Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Miksi 26-vuotiaalla miehellä ei seiso

Epähaluttava

Niin mikähän siinä on, että 26-vuotiaalla nuorella miehellä ei seiso? Ollaan seurusteltu yhdessä useampi vuosi ja asutaan saman katon alla kerrostalossa. Seisomisongelmaa on ollut vähän aina lievässä määrin, mutta nyt todella pahana. Reiluun puoleen vuoteen ei ole ollut enää minkäänlaista seksuaalista kanssakäymistä, kun ei vaan seiso eikä hän ole enää tehnyt minkäänlaista aloitettakaan. Minä olen kyllä yrittänyt, mutta petyn siihen, kun pehmeänä se siellä pysyy vaikka kuinka kävelisin alasti talossa tai hipelöisin häntä ja tiedän, ettei se johda mihinkään. Nytkin itken tätä asiaa.

Hän pistää stressin piikkiin. En tiedä mitä stressiä hänellä nykyään on yhtään sen enemmän kuin aikaisemminkaan. Minä en kuulemma auta stressin poistossa. Olenko jotenkin epähaluttava?

6

221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • salikisu

      Harvemmin kyllä ne naisesta johtuu jos juuri koskaan. Passita hänet lääkäriin, ei ole normaalia. Sanot että haluat suhteessa myös seksiä. Sit jos ei puhe auta joko ero tai sanot , että saat hakee sen sit muualta. Itse en olisi mitään tekemäti tollasel sa suhteessa.

    • m50m50

      Silloin kun olin 26 seiso kulli kuin rautakanki lähes aina vaikkei seksiä pahemmin ajatellukaan,riitti että naaras tallusteli samassa huuhollissa.Miehelläsi on joku elimellinen sairaus sillä tuossa iässä kullin pitäis sojottaa kattoa kohti aina ..nykyäänkin seisoo vankasti 17cm

    • zcccvbb

      Löylykauhan puute

    • utkkutuktuktuktdk

      Noin nuorella tuskin on mitään elimellistä vikaa, et syy lienee psyykkinen. Parisuhteen ongelmat ovat aika yleinen syy. Mies ei sellaisia helposti kerro, mut ne voi näyttäytyä noin.

      • M50_

        Psyykkisiä ongelmia on jossain vaiheessa lähes kaikilla ikään katsomatta. Asiasta vaan on valitettavasti tapana vaieta. Tai sitten yleisellä tasolla todella rankkaa pilkkaa. Tuskin muuten mistään muusta terveydellisestä ongelmasta on sosiaalisesti täysin hyväksyttävää heittää sellaista läppää.

        Ongelmat menee tavallisesti ohi ennemmin tai myöhemmin. Itselläni oli 2-3 viikossa taas ok. Olennaista on puolison 100% tuki, niin että ongelman kohde sen myös tajuaa. Jos tuosta lipsut (esim. osoitat tyytymättömyyttä kyvyttömyyden vuoksi tai vihjaat hakevasi muuta seuraa tai isomman dildon), niin suurella todennäköisyydellä teidän suhde on seksin osalta ohi. Lopullisesti.

        Molemmilla varmaan pelittää myöhemmin ihan ok, mutta teidän kahden välitä on se luottamus rikottu. Mieskin näet kaipaa suhteeseen luottamusta, sekä haluaa kokea olevansa haluttu oman naisensa taholta.

        Olisiko ideaa että miehesi kävisi hakemassa reseptin lääkkeisiin. Viagran patentti on rauennut, eikä kopiolääkkeet ole edes kalliita. Jos vähänkin kiihottuu teidän esileikeissä, niin erektio kestää huomattavasti paremmin. Vähän dopingia peliin, niin epäonnistumisen pelko on pienempi.


    • korjaussarja

      Seksi on erinomainen lääke stressinpoistoon joten vika on miehen päässä tai lääkityksessä tai sitten olet saanut miehen oppimaan, että ei kannata.
      Nuo kaksi ensimmäistä hoituunee lääkärin avulla kolmas vaihtoehto lienee vaikeimmin korjattavissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1535
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      31
      1227
    Aihe