertaa kaksi lääkärinlausunnot.Mitenkähän tuo menee (kysyin kelasta:,sairausloma,sen jälkeen kuntoutustuki,sitten eläke.)Toisesta sair.pidin kaikki sairauslomarahapäivät.Lukee ei samasta saa enää hakea)Työssä en ole ollut 10v.Työssä sairastunut.Ei korvauksia...KYSYMYS kuuluu:jos lähden saan???sairauspäivärahaa,ja siitä edetään,Jos Kela/Keva hylkää.Onko minulla oikeus hakea työttömyysperuspäivä rahaa ,nythän sitä saisi käsittääkseni kunnes eläkeikä.Tuohan kuulostaa hullulle työkyvytön kortistoon otettaisi???(muihin tukiin ei mitään oikeutta.)

      • Anonyymi

        "Sairausloma, sen jälkeen kuntoutustuki." Hae kuntoutustukea. Lääkäri kirjoittaa paperit Kelalle ja sinä teet lääkärin ohjeistuksen mukaisesti hakemuksen itse Kelalle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      133
      3188
    2. 121
      1405
    3. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      135
      1253
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      66
      1142
    5. Rauhaa et tule koskaan saamaan

      Me olemme sodassa nyt ja ikuisesti
      Ikävä
      76
      952
    6. Tule mukaan

      Sanoisin sinulle jos uskaltaisin. Kertoisin miten kaipuu täyttää minut päivisin ja öisin huudollaan. Se huuto kaikuu sis
      Ikävä
      39
      814
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      54
      802
    8. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      42
      793
    9. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      68
      785
    10. Mies, tunnistatko minut tästä

      🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
      Ikävä
      72
      783
    Aihe