Näillä eväillä huipulle takaisin!

urheilunystävä

Kyllä ottaa lähes syvämmestä tämä Falunin menestys kun muistelen takavuosikymmenten mitalisadetta suurena talviurheilun ystävänä.

Että tästä noustaan meidän tarvii ottaa lääketiede avuksi ja palkata sellaiset valmentajat ja johtoporras joilla löytyy tietoa sekä meriittejä kuinka huipulle päästään ja siellä pysytään.
K-P kyrö, turpeinen,mäkelä,vähäsöyrinki ym huippu miehet takaisin hommiin ja lisäksi entisestä DDR:stä ja Venäjältä isolla rahalla muutamia huippunimiä mukaan messiin ja kaikki yhteenhiileen puhaltamaan Suomalaisen urheilun puolesta ja meiltä katsojilta anteeksiantoa kaikille jotka kärähtää ja selkääntaputuksia kun tosissaan yrititte.

Lisäksi haluan että dopingtestauksen ytimeen soluttautuisi jokunen tosi Suomalaisen urheilun ystävä joka vuotaisi urheilijoille milloin on syytä pelätä testejä ja kenties vaikka onnistuisi manipuloimaan testituloksia niin että luvattomat virtsat saataisiin norskien ja hurrien putkiloihin.
Lisäksi valtion antamia apurahoja on syytä ainakin triplata jotta kunnon harjoitusolosuhteet taataan urheilijoillemme ja käryn jälkeiset bonsorirahojen takaisinperinnät täytyisi ehdottomasti kieltää jotta urheilija pystyisi keskittymään siihen tärkeimpään eli kuinka päästä huipulle keinoja kaihtamatta.
Tämän ohjelmani täytyy alkaa totta kai jo sieltä 15-18 vuotiaasta asti.

Olkoon projektin nimi vaikka maailmanparas talviurheilumaa Suomi 2018

12

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minnepääsikäännät

      vähäsöyrinki ja kyrö olivat norjalaisin vinkein (osin vanhentunein) liikkeellä, aina.

    • mieslappi39v

      Peruslahjakasta urheilija-ainesta pitäisi saada mukaan jo nuoresta alkaen, niin saataisiin ensin muutama sinne 10-15:n joukkoon tulevaisuudessa. Peruslahjakkaalla tarkoitan siis sellaista urheilijan alkua, joka esim. juoksee keskimatkoja juniori-iässä (10-15v) ilman kovaa harjoittelua yhtä kovaa kuin esim. samanikäiset aktiivihiihtäjät. Lisäksi ruumiinrakenten tulee olla sopusuhtainen, ja lihaskunnon luontaisesti hyvä, esimerkiksi siten että pystyy tekemään ilman erityistä harjoittelua muita selvästi enemmän punnerruksia, leukoja, sekä vatsalihaksia. Luontainen lihaskestävyys ja lihasten oikea rakenne kertoo todella paljon potentiaalista, katsokaa esimerkiksi Northugia tai Olssonia, ja verratkaa heitä esim. Heikkiseen. Ero on selvä ruumiinrakenteessa. Ei Suomenhevosestakaan voi kouluttaa lämminveristä.

      Nuo em. asiat mielestäni kertovat siitä, että urheilijalla on todella paljon potentiaalia nousta korkealle tasolle hiihdossa. Hapenoton kehitys on tietysti aloitettava myös aikaisin, jotta lahjakkuuspotentiaali voidaan maksimoida.

      • urheilunystävä

        Olen tässä hunttaillut millaisella organisaatio jaolla hoidetaan urheilijoiden "lääkitys" ja tulin siihen lopputulokseen että ryhmään kuuluisi ulkomainen huippunimi esim. Venäjältä tai entisestä itä-Saksasta jolle maksettaisi sellainen palkka jolla hän toimittaisi urheilijoille aineita käyttöohjeiden kera ja urheiluijan henkilökohtainen valmentaja voisi olla kolmantena joka tietäisi asiasta.
        Näin toiset urheilijat eivät tietäisi kuka tovereista käyttää ja kuka ei kun henkilökohtaisesti kysyttäisiin haluatko menestyä vai et.

        Tällä rakenteella yhden käry ei käräyttäisi muita koska kukaan ei tietäisi muiden tilannetta ja rahoitus menisi laillisesti ulkomaisen coutsin palkasta.


    • lajivalmentaja

      Tässä ihan oikea urheilu valmentaja jolla muutamia valmennettavia kansallisella tasolla.
      Laji jätetään aivan kaiken varalta sanomatta ettei vain wadan kyylät pääse jäljille, sen jälkeen saisivat suojattini juosta näytteenannossa viikoittain.
      Helkutti kun nyttenkin ollaan useita kertoja vuoden aikana pyytämässä näytteitä, tee siinä sitten kaikki voitava jos koko ajan joutuu pelkäämään positiivista tulosta.

      Olen AP:n kanssa täysin samaa mieltä tavoista parantaa meidän kilpailukykyä kaikissa lajeissa.
      Takamatkalta lähdetään verrattuna lähes kaikkiin muihin maihin tällä tavalla ettei anneta urheilijoillemme parasta mahdollista lääketieteellistä tukea.
      Kyllä se oli entiseen hyvään aikaan meininki toinen, yhteen hiileen puhallettiin ja saatiin ulkomaita myöten kunnon "roppeja" sekä täsmätietoa esim varoajoista sekä siitä kuinka saat hemoklubiinin alas juuri ennen testiä.
      Sitten tuli tämä kirottu Lahden skandaali jossa tunaroitiin pahemman kerran ja hyvä valmennus järjestelmämme romahti kerralla ja norskit ja hurrit ilkkuivat meille seläntakana.

    • Voihyvääpäivää

      Tämän täytyy olla provo. Onko pakko pilata Suomen ja suomalaisten rehellinen maine muutaman hiihtomitalin takia? Ja onhan niitä mitaleita tullut ruisleivälläkin, esim. Sotshin mitalit. Pitäisi miettiä minkä takia meillä on niin vähän hiihtäjiä. Juniorityöstä se lähtee. Jos meillä on vuodesta toiseen hopeasompaikäisten mestaruuskisoissa parisataa osanottajaa, kun vastaavissa kisoissa maassa N on jopa 900 osanottajaa, niin kummasta maasta luulet löytyvän enemmän lahjakkuuksia ja aikuisten sarjojen huippuja? Oslon lähettyvillä on hiihtoseura, jossa on ammattitaitoisten valmentajien valmennuksessa jopa 1000 junnuhiihtäjää , siis yhdessä hiihtoseurassa. Mietipä sitä.

      • Näinonmarjat

        No tietenkin se on provo.

        Näillä palstoilla kirjoittelee tyyppi, jonka päässä on kasvain. Aina kun kasvain liikahtaa pään sisällä, hänelle tulee pakko päästä kirjoittamaan dopingista, etenkin olettamastaan norjalaisten dopingista.


      • JohtavaAsiantuntija

        Kannatan ehdottomasti aloittajan metodeja, koska silloin lähdetään kansainvälisiinkin kisoihin samalta viivalta muiden kanssa. Kaiken maailman mysli ja hapanleipälinja on täysin mennyttä aikaa ja suurta tyhmyyttä. Tulokset oli jo täysin nähtävissä Falunissakin.


      • Näinonmarjat
        Näinonmarjat kirjoitti:

        No tietenkin se on provo.

        Näillä palstoilla kirjoittelee tyyppi, jonka päässä on kasvain. Aina kun kasvain liikahtaa pään sisällä, hänelle tulee pakko päästä kirjoittamaan dopingista, etenkin olettamastaan norjalaisten dopingista.

        JA MIKSI KP Kyrö, Kaisa Varis, Matti Heikkinen ja Mauri Pekkarinen ovat tonttinaapureita ?


      • WADA-systemet

        I årevis har "ekspertene" på vgd og alskens nettforum diskutert om Marit Bjørgens bruk av salbutamol virker prestasjonsfremmende og egentlig er doping. Så viser det seg at det er ikke en gang salbutamol hun tar. Kanskje noen av ekspertene rundt omkring på diverse nettforum skulle innrømme snart at de ikke har peiling. Kan de sitere en EKTE dopingekspert på at at reglementert bruk av Symbicort burde regnes som doping? At det for eksempel virker prestasjonsfremmende på friske mennesker? Ikke?


    • suksiluistamaan

      Mämmi vain salaiseksi urheiluruuaksi, niin menestys on taattu. Puikula-pottujakin kannattaa harkita.

      • KylläNottaLähtee

        K-P Kyrö, Pekka Vähäsöyrinki, Immo Kuutsa ja muut entisaikojen kunnonajoituksen mestarit takaisin remmiin täysipäiväisiksi valmentajiksi ja eka valmennusleiri Miedon Juhan takapihalle....ja koko valmennusryhmä halakohommiin niin notta alkaa lankku liikahtaan...ja leiriruoaksi vain mämmiä


    • OIKEAKOTIMAA

      МЯКЯРЯЙНЕН Кайса

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe